<font color="ff6000">Sziasztok!
Cila!
Köszi
Szerintem nekem is mennem kéne az agyfurkászhoz már
Szinti!
Köszi.
Igen, az a kép nekem is tetszik. De igazából azok a kedvenceim, amin a két szerelmem (apa+fia) együtt van.
MIriama!
Ne aggódj, nem nyúltál hosszúra.
Azért vagyunk itt egymásnak, hogy legyen valaki, akivel ezeket meg lehet beszélni mielött bedilizünk. Ha már nem tudunk annyit elmászkálni, akkor legalább itt legyenek megértő társak. Nem???? És mi is hasonló helyzetekbe kerülünk, épp ezért "jó", és ezért értjük meg egymást. Egy kicsit begubancoltam, de remélem, érthető...
Falina!
Köszi.
Képzeljétek, milyen "jó"
napjaim voltak:
a tegnapi és mai nap lidérces volt.
Tegnap: Valamiért délelőtt nem akaródzott aludni. Délután végre letettem, erre megjelent anyósom két rokonnal, és 5 perc alvás után kikapták a kiságyból, és addig rázták, míg fel nem keltették. Közben mondták neki, hogy "kelj fel, vendégek jöttek hozzád!" A párom még az elején szólt az anyjának, h ne keltse fel, de kb 2 percet bírt anyuka. Közben pedig én kértem, hogy ne keltsék fel, mert most aludt el , egész nap nem aludt, és így az este is nyűgős lesz, nehezebben fog aludni. Mintha a falnak beszéltem volna.
Meg is lett az eredménye. Miután elmentek egy óra múlva, utána éjfélig nem bírtam vissza altatni, és a fáradtságtól végig ordította a napot!
Ráadásul, amitől a hideg rázott: Bejöttek, no kézmosás, és folyamatosan a gyerek kezét morzsolgatták, meg csókolgatták. Anyósommal pont két nappal azelőtt beszéltem meg, hogy már folyamatosan a szájába téved a keze. A legdurvább: anyósom szipogás közben a kezébe(!) törölte az orrát, és ugyanazzal a kezével rögtön a baba kezét fogdosta. Majdnem elájultam!!!
Mai nap: Tegnap reggel óta nem volt kaka. Máskor napi minimum 3 volt! Ma reggeltől már folyamatosan erőlködött a kicsim, nyomni akart. Egy idő után, mikor nem jött semmi, és már fájt a hasa, sikítósan sírt! Egész nap ez ment. Szörnyű volt nézni, hogy nem tudok segíteni neki. 3* próbáltunk lázmérővel rásegíteni, próbáltunk tornázni, masszírozni, egész nap lekvárt ettem (mert átmegy bele, hogy ami engem fog az őt is, ami nekem lazít a székleten, az neki is), Infacol-t is kapott, meg itattam enyhén cukros kamilla teával. A védőnő is ezeket mondta a telefonban. Meg, hogy 3-5 napig normális, ha nincs széklete. Hát ezzel nem győzött meg. Persze normális, ha nem is erőlködik, és nem fáj neki. De így nem normális!!! Meg szopinál is mindig reménykedtem, mert akkor többször kakilt eddig. És az egész napos kín után este 10-kor végre sikerült!!!
Kirobbant. Egy 40 perces szopi végén 3 óriás robbanás, és nyakig kakis lett!!
Sosem hittem, hogy egy merő sz...os gyereknek így fogok örülni
Miután 5 popsitörlő is kevésnek bizonyult , és a feléig sem sikerült letörölni, mentünk a csap alá. Azóta elaludt, és nyugi van
Megyek is aludni, mert már én is kikészültem.
Jó éjt!
Szilpa & Kende
1 hó + 6 nap (5+2)</font>