Sziasztok!
De jó, hogy felpörögtünk
Hares!
Üdvözlünk ideát, s mégegszer gratula nektek is!
Csatlakozom a többiekhez: Teljesen normális, hogy ilyen kis szuszék. Nekem a védőnőm anno erre azt mondta, hogy nyugodajk meg, sörüljek neki, hogy ilyen jól alszik Bala, mert az alvási időszakukban nőnek. Úgyhogy nyugi. Lesz még időszak, amikor "visszasírod" majd ezeket a hosszú alvásokat
Bala most 2x30-40 percet alszik napközben, a többit végig pörgi.
S tényleg pihenj Te is Babóval együtt (én anno nem tettem, pedig jó lett volna).
Mircike!
Szédületes hogy repül az idő. Lassan mi is az 1. szülinaposokhoz tartozunk. Azt hiszem nálunk is csak kis családi buli lesz. Lehet, hogy külön-külön a két nagyszülői oldalon, de az is lehet, hogy kihasználva az alkalmat összecsődítjük a két oldalt.
Lányok!
Nekünk a hozzátáplálással vannak gondjaink. Hátha tudtok segíteni.
Bala válogat, s unja a kajálást. Abszolút nemérdekli. Mondjuk kicsinek sem volt nagy kajás. De a probléma ott van, hogy fejlődni sem fejlődik úgy, ahogy kellene. most múltunk ugye 10 hónaposak, s lassan három hónapja 7500g körül mozgunk. A dokink nem izgul, azt mondja ez gyerek függő, hogy ki hogyan reagálja le a hozzátáplást. Hát Balának nem jött be
Cicizés este, reggel és éjjel 1x van, de akkor sem viszi túlzásba. A múltkor direkt lemértük újra, hogy mennyit eszik, s 100g evett csak.
Van három favorit bébikaja, amit hajlandó megenni, jó esetben az egész üveggel, de javarészt a felét megszokta hagyni.
Amiben felllel valami darabot (krumpli, répa,...), attól öklendezik. Az új ízektől kiakad (pl.: spenót visszajött).
A babapiskóta, babakekszet megkóstólja, de ahogy rájön, hogy darabos, leteszi, s öklendezik a pépes kekszdaraboktól. S söprögeti a kezét fintorogva, hogy morzsás lett.
Próbáltunk már többmindent sajátmagunk elkészíteni itthon, hátha a konzervkajával vana gond, de nem.
Hosszas tortúrával a tejpépekhez hozzászoktattuk, így azokból eszik valamennyit, de abból is csak a hivatalos adag felét.
Dokibától kaptunk vitaminkészítményt, ami arra hivatott, hogy étvágyat csinál, de nem vettem észre javulást
Úgyhogy passz. Van valami ötletetek? Nálatok hogy megy ez a téma?
Üdv: Timi