Jó'stét, én meg itt szépen lemaradtam...
elvitte a figyelmemet egy picit a másik topik ma este, egy kicsit az idegeimet is vékonyítottuk még, de mostmár túlvagyok rajta, nem foglalkozom semmivel, ami idegesítő tényező. Bogi nyugalmára gondolok erősen, így is épp elég hatás ér, minek foglalkozzam olyasmivel, aminek semmi értelme.
Szóval én úgy tudom, hogy a babariasztó az úgy működik, hogy a matrac alá kell tenni, de most látom, hogy Orsi megválaszolta. Csak gondolom nem kell agyonpárnázni a matracot, vagy valami ilyesmire gondolhattak, de lepedő csak kell.
Viszont nekem nem is ez a bajom! Reno, te gondoltál erre? Lesz fent a kiságya a babaszobában, meg lent a nappaliban a bölcsője. Néha itt, néha ott. Most akkor a riasztót állandóan pakolgatom, vagy mi? De az se jó, ha fent hagyom mindig aludni, miközben egész nap lent vagyok (kétszintes a ház). Szóval nemtom.
Almodo, az lesz az, amit mondtak a lányok.
Ilyenkor még kis buksi, meg előredőlős homlokú feje van, de a tarkóredő mérésnél már csak gumimaci figura lesz szimplán, utána meg egyre emberibb.
Orsi
, én nem is szóltam hozzá, meg gondolom azóta lefolyt pár köbméter víz a Dunán. Én úgy gondolom, kicsit tervszerűen ment itt a kistesó-projekt, ki volt gondolva, nosza csináljuk. Nem tudom, mennyire volt erős a valós belső meggyőződés. Szerintem még ezek az alig másfél éves fiúk bőven nyújtanak elég babaélményt, és nem lehetsz még annyira kiéhezve újabb babára. Vagy nem jól érzem? Meg hát kicsit élned is kéne... annyira fiatal vagy, hárommal, 2 kicsivel meg 1 picivel (vagy néggyel...) már nehezebb mozdulni. De állíts le, ha hülyeséget beszélek.
Stella, irgum-burgum! Nagy súlyt cipelsz már te... nem kellene így ugrálni. Azért maradjanak csak bent minél tovább a fiúk, nem kéne siettetni a szülést, márpedig ezek az erőkifejtős mozgások siettetik... de semmiképpen nem segítenek szerintem. Kíméld magad!
Az én cicim még csendben van, hiába csavargatom.
Különben én is olvastam ezt a bimbósimi-oxitocin összefüggés dolgot.
Unique, Reno, holnap én megyek Győrffy papához, de most tényleg úgy tervezem, hogy utoljára.
Aztán meglátom, hogy fogom bírni a 6-8 hetenkénti kórházi Uh-t, ami még hátravan, biztos lassan fog telni az idő, de valahol az izgalomteli várakozásnak is szeretnék helyet adni, hogy na vajon, milyen lesz a kis arca... meg nem vagyok biztos benne, hogy annyira szeretik ezt a babák, de holnap megnézem, hogy fog viselkedni.
Na jó éjt mindenkinek: Norka (21+4)