Hahó Csajok!
Gyors bejelentkezés, mert munka van!
AFP: ok, Hepa:ok, Vércsop. ok.
Bárányhimlő: kitört az oviban. Azaz nem mondanám, hogy kitört, mert 2 gyerkőcön jött ki. Az is az ovi másik felében. Szóval Bence hétfőtől nincs oviban. Drága para barátném 5 hetes kismama és már beszéltünk vagy 10 különböző emberrel. Köszönet Bett!
Panka segítéségével utánanéztünk számtalan cikknek! Köszönet Panka! Szóval nincs határozott válasz a dologban. Egy a lényeg: mindketten voltunk már, így nem olyan nagy a gáz. Az én 17 hetemmel már nem is olyan probléma!
Pocaklakó nő mint a gomba. Már nagyon kíváncsi vagyok Rá! 20-n megyek nagy UH-ra! Milyen messze van még!
Rendesen nagy a pocakom. Normál gatyám kicsi. Már látszik is!
Bár én is fogytam! Mit lehet tenni! Nem kívánom a kaját!
Nagyon kell törni a fejemet, hogy mit is egyek. Védőnő jött, hogy beszéljünk a hízásról, de nem volt miről mert fogytam!
Hála a pesti azaz budai
dokinak megúsztam a körzetit! Nagyon nem bánom! Tudom, hogy itt több embernek is + a véleménye róla velem most nagyon elbánt!
2 napot kellett várnom a bhimlő ellenanyag szűrés beutalóra. Reggel 8-ra adott ip. Párom odament, még jó, hogy nem én! Szóval közölte, hogy a védőnő majd odaadja. Így mentem vissza 10-re. Tuti asztalt borogatok ha odavergődök a h óban hajnali 8-ra.
Lényeg, hogy ma levették és 1 hét múlva kiderül, hogy mi a helyzet odabent!
Ja! Még egy móka! Szóval a dokim kódját nem ismerik itt, így a hepám eredményét, elgépelve a lényeget Makkoshotykára küldték!
Ovi: nem megy! Azaz ha túl vagyunk a hétfőn és egy motíváló ajándékon akkor minden rendben, de ha most megkérdezem, hogy megyünk-e holnap akkor az a válasz, hogy NEEEEEMMMMM!
Ma reggel is Apa elhúzta, hogy jobban elférjek /reggel átmászik
/ és még csukott szemmel mondta, hogy nem akarok oviba menni!
Marika!
Bence az 1. szülinapja után kapta meg az oltást, kb. 5 nappal. /Többet is kellett fizetni az oltóanyagért!/ Szóval nem kellett ismételni.
Hogy vagytok?
Ági, Ditta, Panka, Melinda!
Megérkezett?
Megyek, mert jön a főnök!
Szép napot mindenkinek!
k