Új privát üzeneted érkezett!

Agi

Emikenek nincs laza, nem hany, nem emelyeg.Tudtommal ezek a szalmonella tunetei. Eaeket kerdezte a doki is. Remelem ez az uj gyogyszer rendberakja a belflorajat....
Nagyon edi Oliver dumaja...Kép
Es nagyon szuperek a kepek!!!
Kar.hogy Petra igy hisztizett.Emi itthon hisztizett csak meg eddig. De azt is szolidabban ennel. Szegeny Petranak biztos olyan tomeny volt neki a farsangi elmeny...hogy igy jott ki.Kép

Gumicukor

Dani dumaja is tetszett a multkor, csak elfelejtettem irni.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Ági,
Szegénynek tényleg ki kell adnia a gőzt néha, még ha ez nem is kellemes... Nagyon szépek a srácaid, és az Olivér nagyon hasonlít rád.

Nyuszi,
Én roppant kreatív, úgymond "gányolós" fajta vagyok - ezzel a hozzáértés hiányát leplezem. (Pl. azt, hogy semennyire sem tudok varrni, de a számítógépes dolgokat is így oldom meg Kép )

Csonginak megint elkezdett váladékozni a szeme, holnap viszem a kontaktlencsés dokinőmhöz... Solymit is megmutatom, mert neki is mintha jobban könnyezne az egyik szeme. Nem lenne jó még egy kötőhártyagyuszi Kép

Zit
parazita

Hali

Ugy nez ki, vegre javul a helyzet fosi fronton...Kép kop.kop.

Tali

Jovo szombat jo valakinek?
Halacska mar jelezte hogy igen. Kataa asszem neked is jo...!?Kép
ZIta???
Tobbiek?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi
A Petra nem volt lázas és hányni se hányt. Hányingert azt nem tudom mert nem beszélt még. És ő kétszer volt szalmonellás és mind a kétszer csak hasmenése volt. Mi pont költöztünk és idegen orvoshoz vittem és háromszor kellett elvinnem mire adott egy tégelyt. Elsőre nem is volt olyan durva mert 2-3 szor kakilt egy nap, a másodiknál meg kb 20-szor, na akkor került kórházba.
petra2

Sziasztok!

Ezt el kell mesélnem: Nagyon megszívattuk magunkat!!!!!! Tegnap kinéztünk egy hálószobabútort a KIKA-ban. Azért nem rendeltük meg, mert nem tudtuk, hogy befér-e a szobánkba. Na, hazajöttünk, méricskéltünk, ujjongtunk BEFÉR!!! Hajrá, ma visszamentünk, hogy megrendeljük. Erre közölték, hogy nincs raktáron, meg kell rendelni, kb 8 hét várakozás és miénk a bútor. ÁÁÁÁÁÁ!!!!! Nagyon mérges voltam. Ma megvették a régi szekrényünket, a ruháink most a földön-ágyon szanaszét. Nyakunkba vettük a várost, a 20. bútoráruház-üzlet után azt mondta a Gyuri, hogy elég. Kitaláltuk, hogy megcsináljuk mi magunk a bútort, akkor legalább olyan lesz, amilyet szeretnénk. Addig a földről öltözködünkKép Még szerencse, hogy az ágyunkat nem adtuk el. Aludhatnánk a kanapén, vagy a földönKép

Ági! Aranyos a kiselefántKép Ez a farsangi hiszti elég durva, én mondtam volna, hogy Petra HISZTI-KRISZTINEK öltözöttKép és Kép
Márk ágya: IKEA-s honlapon azt hiszem fennt van. (fehér színű, leesésgátlóval) Márkáját holnapra megnézem, most alszik benne a kis lakóKép Matracot külön vettünk hozzá, sima kókuszmatrac.

Vettem illóolajokat, ezerrel párologtatokKép Nagyon jó illat van a lakásbanKép

Jó éjszakát Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Nyuszi,
Remélem, hogy jövő szombatra összekapjuk magunkat - én se vagyok valami jól, és Csongi is elég nyomoronc...

Magdi,
Ismertem egy srácot meg egy csajt, akik hosszú évekig matracon aludtak, és szekrényük se volt, meg asztaluk és székük se (csak az étkezőben), csak amolyan földre dobott "rizsafoteljeik". Persze náluk ez koncepció volt Kép.

Zit
parazita

Sziasztok!

Köszi a hiányolást, de ez az időszak nem a könyvelők álma. Ráadásul annyit írtatok, hogy mégKép

Ovis hiányzás: Mi még bölcsibe járunk, de megkövetelik az orvosi igazolást. Ha előre szólok, hogy más okból hiányzik, akkor persze nem kell. Sajnos én is szoktam vinni, ha csak folyik az orra. És mások is viszik. Viszont ha köhög, akkor mindenképp orvoshoz viszem, nálunk az már valami komolyabb betegség jele. A munkahelyem nem nézi jó szemmel a hiányzást, másrész a fizetés is kevesebb a gyerekápolási táppénznél. Ezért tavaly 2x is magamat írattam ki. A szomszédasszonyom a családorvosomKép

Magdi, sajnos bútor terén ez gyakori, a sogórnőm még egy pár székre is két hetet várt. A csináltatás jó ötlet, nekünk a fele bútorunk asztalosnál készült. Viszont most bajban is vagyok, mert ha elköltözöm valaha, akkor mindent szét kell szedetnem és némi fűrészelés után majd összerakni az új lakásban.
Gondban vagyok, hogy fogok elférni fele akkora helyen, mint most.

Betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánok! Jöhetne a tavasz, én nagyon utálom a telet a közlekedés miatt főleg.

Feltételesen feliratkozom a talira, remélem nem megyek dolgozni. Most vasárnap ugyanis mennem kell.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Rit
Nezd meg azt az oldalt hatha segit www.tavmunkaportal.com
Remelem talaltok megoldast es nem kell 2 eves kor eltot bolcsibe adni a kicsit.Szerintem is ez az idealig idopont,persze ha olyan nyitott mint a mieinkKépKép
Passziv szulok mindenhol vannak, sajnos...

Nyuszi
Szuper hogy Emi javulofelben vanKép
Sajnos nekem a kovetkezo hetvege nem jo,mert akkor megyunk a wellness hetvegere csaladilag+egy barati parralKépKép

Agi
Jok a farsangi kepekKépEleg sok jelmez kolcsonzottnek tunik nekemKép
hisztihez reszvetem,rossz lehet amikor mindenki teged nez es tenni viszont nem tudsz semmit....Talan az zavarta meg hogy ott voltal vele sokat az oviban a farsang miatt es nem utdta osszerakni hogy miert is amikor maskor meg otthagyod.

Magdi
Hat butorokra van hogy varni kell,de az asztalos is nagyon szepeket tud csinalniKép

Conti
Gondolom hogy most nem unatkozol.Minden butort neked kell elhelyzeni,a ferjed nem visz semmit?Ami maceras add neki,es hangoztasd milyen nagylelku is vagy teKépKép

Na megyek mert apaek setalnak,en meg a fozes+mosas alibivel maradtam itthonKép

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Ági! Ágy neve: HENSVIK.

Magdi

Magdi
mléna

Hali!

Megint csak 1 percem van épp, hogy hírt adjunk magunkról.

Azt mondhatom, hogy tegnapra a Dani kilábalt ebből a hányós-fosós vírusból. 1 hét kelllett hozzá. Kép Danin látszik, hogy fogyott. Az arcán, és a pocija is kisebb. Persze akik nem látták előtte azok nem látják rajta, mert szerencsére volt miből fogynia. Erre tegnap este már megint visítozott a gyerek amit nem igazán értettem erre ma reggelre kifakadt a jobb füle. Fül ügyeleten megállapították, hogy ismételten kétoldali középfül gyulladása van!!! FELROBBANOK! Újabb antibiotikumos kúra és kedden megyünk a dokinéninkhez és attól tartok, hogy most fogja ajánlani a fülműtétet!

Na megyek is mert a Gabi megunta az oroszlán királyt, pedig most kezdte nézni.

sasha

Kép
sasha

Na, egy csomót írtam és elszállt....

Illóolaj:
lehet többfélét is, viszont arra kell vigyázni, hogy 5 éves kor alatt és pocisan nem szabad mentholtartalmúakat használni, pl: eukaliptusz, borsmenta stb. kb. egy kis teamácses 4 óra alatt ég le, addig minden nap jó, ha párolog az illóolaj.

Danit tegnap leitték anyuék Jászberénybe, teljesen jól elvan, nem ért rá velem beszélni a telefonban, annyi dolga akadt.apuval hóembert építettek, anyuval sütöttek palacsintát. holnap megyünk érte.

mi meg ludtunk fél 10ig Kép, tegnap este főztem már, így nem volt gond az ebédre. a párom most ismét rákapott a makettezésre, ő azt csinálta, én meg feltűrtam az összes dobozt, és végre megtaláltam az ödölési cskkünket. májusig érvényes, úgyhogy márcuisban vagy áprilisban elmegyünk a visegrádi termálhotelbe wellnesshétvégézni.

zöldítettünk a lakáson, az oázisból hoztunk néhány növényt, meg balkonládába virágmagokat. meg fűszernövénymagokat, így lesz egy kis sarok majd az egyik teraszon. a páromnak meg balkonparadicsomot. a melóhelyre is pár növénykét, mivel most költöztem át egy naposabb irodába, és közvetlenül az ablaknál ülök, aminek nagy a belső párkányrésze.

Ági
Cuki a kiselefánt és Olivér is, nagyon aranyos, mennyire hasonlítanak rád! A hiszti, hát igen, talán most már megérett Petra az egész napos ovira.

Kataa
Hát én pl. mindent magam csinálok, mégsem érzem magam slamposnak, és a párom sem panaszkodhat, hogy nem foglalkozom vele, de én sem, hogy ő nem Kép nekünk kicsit luxus lenne takinénit tartani. én inkább mindig többször kevesebbet takizok és így mindig viszonlyag rend van. mióta mosgatógép van, azóta nagyon szupi, hogy nem kell a csetreszek felett állnom még a főzés után. meg a párom is segít, kénytelen, manapság már necsak a nő dolga legyen a rendrakás. Dani van, amior elküld, hogy ne játszak vele, olyankor kapok az alkalmon, és vmit rendberakok, de amior hív, akkor megyek vele játszani. talán ez nem annyira rossz így. pl. kozmihoz csak bajuszgyantára járok, tavasszal van egy arctisztítás, a többi gyantát magam csinálom, hajfestést is. nem vagyok egy Kelemen Annnuska, de azért talán jól nézek ki férfi szemmel is Kép Észrevenném, ha vmi gáz lenne, mert a kollégáim egyből megjegyeznék Kép
ha meg nők stírölnel (mert azok is szokták szemsarokból- nem a leszbikre gondolok, hanem ez is női szokás), akkor tuti rendben van minden, mert csak méregetnek. Kép

Ma vettünk a Kukori jelmezhez sárga harisnyákat. Hát, alig röhögtek az üzletben, amikor mondtuk, mire kell, és hogy a páromnak is Kép

na, eldugulok, varrok kicsi, aztán beledőlök, a kádba Kép

cuppa

dani tigrisről egyelőre csak videóm van, de hamarosan kapok képet is, és felteszem.

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor

Ezt orvostol hallottad? Azert kerdezem, mert en
elolvastam a papirjat az eukaliptuszolajnak es ugy fogalmaznak, hogy 5 eves kor alatt keruljuk az inhalast vele es az orrjaratba keruleset.AMugy a BAby Luuf nevu balzsamnak is eukaliptuszolaj az egyik hatoanyaga.
Lehet, hogy en ertettem felre, de ahogy a neten is olvastam az ellenjavallat 5 eves kor alatt a szajon at szedesre, meg az inhalalasra vonatkozik. Mindenesetre megkerdezem a dokit hetfon.

nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Tesóm mondta, ő ezt tanulja a természetgyógyász suliban, ahol dokik tanítják őket, de majd rákérdezek, pontosan hogy is van.
Amúgy ezeket az illóolajokat ne szabad szájon át szedni, azok egészen más ilóolajok, ezek párologtatásra és csak külsőleg alkalmazhatók, pl.masszázsra, fürdésre, bedörzsölésre.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Természetesen újabb szemfertőzése van a srácoknak, úgyhogy jöhet megint a cseppentés (imádom csinálni a 2 gyereknek Kép ), meg ugye Solymi nem mehet oviba - szerencsére csütörtökön lesz csak a farsang, és addigra vége a kúrának.
Persze még örülhetek, mert ez semmiség a napokig tartó fosáshoz és a mindenféle fülgyulladásokhoz képest...

Zit
parazita

Felteszek egy új képet apáról és Csongiról - szerintem tök aranyosak...

ZitKép
parazita

Gumicukor

Koszi, az jo lesz ,ha rakerdezel. En persze nem is az illoolajok szajon at szedeset ertettem,Kép hanem az eukaliptusz tartalmu tabletta, tinktura, meg tea fogyasztasat. Ezt a neten olvastam.(a tablettat 12 eves kor alatt nem ajanljak)
Meg szerintem a parologtatas, meg az inhalalas nem ugyanaz.

Zita

Nagyon jo a kep a 2 pasirol...Kép
Jobbulast a beteg szemeknek! Kitartas a csepegteteshez, az orrba csepegtetes is jo jatek...

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Én már megint beteg vagyok (nesze neked Béres csepp). Apa is taknyol, gyerekek még jól vannak, bár Márk 1 picit gyanús. Bassszus!Kép

Zita! KötőhártyagyusziKép Az oviból hoztátok haza? Kép a srácokról nagyon édiKép

Eukaliptusszal mi is párologtatunk. A csomagolásra az van írva, hogy 5 év alatti gyerekeknél nem használható inhalálásra, fürdésre, masszírozásra. A párologtatás elvileg engedélyezett.

Sasha! Hát ez nagyon kemény. Kép Szegény kicsi fiú. Kép Miért kell egy ilyen pici emberkének ennyit szenvednie? Jobbulást Neki!!!!!

Conti! Vasárnap melózni... Kép Az exférjed nem segít a költözködésnél? Vagy Te nem szeretnéd, hogy segítsen?

Szekrény-nélküliség: Egész jól bírjuk, igazándiból rugalmas vagyok, de a gyerekek mindent felpróbálnak, amikor beszabadulnak a szobába. Olyankor olyan mintha bomba robbant volnaKép

Szép vasárnapot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Magdi,
Ja, velszeg az ovi a ludas... Azelőtt soha nem volt gond a szemükkel.
Jobbulást neked!

Nyuszi,
Az orrcsepegtetésben az a jó, hogy az orrát legalább nem tudja becsukni Kép

Zit
parazita

haliho

Kilabaltunk a fosibol, de sajna megint elkezdett csunyan kohogni Emi, ugyhogy nem megy meg holnap oviba. Danny detto.Kép Mostmar tenyleg elegem van. Tegnap ejjel masfel orat strazsaltam az agyuk mellett.

Zita

Ez az orrbecsukas nekem is eszembe jutott. De azert nem piskota ,illetve kvazi lehetetlen egy embernek mindket kapalozo kezet lefogni, egyenesen tartani a fejet es meg cseppenteni is...Kép
Ez durva, hogy ugyanazt kaptak el a fiaid megint. Bele sem merek gondolni, hogy Emi visszamegy es megint ezzel a fosos virussal jon haza...

Conti

Felirtalak a talira. Hat ezert nem akarok en visszamenni a regi cegemhez, mert en is olyan teruleten dolgoztam, ahol elvarjak az ejszakazast, meg a hetvegezest zarasnal .(kontrolling)

Magdi

Jobbulast nektek is.

Sasha

Ez szornyu. Mar megint. Gyors jobbulast!!!

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sasha,
Jobbulást!!!

Nyuszi,
Szegények... Az enyémek legalább már nem köhögnek, csak egy kis takony játszik. Tali mikor?

Ma kimentünk a ligetbe. A kis majom persze nem szánkózott, hanem a havas játszótéren szaladgált meg csúszdázott (persze odáig szánkón húztuk). Ki érti ezt...? Tegnap is hármat csúsztunk a dombról, és aztán azt mondta, hogy elég.

Felvettem a Filmmúzeumról egy vagon Monty Pythont, csak azt nem tudom, mikor fogjuk megnézni... Most is veszek egy filmet, de azt szerencsére már láttam.

Zit
parazita

hali

már talán jobban vannak a gyerekek, kopp-kopp. pénteken mind2-t megnézte a fülész néni, még a Gergőé sem tökéletes, úgyhogy most ő is kap ab-t. úgy látom nekünk nem nagyon jön be a homeopátia. az ember mindent megpróbál, de ha egyszer ab kell neki...én nem is gondoltam hogy az ö fülével még gond van, csak kíváncsiságból nézettem meg a dokinénivel az övét is, ha már egyszer a kicsivel úgyis menni kellett. erre az övén még jobban ingatta a fejét, mint a kicsién. meg van valami vastagodva is Kép nem értettem pontosan. az orrmandulák is és a torokmandulák is hatalmasak. most még kapott fél év haladékot, de lehet ki kell majd kapni.

Ági
tündériek a farsangi képekKép okos anyukákkal ne foglalkozz, bár elhiszem, hogy nehéz pillanatok lehettek.

Zita
pasijaid Kép szemKép jobbulástKép

Nyuszika
Nektek is jobbulástKép ezt ismerem én is kontroller voltam. és hogy áll a vállalkozás ügy?

sasha
nektek is kijutottKép és milyen műtétről van szó?
a kicsinek is szinte egyik pillanatról a másikra fakadt fel a füle nálunk, szörnyű. micsoda fájdalmas lhet nekik. Gergőnek is így volt decemberben.

Magdi
Nektek is jobbulástKép

Kataa
most már épp tigris akar lenni. az arcfestést kipróbáltuk hétvégén, de jelmezben én nem vagyok olyan kratívKép wellness hétvégéért irigyKép

fülgyertyát nekem nem javasolta se a doki se a gyógyszertáros, csak a lámpázást és a fülsapkát. és a lámpára rákérdeztem, az infrát javasolta a doki, a bioptront nem.

pusz
juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok, szép jó reggelt. Remélem mindenkinek min. olyan klassz 7végéje volt, mint a mienk. Már pénteken este szánkóztunk, ugyanis vendégségben voltunk Budakeszin és pont volt a közelben erre alkalmas hely. A hó akkor kezdett esni, lámpafény, barátok, mi... szóval olyan csodás hangulata volt.
Szombaton is szánkóztunk, csak akkor a HHH-n, Dodi lazán elindul egyedül a nagy lejtőn és élvezi. Meg csináltunk hóembert is + hókutyát, csak elfelejtettem vinni a fényképezőt Kép

Ági
pont arra gondoltam én is, hogy úgy néz ki nálatok az oviban mindenki kölcsönzött v. vett jelmezt Kép De nagyon aranyosak voltak! KépA hiszti azért nem semmi, szerintem én nem bírtam volna idegileg - bár még sosem próbáltunk szerencsére.

Zita
Jók a pasijaid Kép

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok!

Sasha!

Drukk hogy ne kelljen műtét. Szörnyű ez a sorozatos betegségKép

Nyuszi!

Mikor Emam volt szalmonellás akkor semmi tünete nem volt a hasmenésen kívül, meg aze nyhe hőemelkedésen kívül (37,1 körül). Millió fajtája van. Valószínű hogy nem eza baja Emikének, de kizárni csak kaki vizsgálattal lehet.

Ági!

Nagyon szép Nyuszi volt Petra.

Nálunk pénteken lesza farsang, sajnos zártkörű, de lesz fényképezés. Azért fura ez a zártkörűség, mert az ovi honlapján külön kiemelik, mint az ovi érdekessége a szülőkkel közös farsangot, ahol a szülők is beöltöznek. na mindegy. Most pénteken meg bábelőadás volta z oviban, azt nagyon élvezte Emma, mindne hónapban 1x hívnak valami előadót nekik, volt már Vitay Ildikó pl.

Vasárnap meg cirkuszban voltunk, 2 órás előadás után Emma még nem akart hazamenni,a zt mondta várjuk meg a következőt is.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok,

Sasha
Hat ez a tel nagyon nem jon be nektek...Dani pedig olyan kis strammnak nez ki.Extra drukk mostmar nektek,mert a szimpla nem jott be.

Gumicukor
Na akkor jol debudaltak a szuleid a hetvegenKépAlvasert irigy,enyem mar fel 7 elott az agyunkban kerdezte hogy akkor hova is megyunk maKépKépVisegradi wellness hotel allitolag szuper,tobb ismerosom volt marKép Mi Hajduszoboszolora megyunk,en vagy 20 eve nem voltam ott.Ebben az eveben nalukn is lesz udulesi csekk,majd marciusban kapjuk. Jo lest majd valami oszolesreKép
En uram is segit mindenben,ez tenyleg csak igy megy,plane ha dolgozik is az anyuka. Nalunk bevasarol es napi szinten segit az otthoni dolgokban.Bar azert annak orul hogy mar a porszivozast atadhatta masnakKép
En kozmetikushoz 6 hetente jarok tisztitsra,bar jo a borom de azert latszi ka kulonbseg utanaKépgyanta az otthoni melo nalam is,hajat nem festek mar Alex szuletese ota,most elvezem a barnat,meg azt hogy nem kell fodraszhoz jarnom havonta,mert erre mar nem lenne kedvem KépTenyleg masok vagyunk,en szeretem ha minden egyszerre kesz meg hogy delutanonkent mar csak a fozes van a tobbi ido jatszasos pihenesKép

Minden betegeskedonek jobbulastKépKép

Kata

Kép
Kép
kataa

Csajok

miért gond a vett/kölcsönzött jelmez?
én gyerekként mindig úgy irigyeltem azokat, akiknek menő jelmezük volt.

Rit
tényleg jó lehetett a hétvége. sajna mi a 4 fal között töltöttük.
remélem azért a síelés összejön.

j

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Rit
Hat a havazas nalunk is menta hetvegen,csomo ho maradt az udvarban es lejots terulet is van ugyhogy szankozott Alex delutanKépJa meg konditeremben is lementunkes 18 percet ment a futogepen lejtonKépKépMindenki oda volt erte ahogy a sulyzokat emelgette meg taposott nagy nyogveKépKép Ugyhogy annyira lelkes hogy szombaton is lementunkKépMost azt talaltak ki hogy mindenki aki odajar hozzon kepet a csemetejerol es kirakjak oketKép
Hiszivel kapcsolatban igazad van,mert en irosszul viselem a sirasat is neha,biztos azert mert nem csinaljaKépKép
A multkor voltak nalunk baratnomek ket gyerekkel es hisztiztek ezerrel .Ferjem kerdezte amikor elmentek:Ezek extra hiszits gyerekek voltak?Mondtam:Nem csak altalaban ilyenek a gyerekek,ugyhogy mi szerencsesek vagyunkKép

Mano
Szuper hogy tetszett a Cirkusz Emmanak.Lassan mi is beprobalkozunk veleKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Juti,
Szerintem nem gáz a vett jelmez: vett vagy csinált, nem számít, az a lényeg, hogy a gyerek jól érezze magát. És ha van 5 királylány meg 6 pókember, akkor legyen... Kép Talán csak a nagyobb gyerekeknél van inkább jelentősége annak, hogy otthon, együtt készítjük a jelmezt, és ők is segítenek.
Gyógyulást a füleiteknek!

Kataa,
Nálunk az apa éppen porszívózni szeret Kép Nem is baj, mert a takinéni sokszor csak 3 hetente jön, és olyankor azért kell egy kicsit maszatolni nekünk is.

Beugrottam ma az oviba, szólni, hoyg csak csütörtökön megyünk, meg lemondani az ebédet. Rákérdeztem, hogy volt -e csoportban szem-nyavalya - persze hogy volt... Kép

Zit
parazita

Kataa!

Mi egyszer már voltunk sátorosban, vándorcirkuszban, az is tetszett neki, pedig az elég gáz volt szerintemKép Most ez szuper volt, a fesztivál plussz nevű műsor megy, van benne kutya, cica, láma, medve, jó bohóc, ugrócsoport, egyedüla légtornászokat hiányoltam én. Szóval most szerintem érdemes cirkuszba emnni. Csak a férjem nem tudott velünk jönn, és őt hiányolta Emma.

Vett jelmez: Szerintem nem gáz, nem mindneki ügyes és keratív. Emmának tavaly vett volt, most varrattam, naná hogykitalálta hogy mégis a tavalyi vettet veszi fel. Igaz hogy a vádkijáig ér a lába, de nem baj. Tényleg aza lányeg hogy ő jól érezze magát benne.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok

Tovabbra is kohoges ezerrel, delutan jon a doki, megnezi oket.

Mano

Cirkusz tok jol hangzik.Kép En azt tervezem, hogy a Bambi2-re kene elmenni moziba. Lehet nem ulne vegig, bar ki tudja, Bambi az egyik nagy kedvenc.KépMeg nem voltunk moziban.

Zita

Szerintem sem gaz a vett jelmez, bar en foleg kiralykisasszonyos,rozsaszinu flitteres, csillamos ruhakoltemenyeket lattam kislanyoknak. Meg jo hogy Emi nem jon velem altalaban vasarolni, mert neki tetszenenek.Kép

Tali

felolem lehet ugyanott es ugyanakkor. Via Luna, 14.30, szombat ha az mindenkinek jo.
eddig:
Halacska, Conti, ZIta, Nyuszi

Judy

Ez a fuldolog nem hangzik jol nalatok sem...Kép
A vallalkozashoz egyelore erot ,infot es penzt gyujtok.Kép Mondjuk ez utobbi most egy az egyben a tetoterre megy el, amig az nincs kesz,szo nincs vallalkozasrol. Majd talan a nyaron. Addig meg mindent elokeszitek. Meg azt is fontolgatom, hogy kilepek a cegtol, vagyis kirugatom magamat, hatha hozzamvagnak egy kis vegkielegitest...(kb 3 havi berKép) Persze ezt csak akkor tehetik meg, ha elobb, legalabb is papiron visszamegyek dolgozni. Szoval ezeket is igyekszem ovatosan kideriteni. Mondjuk anyagilag jol jonne a vallakozas elinditasahoz.

Kataa

Bodybuilder ALex.KépKépKép Kar hogy szombaton nem tudsz jonni talizni.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Nem vittem Nórit oviba, éjszaka ő is elkezdett köhögni. Nem vészes, de jövőhéten lesz a farsang, nem szeretném,hogy lemaradjon róla. Dokinénivel beszéltem telefonon, köptető, orrszívás,infralámpa, párologtatás.
Azért délelőtt kimentünk a kertbe, nagyon klassz idő van, 1 óra után sem akartak bejönni a babák, élvezték nagyon a havat, a friss levegőt.

Manó! Cirkusz nagyon jól hangzik. Bevallom én még soha nem voltam cirkuszban. De emiatt duplán nagyon kíváncsi vagyok, nekem is ugyanolyan újdonság lesz, mint a gyerekeimnekKép
Szerinted egy 2 éves gyereket érdemes elvinni?

Tali: Mivel már megint beteg vagyok én nem ígérek semmit. Ha tudok, akkor csatlakozom.

Jelmez: Nórinak anyós varrja a farkasjelmezt. Nagyon tuti lesz. Igazság szerint nézegettem honlapokat, van egy csomó kész jelmez, ami szerintem nagyon klassz, de farkasjelmezt nem láttam olyat, ami tetszett volna. Anyós meg bevállalta, hogy megvarrja. Legalább kicsit sűrűbben unokázikKép
Nekem gyerekkoromban mindig házilag fabrikált jelmezem volt. Oviskoromra nem emlékszem, de iskoláskoromból nagyon szép emlékeim vannak ezzel kapcsolatban. Anyukám, mint egy gyerek együtt lelkesedett velem, mindenben társ volt. Szerintem a csinált jelmeznek van egy varázsa, ami összehozza a családot, mélyebb nyomot hagyva a gyerekekben.

Minden betegnek gyors gyógyulást!
Pusza:
Magdi

Magdi
mléna

Tettem fel képeket ide: http://www.babanet.hu/album/main.php?album=8676 a kis tigrisemről.
a képeket nem én csináltam, úgy küldték.

Rit
Nálunk ahol lakunk van ilyen dombocska, olyan jó tényleg a hangulata. Szerintem sokan röhögnek rajtunk,mert mi is csúszunk a Danival és pl. én most mentem először kézifékes bobon, és nagyon röhögünk, nagyon élvezem, meg angyalkázunk Kép. a többi szülő, meg fentről nézi, hogy megy le a gyereke és fagyoskodik, nem értem. (????)

Kataa
Hát igen, látszik mit lát a gyerek. Anyósoméknál van futógép (ahol mi laktunk szobából, konditerem lett Kép) és Dani is nyomja a fekvőtámaszt, meg most megy az olimpia, és megint síugrás őrület van otthon. meg a párom evezőpadján szokott evezni, rángatja a kart és nyög, hehe, mint Alex. amikor én kazizok (sajna mostanában lusta voltam, el kellene kezdeni, hogy formába öntsem a sejhajomat a nyárra), akkor meg beáll és emelgeti a lábait.
Nálunk is apa a porszívófelelős, és néha Dani, meg mostanában szeret mosogatni is, persze mert csak be kell pakolni a gépbe... de én már ennek is örülök Kép.

Jelmez
Nálunk is sok kölcsönzött volt, ahogy elnéztem. Én csináltam volna, ha lett volna rá időm, mert szeretek ilyenekkel babrálni, meg kreatívkodni. De majd a családi farsangra együtt anyósommal.
Láttam hétvégén az Árkád Játékszigetben kész jelmezeket, nagyon tutik, csak csillagászati áron. egy csak pont előttem vett egy kb. 6 év körüli lányra királylányjelmezt, 16e Ft-ért!!!! Te jó ég, mondom....

cupp, most rohanok, tenger meló van.

KépKép
KépKép
gumicukor

Manó
Kép elképzeltem ahogy bebújtok az ülés alá a következő előadás kezdetéig KépKép

Kataa
Na nálunk aztán ilyeneket nem adnak. A legújabb dolgozói kedvezmény az önkéntes balesetbiztosítás... ja persze, biztos kötök vagy kettőt Kép. Apáéknál meg lehetett választani, hogy üdülési csekk v. havi bérlet, ő az utóbbit választotta, jól jön majd, ha úgyis otthon vagyok.

Judy
nem gáz, csak egyrészt én mondjuk nem preferálnám, mert tiszta műszál és ált meleg is, tehát igazából szenvedés lehet egész nap benne lenni, másrészt arra gondoltam, ha ilyenre futja a szülőknek, akkor mennyit költhetnek a gyerekekre (extra játékok, divatcuccok, óvónéni ajándékok) szóval igencsak felkötheti az ember a gatyáját, ha nem akar kilógni a sorból v. nem akarja, hogy a gyerek azt kérdezze, hogy nekem miért nem..

Manó
hát már nálunk is aktuális lenne, csak mi ugye utáljuk a cirkuszt, de mivel nagyi nem jutott el vele tavaly névnapja óta, már megígértem neki, hogy elmegyünk. A múltkor még ment a fesztivál, arra viszont 4 rugó volt a jegy, azt mindenképp ki akartam hagyni. most mennyi erre??

Gumicuki
Hát mi is csúszunk a gyerekkel, sőt mostmár 2 szánkóval megyünk, hogy nekünk is tutira jusson Kép Bár engem néha kinéznek... nem értem, hogy a nagy pocak miért jelentene akadályt, pláne egy lapos bobon?! - mondjuk a HHH-n 3 visszamászás után jött a pihi, addigra rendesen kifulladtam Kép

rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Judy
Nem gaz a kolcsonzott jelmez,miert is lenne azKépAz en gyerek koromban emg nem volt senkinek ,mindenki otthon fabrikalta.Mi is es nagyon szerettuk,nagyim varrta a nagyjat de egy csaladi program voltKépSoxor nyertunk veleKép
Szerintem ez is inakbb madj kesobb lesz erdekes,es talan akkor nekunk is kolcsonozni kell hogy ne erezze lemaradottnak magat a gyerek,vagy megtanulok varrni???Kép

Parazita
Akkor megvan a betegseg forrasa Kép

Mano
Szoval alenyeg hogy nem felt az allatoktolKépMert nekem mindenki azt mondta hogy 4 eves kor alatt ne probalkozzak,de lehet hogy veszek jegyet tavaszraKépOtt vettetek eloadas elott,vagy hamarabb?

Nyuszi
Persze a vegkielegeites 2-3 honap,plusz rajon aki nem vett szabi,az is vagy ugyanennyi.Pont most aktulalis nalukn es a csaj 7 havi fizut kapottKép

Gumicukor
Ja az evezogep is nagy kedvenc,ki is huzza parszor,de itt nyog a legjobban.Kép
Alex is nagy mosogatos,de nem a gepbe pakol hanem odahuz szeket es mosogat szivaccsal.Edes ahogy kommentalja,azert hagyom kicsit had szokja,de jo kis viz lesz utanaKépAz mar most latszik hogy rendszereteo elsz,mertha megyunk valahova minden jatkeot bevisz a szobajaba a nappalibolKépKép

Rit
Nalunk van onkentes egeszsegpentart es befizetnek ra havi fix osszeget.Az udulesi csekk is szep osszeg es ehhez jon a napi ebedKépJa meg nekem itt a parkolas,meg mindenki masnak aki kocsival jar.
Pont ezt gondoltam en is es irtam Judynak hogy nem semmi hogy mar ovi kiscsopiban is mindenkinek kolcsonzott van...Majd jon a markas ruhak es jatekok sora...Nagyon nehez megtartani az egyensulyt,mert bar meg tudunk neki adni mindent ,de en nem preferalom azt hogy ugy erezze minden csak ugy hullik az olebe.Minket igy neveltek es ezt szeretnem tovabb adniKép
Ennek mar most resze hogy nem minden kap jatekot,kell hogy hiszti nelkul is megertese nem veszek meg mindent a boltban,hogy neki mar most van kotelessege.Lehet hogy poroszosan hangzik,pedig meg igy is ugy erzem mar most el van kenyeztetve...

Ma anyuek nalunk alszanak ,ugyhogy szabad estenk van apavalKépKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Rit!

Gyerkőcnek ha az öledban tartod nem kell fizetni, én mondjuk vettem jegyet Emmának, mert úgysem maradt volna az ölemben. Így 3900 volt az 1 gyerek egy felnőtt a drágább helyen (porondnál). Az erkélyen olcsóbb azt hiszem. Én is úgy emlékeztem hogy rossz, de ez most tetszettKép

Manó

KépKép
manó

Rit - A mi jelmezünk 3000 pénz volt. igazából ha veszek anyagot, akkor sem jött volna ki olcsóbban és akkor is csak 1x tudta volna felvenni, mert jövőre úgyis kinőtte volna, meg ne legyen minden évben uaz. ettől még nem lesz márkabuzi szerintem egy gyerek, mert néha kölcsönzött jelmezt is kap.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa!

na nálunk ez fel sem merült hogy fél az állatoktól. Elődaás előtt vettem de jó korán, 2,5 órával előtte. De közvetlen előtte is volt jegy, csak nem az első sorokban meg középen, de végülis mindegy, mi sem középen ültünk és jó volt. Mi úgy ültünk hogy a 2. sorban, de ott olyna a hely, hogy épp nincs elős sor vagy 4 széken át (bal oldal 2 sor. 17-18-as székKép), és így fel tudott állni, odament a porondhoz stb. Élvezte. A marokkói ugrálócsoportból az egyik pasi meg rákacsintott Emmára, erre ő elkezdett vigyorogni és megvonta a vállát a fiúnak. Még otthon is mutogatta anyukámnak a műsorfüzetben hogy ezekből a fiúkból egy volt azKép De legjobban a maci a kutya és a láma tetszett, azt mondta.

Igazából sok gyerek volt, sőt, csak gyerekesek voltak, senki nem sírt, nézték. érdemes olyan helyre ülni ahol azért ki lehet menni ha mégse jön be. Én is mondtam Emmának hogy ha unja bármikor mehetünk. De nem unta.

Magdi!

Hát nem tudom, szerintem 2 évesen is meg lehet próbálni, voltak ott kistesókKép Emmával kb 1 éve voltunk moziban is, az is tetszett neki, szóval én ettől már abszolút nem féltem. Meg ugye a vándorcirksuzban is voltunk.
Te hogy nem voltál cirkuszban? Mi az általános iskolával is voltunk többször. el sem lehetett kerülni. Egyébként mindne ugyanolyan mint gyerekoromban, még a székek is ugyanazokKép

KépKép
manó

Mi is voltunk cirkuszban decemberben (az önkormányzat ingyen osztogatta a gyerekintézményekben a jegyeket). Én nem vagyok nagy híve a cirkusznak, és hát a színvonal sem volt az a hajde, de Solyminak tetszett, és én is egész jól elszórakoztam rajta.

Rit,
Hát én bizony nem mertem 6-8 hónapos terhesen csúszkálni... Igazából nem is kívánta egy porcikám se.
De most szombaton este mi is kint voltunk - nagyon klassz volt a telihold fényénél csúszni, és már sokan se voltak.

Zit
parazita

Kataa,
Használjátok ki jól a szabad estét Kép
Én is mindig félek, hogy Solymi túlságosan el van kényeztetve, bár nálunk sincs "vegyél ezt, vegyél azt", de néha nem bírok magammal, és viszek neki könyvet, újságot, miegymást.
Az oviban nálunk szerencsére nincs (és remélhetőleg nem is lesz) ilyen versengés, mire pedig nagyobb lesz, talán megérti majd, hogy ez butaság...

Manó,
Solymi szerintem még most se ülne végig egy filmet a moziban Kép.

Zit
parazita

Gumicukor

Volt nalunk a gyerekorvos es megkerdeztem tole ezt az illoolajos dolgot, o azt mondta, hogy 3 eves kor alatt inkabb ne parologtassunk vele, mert allergiat valthat ki. De ugy altalaban, nemcsak az eukaliptuszolajra.Ugyhogy megnezem a szav idejet es elteszem 1-2 evre.
Amugy vegul is itthon felesleges fertotleniteni, az oviban, boltban ugyis osszeszedhet barmit. Az eukaliptusz jo lenne a leguti betegsegekre, de azzal meg ugye varnunk kell.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Na, látom, mindenki beteg Kép. Ádám is itthon lesz a héten, mert döl belöle a trutyi. Szerencsére nem köhög, nincs láza, de az orra nagyon folyik. Mikor voltam bent az oviban szólni, hogy nem megy a héten, az óvónéni mondta, hogy egy csomóan megint betegek, 3-an megint skarlátosak. 30-an vannak a csoportban, és így már 10-en voltak összesen skarlátosak. Lassan végigmegy az egész csoporton Kép.

Hozzánk is ma jött vissza egy kisfiú a skarlát után, és délelött már 39 fokos láza volt, hívtuk az anyukáját, hogy vigye haza.

Judy!
Nektek is volt skarlátotok, te talán tudsz válaszolni nekem. Meddig kellett otthon lenni a skarlát után? Egyik kolléganöm váltig állítja, hogy min. 2 hét, és utána kell valami laborvizsgálat (vizelet? torokváladék?), és ha az negatív, csak utána mehet közösségbe. Én még nem hallottam ilyenröl. Nálatok így volt?
Vagy valakinél, aki már volt skarlátos...

Sasha!
Kész rémálom, ami veletek történik. komolyan mondom, nagyon sajnálom.

Zita!
Köszi a tüzoltós ötleteket Kép. Igazándiból csak a fejfedövel van gondunk, mert azt sehonnan nem tudom beszerezni. Valószínüleg papírmaséból fogom legyártani. Csak egyelöre nem találtam még jó papírmasé "receptet".
Tud esetleg valaki?

Na, mennem is kell, mindenkinek minden jót, gyógyulgassatok, mi is igyekszünk,

Panda

panda
Halásztelek

Panda

Koszi a tablazatot az ovis etkeztetesrol, megkaptam. Hat a mi ovink az 5 elelmiszercsoportbol 2-bol nem igazan felel meg ezeknek .(zoldseg-gyumolcs es tejtermekek)Mindegy, ezt mar elpanaszoltam a multkor.
Lattad a januari es a februari keresztszemes magazint? Mindkettoben van egy-egy permin kep, ha szeretned beszkennelem vagy lemasolom es elkuldom,nagyon szepek.Kép
Nem tudsz jonni talizni?

Mi van Besztivel? Mar regen irt...

Ilke irta nekem, hogy szegeny Lilinek felszurtak a fulet...Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Panda

nekünk nem volt skarlátunk. Banyóci írta, hogy volt nekik.
a sógornőm fia viszont most volt skarlátos, ő 2 hétig nem mehetett oviba.

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Ma nem ment a Petra oviba mert elvittük az orvoshoz és megkapta a kullancsoltást. Csak picit sírt a legvégén. Az Olivér nem kapott mert azt mondta a doktornő, hogy várjuk meg míg 3 éves lesz.
Magdi megkérdeztem neked. Most kapott egy oltást, kap egy hónap múlva és 9 hónapra rá egyet. Ez 3 évig nyújt védettséget és 3 évente kell egy ismétlő oltás. Az agyhártyagyulladás ellen jó. Van a gennyes és van ami a kullancs által lesz. A Lyme kór ellen nem jó de azt ha időben észrevszik akkor antibiotikummal kezelhető. A kullancs helye bepirosodik, a széle sötétebb piros és a közepe fehér.

Annyit írtatok az illóolajról, hogy kedvet kaptam, én is és beszerzek egyet.

Magdi
Mi is onnan rendeltük még a bútorainkat csak akkor még Michaelfeit volt. Nekünk is vagy 2 hónapot kellett rá várni. Sőt a Domusba is azt hiszem, hogy így volt.
Próbáltam megnézni az ágyat de a tietek pont nincs rajta a honlapon. És a matracot is az ikeába vetted? Néztem a sima kókusz matracot de készen csk a 60x120 és 70x140-es van a nagyobbat úgy kell csináltatni.

Sasha
Szegény Dani,gondolom hogy kifakadt a füle akkor legalább már nem fáj neki.

Gumicukor
Éni magamnak festem a hajam és a gyantázást is én csinálom.
Én is gondolkoztam a mosogatógépen mert a nővéremék nemrég vettek és állandóan áradozik róla. MOndta is apának erre ő, hogy minek. Jó mondom akkor nem kell és te leszel a mosogató. Erre pár napi mosogatás után mondta, hogy rendben akkor vegyünk egyet.

Kataa
És miért baj ha valaki kölcsönzi a jelmezt? Van aki abszolút béna a varráshoz meg úgy van vele, hogy ugyis csak egyszer veszi fel. A Petra csak azért lett elefánt mert ezt régebben vettük neki és ez volt. Most kellett volna valamit csinálnom csak azért, hogy én csináljam?

Parazita
Nagyon aranyos Csongi. Õ most hány hónapos is? A férjem is nagyon szereti a Monty Pythont, sőt a Waczak szállót is.

Nyuszi
De jó, hogy Eminek végre elmúlt a hasmenése de látom most van helyette más.
Képzeld egy hete ültettem csomó virágmagot és már kikeltek.

Na nem tudok tovább olvasni mert itt ugrálnak a franciaágyon it tuti mindjár fejreesik az egyik.
petra2

Sziasztok!

Köszi a hiányolást, Zsuzsa neked az e-mailt!Kép:9
Megvagyunk.KépKép
Mindenki jól van, hála az Istennek, nálunk senki sem beteg. Hannát is óvom rendesen, hogy ne mászkáljon mezitláb, mert az az egyik fő megfázásforrás nálunk. De Nátán sem hozott haza semmit.
Volt pénteken farsang is, Nátán tigriscica volt. Nekünk is bolti jelmeze volt, de nem most vettük, hanem még korábban, Nátán nagyon szeret tigriscicáskodni.Kép Én msot nem voltam elég kreatív, örültem, hogy nem kell iylesmin gondolkodnom. Majdenm le is késtük a farsang elejét, mert az autóm reggel nem indult. Este 10-kor leálltam vele, másnap meg nem indult. Végül kihívtam hozzá az Assistance-t. Az elindította, valószínű az aksija merült le, de azóta semmi baja, úgyhogy nem tudom, miért csinálta...
Egyébként én is örültem volna gyerekkoromban egyszer egy szép királylányruhánakKépKép, sőt ez nekem még az esküvőmön sem jött össze, mert egy egyszerű kék ruhában két tanuval volt az esküvőnk.Kép

Bútor: nyáron a párom cégének lakásába akartunk venni bőrgarnitúrát, akkor nagyon sokat kellett várni rá, mert a "rendes" várakozási idő mellett még épp akkor állt le a gyár is.
Az asztalosra ia várni kell ámKépKép, sőt, sokszor többet, mint egy boltira. Nincs valami jó tapasztalatom velük...

Betegeknek jobbulást, remélem mindenki hamar meggyógyul, különösen Sashaéknál lesz már végre ennek a sok betegeskedésnek.
Jöhetne már a tavasz, hátha az is segítene.

Tali: akkor most mikor melyik szombat?

Zsuzsa!

Én is így vagyok vele, hogy hiába megy oviba, mert olyan hamar eljön a dél. És én ilyenkor télen nagyon nem szeretem. Mert ugye nyáron csak beülünk a kocsiba, de ilyenkor még Hannát is nyakig kell öltöztetni. Feltéve ha hagyja magát, és nem épp idétlenkedne öltözés helyett.
Most már egy kicsit jobb, mert reggel apja viszi Nátánt, de a napi kétszeri hercehurca, amikor én is vittem, nagyon rossz volt.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Nyuszi!
A minták nagyon is érdekelnek Kép!
A talik mostanság szóba sem jöhetnek a spanyol miatt Kép. Így is alig tudom magam utolérni a munkával (vagyis egyáltalán nem tudom...). Így is du. 2-re érek haza, és reggel 7-kor indulok, szóval, ha a délután is kimaradna, káosz lenne.

Judy!
Jaj, ne haragudj, hogy összekevertelek Banyócival! Csak tényleg most mindenki beteg, és már szinte nem is tudom nyomon követni, hogfy kinek mi a baja Kép.

Banyóci!
Ha erre jársz, olvasd már el, légyszi, a Judynak írt kérdésemet az elözö hozzászolásomban, mert Neked szántam Kép!

Beszti!
De jó, hogy jelentkeztél Kép! Tök jó, hogy ti nem vagytok betegek Kép! A ház hogy áll?
Királylány ruha Kép. Én is nagyon szerettem volna, és tudom, hogy Noéminek milyen nagy öröm, hogy hosszú, pörgös ruhában lehet, ezért varratom meg neki.

Csics!
Veletek mi van? Gyógyulnak a fiúk?

Na, lejárt az idöm, mennem kell még a maradék 2-300 db LEGÓ-t összszedni...

Panda

panda
Halásztelek

Gumicukor! A közeli képeken nagyon-nagyon hasonlít Rád Dani. Aranyosak a tigriskölykökKép

Manó! Nem tudom, hogy miért maradt ki az életemből a cirkusz. TV-ben nagyon szerettem nézni, emlékszem apukám is rajongott az ilyen jellegű műsorokért. élőben mégse néztük meg soha. Pedig Zuglóban nőttem fel, nem is kellett volna sokat utazni.Kép

Ági! Köszi az infót az oltásról. Olyan oltás nem létezik, ami a kullancsot riasztja el?

Kókuszmatrac: Külön vettük, az IKEA-ban az ágyakhoz valóban nincs minden méret, az alapárban sima matrac volt. Nekünk szerencsénk volt, egy kedves ismerős intézte el a kókuszmatracotKép

Körkérdés: Minden évben felvetem a témátKép A szülőin elhangzott, hogy a fél csoport nem ismeri a színeket. Pontosabban nem biztos a tudásuk ezen a téren.
Nórim a legtöbb színt ismeri, ritkább színekkel, árnyalatokkal nincs tisztában. A "fontos" színeket tutira tudja, de néha lusta gondolkodni, így ráböki az adott színre a legelső színt, ami eszébe jut. Nálatok van ilyen, hogy lusti gondolkodni a gyerek? És a színekkel mennyire vannak tisztában a srácok?

Pussz:
Mgdi

Magdi
mléna

Ja és hozzáértő mamiktól kérdezem: Hány éves korra várható el a gyerektől, hogy teljes biztonsággal, szinte gondolkodás nélkül felismerje a színeket?

Magdi, aki nem MgdiKép

Magdi
mléna

Ági,
A Csongi 10,5 hónapos Kép Legalább annyi ideig tudtam nézni a Montyt, amíg Solymi meg Apa aludtak a másik szobában, Csongi meg a szopásba kómázott el az ölemben - a fotel a TV felé néz, és ilyenkor előre magamhoz veszem a távirányítót, mert tudom, hogy 1-1,5 órát fogok ücsörögni a kis angyallal az ölemben.

Beszti,
Hát igen, jó, hogy nem vagytok betegek Kép

Magdi,
Oltás nem riaszt kullancsot Kép. Maximum a Szuku, vagy az anyukám szedte egy ideig e célra a Polybé nevű készítményt, amitől iszonyatos, átható B-vitamin szaga lett... Talán azt nem szeretik a kullancsok Kép

Panda,
Nem tudom, hogy kell papírmasét csinálni, valami tojástartódoboz-áztatás rémlik, de szerintem jobban jársz, ha kartonból eszkábálod össze...

Zit
parazita

Sziasztok!
Szült vki 2002.nov 19-én v 2004.okt 31-én?
Viki
iviki

Sziasztok
Szült valaki 2002.nov 19-én?
iviki

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?