Sziasztok!
Elaltattam a kis lurkót, most lesz 2.5 óra szabadidőm. Többőtökkel ellentétben én altatom Levit. Amikor kicsi volt akkor hintaszékbe ültem vele és úgy dúdolgattam neki. Most már, hogy nagyobb melléfekszem, simizem, és énekelek, vagy verselek, vagy közösen mesélünk, képeskönyvet nézegetünk. Ha kellemesen kifárasztom akkor nagyon hamar elalszik. Nekem is, és neki is ez olyan megnyugtató, érezni ahogy szuszog, odabújni hozzá, ő is hozzám bújik, és a pici kezével mindig megsimogat. Olyan kedves. 10 év múlva már úgy sem tehetem meg.
Küldöm a képet a kisfiamról, a lányom már cenzúrázza a dolgokat. Azt mondta, majd ha lesz róla egy elfogadható kép! (Ha-Ha )Nem tudom mekkorába teszi fel -még nem csináltam ilyet,- szerkezteni még nem tudok!
Zsófi!
Mint irtam jó nagy kirakodást rendezett a fiatalember. Aránylag már gyorsan gépelek, + egy darabig lekötötte a Shrek, imádja, ja és még most újdonság neki a hétvégén vásárolt MAMMUT gyerekasztal kisszékkel. Azon rajzolgat mostanság. A terhességeimet én is nagyon jól viseltem, a kilók velem is elszaladtak...hú de nagyon!!! (Milyen fura egybeesés az elsőnél egyszer én is elájultam) Viviennel hamar lement, most még van rajtam, hiába ez már a korral is jár. De elhatároztam, hogy egy kicsit fogyok. (166, 65) Jó lenne 60 alá menni, mert bizony az újabb terhességtől ez is visszatart. Kicsit irigylem azokat a kismamamákat, akik a terhesség elején nem hogy híznának, hanem még fogynak. (Valószínű nem túl irígylésreméltó a helyzetük, ha mondjuk a hányingar kínozza őkat.) Ja, a hiúságomat is bántja. El sem tudnám képzelni akkor mennyi lennék, ha most indulnék. Pedig soha nem voltak súlyproblémáim, bármit ehettem.
Borka!
Olyan jó neked, hogy csak 53kg vagy!!!
Szerintem is nyugodtan adhatod neki a lisztes kajákat. Elárulom, Levi is ette már ennyi idősen a pici csipet kifliket. Õ ugyanis borzasztóan rossz étvágyú volt,- néha még ma is - szerencsére nem látszik rajta. Mindent kipróbáltam, kotyvasztottam, vettem a béby kajákat, de csak a kutyánk járt jól vele. Aztán egyszer egg reggelinél a megkóstoltattam vele a kiflit, meg egy kis összetört Orsi virslit. És ízlett neki. A gyerekorvos meg azt mondta, na ha ezt legalább megeszi, akkor egye.
1 éves korától meg azt ette amit mi, arra ügyeltem, hogy füstölt, fűszerezett kaját ne kapjon, na meg a szeleseket is csak csínnyán.
Olyan jó olvasni, hogy a te kislányod ilyen jól elfogadja a fini kajákat. Igazi minta kislány!
Az ilyen összeszerelős dolgok nálunk is ismerősök, meg a szitkozódások is. Magamban mindig jókat szoktam mosolyogni.
Kellemes pihenést, meg hancúrozást az új ágyban!
Hahó Heni, Évi, Zsuzsa, Ágica Eszti, hol vagytok? Ugye nem én rémísztettelek el benneteket? Na ígérem egy darabig eldugulok!
Sziasztok: Edit
Sajna a telefonomról csak egy ilyen nyárit tudok, mert a digitálosokat nem tudom átszerkeszteni.