Új privát üzeneted érkezett!

Borsókás!
Hát mondtam neki, de igazából már próbálom nem idegesíteni magam az ilyen hozzászólásokon. Kép

MÁV no comment. Kép

De most beültem egy jó nagy kád vízbe, de ez se volt az igazi, mert ugye nem merek túl forróba ülni, hiszen ráhajtottunk a spontánra na nehogy már ezen múljon. Most kicsit még vacogok, de bebújok a jó meleg ágyikómba és reggelig húzom a lóbort. Reggel már úgyis meló. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Na látjátok, többek között ezért nem akarom én "mindenki" orrára kötni a dolgot, asszem tele lenne a padlás a "jobbnál, jobb" ötletekkel.
Na jó az anyós más téma, Õ persze, hoyg képben van Kép
Örülök, hogy végül hazaérkeztetek! Sajnálom, ami a vonaton / vonattal történt, nagyon durva Kép
Pontosan merre laknak anyósodék?

Tiko! Kép
Hát lehet, hogy megenné a kutyusunk a Tiéteket, de én nem hagynám ám Kép Kép Kép, TÉnlyeg nagyon cuki lehetett, hogy megpróbálta elkapni a halakat Kép
A 17 éves dada nagyon durva! Gondolom ezek szerint a tesódáknak nem volt sok választása.

Kagyló! Kép
Én benne vagyok a havi lelkikben! Kép Persze csak ha muszáj. Úgy gondolom így "ismeretlenül" nagyon rá vagyunk szorulva egymás segítségére,, lelki támaszára. Legalábbis nekem nagyon sokat jelent Kép

Kép
Kép
beuka

Én is elhallgatok most már!Holnap nekem is korán kell kelnem, 7-től dógzok.
Szép álmokat mindenkinek!
Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Zsebi! Kép
Fúú de rossz ilyenkor újra dolgozni menni Kép
Kitartás!!!

Kép
Kép
beuka

Borsókás! Kép
Asszem elkéstem, már biztos elmentél, de azért kérdezek.
Szept 19.-én volt az első konzitok, oda már megvoltak a vizsgálatok, vagy utána kellettek még (vérvizsgálatok, meg ilyesmi)? HA igen, hogyhogy 2 hónap múlva kezdődhetett meg csak a fogi?
egyébként JÓ ÉJT!!!

Antoa! Kép
Üdv itt (is) Kép.

Kép
Kép
beuka

Én is megyek!

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!
Kép

Bea

Kép
Kép
beuka

Beuka,

igaz nem tőlem kérdezted, de azért írok én is.
én minden vizsgálatot megcsináltattam az első konzultációra (SZTK alapon), hogy utána haladjon a téma, emiatt ne vesztegessünk egy napot sem.
Ha az első konzihoz képest 2 hónap múlva indul a lombik, szerintem az nagyon jó idő, hisz várni kell a középidőt, akkor UH, utána megint menszi, akkor megint UH, szóval az ilyen vizsgálatok, elhúzzák kb 2 hónapot az időt.
Nekem most félidőben menni kell megint, addig fogigátló, és az akkori UH mondja meg, hogy hogyan tovább. lehet, hogy azonnal kezdjük a szurit, lehet, hogy szedni kell a fogigátlót tovább, ez az UH-tól függ.

Kép
zsuzsi73

Helló Csajok.
Levi beteg Kép semmi tünet csak lázas, ez sem vészes, csak kicsit nyominger tőle.
Nekem meg megjött Kép hát nem mostanra vártam, bíztam benne, hogy a febr.20i konzultációig még kibírja... de nem tette. Így 1 hónapot csúszik majd a lombik.
Ami viszont jó hír Kép azt hittem, hogy lerövidültek a ciklusaim és valami gáz lehet velem, de ma elővettem a naptárt és a biokémiais ciklust nem számolva 28 naposak... rendszeresen Kép ez érdekes, mert a terhességem előtt mindig 33-35 napos ciklusaim voltak, ezért is tűnt ez most ilyen rövidnek.

Szóval jövő héten konzultáció, majd ha megint megjön 28 nap múlva, akkor fogigátló (gondolom - bevált csapaton ne változtass alapon Kép)... szóval már nem is tudom, mikor lesz az akkor Kép

Kagyló Kép
fogok válaszolni, csak nem volt mostanában érkezésem az emailjeimhez.
Hogy vagy(tok)?

puszi.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi,

jobbulást Levinek!
Nem tudod véletlenül, hogy a fogigátlót végig kell szedni az egész levelet? Nekem azt mondta a doki, hogy majd középidőben az UH-tól függ. Elképzelhető, hogy már azon a napon kezdődik a szuri, vagy csak a köv. menszinél? (Nekem az elsőnél a menszi napján kezdődött a suprefact, fogigátló pedig nem volt)

Kép
zsuzsi73

VKOrsi
Nekem soha nem volt 28 napos ciklusom. Mindig 33-35, mint neked. De hát én még nem szültem. Kép Biztos az lehet a legjobb, mert akkor könnyebb megtalálni a félidőt. Köszönöm, jól vagyok. Még nem tudok semmit sem. Igaz egy kicsit letörtem a múltkori leveleden, és állandóan gondolkozok rajta. (itt volt az idelye?!) Majd meglátjuk.
Akkor te most mégis elkezded a lombikot? Azt hittem vársz egy kicsit még. Lélek búvárnál voltál?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Zsuzsi Kép
Uhtól függ, hogy meddig kell, de utána ha abbahagyod még ki kell hagyni X napot(ezt is a doki mondja meg) és utána indul a stimu.

Kagyló Kép
nem akartalak letörni és lehet, hogy én gondoltam rosszul. Lélekbúvárhoz megyek. Lombik még függő, konzultációra elmegyünk... elméletben tervezem a számokat Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi
Köszönöm. Sokat számít, hogy te mit gondolsz. Lehet, hogy nekem is jó lenne egy lélek turkálás. De majd ezt e-mailben, ha lesz idő rá. Biztos fogod tudni mikor lesz itt az idelye a lombiknak. Úgye tudod, hogy én szorítok, és bizom a sikeredben. Kép

kagyló

Lányok,
Én most úgy érzem pár centivel a föld fölött járok. Kép Kép Kép
Van 8 szépen érett tüszőm, ma este Choragont kapok, és szerdán reggel punkció. Nem is tudom mi van velem, nagyon örülök, hogy végre idáig is eljutottunk. Kép

Éden, továbbra is együtt haladunk?
Ma is gondoltam Rád, lehet pont ott ültél mellettem a váróban? (Én a férjemmel voltam, mindketten szemüvegesek vagyunk, és igen rövid a hajunk. Kép)

Mka
Vendég

Mka
Nagyon szép! Szórítok! KépKépKép

kagyló

Sziasztok!

Mka,
én is voltam ma UH-n (reggel fél 8 körül), nálam kb. 4 nagyobb van, meg kb. ugyanennyi kisebb (mnyh 9A), úgyhogy ma is kapok még Gonalt, aztán csütörtökön lesz a leszívás.
Ami meg még nagyobb szívás, az az, hogy felírt a doki 50 ampulla Progesteront, amit kb. 25 napig kapok majd. Lányok, hogy lehet kibírni ennyi injekciót (pláne fenékbe) 25 napig? Én rosszul vagyok ettől.

Éden
Éden

Éden
Mindent a cél érdekében. Én csak tüsző érlelésre kaptam 34-et. És nekem lett 8.

kagyló

Éden,
Akkor Te lehettél előttem a dokinál, én 8 után végeztem kicsivel.
Nekem is lesz Progeszteron injkeció, én már ki is váltottam. Kicsit aggódom, de ezek elég kicsi ampullák, ezért ha ügyesen adják be, nem nagyon fogjuk érezni. Itt a tapasztaltabbak azt mondták, hogy borogatni kell a helyét és akkor hamar elmúlik. Úgy legyen!
Vendég

Mka,
kiváltottad? Nekem a Pharmafutárral kellett megrendelnem, mert Svájcból hozzák, és csak szombatra érkezik meg ... Hol vettél ilyet?
Nem lehet, hogy a Choragonra gondolsz? Igaz, hogy azt tüszőrepesztésre adják, de az ET után is szoktak adni belőle.

Kagyló,
ha még csak hasba menne, akkor nem is szólnék egy szót sem, na de a hátsómba jó hosszú tűvel?? Nekem az fájni szokott egy kicsit...

Éden
Éden

Éden,
Bocsi ha összezavartalak, én is a Pharmafutárral hozattam a progeszteront, nem hagyományosan kiváltottam ki én sem.

Mka
Vendég

Mka,
Neked ilyen hamar meghozták? Ma rendelted?
Szóval kicsi ampullák..., akkor jó.., bárcsak a tűk is kicsik lennének... Na de mindent a baba érdekében!

Éden
Éden

Éden,
Neem, a doki már a akkor felírta, mikor a szurik előtt, január közepén UH-n voltam nála, és 6 nap volt mire megérkezett.
Szerintem olyasmi lesz, mintha Choragont kapnánk, az is izomba adós, de kicsi ampulla.(1db=1ml) Persze ha jól sejtem progeszteronból neked is kettőt kell kapnod majd naponta, mint nekem. De ez tényleg nem sok.
A tűket meg ne nézd! Én egyszer néztem meg a Choragonos injekciós tűt, és elborzadtam, de akitől akkor kaptam a a szurit a Kaaliban, nagyon profi volt, nem is éreztem. Szóval meglepődtem, mennyire nem fájt.
Szóval szerintem kibírható lesz, csak jól adják be.
Én minden nap ügyeletre, vagy a körzetihez fogok menni beadatni, a párom nem vállalta, mert izomba kell adni.

Mka
Vendég

Mka,
én is kettőt fogok kapni naponta, és az ügyeletre megyek majd beadatni. Elfelejtettem megkérdezni, de ezt is gondolom úgy kell beadni, hogy mindennap kb. ugyanabban az időben, nem tudod véletlenül?

Éden
Éden

BeukaKép
Nekünk abszolút semmi leletünk sem volt még az első konzultációkor.Mindent utána kellett megcsináltatni. Ráadásul ahogy kiderült, hogy kevés a kiskatona, még az androdokival is elbíbelődtünk kicsit, hogy amellett, hogy vizsgálgat, írja meg a javaslatát a lombikra.
Valahogy mensi után voltunk először. A köv. ciklus adott napjain aztán megcsináltattam a vérvételeket, HSG-t és UH-t, aztán a köv. mensinél már startoltunk is a fogigátlóval.Szerintem ez nem volt hosszú!Sőt!KépSzerintem ennél gyorsabban nem is mehetett volna!Kép

OrsiKép
Gyógysimiket küldök Levinek!Remélem hamar meggyógyul!Kép
Hozzám is mindig 33-35 naponta jön mikubácsi, tehát tudom mennyire lehet örülni egy 28 napos ciklusnak!Kép Lehet, hogy tényleg a terhesség billentette helyére a ciklust? Akkor még nekem is van reményem!Kép

ZsuzsiKép
Tényleg az UH eredményétől függ, meddig kell szedni a fogigátlót. Lehet, hogy nem kell egy egész levél, de az is lehet, hogy több kell 21 napnál. Nekem 16 napig kellett csak szedni, mert hamar leállította a petefészek-működést.

Mka, ÉdenKépKép
NAgyon jól haladtok mindketten!KépEzerrel küldöm drukkjaimat, hogy szépen növekedjenek a petikék!
Annyira irígyellek mindkettőtöket, jó lenne már megint ott tartani, ahol ti!Kép

ZsebiKép
Hogy ízlett ma a meló?KépGondolom szörnyű lehetett ennyi kihagyás után!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Éden,
Basszus, mi mennyi mindent ugyanúgy csinálunk Kép Én is elfelejtettem megkérdezni a arról, hogy hogyan kell beadatni a progeszteront. De sebaj még van pár lehetőség, amikor megszabja hogy mikortól kell kapni, akkor tutira megkérdezem.
Mka
Vendég

Éden
Tartsál ki! Én sem szeretem ezt az izomba adható injekciókat. Elég nekem a choragon. De igazad van jobb hasba adni, és saját magadnak. Meg az nagyon sok. Bizzunk benne, hogy lesz is eredmény belőle, egy kis pozitívecske!!!Kép XXXX

kagyló

Mka,
annyi mindent írt fel a doki, és közben mondta, hogy mikor mit csináljak, én meg ezerrel jegyzeteltem, és ilyenkor mindig csak utólag jut eszembe, hogy mi mindent szerettem volna még kérdezni. Na, de megyünk mi még addig hozzá, és akkor majd erre is koncentrálunk.

Éden
Éden

Mka Kép Éden Kép
nem riogatásnak, de mivel össze fog jönni Nektek a baba, készítsétek a lelketeket, hogy a prog. injekciót a 12. hétig szoktál ált. felírni!
De jó, hogy ilyen jól halad nálatok minden!

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi,
valami ilyesmit mondott Krizsa doki is, mikor látta aggódó tekintetemet... És ezt mindennap kell? Jaj, nekem (nekünk)...

Éden
Éden

Orsi,
Én tudtam már korábban, hogy a progeszteron a 12. hétig megy majd. Nem akartam Édent elijeszteni. Szerintem előbb megtapasztaljuk, hogy nem is olyan rossz ez, aztán már nem fogjuk bánni a napi szurkát, pocokkal a pocakban. Kép Kép Kép
Mka
Vendég

Mka, ÉdenKépKép
Most néztem utána, egyikőtöknek sem ez az első lombikja, tehát tudtok nekem segíteni talán. Milyen vizsgálatokat kell megismételni a második lombik előtt? Március végén jár le a 3 hónap várakozás. Mit érdemes addigra megcsináltatni?(Pl:cytológia, hormonvérvétel...stb.)
Vagy ez a dokitól függ, mit kér?
Köszi a segítséget!

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás,
szerintem ez változó, nálam most a harmadik előtt csak az altatáshoz szükséges vérkép-et (azt hiszem így hívják) kérte, mivel szeptemberben volt egy laparom, így az akkori leleteimet is elfogadta (ami ugye már 5 hónapos).

Éden
Éden

ÉdenKép
Akkor ez azt jelenti, hogy nem nagyon tudok/kell előredolgoznom? Úgy gondoltam, ha már úgyis várnom kell, legalább ezeket megcsináltatom ebben az időben.

B.

Borsi
borsókás

Borsókás,
a 3. napi hormon hasznos lehet, én azt megcsináltatnám. Ha már hormonokat néznek, akkor azzal a vérvétellel együtt az általános labort is kérném. Szerintem a többit ne siesd el, hátha nem is kérik.

Éden
Éden

ÉdenKép
Köszönöm szépen! Az a baj, hogy rettentően türelmetlen vagyok, nem nagyon bírom a tétlen üldögélést, várakozást.Kép
De most ezalatt a baba-projekt alatt biztosan megtanulom!Kép Nahát!!! Találtam ismét egy pozitívumot ebben az egészben!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás,
megértem a türelmetlenséged, nekem is bőven volt részem benne az elmúlt 3 év alatt... Érdekes, hogy ez az első olyan lombikom, amikor végtelen nyugalom ül rajtam, és nem sürgetem az időt. Eddig tudta a családunk, barátaink, hogy mikor, hol tartunk, de ezúttal senkinek nem szóltunk, hogy újra belevágtunk, valahogy most ez jobb így nekem.

Éden
Éden

ÉdenKép
Akkor ez most teljesen más, mint az eddigi lombikok voltak. Szívből kívánom, hogy legyen a befejezése is eltérő a korábbiaktól!:Kép
Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás,
Szerintem nagyon változó, hogy mit kérnek a dokik. Tőlem gyakorlatilag semmit sem kért a doki, decemberi hiszteroszkópiám miatt még vérkép sem kellett új, meg EKG sem. 3. napi hormont sem kért. Én meg elfogadtam amit mondott.
Mka
Vendég

Halihóó mindenki!!

Zsuzsi! Kép
Akkor mi ketten nagyon várjuk a következő hetet Kép. nagyon drukkolok, hogs azt mondja kedden Neked a doki, hoyg indulhat a stmimu!
Köszönöm a felvilágosítást, így tényleg nagyon rövid időnek tűnik Kép remélem nálunk sem lesz ez másképp. Én is megpróbáltam mindent elvégeztetni.

Orsi! Kép
Jobbulást Levinek!!!Kép

Sajnálom hogy megjött Kép
Akkro Te is nagyon várod a következő hetet, igaz?

MKA, Éden Kép
Tök jó, hogy így együtt haladtok! Lesz ám izgalom a héten!!!
A progeszteron szurit az alacsony progeszternora kapjátok? vagy ezt mindenki megkapja?

Borsókás! Kép
Akkor nektek ténlyeg gyorsan pörögtek az események! A 3 hónap "türelni" idő, a lombikra vonatkozik, vagy a párod műtéte miatt kell tartani?

Zsebi! Kép
Milyen volt az "első" nap. TUdom ez hülye kérdés, biztos sz@r Kép

Lányok!
Hol lehet megnézni, hogy mik a normál értéktartományok az egyes napi hornomtükröknél?
Az oviklubon már kerestem, de csak egy görbét találtam. az az?

Kép
Kép
beuka

Megtaláltam KépKép
mégis az Oviklubon van Kép. me jött meg a 2. napi vérvétel eredméynem, megnézem mit produkáltam.

Kép
Kép
beuka

Beuka Kép
a kaáliba mi már "haza" megyünk Kép izgulást már nem okoz Kép majd, ha elindul a stimu Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Borsókás!

Ne tudd meg, a kutya állandóan az akvárium előtt ül. Nem tudja otthagyni. Kép
Van róla rövid videó, nagyon ari. Meg akarod nézni?

Nagyon sok probléjámjuk volt a bátyáméknak a dadával. A 3 gyerek mellé jár, őt rendelték ki, nem lehetett válogatni. Azért valamennyi haszna is volt, mert 3 babakocsit nehéz ketten tolni. Kép

Orsi!

Levinek jobbulást!!!!!

Mka!

Tök jó, hogy ennyi petikéd van. Drukkolok a szerdai punkcióhoz, utána az osztódáshoz aztán a megtapadáshoz!!!!!!!!! Bárcsak én is itt tartnék már megint.

Zsebi, Beuka!

Hétvégén kiderül,hogy elkerül-e minket a miku 9 hónapig. Már kezdek ideges lenni. Hajnalban is felébredtem, nem tudtam egy csomó ideig elaludni, ezen járt az agyam. Kép

Tiko

tiko

Mka, Éden!
Kibírható ez az egész progi szuri, nem mondom hogy kellemes, de tényleg borogassátok kicsit masszírozzátok a helyét és nem lesz semmi gáz. Amit csak bíztatásként szánok Éden jobb ha barátkozol mert ez a baba meg fog maradni neked és akkor 12 hétig megy a szuri, szóval mindent a cél érdekében. Kép
nekem a transzfer napjától kellett kaptom és egészen a vérvételig és én kb. mindig ugyanabban az időben szurattam magamnak szintén ügyeleten.
Amit javasolok neketek kérjetek tőle papírt (magától nem mindig ad), melyen leírja, hogy napi 1X2 ampullát szurjanak be nektek volt olyan doki aki nekem ennek hiányában nem akarta beadni, aztán bezsereztem a papírt én is. Kép

Borsókás!
Az altatáshoz való papírjaim nekem fél évig mindig érvényesek én magamtól nézetek mindig 3. napi hormont és odadom K-nak. Aztán a rákszűrés is egy évig belefér, szóval más nem kell. Kép

Orsi!
Jobbulást Levinek!
Kép

Tiko!
Nekem hétfőn kell hogy megjöjjön. Hát mit mondjak jó lenne ha elmaradna, nekem egész hétvégén érdekesen fájt a hasam, de úgy érezm felfáztam nem járok pisilni többet, csak valahogy érzem az egész alsó részemet nekem ilyen nem szokott lenni. Kép

Beuka!
Egész jó volt az első napom a körülményekhez képest. KépDe azért alig vártam hogy elteljen a nap. Kép Lestem az órát állandóan. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Hát én még nem érzek semmit. Mondjuk nekem előtte mindig fáj a fejem napokig, bármit veszek be nem múlik el. De ráadásul még azt sem tudom időben meg fog-e jönni. Vagy lehet,hogy előbb.
Olyan furi, már eltelt 1 hónap a 3-ból. Mondjuk nagyon sok munkám volt, nem tudtam ezzel foglalkozni. Most majd lehet, lassabban fog telni.

Örülök, hogy a kihagyás után nem rázott meg nagyon az első nap.

Tiko

tiko

Kép
Kép
Kép

Tiko!
Na én se sok reményt fűzök a sikerhez, de soha nem lehet tudni, egy héttel ezelőtt lelkesebb voltam. De nálam ez mindig így an amíg dolgozunk az ügyön mindig azt érzem egy napt se hagyjunk kárba veszni mert biztos pont ez a hónap lesz sikeres, aztán midig jön a fekete leves. Kép
Hát igen gyorsan telik az idő egy egy lombik között, bár én midig sok időt hagyok ki. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Én is pont így érzek mindig. Középidőben halál lelkes és bizakodó vagyok, aztán ahogy közeleg a miki ideje ez átcsap az ellenkező oldalra. Aztán miki idején letargia és kezdődik minden előre.
Amúgy én most nagyon fásult vagyok, nem borulok ki semmin, nem örülök semminek, egyszerűen nem érdekel.

Tiko

tiko

Sziasztok,

Most jöttünk meg a kórházból-az anyósommal.
Szegény Judit nagyon kis gyenge.
A katétert nagyon megszenvedi. Azt mondták, ha fel tud kelni sétálni kiveszik, addig harcolt, amíg ment pár kört, kivették neki, de azóta nagyon szarul van.
Gyenge és hányingere van.
Semmi humor, fájdalom az arcon.....

Valószínű csak szerdán jöhet haza.

A lényeg, hogy sikerült átjárhatóvá tenni az egyik petevezetéket, azt mondták teljesen jó.
Mivel a másikat az előző laparnál elégették azzal nem tudtak mit tenni.

Így ha összeszedi magát - hajrá spontán, vagy irányított.

Csók

És köszi a drukkokat
Farkasok

Kép
farkasok

Farkasok!
Nagyon ügyesek vagytok, új utak nyíltak meg előttetek. Juditnak mihamarabbi gyógyulást kívánok!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Tiko!
Nekem asszem hétvégén még nem fog kiderülni, mert sajnos hosszúra nyúlik a ciklusom. De a középidős lelkesedéssel, meg az utána lévő érzzésekkel én is épp úgy vagyok, mint Te.

Zsebi!
És nem halmoztak el a kollégák a megoldatlan dolgokkal Kép

Farkasok!
Jobbulást kívánok Juditnak!!!!!Kép

Bea

Kép
Kép
beuka

FArkaskomaKép
Hurrráááá!!!!!Kép Ezek angyon jó hírek! Judit erős, fel fog épülni hamarosan. Ahogy megkűzdött a katéter kivételéért, úgy fog a gyógyulásért is.
De a lényeg, hogy megnyílt a petevezető és az út a spontán babóca felé!Drukkolok, hogy minél előbb felépüljön, és megtapasztalhassátok a szenvedése gyümölcseit!Kép

BeukaKép
A törvény szerint 3 hónapot ki kell hagyni a transzfertől a következő lombik megkezdéséig. Ennyi kell a regenerálódáshoz.Ez nekünk dec 23-tól ketyeg.
Egyébként a párom műtéte után is azt mondta a dokija, hogy 3 hónap az ő regenerálódása is. Ezt jan. 25-től kell számítanunk. De ez is bőven le fog telni, mire a kiskatonák a lombikban újra bevetésre kerülnek.Kép
Megnézted a hormonszintjeidet? Mi a helyzet?

Zsebi, MkaKépKép
Akkor nem stréberkedem! Inkább betelefonálok a dokimnak és rákérdezek mikor és mivel jelentkezzek márciusban.Kép

TikoKép
Hát persze! Jöhet a videó, kíváncsi vagyok rá!Meg persze a párom is, aki megőrül a kutyukért.Kép
Egyébként én is nagyon jól ismerem ezt a ciklushoz kötött lelkiállapot-változást.Szerintem itt a többség átmegy ezen!KépReméljük már nem sokáig!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Halihó! Kép
Nem tűntem ám el teljesen, csak betemetett a meló egész múlt héten.

Mka! Éden! Kép
Nagyonnagyonnagyon drukkolok nektek!!!

...és persze még sokmindenki másnak, akinek esedékes (Tiko?), csak ahhoz majd vissza kell olvasnom. Igyekszem mihamarabb!

Addig is sok puszi mindenkinek!
Seszi
seszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?