Myra
Meghívó ment.
Azon ne lepődj meg, hogy az új helyen az utazóágyban nem volt hajlandó aludni. Mi elvittük Sebinek a fél szobáját a múlt hétvégén, úgy berendeztem az itthonihoz hasonló kiságyat, mint idehaza, eddig bevált, de mostmár túl okos, nem lehetett becsapni vele, és csak az autóban volt hajlandó nappal aludni...
A költözés, új lakás biztosan ki fogja borítani, de remélhetőleg hamar megszokja, hogy az az új otthonotok, és helyrezökken.
Kitartás!
Azért szakembert én is keresnék, hátha van vmi használható ötlete.
Kriszti, Mucus
Köszi!
Viki
Hát igen, arra már rég rájöttünk, hogy játékra tök fölösleges költeni, mert a mi dolgainkkal sokkal jobban szeret játszani.
Apa sétálgat Sebivel (kicsit keveset aludt ma, és túl van pörögve), és énekel neki (mert különben csak visítozik) hogy aszonygya:
"Sétálunk, sétálunk, egy kis kocsmába becsücsülünk, csüccs!"
Sebi meg jókat röhög!
Otthonszülés
Na volt itt a büszke apuka, kölcsönkérték a mérlegünket hogy hetente tudják csekkolni a kölköt, így gyorsan kifaggattam, mi volt hogy volt.
Szóval hajnalban 1/2 2-kor elkezdett csordogálni a víz, kijött a brancs, majd megnyugtatták őket, hogy messze még a vége, majd ha rendszeres fájásai lesznek, szóljanak, visszajönnek.
Úgyhogy nap közben tévéztek, kártyáztak, dumáltak, neteztek, jól elvoltak, aztán este 6 körül kezdett komolyra válni a dolog, úgyhogy kihívták a csapatot.
A lány végül állva vajúdott, majd úgy is szült, a férje tartotta. Fél óra volt a kitolás, 22:10-re megvolt a baba. Sikerült a gátvédelem, jól bírta a fájdalmakat, szülés után 1,5 órával már önállóan zuhanyzott.
Ahogy kibújt a pici (csöndben, sötétben) odatették az anyuka hasára, egyet kiáltott, aztán csak szuszogott, hogy most meg hová került.
20 perc múlva az apuka elvágta a köldökzsinórt, és akkor az ő hasára is odatették a picit!
A kölök alig egy órásan már lelkesen szopizott.
Szóval minden jól sikerült, boldogok, azóta is otthon vannak.
A papírokat kicsit nehezebb így elintézni, de ez legyen a legnagyobb bajuk.