Új privát üzeneted érkezett!

ziasztok!

Tegnap voltam a dokinál. Háááát, nem nyugtatott meg, sőt most még idegesebb vagyok.
Azt mondta, hogy így tapintásra nincsen semmi bajom, de hát igen, lehet hogy a császártól, pláne hogy be is volt gyulladva a seb, szóval lehet hogy tényleg elzáródott a petevezetékem. Azt mondta ha még 3 hónapig nem sikerül, megcsinálja az átjárhatóságit. Most már tuti biztos vagyok benne, hogy elzáródott. Jövő vasárnap tuti meg fog jönni, most már kellő közönnyel tudom várni. Csak ez a 3 hónap telne már el!

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13

Jó reggelt!
Tücsök
Legalább elindultok vmerre!3 hónap nem a világ!!
Na meg az sem biztos,hogy el van záródva!

Én hülye nem bánnám,az átjárhatóságit,nekem meg nem csinál a dokim,mondván már van gyerek,így tuti átjárható a petevezető.

KépKép

KépKép
okr

Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!
Nagyon jó ez a kép!

Mesi

Kép
tücsök13

Sziasztok, szupik a kepek!!! Ildi: sajnalom a barnazast!!!
Tucsok: miert kell harom honapot varni az atfuvasra? Miert nem csinaljak rogton?
Itt ma nagyon szep ido van megyunk setalni.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Felrakom gyorsan a görbémet!Mit szóltok hozzá????????
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa
Nekem beágyazódásnak tűnik!KépKépKépKépKép

Tontica
Itt fogvacogtató hideg van!KépKellemes sétát!Kép

KépKép

KépKép
okr

Ilyen koran beagyazodas? Hat, nem tudom, legyen az!!! Kép
Egesz de. setalgattunk es megvettuk az osszes ajandekot az otthoniaknak. Kép Du. is megyunk majd a jatszora mert olyan szepen sut a napocska, tisztara kivirultunk, a fiam meg en. Kép
Hozzatok is kuldom a meleget!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Üdv csajok!

Képzeljétek most jöttem be dolgozni! Egész éjjel hasmenés-hányás volt a móka! Kép Ha 12szer nem voltam kint, akkor egyszer se! Jó alvókájú drágám ebből mit se vett észre! Remélem a "kicsinyei" nem ilyen lustik! Szombaton dísszemle (á la Potter) Kép

Bocsi, nem nagyon tudtam visszaolvasni Kép, igen-igen szétszórt vagyok Kép tul.képpen egész éjjel fent voltam, és öreg vagyok én már az ilyen műsorozáshoz...

Tontica,
hogy van-e baj, az majd csak ezután fog sajna kiderülni! Kép

Tlidi,
nekem úgy mondta a doki, hogy legközelebb eső hétköznapon kell menni, ha hétvégére esne! Sajnálom a barnát! Kép De azért még egy kicsikét bízhatunk, hátha nem indul be! Kép
Tudom, mondtam már, de én is mindig pecsételek m. előtt, mégis tök jó a progim! Kép

angel37

Sziasztok!Kép
Belekotyogog...Kép
Okrisz
Nekem két gyerekem van, mégis lesz átjárhatósági, ha nem jön össze clostyval a következő hónap.Ne hagyd magad!Kép
Vendég

Hali!

Tontica! Nálunk is egész jó idő volt délelőtt. Olvadt a hó, ami tegnap éjszaka leesett. Most nagyon borús. Nálatok hány fok van ilyenkor?? Én már unom ezt a vacak telet. Ilyenkor semmihez nincs kedve az embernek (legalábbis nekem). Tavasszal mikor kezd rügyezni, akkor ált én is sokkal energikusabb, boldogabb vagyok. Na akkor jókedvvel takarítok, kertészkedek, festegetek (kerítés usw...).

Tücsök! Én türelmetlenkedék a helyedben. És erőszakoskodnám, hogy már köv. hónapban legyen meg az átjárhatósági. V.hol azt olvastam, hogy elvileg előszőr átjárhatóságit kell csinálni és csak utána clostizni. (de sztm is ez lenne a logikus).Mert minek gyogyit szedni, ha úgysem tud lejutni beágyazódni a kicsike. Dehát tudod, ez olcsóbb. Erőszakoskodjál csak, hogy előbb legyen az az átjárhatósági.

Ancsa! Hát lehet, h beágyazódási volt. Majd látjuk holnap. Ha felmegy akkor az volt. Én naív meg azt hittem, hogy a clostitól az emberek mintagörbét produkálnak. Bár lehet ez még az!!! Csak nekem túl nagyok ficánkolások.

Kriszti! Jók a képek!!! Én már itthon sem voltam mikor te az ébresztőt fújtad!!

Angyal! Pedig tegnap este jól megbeszéltem magammal, hogy a progimmal van a gond, mert barnázok mensi előtt, vagy nagyon rövid a "luth. phase" és nincs második félben cicifeszkó. Aztán miután ezt megbeszéltem magammal, arra a következtetésre jutottam, hogy a closti gyakorlatilag ennek a betegségnek a gyógyszere, tehát mire visszajön Tontica zebrával fogadom.
Mi volt ez a hasmensi-hányás sztori??? Gyomorrontás vagy mi??? Vagy a tegnapi (jól emlékszem)kefélés utáni akció ennyire sikeres volt?? Az én páromnak is jó az alvókája!

Köszi a sajnálatot! Vettem!! De még mindíg barnázok, de azt nagyon!!
Vendég

Szia Gyugyi!!

Nagyon igazad van!! Köszönjük, h megerősítesz minket!
Vendég

Tlidi,
ja, gyomorrontás Kép konkréten egy pizzaszelet köszönt vissza, és azóta is okádni tudnék ha eszembe jut! Kép pedig akkor jó volt! Kép

Ha nincs kis cicifeszkó sem, akkor az gyanús Kép De biztosat tényleg csak egy hormonkép tud mondani!

Én úgy tudom, a closty bele tud zavarni a hőbe...

angel37

Angyal!! Az én hőmön rontani már nem tud!!!

Mit mondtál a múltkor mikor lesz a tágító műtét??
Remélem hamar!!
Vendég

Előbb seregszemle! És csak utána jön a HSG+tágítás... de mint leesett, annak csak akkor van értelme, ha jó a pasi anyaga! Kép

angel37

Így van! A férjem pont ezért szedi az aurum metallicumot! Bár még nem volt maszturbatóriumban, de ártani nem árt, ha meg használ (állítólag sokaknak)az jó! Az, h elszopogat 5 bogyeszt reggel meg este és közben nem eszik(nameg előtte,utána)az nem olyan megeröltető. Egyébként is, ha azt mondja a doki, h kevés v. rossz, úgyse tudnak vele mit kezdeni. Gyógyszer nincs ugye? Akkor egyből insem lesz. Tehát érdemes ezt az arany port megpróbálni.
Vendég

Köszi a tippet! Mintha már hallottam volna erről! ja, meg ezzel humorkodott a dokid, nem? Kép Van még vmi Maca Vibe!
Azért nagyon bízom, hogy rendben lesz! Kép De ha mégse, akkor naná, hogy megér egy ilyen próbát!

Tetszik az első sorban szereplő elnevezés! Kép

angel37

Nemtudom te hogy vagy vele, de én mindíg örülök annak is,ha legalább tudom, hogy mi a hiba! Most pl a sárgatestre gyanakszom és legalább tudom, hogy milyen úton érdemes elindulni. Pl. ha majd elmegyek laborra és nem jön össze a baba, akkor örülni fogok, ha találnak v.mi-t ami esetleg nincs rendben, mert akkor az egy esély, hogy na, azért nincs és az a következő gyógyítandó. Te nem érzel most így ezzel a méhszáj problémával??
Vendég

Angyal
Most kinevetsz,de pont azért írom:Az nlc-n olvastam,egy két gyerekes anyától íródott hsz-t.Miszerint ő a terherbeesés másnapján már hányingerrel ébredt!Midkét alkalommal!KépKépKép
Lehet ,nem is pizzaszelet a bűnös?KépKépKép
Egyébként nagyon sajnálom,szörnyű éjszakád lehetett!Kép

Ildi
Húha!Micsoda-csodaszerek!Én meg sem próbálom beszerezni őket,már így is UFO-nak néznek a gyógyszertárban!KépKép

Gyugyi
Szió!Köszi,hogy leírtad!Neked a doki ajánlotta,vagy te vezetted rá?Kép

Tontica
A jóidő már nagyon elkélne!Küldd el expressz!Kép

KépKép

KépKép
okr

OkriszKép
A doki ajánlotta. Sőt: Tényként közölte, hogy ez lesz. Hacsak....Kép
(Mondtam apának, hogy számítok rá.Kép)
Vendég

Gyugyi
Hétfőn megkérdem a dokimat.Hátha hajlandó vmit lépni ezügyben!

KépKép

KépKép
okr

Gyugyi
Még eszembe jutott vmi.Clostyt már szedtél?Most nem olvasgatom a másik topikot,így nem vagyok képbenKép

KépKép

KépKép
okr

Tontica! A férjem ráeresztetta ferti-re valami security programot és már nekem is megengedte a belépést. Bi-bi-bi már nekem is van görbém.
Különben valami tud a cickafark tea,mert nekem eddig 40 napra jött meg most meg lássatok csodát 28-ra. Reggel meg is ilyestem magamtól.
Csajszik!
Valaki kérdezte, hogy mennyi ideig lehet használni a cickát.Utána néztem: folyamatosan 6 hétig, reggel és este forrázatot készíteni. A patikamagazin szerint nem jó,ha csak mikrózzuk. Aztán 3 hét szünetet kell tartani.
anettgy

OkriszKép
Még nem szedtem clostyt. Ha megjön,(ha...Kép), akkor kezdem először.
Vendég

Sziasztok!

Itt ma 22 fok volt hi-hi-hi! Kép

Anett, tok jo hogy van gorbed, fel is tehetned ide hadd lassuk. Kép
Berakjalak a hiper-szuper tablaba? Kép

Angyal: a hanyos hasmenos viros mar masodszorra ment vegig a fiukon, en eros vagyok egyszer sem lettem beteg. Kép

Tlidi: a kerteszkedes, keritesfestegetes nekem csak alom, jo Neked hogy csaladi hazban laksz!!! Kép
Azt nagyon ajanlom hogy amikor visszajovok zebraval fogadj!!! Meg mindenki masnak is!!! Kép
Bar azert idonkent majd beleskelodok otthonrol is. Kép

En ma megvettem az osszes ajandekot a hatalmas nagy csaladom minden tagjanak es apanak elfelejtettem Valentin napra. Kép
Hu az lesz majd az utolso napunk egyutt /remelem nem orokre szol/ Tutti Valentin napra fog megjonni. Kép
Hu ugy fosok a repulotol!!! SEGITSEG!!!
Raadalus du. fel 6-kor indulunk es atszallassal egyutt fel 9-kor erunk Becsbe es csak masnap reggel erunk haza /autoval/, egesz ejjel utazunk majd. Kép Kép Kép
Nagyon drukkoljatok hogy ne essen le egy motor utkozben vagy/es ne lukadjon ki a kerek le vagy felszallaskor, vagy nehogy szivrohamot kapjon a pilota stb. !!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Mi nagyon sokat repkedünk, főleg, hogy már ilyen sok rep járat van. Valentínnapra Velencébe megyünk. Ne izgulj, ma már nem is kellenének pilóták olyan szupik a gépek.Nem lesz semmi baj !!!!És különben is mi lenne velünk nélküled?
Fuj, ne is gondolj ilyesmire. Vezessetek óvatosan. A párom meglátta a falatok színét, azóta azzal szekál. Mármint, hogy Õ is ilyesmit szeretne. Ez a pacák minden szobára olyan színeket talál ki. Szóval a nappali narancssárga lett "foltokkal". Ezt mind tegnap bírták elkövetni amíg nem voltam itthon. Te kök jó,pedig fújjoltam.
Amikor azt mondod, hogy itthon az hol van?
anettgy

Tontica
Jó utat!!!!!Apát még búcsúzúul kapd el!!!!
Ja,és szerelkezzetek fel,itt nagykabát,és hótaposó kell!Kép
Nagyon fogsz hiányozni!Majd itthonról is próbálj meg benézni néha.Kép

Gyugyi
Akkor drukk,hogy ne jöjjön meg+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Anetty
Én még sosem ültem repülőn!Kép

Ildi
Barna elmúlt ,vagy továbbfejlődött?

KépKép

KépKép
okr

Anett: Velence? Hu az anyjat! Kép Jo Nektek, bar en most annak orulok hogy otthon telelhetek. Az otthon/itthon az Pecset jelent, pontosabban egy Pecs melletti kicsi falucskat. Ott lakik anyukam meg a 6 tesom es nem messze a nagyim akit imadok! Kép Te meg nem tudod, a hugom babat var!!! Kép Kép Kép Megcsak 3 honapos terhes de mar bevasaroltam a babanak. Kép
A hugom meg vett egy csomo rozsaszin ruhat mert erzi hogy lanya lesz hi-hi-hi /en is ereztem es kukisom lett/ Kép

En nagyon szeretem a szineket, mindenben, szines vilagban szeretnek elni, kedvenc szineim a napsarga (olyan mint amikor hajnalban felkel a nap Kép ) a piros es a rozsaszin. Ilyen a lakas is. Kép Igerem ha teljesen kesz lesz lefenykepezem es felrakom csak meg nem hoztak meg a piros es narancssarga csikos sarokgarniturat Kép a fuggonyok es par aprosag meg hianyoznak.
Kislanyszobank mar van, rozsaszin! Kép Mar csak kislany kell hozza.

Anett: "És különben is mi lenne velünk nélküled?"
Elerzekenyultem!!! Kép Kép Kép
Ezert kuldok Neked egy kepet, ilyen babat kivanok!!! /meg mindenkinek, magamnak is ! Kép /
Kép

Krisz: Kép
"és szerelkezzetek fel"
Ezt ugy olvastam hogy szeretkezzetek fel! Kép Piszkos fantazia!
Te is nagyon fogsz hianyozni!!! Olyan edi vagy!!! Kép
Majd ha netkavezo kozelebe jarok irok am! Kép

Egyszer ki kell probalnod a repulest, bar en inkabb vegigautoznam egesz europat. Kép
Kriszti Neked ezt kivanom:
Kép

Ezzel kivanok Jo Ejszakat Mindenkinek!!!
Ti mit vesztek Valentin napra?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Köszi a képet!De szép is lenne......Kép
Valentin napról foggalmamm nincs,mit vegyek.Bár ahogy most áll a helyzet semmit.Uis jól összekaptunk délután.
Na,nem részletezem,nem idevaló!

KépKép

KépKép
okr

Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Beteg voltam/vagyok azért nem jöttem, hát igen felugrott a hőm,kedd reggelre, de 38,5-re. Tehát végül is nem idegi alapon, nem baba alapon, hanem simán influenza alapon volt hányingerem meg stb.

Most muszáj volt bejönnöm dolgozni. Kép
Nem fogok tudni jönni. Ja és 3 cn.
De hát nem baj. Lesz ez még így sem.

j.
Vendég

Junko
Jobbulást Kívánok!Kép
A mensi miattKép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok! Csatlakozhatok hozzátok? Engem is érdekelne a hőmérőzés! Ez a hőmérőzés mennyire tuti? Szeretnénk, ha még ebbe a hónapban megfoganna a csemete! van valakinek valami ötlete?
micike3

Hát nekem lenne egy jó ötletem.........pl. a szex. Kép

A hőmérőzés egyébként szerintem nagyon megbízható módszer, ha jól csinálja az ember.

Kép

Kép
kamilla306

Gyugyi!
Ti mióta próbálkoztok a 3.-kal? Azt hittem csak én vagyok ilyen megszállott a 3. babáért. Nekem már volt HSG-m, volt hormonvérvételem, most jön a laparoszkópia.

moni

Jo Reggelt!

Junko: sajnalom hogy beteg vagy meg hogy megjott!!! Kép Azt is hogy betegen dolgoznod kell, de legalabb tudsz jonni es merithetsz erot belollunk! Kép

Micike: Kép
Szerintem is nagyon sokat tud segiteni a homerozes, megadja a peteeres pontos napjat es akkor tudod mikor kell feltetlenul egyutt lenni. Ha minden rendben van Veled es a paroddal szerintem siman osszejohet az elso probalkozas alkalmaval. Kép
Ismered a homerozest? Tudod mit, mikor, hogyan stb? Hol vezeted majd a gorbedet?
Drukkolok hogy osszejojjon minnel hamarabb!!! Kép

En fiam meg mindig alszik, tegnap ejjel szinte orankent fent volt, aztan mar fel 7-kor kukorekolt es visszatettem olyan 9 korul, ugyhogy most piheni ki az ejszakai "bulizast". Kép
Lehet hogy egy fogacska a ludas? Remelem nem megint a fule faj!!! Kép

Tabla:
Kép
Kép
Kép
Kicsit leallt a topik zebraugyileg, jo lesz mostmar beindulni megint!!!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Ma megint nem tudom feltenni a gorbemet,mert nem tudok atmenni!KépMai ertekem:36.6!Azt hittem kicsit azert majd jobban felmegy!Kép

Nekem is nagyon rosszul alszik Marci az utobbi napokban!Nem tudom mi lehet!Talan ez az ido zavarja meg!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!
Képzeljétek mi történt velünk: a kisfiammal leestünk a busz lépcsőjén. Rosszul léptem és potyogtunk a buszról. Szerencsére semmi baja nem lett. Nekem is csak a lábamról jött le a bőr egy-két helyen. Ez kedden történt, azóta a hasam is fájdogál, mintha meg akarna jönni + tegnap iszonyatosan fájt a fejem. Szerintetek lehet, hogy már most jelzi a szervezetem, hogy esetleg sikerült a múlt hétvégi akció??? A Beninél is ugyanezt éreztem az elején. Remélem nem az eséssel van összefüggésben...

Sajnálom akinek azóta megjött... Kép

Akik még előtte állnak: A remény hal meg utoljára. Most biztos sikerülni fog!!!!

Tontica: Vigyázz magadra a repülőn!!

Kriszti
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
kriszti77
Mogyoród

Hát úgy látom nem csak zebra ügyileg állt le a topik!Kép

Kriszti!
Még szerencse hogy nem lett nagyobb bajotok!!!!
Ha a 17.napon vagy akkor nem lehet hogy most van PÉ-d?????

Mégis át tudtam jönni!Itt a görbém:
Kép

Még 4nap és tesztelek!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa! Kicsit korai lesz teszt nem?

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!
Lehet hogy korai lesz,de egy probat meger!KépKépKépKép

Kép
Kép
ancsa81

Azt mondta az orvos hogy most 28napra kell hogy jojjon,ha megjon!Az lesz 4nap mulva!Majd kiderul!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Micike,
a hőmérés jó módszer arra, hogy valamelyest megismerd a működésed, és hogy kb belődd a pé-det,
de hogy tuti legyen így első hónapban, ahhoz azért kell némi szerencse Kép és ahogy Kamilla mondja: szex! Kép
Egyébként üdv a topicon! Kép

Eme optimista megnyilvánulás után SZIASZTOK! Kép

Tontica,
én se vagyok gyenge, mégcsak mefázva se voltam egész télen, és a párom vírusa is megkímélt, pedig igen közel voltam hozzá! Kép
most egy rohadék pizzaszelet volt a bűnös, vmi nem stimmelt vele Kép

Máris repülsz??? Kép

Ancsa,
valóban egy próbát megér! az ilyen türelmetlen fajtának, mint én is, mindenképp...Kép

Kriszta,
te ma csak beköszöntél?

angel37

Szia Angel!
En is tegnap pizzat ettem es hasonlo hatasa volt mint neked!Nekem h.ingerem volt,de nem jott semmi szerencsre!Alul viszont...!
En is nagyon turelmetlen vagyok!Ha estleg megjon de kesve akkor addig biztos jo par tesztet elfogok hasznalni!(de azert remelem egy is eleg leszKép)+

Kép
Kép
ancsa81

Ugye? Hülye pizza! Kép Azóta is forog a belsőm, ha eszembe jut! Kép

Szerintem a megjövetel napján már jó eséllyel mutatja, ha sikerült! Kép
Olyan sokat meg semmiképp sem késhet, mert PÉ+14-re megjön! (Na persze csak elvileg, mert nem fog! Kép)

angel37

Closty-t szedtél? Mert akkor tényleg 28 napra kéne megjönnie. Kár, hogy csak a ciklus második felében kezdted mérni a hődet.
Drukkolok!

Kép

Kép
kamilla306

Angel!
Meg en is erzem hogy nem igazan javul a helyzet!KépDolgozik az a pizza rendesen!Remelem du-ra jobb lesz,mert az unokaocsem szalagavatojara kell mennunk,es nem dijaznam ha ott jonne ram!

Kamilla!
Ez mar a 2.Clostys honapom!A 13.napi UH-on volt ket tuszom,ugy hogy megvolt az elso PE-m!Ezert is bizom hogy tenyleg 28nap lesz(vagy inkabb nemKép)

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok! Köszönöm a válaszokat, az az igazság, hogy a hőmérőzésről, mint védekezési módról hallottam leginkább, de most, hogy nagyon jó lenne, ha november 25 előtt megszületne, így gondoltam bevetek mindent, hogy tuti legyen a dolog!

Elég zavarosra sikerült, remélem azért értitek!

Mégegyszer köszönöm a válaszokat!

Mici
micike3

Ancsa81,
igazad van, elvileg holnap van pém, de máskor is teherbe lehet esni, nem? - csak annak kicsi az esélye, mi?...

Áruljátok már el nekem, hogy mi az a Closty??? És miért szeditek? Bocs a hülye kérdésekért, de lemaradtam egypár hozzászólással, azt hiszem.

Micike3, miért olyan fontos, hogy december előtt megszülessen a kicsi? Van valami különösebb oka azon kívül, hogy minél hamarabb szeretnél anyai örömök elé nézni???

Kriszti
Lilypie First Birthday tickers
kriszti77
Mogyoród

Kriszti!
Tlidi fogalmazta meg valamelyik nap jol,idemasolom neked:

A clostilbegyt peteérés serkentő gyógyszer. A hipofízisre hat úgy, h azt az infőt adja az agynak, h nem termelődig ösztrogén(jól átveri) ezáltal a szervezet elkezdi turbó módón termelni az ösztrogén (ez kell a peteéréshez) és így elősgíti a pete érését. Gyakran több is megérik

Tehat a Closty az egy peteerest serkento gyogyszer!

Kép
Kép
ancsa81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?