Új privát üzeneted érkezett!

Zsazsóka. Most a ciklus elején is ilyen magas hőn izzasz???

Nekem azt mondta a dokim, hogy most ez az adag közbe labor és annak függvényében, ha kell még más gyogyik/gyogyi. Ezért gonolom, hogy ez csak kezdetleges adag mert ez után jutunk el a ciklus rendezéséhez, hogy ne ilyen extra hosszúak legyenek ha az rendbe meg labor is rendben máj, vesefukció, hormonok, akkor átjárhatósági. Aztán várjuk a csodát
Vendég

Én amondó vagyok, hogy a closti egy nagyon jó, gyógyszer, ha eltalálják az adagot és minden más(papi,szervek) rendben vannak. Csak azon múlik, hogy eltalálják-e az adagot. Ha eltalálják akkor meg minden hónapban huszon valahány százalék az esély, mint minten más normális nőnél. Egyébként 4*1 is létezik
Vendég

Ezt nem tudtam hogy van nagyobb adag is!Na igen!A jol belott adagon mulik!En mar attol is nagyon boldog vagyok hogy sikerult PE-t produkalni!Nagyon elvoltam keseredve amikor megtudtam hogy nincs!Azt hittem hogy akkor mar nekunk nem lesz tobb gyermekunk!De igy mar fel sikerunk van!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Bocsi csajszik! Egy kicsit kiestem,mert megnéztúk az Egyszoknya egy nadrágot, borzasztó volt helyenként.

Tontica! Igeeeeen szeretnék betáblázódni. A basztikula(amit nem bír el a sajtó sem szóval nagyon mondtam a magamét) Mi az a Lost?Na jó csak vicceltem. Szerdére sok-sok drukk.Most már lesz aztán tenyérizzadás! 2005.január óta próbálkozunk,budapestiek vagyunk és a ciklusom eddig 40-45 napos volt, most a 28 vagy csak véletlen vagy tényleg hat a cickafarok.Nap:9, 28 éves vagyok.

Okr! Nagyon bírom a meleget! A főnököm szerint csak a hülyék mennek augusztusban Egyiptomba. Tavaj is 51 fok volt. Panaszkodtam is amikor lement este 30 fokra. Mivel baj volt a pajzsmirigyemmel nagyon fázós voltam.

Ancsa81! Tele vagyok patikkal !!!
Nem hivatásos nyomozó csak Én bukok mindig le.Kép
anettgy

Bizony-bizony!!! A closti előbb egyáltalán nem volt pé-d? Mert,h nem akkor nagyon valószínű, hogy ez a sikertelenség oka és most lehet, h ikrek lesznek!! Én az előző görbéden 17.napon láttam pé.-t. Akkor most hogy van ez, hogy 56. napon jött meg. Vagy másnak a görbéjét néztem?? Még beszéltük is, hogy utána is egy picit lement és az lehet h. beágyazódás. Mit szólnátok ikrekhez?
Vendég

Nem volt PE-m!12mm volt akkor a legnagyobb!Ami itt van gorbem az a mostani!Most vagyok a 25.napon!Nagyon orulnenk az ikreknek is!De mar az is eleg lenne ha egynek sikerult volna!Nem igazan erzem ugy hogy sikeresek lennenk!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Kép

Ez a tegnapi gorbem!A mait nem tudom feltenni,mert ahhoz masik gephez kene mennem!

Kép
Kép
ancsa81

Előtte milyen volt a görbéd? Mármint milyen fokokon mozogtál? Fűrészfogas?
Lehet, hogy kellett volna egy repi szuri a 13. napon. Bár úgy tűnik megrepedt, de mehetne feljebb is a hőd!
Vendég

Ez elott nem mertem,mert nem lattam ertelmet PE nelkul!Ma is 36.6!Ha lesz kovetkezo ciklusom akkorra beigerte a doki a szurit!Mar itt a receptje nalam!Jobban orulnek ha a kukaban kotne ki,mint a gyogyszertarbanKép!

Kép
Kép
ancsa81

Tobbiek hova lettek??????????????
Biztos nezik a Mibol lesz a cserebogárt!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Hát reméljük megy a kukába! Akkor ma vagy pé. utáni 8.napon. Akkor még 6 nap és jön vagy nem jön a piri. Tehát 30 napos lesz a ciklusod. Egyébként nézelődtem a fertilityn és ott nagyon sok babás görbe ilyen 36.6 on mozgott a pé. után. Itt a b.neten pedig sokaknak 37 körül van mikor tesztelnek.
szorítok neked nagyon. Én már azt is alig várom,hogy legalább rövidebb legyen a ciklus és ne kőrözzön már le mindenki, mire én egy pé.-t tudok produkálni. Eddig nagyon rossz volt,h negyven napos volt a ciklusom a huszon napokon már kezdtem megőrülni, h még mindíg nem volt pé-m.
Vendég

Tenyleg rossz erzes lehet!De most neked is biztos leroviditi majd a Closty!!!!!!!
En nagyon bizom abban hogy elobb volt egy PE-m,mert a 15.napon nagyon rosszul voltam!Gondolom a kissebbik tuszom repedhetet meg kesobb!Vagy en mar nem is tudom hogy mit gondoljak!Amikor voltam 13.napon UH-n,akkor azt mondta a doki hogy meg aznap meg masnap probalkozzunk!Tehat szerinte 1-2napon belul megreped!Letezik hogy 4-5napig kihuztak volna?

Kép
Kép
ancsa81

Hát a 20 mm fölötti szerintem nem várt. De az az alatti még várhatott. Nekem volt olyan,h 15mm-eset láttak 14. napon és csak harmincvalahanyadik napon volt pé.m, hő szerint (ha egyáltalán volt). Nálam gyanítom, hogy nem csak a pete érésével van a gond,hanem magával a repedéssel is. Lehet, hogy beérik valmilyen méretre és után hiányzik az a hormon ami megrepesztené. Szóval az én véleményem, h a 20fölöttiek már repednek, a kissebbek még megtorpanhatnak.
Más: ha ma fáj a hasam(ott lent érzek mindent, mensis görcs)és holnap be kell vennem a clostit, nem lehet ebből gond szerinted, hogy ezekre a fájásokra még megstimulálom a petefészket?
Korábban egyébként volt ciklusod? Mármint a vérzés a pteérés hiánya nélkül is időben jelentkezett?
Vendég

Szerintem nem lehet belole gond!Nem ilyenkor erosodik be a verzesed?Egyebkent ha elkezded szedni a gyogyszert akkor gyorsabban abba marad a mensi!Legalabbis nekem igy volt!7napig szokott lenni es ahogy elkezdtem a 3.napon,mar volt hogy az 5-en semmi nem volt!
Nalam olyan erdekes helyzet volt hogy rendszeresen 31napos ciklusaim voltak!Aztan egyre surubben lett az hogy kimaradt egy-egy honap!Mint kiderul azert mert nem volt PE-m!Valoszinu hogy a rendszeres ciklus mellett sem volt!Kar hogy ezt tobb mint 2evig tartott kideriteni!
Koszonom hogy beszelgettel velem!Kép

Most mar elkoszonok!
Jo ejszakat mindenkinek!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Én még itt vagyok csak kiszaladtam palacsintát sütni a páromnak és barátainak. Mi volt a cserebogárral?
anettgy

Ancsa
A múltkor bemásoltam ide egy cikket,hogy az extra p.é. a rendes p.é.után 24-48 órával következik be.Sztem ha két tüsződ van,az is hasonlóképp reped!
A szuriról:Jó lenne megnézetned,megrepedt-e a tüsződ,de legkésőbb ha megjön(HA)akkor menj a gyógyszertárba a recepttel,mert ilyen szuri csak rendelésre van!Több ismerősöm is járt már úgy,hogy kellett volna repeszteni a tüszőjét,de nem kapott szurit hozzá sehol!

Zsóka
A magas hőd sztem a clostytól van!Írtam mailben is hogy nálam lement ,miután abbahagytam a szedését.
Csak annyi bibi van,hogy azóta folyamatosan tojásfehérjém van!Már megőrülök tőle.Ráadásul mindig estére gondolja úgy,hogy előmászik!

Ildi
Sztem nyugodtan beveheted a clostyt!tuti rövidebb lesz a ciklusod!
Nekem is eléggé görcsölt most mensikor a hasam.Beszedtem,de semmi gond nem lett!

Anetty
Ha apajzsmiriggyel problémád van,az bizony kihat a babásodásra is!Mikor néztek hormonokat?szedsz rá vmit?
Gondolom alulműködik,ha folyton fázol.Lassul az anyagcsere.

KépKép

KépKép
okr

Tontica hová lett?
Na,itt a görbém:

Kép

KépKép

KépKép
okr

Ancsa én is köszi a beszélgetést!

Anett! A palacsinta az fini nagyon, ilyen későn még van erőd sütögetni? Nem semmi!
Nem tudom mi volt a cserebogárban (az egy műsor a babákról a spektrumon, ha ezt kérdezed)mert Ancsával eldumcsiztuk az időt.
Akkor jó étvágyat a palcsihoz!

Én is megyek,remélve, h a párom befejezi a melót és lesz egy kis ideje rám is.

Jó éjt!
Vendég

Milyen egyértelműen látszik,h a closti alatt feljebb volt a hőd!!
Vendég

Ildi
Igen,ezért mondom Zsókának,hogy a clostytól magas a hője!
Nekem,mivel 1/2 tabit szedtem már le is ment,de nagyobb adag,gondolom tovább fenntartja hőt!

KépKép

KépKép
okr

Tontica cserebogarat nezett es mire visszatert elamult hogy mennyit irtatok. Kép
Kriszti, erdekes a gorbed, most fog majd folmenni!? Kép
Anett, beirtalak, szeretnel kepet a neved melle?

Gyerekesek es jovobeli gyerekesek banhatjatok ha nem lattatok a musort (megismetlik Kép ), en mindig nagyon sok otletet meritek belolle es mindig racsodalkozok dolgokra. A mai musor szerint 20 %-ban a genek es 80 %-ban a neveltetes hatarozza meg hogy felnott korban milyen aktivak leszunk. Szerintem irto nagy felelosseg van a vallunkon, neha meg is ilyedek hogy a fiam elete, jobban mondva a minosege rajtunk mulik.
Elhataroztam hogy igyekszem minden nagy szabad levegore vinni bar szerencsere erre eddig is odafigyeltem. Nagyon fontos a motivacio, nelkule meg egy orokmozgo gyerek is lustava vallhat. Kép
Anyukak, hajra boldogga tenni gyermekeinket es megfelelo kornyezetet biztositani szamukra. Kép
Jovobeli anyak, meritsetek otleteket a majdani babaitok nevelesehez! Kép

Na, ennyi volt a mese mara,, Jo ejszakat! Kép

KépKép
KépKép
tontica

nagy=nap Kép

KépKép
KépKép
tontica

A megij/lyed az megijed vagy megilyed? Kép Kép Kép
De bena vagyok!!!
Nem vagyok jo helyesiro, ez biztos az anyam muve, nem motivalt elegge. Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Igen, de egyenlőre még a táblázatomat sem tudom bemásolni. Kép

Tlidi!
Ez a pacák mindent megérdemel!Remélem nem látja amit írok,nehogy elbízza magát. Kép
anettgy

Tontica
Igen a nevelés,és a környezet hatása fontosabb,mint a genetika.Ezt már ikerkísérletekkel is bizonyították!

Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszti: Tudsz nekem ajanlani olyan konyveket amik ezzel a temaval foglalkoznak? Nagyon erdekel a gyerekek fejlodese. Kép
Edi a kutyus, Neked is van?
Most mar tenyleg megyek aludni! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Panelban lakunk,a kutyus nem lenne jó ötlet!
Bár már gondolkodtunk rajta,de a gyerek is széthord mindent,és a földről eszik így nem szükséges a blöki KépKépKépKépKép

Könyvet ajánlani nem tudok,mert mikor ezekt tanulgattam,kölcsön könyveim voltak.A címüket meg sajan már nem tudom!Keress rá a neten a gyermeklélektan,gyermeknevelés szavakra.Biztosan kidob vmit!

KépKép

KépKép
okr

Tontica!
A kis kezdetleges táblám <!--attachment: M_solat_-_2006_02_11-357795.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*133.7**M%e1solat+%2d+2006%2e02%2e11%2ebmp --><center><pre>
Kép
Másolat - 2006.02.11.bmp (133.7 k)</pre></center><!--/attachment-->
anettgy

Lányok, mostmár tényleg eltünök.

Tontica: igen igazad lehet.Tényleg nagy a felelősség.

Anett! Akkor látom minden rendben van. Ez a lényeg. Így lesz köztetek boldog a kicsi is. Ez az alap, hogy ti ennyire szeretitek egymást.Egy kapcsolatban sokszor önzetlennek kell lennünk, de megéri, mert még egy mosoly egy kedves szó is sokat ér.

Kriszti! Jó éjt.
Vendég

KépHa lehetne Õt kérem a táblára!
Köszönöm! Jó éjt mindenkinek!!!!
anettgy

Anett: a srácoknak jó étvágyat!

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Szia Lányok!
Én is szoktam nézni a cserebogarat, nagyon jó! Előtte meg az ikrekről volt műsor, azt nem néztétek?Bárkivel megtörténhetKép
Lépzeljétek a Jónás naptár szerint február 19-re esik a termékeny napjaim első napja, ami a ciklus 18. napja. A fertility az előző ciklusban pont a 18. cn-ra tette a pé-t(szerintem a 16.-on volt). Ja , és fiút jósolKép Hát ezt a lehetőséget nem hagyom kiKép
Tegnap leszakadt az ágyunkKép, no nem azért, sajna.Fenyőágy, és a tartógerenda egy görcs mentén megrepedt. hál Istennek már megcsinálta az asztalos. Mégegy éjszakát nem bírtam volna ki a kanapén.

Kép
Kép
sosi

Sosi
Nem elkeseríteni akrlak,de nekem mindig egybeesik a a Jónás nap,meg a p.é.(már,ha van egyáltalán).Aztán baba már egy éve nincs.
Azért neked sok szerencsét kívánok hozzá!Jó lenne,ha már valakinak bejönne!
Ágy KépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!Kép

Biztosan a Closty felelős a magas hőmért.
Folyamatosan 37.0..
Tegnapelőtt este elfelejtettem bevenni, így másnap 3x1-et ettem belőle.
Ebből nem lesz gon, ugye?

Mérei-Binét: GYermeklélektan - nagyon jó könyv!

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

O.Kriszti!
Koszi az infot!!!!Holnap ra is kerdezek akkor,hogy a mi gyogyszertarunk hogy all keszletileg!Azt a cikket kb.mikor irtad,mikorra keressek vissza?

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa
Már nem tudom,a lényege sz volt,amit leírtam!Viszont találtam egy jó cikket!
http://www.drpolgar.hu/valaszok3.htm

Ez pedig a clostyról:http://www.scheringclub.hu/azorvosvalaszol.php?action=kv&step=2&catid=17&id=687

KépKép

KépKép
okr

Jo napot!

Kép
Kép
Kép
Anett, nezd at az adataidat, hogy jok-e! Kép
Ugyi vagy hogy felraktad a tablat de ezentul JPG-be probald. Kép
A gyerekeid hianyoznak a tablabol. Kép

Zsazsoka: koszi a konyvajanlast, utananezek majd otthon. Kép

Sosi: vad szex lehetett! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Anett: bocsi, azt hiszem osszetevesztettelek valakivel, Neked meg nincs gyereked, ugye? Kép Bocsi!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Lanyok, szerintem a gyerekek koranal mar nem minden adat helyes, at kellene irni oket pl. az en fiam mar 17 honapos, Kriszti: Ada mennyi idos?
Tucsok: gondolom a Te fiad is van mar 7 honapos , nem?

Anyapoc: Villo is 6 honapos korul lehet, nem? Mi van Veled? Te is biztos ismersz gyermeklelektani konyveket. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Igen,a héten lett Ada 18 hónapos!Köszike!

Anyapoc
Merre vagy??????????????????

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok lányok!

Itt vagyok minden nap, néha még többször is, csak olyan rossz hangulatban vagyok, hogy nincs kedvem írni... A párommal egyfolytában veszekszünk, ne kérdezzétek min... semmin és mindenen, jelentéktelen dolgokon... Már nagyon elegem van...
De a táblát küldheted Tontica és két-három naponta felrakom a frisset vagy ahogy szeretnétek....

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok Lányok!
Tontica!
Köszönöm látom a táblát,de légyszi javítsd ki 10.-ét 9-re. Tökre ÖRÜLÖK!
Babauci még nincs, de rajta vagyunk.

Bali78!
Köszi, hogy átveszed a táblát. Salynálom, hogy veszekedtek. Na azért akár mennyire jó a mi kapcsolatunk és is szoktam dulifulizni, miért is ne.Nem lennénk NÕK, ha ez nem így lenne.
anettgy

Tontica!

Így szorítunk mi az utazás napjára!!!! Kép
anettgy

Anett, szep a kep!!! Kép Kép Kép
Koszi a drukkot de majd szerdara, Ti mikor utaztok?

Bali: koszi hogy atveszed a tablat, elhiszem hogy ki vagy bukva, sajna nekunk is vannak rossz idoszakaink amikor szinte allandoan veszekszunk minden hulyesegen, de szerencsere nem tart sokaig remelem Nalatok is minden rendbejon minnel hamarabb!!!
Emlekszem terhesen is eleg sokat balheztunk es en allandoan bogtem Kép mert sokkal erzekenyebb voltam mind "normal" allapotomban. Kép
En rajottem, hogy ha megprobalok higgadt maradni es az "okosabb" jogan Kép jo par dogot rahagyni akkor minden konnyebben megoldodik, egyszeruen nem veszem olyan komolyan a dolgokat, szoval probalj meg nyugodt maradni mert azt hiszem Te is egy hirtelen emberke vagy, nem? Kép

Elkuldtem a tablat, ird majd meg, hogy megerkezett-e rendesen! Kép

Hadd mondjak el meg valamit aztan igerem kussolok! Kép
Nekem mindig a nagyimek hazassaga volt a peldakep, 20-as eveikben hazasodtak ossze es egeszen a papam halalaig (72 evesen halt meg) egyutt voltak. Nagyon szerettek egymast de kulonbozoek voltak es sokat veszekedtek, vegig egyutt maradtak es a papam a halala elott meg szerelmet vallott a mamamnak, ez igy igaz!!!
Szoval ra kellett jonnom hogy az o hazassaguk sem volt tokeletes es mindig szep, azert lett vegul sikeres a hazassaguk mert EGYUTT MARADTAK MINDENARON!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

[color=#ff6000][b]
Holnap rengeteg dolgom lesz,nem jövök,csak este!Addig is írjatok jó sokat!Kép

KépKép

KépKép
okr

Tontica!
Tudom,hogy szerdán, de mi már holnap este nem leszünk itthon és nem tudom, hogy visszük-e a gépet. Én most elköszönök és majd szombaton csevegünk. Várunk vissza!Ha odafent látsz egy gólyát intsd le!!!

Puszi mindenkinek és boldog Valentínnapot !!!!
Mire visszajövünk remélem néhányan többen lesznek!!Sok-sok pocaklakót mindenkinek!!!!
JÓ ÉJT!!!!
anettgy

Anett: kuldom a golyacsapatot errefele, de madarinfluenza nelkul! Kép
Akkor Ti mar holnap utaztok? De romatikus! Jo utat kivanok Nektek, erezzetek jol egymast es harmasban gyertek haza! Kép

Van aki nem unnepli a Valentin napot? Nekunk nincs kedvunk az ajandekozgatashoz, egy csomo penzt elkoltottunk a lakasra meg most az utazasra. Este iszunk egy kis pezsgot aztan kis masszazs es aztan ... Szerintem ez is jo terv, nem? Kép Tutti pont aznap fog megjonni! Kép

Jo Ejszakat Mindenkinek!!!

KépKép
KépKép
tontica

sziasztok.

tontika,mi nem unnepeljuk a valentint.Mert mi jan 21 et unnepeljukKépakkor jottunk ossze immar 4 eve.Kép
4 eve nekunk a valentinnap nem volt tul kellemes.Akkor mar ismerkedtunk de mindketonk mas agyaba bujt.nem szep emlek.Aztan szakitasok a volt parokkal.ezertmi nem unnepeljuk.nekunk 21 e a valentinnap.Kép

bali sajnalom hogy veszekedtek.remelem elmulik,es nyugodtan elvezheted a kismamasagotKép

okriszti.nincs gorbem,nem tudom feltenni.csak ket napja merem de csak ugy poenol,nincs ertelme.

Kép
monyoka

Jó reggelt!

Tontica! Igen, Zsoltika már 7 hónapos (szombaton töltötte be). Drukkolok a hazafele útra!

Én is meg akartam nézni a cserebogarat, de a férjem nem engedte. Nem tudjátok, meg fogják ismételni?

Mai görbe:
Kép

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13

Sziasztok.

Képzeljétek a férjem jövő hét hétfőn elutazik egy hétre valami tovább képzésre. Mondja ő. Kép.
Így a bogyókat mégsem vettem be, mert pont egybeesik az aktív héttel a távolléte. Kép
13. cn-en utazik. Na ez van...nem baj addig aktívkodunk, hátha.

Bocsánat, nem tudtam visszaolvasni, de mindenkinek szép hetet.

Tücsök, jó a görbéd, nagyon szépen alakul.

junko

UI: Köszi lányok a segítséget a regisztrációval kapcsolatban. Élek majd vele, de szerdáig határidős munkám van, otthon meg mindkét gépünk elromlott, remélem mára megcsinálják.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?