Új privát üzeneted érkezett!

TikoKép
Egyetértek!Nehéz minden mensi után újra összeszedni magát az embernek, hogy pozitívan induljon neki a következő hónapnak.
Én egyébként hiszek a csodákban, még ennyi negatív esemény után is. Nekünk most amiatt is kicsi a spontán baba esélye, mert a műtéttől számítva 6 hétig nem is bújhat/unk/nánk össze. (Már sajnos megszegtük a szabályt, de igykszünk azért betartani.)Kép

HÚÚÚ!Ezek a UNO-partik nagyon jól hangzanak! NAgyon jó barátaitok lehetnek, ha minden hétvégét így egymásra tudtok szánni. Náluk sincsenek még babák?

Én a stimut Marvelon fogigátlóval kezdtem. Nem volt Suprefact egyáltalán.
Aztán 150 gonalt nyomtam 8 napig, majd a 9.-en 300-at. Emellett a 6. naptól Menopur is ment 4 napon át.Az utolsó napon ebből is dupla adagot kellett szúrnom. Ezek szerint nekem hosszabb volt a szúrkálódás, mint neked.

B.

Borsi
borsókás

Hali csajok Kép
megjöttem a kenyérrecepttel.

Sima fehérkenyér
150 ml víz
150 ml tej
2 tk. só
3 tk. cukor
1 ek vaj
1 késhegynyi aszkorbinsav (elhagyható)
500 gr kenyérliszt (bl-80as)
------------ ha ez nincs, akkor 300 gr rétesliszt és 200 gr sima fehérliszt
1/4 kocka élesztő

ebben a sorrendben berakni a kenyésütő gépbe és normál programon, közepes héjszínnel elindítani

van kovászos, rozs és egyéb receptem is, ha kell bepötyögöm
kalácsot is szoktam sütni (most is sül Kép)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Borsókás!

Jók is nagyon ezek a kártya partik. Nem mindig ugyan azokkal játszunk, van 3 pár rajtunk kívül és hol egyikükkel,hol másikukkal. Gyerek 1 helyen van, de ott már nagy, a másik pár még nem akar, a harmadik pedig ugyan abban a cipőben jár, mint mi. Kép

Igen, azt a múltkor megértettem a burkolt célzásból, hogy megszegtétek a szabályt. Kép
Amit mondjuk nem is csodálok. Kép

Igen,akkor kicsit más volt a stimu. Én is Marvelonnal kezdtem, csak ezt nem írtam az előbb.

Neked hány petikéd lett? Hány termékenyült meg és hány lett visszaültetve?

Tiko

tiko

TikoKép
Nekem összesen 11 tüszőt szívtak le, mindben volt petike is. De csak 8 db volt érett a 11-ből.
Mivel nagyon kevés a kiskatona, ICSI-vel termékenyítették meg őket. A 8-ból 7 termékenyült meg és kezdett osztódni, de sajnos elég lassan. (A párom szerint az ő kis embriói, ezen is látszik. Õ sem fog gyomorfekélyt kapni a nagy kapkodástól. Ellentétben velem.Kép)
A vége az lett, hogy 3-at ültetett a doki vissza a 3. napon. Egy 6 sejtes volt, 2kettő pedig 4-6 sejtes közti állapotban. A story végét már tudod! Sajnos azonos a tiéddel!
Nálad hogy zajlott mindez?

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás!

Nekem 5 tüszőm volt, abból 4 érett. Mind a 4 szépen fejlődött,sajna azt nem tudom hány sejtesek voltak. Kép
Nekem is 3-t ültettek vissza és mivel 1-t nem fagyasztanak ezért fagyibabáink nincsenek. Kép

A többivel mi lett? Nincsenek fagyibabáitok?

Most mennem kell készülődni, lassan indulnunk kell a kártyaparty-ra Kép

Jó szórakozást nektek is!!!

Tiko

tiko

TikoKép
CSak a válaszodat vártam, már az én párom is morog, hogy mért nem készülődöm a színházra.Kép
Kép
Sajnos nincsenek fagyibabák, mert ilyen kis sejtszámúakat nem fagyasztanak. Én nagyon bíztam benne az ET napjáig, de sajnos így alakult.
Abba inkább nem is gondolok bele, mi lett így a többivel.Kép

De legközelebb biztos mindkettőnknek több szerencséje lesz, és ott marad a babóca, ahova beültették!Kép

Nektek is jó szórakozást!

Borsókás

Borsi
borsókás

Beuka
Még reggek kiprobáltuk a papír szerinti kenyérsütést. Párom állította be, hát annyit róla, hogy nyers lett a közepe, és amikor újra akartuk indítani, akkor nekiállt újra kavarni a lapátjával, a végén sütöbe raktuk és ott meg tök kemény lett, csak a héját ettük meg. Nem tudom mire programozta, de ez lett belöle.Soha nem megyünk leírás szerint.
VKOrsi
Köszönöm szerintem ezt most már csak holnap fogjuk kiprobálni. Nekünk adtak a géphez Sütőliszt keverék Multikorn kenyérhez. (neve)
300 g keverék, 300 ml kangyos víz, összekeverni, és mehet a gép. Ez-az ami nem sikerült.
Igen ha nem okoz gondott és a lányoknak sem baj, akkor szeretném a többi receptet is. Ha gondolod mehet e-mailre is. Köszönöm Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

kagyló

Kagyló Kép
kicsit soknak gondolom a vizet ennyi liszthez. Nem esett be a teteje?
ezeket a keverékeket én egyáltalán nem ismerem. Milyen típusú a gép?
szívesen beírom mindet Kép a kovászos rozskenyérrel még én is küzdök Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Orsi
Nem esett be a teteje, csak a párom szerint elég 1 óra, hogy jó legyen. Hát nyers lett a közepe.
A keverékeknek van több változata: Sütőliszt keverék-finom édes kalácshoz, Sütölisztkeverék-pizzatésztához, Akkor van Top-Fit kenyérhet,Kovászos fehér kenyérhez, Napraforgomagvas kenyérhez, Tökmakos keny, Burgonyás keny, Multikorn keny.
Na és ez három lépésből áll: Vízet önteni a formába, hozzá adni a sütöliszt keveréket, A többit a gép csinálja. Ezt nézd meg, erről beszélek: http://www.muhlenhof.hu/
A gép TRION TR-7492
0,75 dkg kenyeret tudd.

kagyló

Ja, és ez a liszféle a gépben volt benne +
ban.

kagyló

Az időt nem automatikusan adja meg a kép?
mennyi ideig fut a normál program.
http://www.gportal.hu/portal/emargit/
ezen az odalon sok hasznos infót találsz.

tudom, mik ezek a keverékek, csak én nem szeretem, mert azért sütök kenyeret, hogy ne legyen benne adalékanyag. Ezekben meg ált. van.

Orsi
KépKépKép
icsilya

A normál programot úgy érted, hogy az alap idő? Mert az 3 óra.

kagyló

aha Kép úgy értettem.
Enyémen is 3 óra... és gyönyörűen megsül annyi idő alatt.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Látom mindenkinek izgalmas a hétvégéje. Sajna nekem holnap ismét meló,de aztán végre én is pihenhetek.Köszi mindenkinek az együttérzést.További szép estét és jó pihenést holnapra is.
rzsuzsika

Borsókás, Tiko!

Igen ez 7 eszkimó ez az első, s ezidáig egyetlen lombikból lett. 12-t szivtak le,1 éretlen volt. ICSI lett. S szerencsére mind osztódni kezdett. Végül vissza kaptam egy blasot és egy 8 sejteset. Igy maradt 9, de abból volt 2 db 4 sejtes, s azokat nem fagyasztják. A maradék 7 db, az 8 és 6 sejtes.

Remélem túl élik a felolvasztást. De ez csak csütörtökön reggel fog kiderülni.

Borsókás!
Mikor kezdtek?

Tiko!
Az UNO az nagyon jó, mi a keresztgyerekeinkkel szoktuk játszani(gyerekek, az egyik 23 a másik 19).

Na megyek, mert most olvasom a legújabb Harry Potter könyvet, s nagyon izgalmas.

A fenébe! most látom, hogy amig én a gép előtt ültem a férjem lenyúlta a könyvet!
sithonia

Jó reggelt!
Kép

ZsuzsikaKép
Hát nem irígyellek a hétvégi meló miatt! Ez mindig így megy?Vagy ez csak különleges alkalom?
De holnaptól szabadnap, nem?

SithoniaKép
Én is ilyen termésre vágytam! Nagyon jó, hogy nektek sikerült!Kép
Hogy van az, hogy egy már blasto állapotban vot, a többi között pedig még 4 sejtes is volt? Hány napra kaptad őket vissza? Most mennyit szeretnétek visszakérni?
Nekünk egyébként március végén jár le a kötelező 3 hónap. Ebben a hónapban szeretnénk is megkezdeni a felkészülést!

KAgylóKép
Jó sütögetést! Hátha ma sikeresebbek lesztek!Kép

TikoKép
MIlyen volt a kártya-party?Kép

OrsiKép
Hogy vannak a kispasik?Kép

Mi tegnap a Sok hűhó semmiért c. darabot néztük meg, de egy kicsit csalódtunk benne. Nagyon modern felfogásban írták át a szöveget, csak úgy röpködtek a "cs.ssze meg" és "k. anyád" kifejezések.Hát lehet, hogy mi vagyunk túl konzervatívak, de egy Shakespeare-darabban ez nagyon zavaró volt. De Kállai Ferenc, Tordy Géza, Kaszás Attila Hegyi Barbara miatt mégis érdemes volt megnézni.

Borsókás

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Borsókás!
Nem értem én sem, hoyg miért kell klasszikus műveket ennyire átírni! De azért biztos jó lehetett. Nekem mindig nagy élmény színházba menni, mert ott annyira más még a levegő, meg az illatok is, nem beszélve az ismert arcokról Kép

Borsókás, Tiko! Kép
Teljesen igazatok van abban, hogy nem ciki az ilyet elmondani, de nem is magam miatt nem akarom, hanem a párom miatt. Vannak a világon olyan tapló emberek, akiknek tuti az lenne az első megjegyzése, hogy a párom még gyereket sem képes csinálni. Tudom nem kellene foglalkozni az ilyenekekkel, de szerintem ez egy férfinek borzalmas érzés lehet. MOndjuk atudom az is egy megoldás, hogy nem kell megmondani, hogy miért, csak egyszerűen, hogy ez van. Kép
De köszönöm, hogy segítettetek ebben a témában Kép

Zsuzsika! Kép
Nem irigyellek, hogy ennyit kell dolgoznod Kép
Mikor lesz végre szabadnapod?

Sithionia! Kép
Tényeleg nagyon szép számmal lettek petikéid! Gratulálok! Ügyi vgay! Kép

Kagyló!
Ne haragudj, én tényleg csak segíteni akartam Kép
Én abból csináltam először és nem esett össze.

Kép
Kép
beuka

Tiko!
Melyik andrológusnál voltatok anno?

Bea

Kép
Kép
beuka

Bocs, hogy beleszólok!Kép

Kagyló!

Én ismerem ezt a keveréket, és 500 g-hoz (a zacsi fele) kell 300 ml víz. A vízből egy kicsit kevesebbet tegyél először és csak akkor ad hozzá mindet, ha keverés közben nem áll össze.
Én normál kenyér programon sütöm, ami nálam 3:18 perces és ebből az első két órát keveréssel és kelesztéssel tölt és csak 1 órát süt.
De egyébként tényleg jobb, ha nem ilyen keveréket használsz, hanem alapanyagokból teszed össze, én csak végszükség esetére tartok itthon.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Borsókás!

Nem tudom, hogy lehet, hogy volt blaso és 4-es is. De gondolom, függ a petesejt minőségétől is. S mivel ICSI volt, valószinüleg attól is.

Mi annó a Rómeó és Júliát láttuk modern feldolgozásban. Elég fura volt, fermer, bőrkabát, kutyás mamusz. Stb.
sithonia

Beuka
Köszönöm, hogy segítettél. Egyáltalán nem mondtál rosszat, csak nekünk kell rájönnünk, hogy mit hogyan kell csinálni. Nekem sem esett össze, csak nyers maradt a közepe. De utolag megtudtam, a párom csak kelesztésen kisül + 1 órára programozta, és kevés lehetet neki.
Beszti
Szerintem nem leírás szerint lesz csinálva, hanem Orsi receptjei szerint, vagy nézek a netten majd. De azért köszönöm. Kép

kagyló

Borsókás!

Sajnálom,hogy nem olyan volt a darab, amire számítottatok. Kép

Nekünk sem úgy alalkult az este, ahogy képzeltük. Kép
Szegény párom nagyon allergiás, szinte mindenre. Fű, fa, állatszőr. A téli időszakban nem okoz neki semmi panaszt, de... Tegnap kicsit hosszabban elidőztünk egy állat kereskedésben, halak vettünk. Volt ott egy csomó hörcsög, nyúl, stb. Na a lényeg, hogy jól kijött az allergiája, ezért bevett egy fél gyógyszert. Na ez úgy kiütötte szegényt, hogy tök korán haza kellett jönnünk Kép Úgy jött haza, mint egy zombi, ledobálta a ruáit és be is dőlt az ágyba. Reggel arra sem emlékezett, hogy hol vannak a ruhái. Kép)

De az akvárium berendezve,nagyon szép lett!!! Jó nagy, 150l-s, van benne kb. 45 hal.

Ja, csak hogy írjak is magamról vmit, van egy kutyusunk is, yorkshire terrier. 2 éves múlt és nagyon eleven még mindig. De imádjuk!!!

Ma mi jót csináltok?

Beuka!

Az andrológust dr. Fekete Ferencnek hívják, a II. kerületben a Szilágyi E. fasoron van a magán rendelője. Arra sajna nem emlékszem, hogy melyik kórházban dolgozik.

Szerinetem ahhoz aztán senkinek semmi köze, hogy kinek mi baja, és miért kell meddőségibe járni.

Tiko

tiko

BeukaKép
Szerintem a kollégákat illetően sosem tudhatja az ember, ki hogyan fog reagálni. A párom kezdettől minden alkalommal eljött velem a Kaáliba. A legkisebb UH-ra is el akart mindig kísérni.(Kép)De ezt előbb-utóbb meg kell magyarázni a kollégáknak, de legalábbis a közvetlen főnöknek, hova megy. Hát hetekig vívódott szegénykém, hogy hogyan és mennyit közöljön ebből az egészből. Szinte csak pasik között dolgozik. Aztán az egyik felettesének elmondta, hogy sajnos lombikoznunk kell. Az először csak vigyorgott, aztán közölte, hogy a 13 éves fia is így jött össze.Kép Azóta mindenben segíti, támogatja őt. Mintha ez egy kis titkos szövetség lenne köztük.Kép

SithoniaKép
Bárhogy is alakult a helyzet ilyenre, nagyon jó, hogy nem kell a stimut újra végigcsinálnod. Tegnap megvolt a tüszőrepiszuri? Csütörtökig már nem is kell menned?
Most is kettő manócskát szeretnétek vissza? VAgy ahogy sikerül?

TikoKép
A szomszédok biztos azt hitték, hogy túl jóra sikerült a party, ezért van ilyen állapotban az embered.
Gyönyörű lehet a terrieretek. Az ő szőrére nem allergiás a férjed? Nekünk sajnos nem lehet kutyusunk, mert emeletes házban lakunk.Kép

A színház amúgy nem volt olyan rémes, inkább csak tényleg nem erre számítottunk. A nagy öregek miatt mégis nagy élmény volt.Kép
Mára egy nagy sétát tervezünk, amíg ilyen szépen süt a nap. Épp most gondolkodunk rajta, hogy hova menjünk. Lehet hogy a Városliget felé vesszük az irányt.Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Beuka

Igen a dokihoz járok, és UH-ra megyek. Középidőben leszek, most szedem a fogigátlót, és ha minden rendben lesz, akkor indítják a ciklust. Nálunk is utálja a párom, ha bárkinek elmesélem, hogy mi a helyzet, én meg azt utálom, hogy tabu témaként kell kezelni. Néha jól esik beszélgetni a lombik témáról a környezetemmel - no, nem mintha bárki is azonosulni tudna a témával.

Tiko

Nekem a naphrosyn a legjobb gyógyszer, amit valaha görcsölés ellen bevettem. De képzeld el, hogy nekem nem volt menszeszem 9 hónapig (endometriosis miatt), na és amikor újra indult (októberben), nekem teljesen kiment a fejemből, hogy én előtte mindig naproynt szedtem, most azóta azt szedem, amit épp találok. de te juttatad eszembe, úgyhogy fel is iratom a napokban. úgyhogy köszi

Kép
zsuzsi73

Borsókás

Az én párom is épp a héten "vallotta be" a főnökének, hogy amikor szabit kér sontán, olyankor mindig a kaáliba megyünk. pedig ő eddig össz-vissz 3-szor volt velem, de mégis meg kellett mondani, hál'istennek pozitívan állt hozzá.

Kép
zsuzsi73

ZsuzsiKép
Az én férjem sem boldog attól, hogy nála van a bibi, de nálunk ez nem téma. Sem egymás közt nem beszélünk róla, sem másnak nem mondjuk el. Ez a része már senkire sem tartozik. Bár így, hogy műtéte volt és betegszabira jött, már a melóhelyen is sejthetik, mizujs.
De szerencsére ő nem kezeli tabutémaként. Nem hírdeti fennhangon, de nem is titkolja.
Egyébként természetes, hogy senki sem tud azonosulni a témával----ezért vagyunk mi így együtt a topikon.Kép

B.

Borsi
borsókás

Lányok
Szerintem semmi köze senkinek ahhoz, hogy mi bajunk van, legyen ez munkahely, szomszéd, bárki. Mert aki nem ment végig azokon amiken mi megyünk, fogalmuk sincs arról, hogy mennyire viseli meg az ember, és milyen félelem, stb van bennünk. Mi megharcolunk azért, hogy legyen gyermekünk, ( nem kell félre érteni) más meg egyből terhes lesz. Nem tudja, és nem is érti, csak mond minden félét. Volt egy ismerösöm aki azt mondta annak idelyén " Az isten minden baromnak add gyereket, de annak nem aki megérdemli". Remélem senki nem fogja félre érteni amiket írtam. Pl: én nem mondom a munkahelyen, felölem azt gondolnak amit akarnak. Mert sajnos ez már minden második párnál megtalálható, és lehet, hogy annál lesz majd ilyen aki a legtöbbet magyarázz.

kagyló

Borsókás!

Igen tegnap este beadtam magamnak a szurit. Most csütörtökig nincs semmi tennivaló. Majd akkor reggel telefonálunk. Én múltkor is 3-t szerettem volna visszkapni, de a doki csak2-t javasolt. Mert, hogy az volt az első és hogy fiatlaok vagyunk. Mihez képest?

Azt hittem, hogy 31 (lassan 32) éves kormra, már 1-2 gyerekem biztos lesz. De hát egy sincs.

Nálunk a 3 közvetlen munkatársam (ebből 1 a főnököm) mindent tud, s nagyon segitő készek. De a párom munkahelyén csak 1 kollega tudja, ő már otthon van gyesen. Õ sem akarja nagy dobra verni. A családtagjaink tudják.
sithonia

Borsókás!

Eleinte a kutyánkra is allergiás volt, de szerencsére megszokta. Amúgy a yorkinak a szőre az olyan, mint az emberi haj, úgyhogy az nem olyan gáz neki.
Amúgy mi is emeletes házban lakunk, de ez olyan pici kutya, nem zavar senkit.

Mi is sokat szoktunk sétálni, legtöbbször a kutyát is visszük. Ahhoz képest, hogy ilyen kicsi, jó nagy a mozgásigénye.

Zsuzsi!

Örülök, hogy segíthettem. Amúgy szerintem is ez a legjobb görcsölésre, nem is tudom miért nem reklámozzák.

Tiko

tiko

Borsókás!

Kezdem újra mert az elöző elszállt. Szóval igen tegnap beadtam magamnak a szurit. Most csütörtökig nincs semmi tennivaló, majd akkor reggel telefonálunk, s meglátjuk. Én a múltkor is 3-t szerettem volna vissza kapni, de a doki csak 2-t javasolt. Mert, hogy ez az első, s hogy fiatalok vagyunk. Mihez képest? Azt hittem , hogy 31 (lassan 32) lves koromra már 1-2 gyerekem biztos lesz. erre egy sincs.

Nálunk a minkahelyemen a 3 közvetlen kollégám, ebből egy a fönőköm is, mindent tud. Velem együtt izgulnak, drukkolnak. Mondjuk mi elég jó viszonyban vagyunk egymással. De a párom nem mondta el bent csak 1 embernek, mert úgy alakult, hogy neki el kellett.
sithonia

SithoniaKép
Úgy látszik ez a dolog nagyon dokifüggő. Mi 2 embriót akartunk visszakérni, és pont a doki beszélt rá a háromra. Pedig én néhány évvel még fiatalabb is vagyok, mint te.(Nem mintha ez a pár év olyan sokat számítana!) Az is igaz, hogy nem voltak olyan szép nagyok a manócskák, mint a tieid. Egyébként ki az orvosod? Bocs, ha írtad már!
Akkor csütörtökön derül ki minden. Drukkolok, hogy sikeres legyen a felengedés!!!Kép

TikoKép
Mire én leírtam, hogy sétálni készülünk, a párom elaludt. Jól nézünk ki! Sosem szokott délután aludni. Pláne, hogy most kávéztunk!Kép
Kép
MI lesz így a délutáni programunkkal?

Borsókás

Borsi
borsókás

KagylóKép
Egyetértek veled! Nem kell mesélgetni, mert úgysem érti meg csak az, aki ebben a helyzetben van. De ha muszáj elmesélni, akkor bátran el kell. Nincs mit szégyellni.Kép
B.

Borsi
borsókás

Sithonia, Borsókás!

Mi is kettőt szerettünk volna vissza, hármat semmiképp, mert a bátyáméknak 3-s ikreik vannak és azt tudjuk milyen Kép
De a drnő rábeszélt a háromra,úgyhogy annyit kaptam vissza. Szerintem ez orvostól is függ, mármint az, hogy kinek hányat ajánlanak.
Nekem azt mondta a drnő, hogy áprilisban kell visszamennem a ciklusom közepén. Remélem a hormonok miatt nem fog nagyon elcsúszni a dolog.

Borsókás!

Nálunk már nincs igazán séta idő, jól be van borulva és szakad a hó. Asszem a szél is fúj, de az nem bizti.
Biztos nagyon fáradt a párod, vagy csak nem volt kedve sétálni Kép

Mi is lassan megyünk, le kell vinni a kutyut.

Tiko

tiko

TikoKép
Inkább az utóbbi lehet az oka az alvásnak, szerintem. Pedig tegnap pont ő javasolta. NA mindegy. Nem ébresztem fel, mert már itt is beborult.Kép
A bátyádéknak biztos spontán jött össze a három, ugye?!! Nem rossz!Kép
Ettől én is stresszelnék kicsit. De biztos bevállalnám, ha úgy adódna. MIndegy, csak legyen babóca.Kép

B.

Borsi
borsókás

Borsókás!

Nem,nem. Nekik is lombikkal jött össze 8 évvel ezelőtt. Ráadásul úgy, hogy az első lombik nem sikerült neki, másodszorra 4-t kapott vissza és mind a 4 meg is tapadt!!! De az orvos mondta, hogy nem tudja kihordani, ill. nagyobb az esélye, hogy valami probléma lesz. Úgyhogy 1-t elinjekcióztak és így maradt 3 lurkó. 2 fiú és 1 lány Kép

Szerintem is hagyd aludni, én sem kelteném fel.

Tiko

tiko

Tiko, Borsokás!

Dr. Kovács Péter a dokink. Én úgy tudtam, hogy max 3-t ültetnek vissza. De ezek szerint, nem mindenhol van igy.
Tiko!

Bocs, már biztos irtad. De miért csak áprilisban mentek?
sithonia

TikoKép
Kép
Húúú! Tehát náluk is lombik volt. Akkor te mindezt, amin keresztülmész egyszer már végigélted velük. Õk tudták, hogy mi az oka a meddőségnek? Vagy ugyanúgy ismeretlen volt, mint nálatok?
Négy baba már tényleg nagyon veszélyes lehet! Csak sose kerüljünk ebbe a helyzetbe!Évekig kűzdünk a csodáért, aztán túl sok tapad meg, és el kell egyet injekciózni. Szörnyű érzés lehet!
De ők erőt is adnak nektek, nem?!!KépSikerülni fog, csak ki kell várni!Kép

SithoniaKép
Én hallottam már, hogy 4-t ültetnek vissza egyes esetekben. Ez is dokifüggő lehet. Meg gondolom attól is függhet, hanyadik lombiknál tart, és mennyi idős az anya.

Borsókás

Borsi
borsókás

Most jutottam odáig, hogy megnéztem a gyógyhír (HírTV) müsorát. Tudjátok amiben egy asszony nyilatkozik arról, hogy milyen sokat várt egy babára, endometriozisa volt, a Nyírő Gyula Korházban készült a felvétel. Hihetetlen, hogy mennyi mindenen kell keresztül mennünk, mire végre boldogok lehetünk. Öszintén megmondom elég rendesen elérzékenyültem.

kagyló

Sithonia!

Mert most volt január elején a lombik és ugyebár 3 hónapot ki kell hagyni. Nekünk meg sajna nincs fagyibabánk. Kép

Borsókás!

Nekik egyértelmű volt a meddőség oka, a lánynak mindkét petevezetéke el volt záródva. Akkor valahogy kimaradtam belőle, már nem emlékszem miért. Csak annyira emlékszem, hogy amikor kiderült, meg nem sikerült az első,akkor nagyon sírt a lány. Most gondolokztam, de még arra sem emlékszem, hogy szúrta magát. Ja, meg még annyira emlékszem, hogy kiakadtak, hogy milyen drágák a gyógyszerek. Nem is volt rá pénzük, a család oldotta meg.

Nagyon sok a 3 gyerek egyszerre, majdhogynem felelőtlenség szerintem. 3 azonos korú gyerekkel nem tudsz normálisan foglalkozni, mellettük is volt 3 éves korukig önkormányzat által kirendelt dada.

Kagyló!

Én nem láttam még azt a műsort, de szerintem mi is elég sokmindenen megyünk keresztül. Én eléggé belefásultam ebbe, nem tudom, hogy meg tudok-e hatódni ilyen műsoron. Aztán ha látom, lehet, hogy igen. Lehet, hogy ez ciki, de most így érzem.

Tiko

tiko

Kagyló! Kép

Tiko! Kép
Sajnálom a párodat, szegény, nem lehetett valami jó estéje.
Volt egy olyan sejtésem hoyg egy andrológusról beszélünk. Mi is nála voltunk, de már budán van a magánrendelője Kép
Nem semmi a három baba! És a dada ott volt minden nap 3 évig?

Borsókás! Kép
Megmondom őszintén ez már nekem is eszembe jutott. Annyit külz itt mindenki a babáért, és egyszercsak összejön, megtapadt mondjuk mind a 4. és teséék egyet el kell venni. Borzalmas lehet.

Zsuzsi!
Akkor ez úgy van, hogy az első ciklusban fofigátlót kapsz, aztán félidőnél elindul a stimu, és a következő ciklusban van a leszívás?

Néha ennyira jó lenne beszélgetni valakivel erről az egész "dologról" de rajtatok kívül nem tudom megbeszélni senkivel. És érzem, hogy ez engem belülről egyre jobban feszít. néha ki is robban, és akkor kiborulok, pedig én még nem is vagyok annyira benne, mint Ti.
Igazából a párommal sem beszélhetek minden nap eről, mert tudom jól, hogy Õ is nagyon szeretné, de ez már túl sok neki. Õ csnedben vár a csodára Kép
A másik, meg épp azért nem akarom annyira "kiteregetni" a dolgot, mert aki nincs benne, az úgysem tudja, hogy mi min megünk keresztül, és ki tudja milyen reakciót ávltana ki.
Mindamellett már nagyon szeretném és is, ha csak bejelenteném, hogy pl. jövő héten kedden nem megyek dolgozni, és nem kérdezne senki semmit.

Más:
Nekünk meg egy Angol Bulldogunk van Kép

Bea

Kép
Kép
beuka

Borsókás! Kép
Akkor a párod "szerencsés" helyzetben van, hisz a főnökével meg tudnak beszélni mindent Kép

Kép
Kép
beuka

visszaültetés: törvényileg 3-t lehet csak, de nagyon-nagyon sok helyen 4ig elmennek, ha nem annyira jók az embriók.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
az előbb végig olvastam a februári írásaitokat és volt nektek is bőven kihívásotok.
Így vagyok ezzel én is: az első házasságomból ráment erre 7 év, most a másodikban már 3 éve szeretnénk babát...
Néha arra gondolok, hogy olyan igazságtalan az élet, olyan helyekre születnek gyerekek, ahol nem biztosított nekik az alapvető lét sem.
de úgy gondolom érdemes küzdeni!!! A párom első házasságából való gyermeke velünk él, imádom...., de nagyon szeretnénk egy közös kisbabát, ezért február elején kezdtünk el járni a Kaáliba. Mennyi idő alatt lehet eljutni a lombikig, Nektek milyen tapasztalataitok vannak,
Üdv
Antoa
antoa

Beuka!

Akkor tényleg ismert orvos. Kép

Nektek jó nagy kutyusotok van, meg tudná enni a miénket reggelire. Képzeld, párom most csinált akváriumot, a kutya egész nap ott ül, nézegeti a halakat, néha el akarja kapni őket. Olyan édes. Kép

A dadának ez volt a munkahelye, úgyhogy minden munkanap 7-15 óráig ott volt. De nem nagyon voltak megelégedve vele, mert ugye nem az ő gyerekei és nem volt túl lelkiismeretes. Egy 17 éves lány volt.

Tiko

tiko

Tiko
Természetesen mi is végig megyünk mindenen. De tudod én más bajával is együtt érzek.Mindig érzékenyebb voltam ha a tv-ben láttam olyat, akkor sírni tudtam rajta.
Beuka
Lehet, hogy nekünk is kellene majd havonta egyszer egy ilyen lelki napot tartani. Biztos jól esne mindenkinek. Nehéz valakivel is megbeszélni a dolgokat, főleg olyannal aki nem tudja milyen az.
VKOrsi
Várom már régóta,hátha írsz majd a multkori e-mailemre választ. Jól vagy?

http://www.lombikbaba.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=95&Itemid=1
Injekció, és gyógyszer árak

kagyló

Antoa!

Szia, üdv a csapatban!

Voltatok már valamilyen kivizsgáláson? Kihez mentek?

Szerintem ez mindenkinél más, orvostól is függ és attól is, hogy mi bajotok van. Én csak a magam nevében tudok beszélni. Áprilisban lesz egy éve, hogy oda járunk, túl vagyok 6 inszemen és 1 lombikon. Nem húzzák az időt, végül is elég sok mindenen átestünk ennyi idő alatt. Ja és még a vizsgálatokon is.

Bármi kérdésed van tedd fel nyugodtan, mindenki szívesen segít, ha tud!

Tiko

tiko

TikoKép
Tévézik a blökitek az akvárium előtt?Ez jó!KépKépKép
Visszatérve a dadára:engem megdöbbent, hogy ilyen fiatalon dada lehet valaki. Szerintem ezt csak idősebb, megbízható, tapasztalt nőkre lenne szabad bízni.

AntoaKép
Most, hogy így rákérdeztél, utánanéztem, nálunk pontosan hogyan zajlottak a dolgok. Az első konzi 2005.szeptember 19-én volt, és november 19-én már kezdődött is a fogigátlós ciklusom. Dec. 9-től kaptam a szurikat, majd 20-án punkció, 23-án transzfer volt.
Tehát nálunk szerintem nagyon gyorsan zajlottak a dolgok. "Szerencsére" hamar kiderült, hogy mi a baj, és az is, hogy nem igazán van mire várnunk.Kép

BeukaKép
Igen, a párom extra jó helyzetben van ebből a szempontból.

ZsebiKép
Hazaértetek már? Hogy telt a hétvége?

Borsókás

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Orsi!
Ebbe a muffin receptben pont az a jó, hogy kedvedre variálhatod, örülök, hogy sikered volt vele. Kép Kép

Kiscsillag, Orsi!
Szóval ez az inszem, tudom, hogy sok embernek sikerül. Én ezt azért vártam annyira, mert itt a babaneten három fórumot olvasok kettőre írok és rettentő sok lány a szívemhez nőt és másfél év fórumozás alatt valahogy ezek közül az emberek közül soha nem sikerült az inszem és csak ezért vártam már annyira hogy törjön meg náluk is a jég. Kép

Lkt!
Nekünk két és fél hét alatt volt meg a Szabolcs utcai kromoszómás vizsgálat eredménye. Postán küldték ki. Kép

Éden, MKA!
Holnapi uh-nál gondolok rátok!!!!

Borsókás!
Köszi kérdésed már hazaértünk, visszaolvastam nagyjából. Kép
Hát maga a hétvége átlagos volt. Kint kellett dolgozgatni, de cudar egy idő van arrafelé.
Anyós megint fejébe vette, ő majd keres tuti módszert hogy mitől leszek terhes. Most épp a "Mari" néni ajánlott valami orvost, hogy az ő x. ismerőse is ide járt és nekik sikerült. Valami hagyományos kínai orvoslás. Na mikor megláttam amúgy is égnek állt a hajam, de mikor bele is néztem tudja jól, hogy akupunktúrűra nyáron elmentem és majd bele akartam halni hát én többet ne megyek erre ezt erőltetni nekem. A tököm ki van már az ilyen hülyeségekkel. Hagyjanak már békén élni. na meg is mondtam hogy végre az ember elfelejti egy hétre a dolgot és van ki emlékesztesse a deffektjére. Ezt soha nem fogom megérteni.

Na ezek után jövünk haza felszállunk a vonatra a kocsiba örülünk van hely na ez az öröm kb. az első 10 percig tartot mert baromi hideg volt. Hát Miskolcnál nem bírtam mondtam a páromnak nézzük már meg mindenhol ilyen hideg van, mert ha nem én inkább állok de menjünk arrébb. Szerencsére talátlunk ott helyet. Szépen leülünk. Elkezdem olvasni Harry Potti új könyvét tiszta izgi mire sötétedi és nincs világítás csak a kabin közepén valami pislákol.....
Erre Rákoson mikor már alig várom hogy a Keletibe begördüljön a vonat tíz perc állás után közli a kalaj, hogy a Keletibe bombariadó van, szóval le lehet szállni. még szerencse hogy egyik nagyon jó barátunk arra lakik és eljött értünk és hazahozott..... De a ... ki van az egész MÁVVal. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZSebiKép
Kép
Látom, anyós megint alakított! Imádom, mikor teljesen kívülállók megmondják a "tutit". Fogalmuk sincs az egészről, mégis azt hiszik, ők jobban el tudnák intézni a dolgokat, mint aki évek óta benne van! Ez már csak akkor lehet sza.abb, ha közeli rokon csinálja.Kép
Remélem, megmondtad a véleményed neki!Kép

A MÁV-hoz talán hozzá sem szólnék, mert nem biztos engedi a neveltetésem!Kép Az ember fizet a jegyéért egy kisebb vagyont, és még a balkáninál is rosszabb körülmények között utazik!

Borsókás

Borsi
borsókás

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?