Krisztácska!!!!
Felejtsd el ezt a gondolatot. Vesd el!
Figyelj, tudom, hogy nem vigasz, de én egy hónappal hamarabb hagytam el a fogigátlót, mint az egyik barátnőm és ő már 26 hetes kismama...
Nekem meg ....sehol semmi!
A környezetemben három csajszi is van, aki a tabletta elhagyása után!!! elsőre!!! összehozta a babát! Én meg csak nyelek.
Engem is nagyon megvisel(t) az állandó nőgyógyászati UH. Hogy örökké csak azt közlik, hogy SEMMI!!! Nincs PÉ, még csak nyoma sincs hogy esetleg.... És ott ülnek a pocakos kismamák és látom a boldog arcocskájukat. És ami a legfájóbb, hogy látom ezeket a huszon-tizen éves nőket, nagy pocakkal vonulnak ki DOHÁNYOZNI!!!!! a szűlészet nőgyógyászat ajtaja elé és szívják azt a rohadt bagót. Egyiket a másik után!!! Én meg leszoktam a kávéról, odafigyelek, hogy mit eszem, kerülöm a dohányfüstös helyeket, szedem a gyógyszert, a folsavat is stb stb. !!!!
A párom szokta mondogatni: Az élethez szerencse kell! Hát a babásodáshoz is!!!! Neked már van egy kislányod. Lesz neki kistesója is. Lehet, hogy nem két év korkülönbséggel, hanem 4el és akkor mi van????
Ne szedj tablettát, legalább ezt az esélyt, hogy tabletta nélküli vagy, add meg magadnak. !!!! Jövőhéten kiírják a metformint és azt szedd. Inkább!!!!
Fel a fejjel Krisztácska!!!
Légyszi légyszi!
Keresd meg azt a dokit, aki a PCOs ismerősödnek Metformint felírta. És meglátod, hogy meg fogsz nyugodni.
Ha hiszed ha nem, én tényleg a Metformin szedése óta vagyok totál nyugodt. Ma azért csináltam egy terhességi tesztet (mert tegnap felcsigáztatok, hát : --------- ilyen negativ
). És egyáltalán nem keseredtem el.
Szerintem te is meg fogsz nyugodni, ha megkapod a megfelelő odafigyelést és kezelést!!!!
Ami a gyereked sírását illeti vizsgálat közben, hát erre csak azt zudom mondani, hogy így van ez rendjén
A gyerek neveléshez hozzátartozik a gyereksírás.
Foglald el magad, gyereknevelés, tanulás, házi munka. És a baba egyszercsak útban lesz...
Puszika