Sziasztok!
Itthon vagyunk, csak tegnap Tibi egész nap dolgozott. Úgyhogy Ildi a hétvégék általában nálunk sem a hét fénypontjai, nagy ritkán van, hogy nem dolgozik, csak akkor meg alszik.
Tegnap itt volt anyu meg a bátyám, egy kicsit átvette Ákit (Tibi dolgozott), tesómmal voltunk du-án a tescoban, 2 órát nézelődtünk, vásároltunk.
Olika tényleg nagyon cuki, majd ha már hasrafordul, akkor lesz csak izgi a dolog. Ákosom most már forog, ágy egyik végéből a másikba, most már egyáltalán nem lehet a nagyágyon hagyni. Meg ő is azt csinálja, mint Borka Annája, húzogatja a lábait, tolja föl a popóját, egy kicsit már kúszik, ha valamit el akar érni. Ákos ülni még nem ül, csak ha fogom, egyébként rögtön eldől.
Gyógytornász már nem jön hozzánk többet, azt mondta, Ákos rendben van, majd március közepe felé visszajön, megnézi, hogy mi újság. Jövő héten egyébként el kell vinnünk a Páncsics drnőhöz a neurológiára, kíváncsi vagyok mit mond majd.
Andi: ha nem jön meg, másnap még ne csinálj tesztet, még úgysem mutatja ki, fölösleges pénzkidobás. Minimum 1 hét, de nálam Ákosnál pl úgy volt, hogy 1 hét után is negatív lett a teszt, aztán 2-3 hét múlva már annyira fájtak a cicijeim, hogy gondoltam csinálok még egy tesztet, vagy el kell mennem orvoshoz, mert valami nem stimmel. Ekkor lett pozitív a tesztem. Egyébként Szeszike férje mesélte, hogy min mentek keresztül, ő aztán igazán átérzi a helyzeted.
Ja, péntek este tök jót dumcsiztunk. A Serranóba akartunk beülni, hogy eszünk is egy jót, erre mondja a pincér srác, hogy 30 fős társaság van a benti teremben, úgyhogy kb 2 óra, mire lesz vacsi. Átcuccoltunk a pubba. Hogy átalakították! Szépen ki lett festve, kicsit átalakították a fölső részt, új asztalok és fehér műbőr huzatos székek vannak, a fal mentén fekete műbőr huzatos padok stb. Néztük ám, hogy mi lesz a fehér székekkel bulikor? Biztos, hogy el kell onnan tüntetni azokat, mert símán kiégetik cigivel. Egymásra rakni meg nem lehet ezeket a székeket. Úgyhogy nem tudom, meddig lesz ilyen szép a hely, de most az, az biztos. Este 9-re értem haza, Tibi és Ákos az olimpia megnyitót nézték, Ákos hozzászólása: he, heő, hg, gö.
Tényleg Angi, lehet megint műkorit nézni! Az Eurosporton egyébként egész nap élőben megy az olimpia! Nálunk általában ilyen helyeken megy a tv, ha Virág nem néz rajzfilmet, mert itt talán nem lát csúnyát. Mert most már a műsorelőzeteseket is berakják napközben, hogy mi lesz éjjel. Vicces.
Tegnap Ákosom megevett fél üveg bébigyümölcsöt. Most Hipp őszibarack-alma-banánt vettem, nagyon ízlett neki. Még mindig nem mertem neki főzeléket adni, lassan pedig megpróbálom. Viszont este próbálkoztam újra a tejpéppel, és az nagyon nem kell neki. Miért nem eszi meg, nem értem?! Pedig édes, vaníliás, mégsem.
Borka
Tényleg jó, hogy végre kisütött a nap, tegnap nem voltunk sétálni, de ma ha így marad, délután biztos kimegyek Ákossal (Tibi dolgozik).
Jövő héten egyik nap bejön anyu, akkor most már tényleg elmegyek a kondiba, elmegyek fogorvoshoz meg megnézem az oktatási centrumot, hogy ott milyen tanfolyamok indulnak, van-e kismamáknak kedvezményes lehetőség. Meg a munkaügyi központra gondoltam, lehet, hogy ott is van kismamáknak tanfolyam lehetőség. Van más ötletetek? Gondolkodtam ezeken a főiskolás szakokon, amiket Andi küldött, de nem hiszem, hogy jelentkezni fogok valamelyikre, inkább valami pénzügyi területen megyek tovább.
Anita: a homeos kúp, a Viburcol, nekünk van, doktornénik azt javasolta, hogy fogzáskor lehet használni, nyugtató jellegű, este lefekvés előttre mondta, hogy használjam, és akkor nyugodtan fog aludni a gyerek. Párszor már adtam neki, nem volt vele gond. Azt mondta, hogy ebben a kúpban több minden van, kamilla is, és nem gyógyszer, nincs semmi mellékhatása. Lázcsillapításra nem jó, arra mi a GermicidC-t használjuk (használjuk? egyszer adtam szuri után..). Szerencsére Ákos még nem volt beteg, mostanában pedig nagyon nézegetem, mert ez az idő biztos betaknyosítja, egyszer-kétszer már kiszívtuk az orrát, de utána már nem kellett.
Teszek képet.
Most hirtelen más nem jut eszembe, Tibinek meg kell a gép. Sziasztok!