Sziasztok!
Elöször is még egyszer köszönöm a névnapomra és Adrián szülinapjára érkezett jókívánságokat, lapokat, sms-eket! Szegénykéim még mindig köhögnek, mikor fog már elmúlni????
Lányok! Most akkor átment a táblázat, vagy nem a levlistára? Mert a fotóimat sajnos nem tudom felrakni, mert túl nagyok, de rajta vagyok, hogy kisebbek legyenek.
Kanga! Gratulálunk!
Nagyon, nagyon sok boldogságot és egészséget kívánunk nektek!
Márti! Nálunk nem vált be a "felkészítem az oltásra" Kikkónál. Neki, ha elmondtam, akkor óriási patáliát csapott. Inkább gyorsan legyünk túl rajta és kész.
Adri! Leevinek add át légyszi, hátha segít:
Iboly! Andrisnak boldog szülinapot!
Isti jobban van már? Félsz a kergekórtól? Szerintem itt nem volt és most sincs veszély?! Nekem mindegy, hogy disznóból vagy marhából csinálom, a disznóból nem annyira finom. Ha ennyien leszünk, akkor úgyis két bogrács fog rotyogni (ha nem több), csinálhatjuk úgy is, hogy egyikben "disznógúlyás" fö. De akkor megint kérdezek:
Ki enne disznót és ki borjút? Kérdezzétek meg az apákat is! Norcsi! Összes gyerekednek:
Remélem gyógyulnak!
Judó! Szerintem a kérdöíved a levlistára tedd fel és akkor mindenki megkapja.
Babaprojekthez:
A legjobb ilyenkor elmenni kettesben nyaralni. Nekünk is úgy jött össze Adrian fél év próba után.
De föleg nem gondolni rá (annyira), persze nem árt minden másnap "action". Bocs, ha túl nyers voltam.
Virág! Megnyugtattál a kullanccsal kapcsolatban. Akkor nem oltatom be.
Márti! Jobbulást Árminnak!
Ági! Mikorra is vagy kiírva pontosan? Gratula Bálintnak a beszédhez! Tök jó lehet mindennap az erdöben sétálgatni!
Az én férjem is hasonló kaliberü, de azért nem ennyire! Azért, ha aznap derül ki, hogy jön ö is a bográcsozásra, nem gond, egy-két meglepi személy azért belefér
Zsorka! Gratulálok Zsófika keresztelöjéhez!
A fotókat is megkaptad?
ldIldi! Pedig arra az email címre írtam, amit a levelezön a feliratkozáshoz adtál meg? Megpróbálom még 1*! Mikorra vagy kiírva pontosan? (táblicskuba kell)
Vica! Van Inez nap a naptárban! Március 06! Hogy-hogy nem akkor tartjátok?
PM! Remélem sikerül végre meggyógyítanod a körmöd!
Pankának biztos csak úgy világítanak azok a gyönyörû szemei a néger arcából kifelé
Marcinak puszi, akkor is, ha Zsófi.
Azért találgatni lehet, nem?
Barika! Felvételi
Ha lesz egy kis idöd, írjál arról, hogy milyen volt a felvételi és miket kérdeztek?!
Madárka! Próbáld az én bevált szopis teámat! Ha nem volna meg: kakukkfû, citromfû, csalánlevél, kecskeruta, kamillavirág, édeskömény. Vizet felforralod, egy literbe 3-4 ek mennyiségû keveréket leforrázol, majd 10-15 perc állás után leszûröd. Nálunk ez mindenre bevált.
A szülés utáni méhösszehúzódás nekem is annyira fájt, hogy sokszor még hánytam is a görcsöktöl szoptatás közben. De csak Adrinál volt ez. Azt mondják minnél több gyereked van, annál fájdalmasabb.?!
Andi3! Zsófinak jobbulást
A segítséget megköszönöm, mert lesz böven tennivaló
De akkor most ti külön esztek vagy mégis a föztömböl?
Emese, Verus! Végre jelentkeztetek, már nagyon hiányoztatok!
Az még jobb szerintem, hogy közelebb lesz a bolt
Ágci! Üdv közöttünk! Mi a kisfiad neve? Gábor? Adrian nekem is sokáig ijesztöen sokat bukott, aztán szép lassan elmaradt, amikor elkezdödött a hozzátáplálás. Tudod, azt szokták mondani, hogyha szépen fejlödik és jókedvü, ráadásul a leletek is jók, akkor nincs semmi gond, ö ilyen típus és kész, pár hónap múlva emlékezni sem fogsz már erre.
Ildi! Finom lesz
Nálunk is érik a folytontermö eper és málna. Holnap van a borsószüret, az elsö.
Anikó! Jó lenne, ha jönnétek bográcsolni! A Margitszigettöl már csak fél óra fel a forrásig!
Az építö cég nevét, számát nekem is elküldenéd? Köszi!
Liesel! Benkének boldog szülinapot!
Tetszett a szövege!
örülök, hogy jöttök! Hogy van a cicám?
Kati! ügyes lennél, ha már a szemedet is meg tudnád puszilni!
Zsóka! Boldog szülinapot Ábelnek!
Zsorka! Zsófinak boldog szülinapot!
Mi van veletek?: Beáta, Bogancsi, Cili2, Cseri, Eri, Ery@, Gabi1, Jamina, Katica, Katus, K.Kati, Lara, Móni, JM, Prü, Rebi, Snoopy (ö vizsgázik), Tvica, Vera. Remélem senkit sem hagytam ki, ha igen, akkor ö is hiányzik.?????
Bogrács lista: fD, Balumami, Norcsi, Virág, Iboly, Kati, Edóka, PM, Verus, Ildi, Pele, ld, Emese, Ági, Hajni, Evey. Kérdéses: Barika, Kanga. Külön fözök/evök: Liesel, Andi3(?)
Puszi, Evey