Sziasztok lányok!
Jó sok munkám volt/van, de látom Ti is elég elfoglaltak vagytok mostanában.
Szia Gyöngyi! Bocsi a Györgyiért! (Bár nekem mind a két név nagyon tetszik.) Irtó cuki a kislánykád, gratulálok hozzá. Hogy megy a lakáskeresés? Van már valami fejlemény?
Szia Zita! Köszi a grat-t. Nektek is csak ajánlani tudom az esküvõt, mert nagyon klassz élmény, és biztos nagyon különleges lesz, hogy ráadásul még a gyerekek is ott lehetnek a Tiéteken!
Most olvasgattam itt a többi topic-ban a szülészetekrõl, és praktikusságból én az Uzsoki utcai kórház szülészetét választottam, ahol ajánlottak is egy nagyon korrekt nõgyógyászt. (Csak sajnos még nem volt idõm elmenni hozzá.) Szerintem is az a fontos, hogy hol van az orvosod, de ha lehet, én nem szeretnék azon izgulni majd, ha jön a baba, hogy a város másik végébe hogy tudok átjutni a csúcsforgalomban. És bár az Uzsoki nem a legtökéletesebb kórház (de melyik az?), szerintem az a lényeg, hogy a babával meg velem minden okés legyen, és akkor minden kórház jó. Nagyon sok jót olvastam és hallottam a MÁV-kórházról is, hogy baba-barát, stb., de kicsit izgulnék majd annak idején, hogy nehogy "futószalag-jellegû" szülésem legyen, (mivel ott kétszer annyian szülnek mint máshol.)
Írtad, hogy tudunk-e jó kis fitness-es helyet. Én is épp azt keresgéltem. A barátnõm, aki szintén újpalotai, kettõt is ajánlott, az egyik a Hartel, a 69-es villamos vonalán van a Kolozsvári piacnál (itt van mindenféle torna, kondi, szoli, stb.), és van felénk is a Páskomliget és a Bácska utca sarkán egy Aerobic klub. Ki kéne próbálni Nekem is végre valamelyiket, majd megírom a személyes tapasztalatomat is.
Neked vannak képeid a gyerkõcökrõl?
Üdv: Ida