Új privát üzeneted érkezett!

Ja, és pelenkázáshoz popókenőcs meg törlőkendő is kell, gondolom.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Mancs, hát nekem ez nem olyan finom méhszájvizsgálat volt, mint amúgy a terhesség alatt. A dokim pedig nagyon finom ember Kép, de ez frankón nem volt kellemes. Az egyik kezével a pocimat nyomta lefelé, a másikkal kezével ugye a méhszájam felé föl, szóval szerintem azért tágított is rajta egy adagot.
De azért ne rettenj meg, semmi borzasztót nem csinál, és a babának nem árt, ez mondhatni szokványos eljárás. Kép
Mancs, amúgy meg vinni majdhogynem mindent kell, én már ugye be vagyok csomizva (sokat segítettek nekem is a lányok, hogy mit kell vinni), és hát nem kevés. Van egy szülőszobás csomag, ami kisebb és van egy nagyobb a három napra. Babának azt hiszem csak pelust adnak naponta pár darabot, és a köldökápoláshoz szert, de popótörlőt nem, és egyéb kencéket sem. Szóval azokat vinni kell, meg mindenféle rucit is. Azokat, amiket Gabi is írt.

Puszi
Vendég

Novum!

Köszönöm a gartulációt. Kép Válaszoltam is a vendégkönyvbe. Kép
Köszi ezt a mondatot: "Addig ringatod a mi gyerekeinket!" Nagyon hálás vagyok. Ami viszont baj, hogy olyan messze vagytok! Kép De nem baj, majd nyakamba veszem a fővárost, és csinálunk talit. Kép

Mi van Ilbával? Remélem nem betegek. BENIKEEEEEEEEEEE hiányzol!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép Kép Mondd Anyának, tegyen fel képeket mééééééééééééég!
bumpy

Textilpelust és eldobhatót is vigyetek, mert az előbbiből nem adnak, utóbbi meg lehet, hogy kevés lesz egy napra az 5-6 db. Törlőkendő kivételével mindent adnak a pelenkázáshoz (alkohol, gézlap, hintőpor, popsikrém).

És magatoknak is vigyetek Tena betétet vagy valami hasonlót, mert bár adnak, jó ha van nálatok minél több!

ILBA HOL VAGYTOK?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Eszti, Évi,

popsikrémet adtak a pelenkázáshoz. Csak törlőkendő nincs. Ne vigyetek túl sok cuccot, inkább itthon készítsétek ki, hogy a férjeitek bevigyék. Nincs nagyon hely pakolni. 5 rugi 5 body elég. Ha nem koszos, nem kell az éjjel után átöltöztetni. Csak a fürdetésnél öltöztettem át újba (ha nem volt gond).
OKép

Kép

Kép
szorsi

Sziasztok!

Ezt olvassátok el, nagyon jó!

A gyerekvállalás örömei
Az első 3 hónap

- az a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az tényleg átfért azon a kis lukon, amibe addig azt a pirinyó tampont dugdostad.
- van idegesítőbb hang, a táblán végighúzott körmöknél.
- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.
- napi 4-5 óra alvással is lehet élni.
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni.
- egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami.
- a séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz észre.
- elindulni otthonról egy 2 órás procedúra.
- ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezentúl befogod.
- kurva nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel együtt.
- minden babazokninak szűk a szára és bevág.
- a legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután kinövi.
- aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon.
- az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass. Szülés után a 2 irgalmatlan méretű csöcsöd miatt továbbra is csak ábránd marad...
- szörnyű dagadtnak lenni.
- nézed a vékony, feszesbőrű nőket.
- már nem szereted a vendégeket.
- sírsz, ha a tv-ben popsikenőcs reklám megy.
- sírsz, ha az alvó gyereked nézed.
- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled.
- sárkány leszel, mindenért baszogatod a férjed.
- egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon, reggel meg azt várod, hogy mikor kel fel végre.
- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész távolléted alatt otthon jár az eszed.
- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja.
- akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy még?", na azok mostantól nem fognak. A napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak a család.
- a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a gyereket.
- kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan régebben.
- kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról (már).
- anyósod még annyit sem.
- fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 mp-es mosoly teljesen reális egy babától.
- a digitális mérleg egy szar, csak arra találták ki, hogy idegesítsen.
- amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek emelésekor a nyakában gyűlik össze.
- a híg fos a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig.
- van 70 dekás teli pelenka!!
- a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig forog 1 felhúzással sajnos.
- a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának nincs.
- egész nap otthon vagy, még sincs este meleg vacsora és kupi is van pluszban. És még fáradt is vagy.

3-9 hónap

- úgy tűnik az egész nap egy végtelen szoptatás.
- bármit próbálsz hozzátáplálás címszóval, az öklendezve jön ki belőle.
- éhen fog veszni. . . nem eszik semmit ez a gyerek.
- a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és textilpelenkából.
- 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit visszahányni, és még 3x lebukni magát napközben.
- napi 4x átöltöztetni nem is sok.
- az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi.
- a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az autós hordozóba betevés UTÁN következik!
- 1 óra cipelés után egy 5 kilós baba is 20 kilósnak tűnik.
- zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd.
- a legjobb játék az, ami földhöz csapkodva elég zajos.
- a legjobb játék a pillepalack, a kád dugó lánca és a távirányító. Minden más pénzkidobás.
- az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed egy reklámszatyorba sem férne be.
- a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz, de a gyerek a kutya jutalomfalatját fogja a legjobb ízűen rágcsálni.
- mindenen bevarró címke a legérdekesebb.
- minden fájdalom és baj emelés hatására múlik.
- ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél nem távolodik el jobban és még a wc-re is követ négykézláb.
- eddig nem hitted volna, hogy egyszer valaki a szemedbe nézve fog, tág orrcimpákkal, nagyokat nyögve szarni, fátyolos tekintettel. Mindezt szégyenérzet nélkül!
- valakinek te vagy az ISTEN!
- az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a káresemények.
- mindenhonnan csak le, és kipakolni izgalmas.
- térd magasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban.
- 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a csöcsbimbódba, és átharapja a nyaki ütőered.
- ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden edény koszos, turmixgép úszik, na akkor nem fogja megenni.
- egy baba nem nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát!!!!!!!
- egy baba nem ismeri a türelem szót! (sem)
- egy baba leszarja, hogy hétvége van, akkor sem alszik tovább.
- amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll beléd kapaszkodva, de tuti a mellbimbód a fogódzó.
- a körömvágást altatásban kéne végezni!! Olyan mint futó vadra lőni. . . .
- a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábon
- a homokozó lapáttal igenis ki lehet ütni egy ember szemét.
- a hullapelyhes szép dal, de 200-adik alkalommal már a mikulás k. . anyját. Még jó, hogy kivehető az elem a játékból. . .
- miközben eteted, mindenki rajtad röhög aki lát, mert te is nyitod és csukod a szádat, néha le is nyalod körbe a nem létező maszatot.

Kép
bumpy

Orsi, én úgy gondoltam, hogy a nagyobbik táska lent lesz majd a kocsiban, és ha kell bármi, majd apa felhozza. Ez így jó lehet, nem??
Én pontosan 5-öt csomagoltam mindenből, márhogy rugi és body, két sapit (két méretet, mert nem tom, melyik lesz jó), két zoknit, és természetesen pelust, textilt és eldobhatósat is. Popókrémet nem tettem, csak törlőt. Meg a mellszívómat, hátha kell.
Én kaptam egy barinőmtől, aki az SCA-nal dolgozik, Tena betétet, 8 darabos nagyobbat (extra plus) az első napokra, és egy 20 darabos kisebbet (extra) a többire, meg ezt a frankó hálós bugyit, 5 db-ot. Állítólag ez nagyon kényelmes.
Vendég

Esztpeszti!

Én laikus vagyok, de pár barátnőm és rokonom szült már, és van pár infóm a gyermekágyas betétekről. Próbáldd ki (eddig mindenkinek bevált)a CHICCO Mamma Donna nevű gyermekágyas betétjét. Puha, nagy, kényelmes, és rengeteget felszív.

SCA gyár? A rozsnyóiban dolizik? Ott voltam már. Kép

14:15-kor el kell mennem, de sietek vissza! Addig még itt vagyok.

ILBAAAAAAAA!!!!!!! BENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!

Bumpy
bumpy

Bumpy,
- eddig nem hitted volna, hogy egyszer valaki a szemedbe nézve fog, tág orrcimpákkal, nagyokat nyögve szarni, fátyolos tekintettel. Mindezt szégyenérzet nélkül!
EZ TÖK IGAZ, ÉS FÉL ÓRÁT RÖHÖGTEM RAJTA!:o

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Hát vagyok, de nem túl jó hangulatban. Kép
Beni nem eszik. Kép
Már tökre kivagyok. Kép
Éjjel mint mindig, megint angyalka volt, evett 3kor és 6kor. Összesen úgy 120-150 körül saccra. Aztán reggel és délelőtt semmit, szívott 3at és ennyi. Na gondoltam nem baj, csodálatos az idő, sétálunk egy nagyot, megjön az étvágya. Fél 1-től mostanáig küzdöttünk, szó szerint néha, feszíti el magát, sír. Közben meg ha felveszem, szopizza a nyakamat. Kétségbeesésemben már cumisüvegbe öntöttem a mai lefejt tejet és azt adtam oda, jól elszórakozott, de nem ette meg. Aztán nagy nehezen betuszkoltam a szájába a cicim és evett végre nagyon keveset és be is aludt közben. Most alszik.
Lehet, hogy a foga jön? Néztem az ínyét, semmit nem látok rajta. Akkor meg mi a baj?
Közben ugye egyre kevesebb a tejem, azt sem tudom, mikor fejhetek, mert tegnap is lefejtem a mellem, erre rá 20 percre enni kért.
Most megint megfordult a fejemben, hogy fenébe a szopival, jöjjön a tápszer 4 óránként, üvegből, nincsen gond. De persze nem gondolom komolyan. Még 40 nap van pontosan a mérőszalagon a névnapjáig, amit a múltkor csináltam. Nagyon szeretném, ha addig menne a szopi.
Úgyhogy holnap dokinéni, ma reggel volt, pedig most már ma is levinném.

Bocsi, most ennyi, teregetnem kellene, ennem meg ilyenek.

Pusssz!

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
három hónapos korban már simán fájhat az ínye, az étvágya is megsínyli néha a gyerekeknek. Sok okosságot nem tudok, csinálj úgy mindent, ahogy jónak látod.
Pussssz!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Gyors leszek mert rohanok mint mindig.Kép
Eszti!Kép
Kitartás már nincs sok hátra!Nagyon szorítok!KépSzép a pocakod.Kép
Ilba!Kép
Neked is kitartás,együtt érzek veled!

Mindenkinek sok puszi!Este jövök addig is pár kép a mai termésből.Képdia
KépKép
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Ági,
ez nagggggggggggggggggggyon jóóóóóóóóóóóóóóóó! Király.
Az első 3 hónapot olvastam mégcsak el, de sz@rrá röhögtem magam. és tényleg ilyen!!!!! KépKépKépKép

Eszti, Évi,
popsikrém nem kell, pelus is van elég, adnak a nővérek, bár azért ebből nálunk mindig volt biztonsági tatalék, de nem használtuk. Csak a popsitörlő kell, fürdetéshez is csak a fürdőlepedő, meg a kis cérnasapi a ruhán kívül. oda sem kell vinni semmit, minden tisztálkodószert adnak.
Meleg van az osztályon mindenhol, a kórtermegben főleg (mi minden nap szellőztettünk, olyan meleg volta szobában), de azért hosszúújjú body (vékonyabb), és akár plüs, akár pamut hosszúújjú rugi. Nálunk ez volt, és Marcinak nem volt melege, és nem is fázott. Jól elvolt. Pólya meg szerintem lesz, mindenki kap, a szülés után abban viszik majd vissza a kórterembe hozzátok, és csak az utolsó napon kell visszaadni. A pólya is meleg.
Ja és csak az esti fürcsinél kell átöltöztetni, szóval elég minden napra egy váltás ruha. (ha meg nem elég, akkor majd apa visz be nektek még ami kell, de szerintem ne vigyetek sok holmit, mert nincs annyi hely a szekrényekben.)
Ja, és betétet is kaptok, amennyit akartok.

Mancs, köszíííííí!

Ilba!!!!Hol vagytok? Most már én is kezdek aggódni. Remélem csak kiszabadultatok ebben a szép napsütésben, azért nem vagy itt...KépKép

Ne már anya, mindig csak a fényképezés....!!!! KépKép
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Jaj, már ennyien ítatok amíg írtam???

Ilba, szerintem, ha nincs láza, vagy nem látsz más tünetet, én szerintem nyugodtan fejjél mindig egy kicsit, pl óránként, és akkor jut is neki, amikor kér, ha nem is annyi, de valamennyi, és ne aggódj nagyon, (tudom, hogy mennyire könnyű ezt mondani, de nem csinálni!!!)

Meg ha az ínye, akkor próbáld ki hogy lehűtesz valami olyat, amit rághat, és odaadod neki, hogy azzal mit csinál. Van mégegy ötletem: lehet kapni patikában steril fecskendőt. Fejjél egy kis tejet, és nézd meg, hogy azzal oda tudod-e adni neki. (én ezért tartok itthon mindig pár darabot).

Biztos van nektek is, a K vitamin miatt. Próbáld ki, hátha...
És ne ess kétségbe, a dokinéni biztos megmondja majd, mi van. Addig meg nyugi!!!

(Jófej vagyok, én dumálok, akinek még annyi tapasztalata sincs, mint neked...de azért hátha vígasztalhatlak ezzel, hogy bíztatlak!!KépKép)

Kép
----------------
B&M
bubek

Ági, a barátnőm az SCA irodában dolgozik a Budakeszi úton, ő foglalkozik az SCA-n belül a Tork termékekkel, de ugye a Tena is SCA-s, és hozott nekem ajándékba. És ott az osztályon milyen betétet adnak? (Ezt, amit említettél?)

Bubek, neked is köszi a részletes leírást. Kép

Ilba, annyira szorítok nektek, hogy jól alakuljon a szopi dolog. Én is parás lennék nagyon ám, de próbálj meg nyugodt maradni! Szopis tanácsadóhoz fordultál már? (úgy emlékszem igen, csak kérdezem.) Ügyes leszel! Kép

Dia, nahát ezt a őrületesen huncut fejet!!! Vagány fiad van nagyon! Kép

Bubek, jó a képfelírásod! Betalált! Kép

Én akkorát durmoltam délután, mint a ház, szóval rendes kislány voltam, és pihentem ma. Kép

Beszéltem a szülésznővel, és megerősített, hogy semmi teendőm, csak várni, hogy jöjjenek a fájások. Hát rendicsek, várok. Kép

Ja, beszart a fényképezőnk (mikor, ha nem most), apa most lóhalálában vitte a szervízbe, de azért tutira bekészítettünk egy másikat, csak az nem digi....Na mindegy.

Puszi
Vendég

Most olvasok csak vissza, de nem tudom megállni:
Bumpy,
könnyesre röhögtem magam. Nagyon jó! Köszi!!!!!KépKépKép

Majd jövök még (remélem)

Jucus
jucus73

Képzeljétek még mindig alszik Beni 2 óta! És ezerrel teperi befelé a kezét a szájába. Most vagy a foga jön tényleg, vagy éhes. Vagy mindkettő. Kép

Majd még én is jövök.

Kép
Kép
Kép
ilba

Lányok!

Örülök, hogy tetszik ez a kis leírás. Kép Nekem is tetszett, mikor rátaláltam. Ezért tettem fel ide.

Ilba!

Örülök, hogy itt vagy. Szerintem ne aggódj, ha nem lázas Beni, és nem látod betegnek, akkor ne parázz, mert azt megérzi, és Õ is feszült lesz.
Az, hogy nem eszik, nem biztos, hogy baj. Lehet, hogy 1-szer eszik, de akkor sokat, és utána egyszerűen nem éhes. Hm?

Ezt a képet láttátok már?
Pelustorta:
Kép Kép Kép Kép Kép
bumpy

Szóval sziasztok! Itt volnék.

Bumpy,
A lányok rámszóltak, hogy nem tudnak tanulni, annyira röhögtem. Kép

Ilba,
biztos minden rendben lesz Benivel. Tényleg lehet, hogy csak a foga. Tegnap én is kihívtam a dokinénit, mert Bogi már második napja hagyta ki a déli kaját és helyette csak visított, mint akit nyúznak. Én meg már a végén vele bőgtem. Kép Dokinéni nem talált semmi különöset, és ma már kajált rendesen, így megnyugodtam. Nektek mit mondott?

Timi,
Jobbulást nektek! Gyógyuljatok meg hamar!Kép

Eszti,
Szorítunk neked és nagyon szép szülést kívánunk, ha itt az ideje!Kép

Dia,
Ügyi vagy az üvegfestéssel! Kép Nekünk is van az ablakon, a lányok csinálják. Õk nagyon szeretnek kézműveskedni, csak én vagyok kétbalkéz meg türelmetlen hozzá.
Domikád egy tündér! Kép Nekünk is Dominikünk lett volna, ha Viki kisfiúnak születik.

Bubek,
Marcus olyan nagyfiús abban a csíkos felsőben. És azok a puszis képek... Tényleg meg kell zabálni!Kép

Pocakosok,
Azon vettem észre magam, hogy irígykedve nézegetem a pocis képeiteket. Pedig nemrég a párom lelkére kötöttem, hogy egy-két év múlva juttassa majd eszembe, hogy én nem akarok negyedik gyereket. Most akkor hogy is van ez? Kép

Wolga,
Nagyon szép helyen voltatok! Az a sok hó és jó levegő... Mára ugyan mi is behavazódtunk rendesen. A nagylányok hógolyóztak, Bogesz aludt a kocsiban, én meg lapátoltam testmozgás gyanánt. Szóval a feeling majdnem megvolt.Kép

Jucus
jucus73

Jucus!

Ilyenkor már ne is tanuljanak. KépMár 6 óra. Ilyenkor már pihenni kell!

Eszti!

Az Istvánban nem tudom milyen betétet adnak. Nem tudom milyen név volt rajta, egy akkora zacskóban van, mint egy pelenkacsomag, de szenilis vagyok, és nem tudom, hogy mi volt ráírva. Kép De az tuti, hogy nem CHICCO, az egy kicsit drága lenne. A CHICCOból ugyanis 15db 1500Ft.
bumpy

Na, friss hírek (ha érdekel valakit)
Beni 5 után 30at evett, lefejve sem kellett neki. Felhívtam a védőnőt, végigzongoráztuk a miérteket (fogzás, menstruáció), de most szerintem egyik sem bűnös. Azt mondta, hogy ha este sem eszik, 50ml teát próbáljak meg adni neki, aztán holnap reggel meglátom, ha nem eszik, hívjam, mert dokinéni csak 2től rendel.
Felengedtünk közben novemberben lefagyasztott tejcsit, hogy hátha tényleg meg fog jönni és az íze nem jó, abból kín keservesen 20at evett, de már szinte mindhárman együtt sírtunk. Aztán rátettem a cicire, és elfogadta. A bibi csak az, hogy kifejtem belőle 80at, meg abból ette a 30at is, nem tudom mennyi lehetett benne, de rendesen szopizta és most elaludt rajta. Hát ez is valami. Most hagyom aludni, aztán fürdés és ha akkor nem szopik, akkor megpróbálom a novemberi tejcsit, ha az sem, akkor teát.
Hát az én fejem majd szét durran egyébként, lehet, hogy ettől az egésztől, de lehet, hogy most a mai melegtől és Beni is ezt érzi?

Na, ha lefektettem, jövök még és írok mindenkinek! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
hogy adtad a lefejt tejet? Cumisüveggel? Elfogadta?
Aztán hajrá, legyetek nagyon ügyesek Benivel együtt!!! Szerintem nyugodtan lehet a meleg, főleg ha te is frontérzékeny vagy...nagyon szorítok!!!!KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Ilba!

Ha elfogadsz egy tanácsot tőlem!
Teát hacsak lehet NE adj neki. Az elveszi a helyet a kis gyomrában, de táplálni nem táplálja. Hamar éhes lesz tőle, és nyűgös lesz. Kép Inkább kísérletezz többször eredménytelenül a szopival, de NE adj neki teát. Kép Jó? Amúgy érezheti rajtad a feszültséget, és érezheti a frontot is. Az én fejem is nagyon fáj. Vegyél be Panadolt, azt beveheted, mert csak Paracetamol van benne.

Puszi!
Ági
bumpy

Ilba!

Amúgy micsoda kérdés ez: "Ha érdekel valakit?" A magam részéről engem nagyon is. Én már koradélután kiabáltm, hogy ILBAAAAAAAAAA BENIIIIIIIIII! Nagyon hiányoztatok. Kép
Jó, hogy itt vagytok. Kép
bumpy

Puszi Mindenkinek!Bocsi de nincs erőm többet írni csak beköszöntem.

Kép
Kép
lldicsi

Szisztok,

nagyon édesek a képek Kép

Bumpy, nagyon jó amit írtálKép
szét röhögtem az agyamKép

Ma voltunk az IKEA-ban, Zsófi nagyon jól viselkedett.

Ilba, nagyon szorítok értetek.
Szerintem azt próbáld csinálni ami az anyai ösztön súg. Akkor biztos jót teszel Beninek.
Hozzánk hétfőn jön a doki néni.
4. hónapos szurit beadni.

Jucus, szólj, hogy mikor akartok szülni, jövünk mi is KépKépKépKép
Nekünk csak együtt lehetKép

most megyek
néha-néha benézem, ha időm engedi
legyetek jók

Kép

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!
Annyira szeretem a képeket nézegetni Kép Bízom benne, hogy hamarosan én is jöhetek majd dicsekedni a csajommal. Ma vagyunk 39+0 Kép
Csak még arra nem jöttem rá, hogy csináljam, hogy ne maradjak le a hsz-ról. Úgy pörög itt az élet, hogy nem győzöm követni.
Ilba, nagyon szurkolok nektek a sikeres szopihoz. Türelem és kitartás!

N

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok!

Először is!
Ilba:
Beninek nagyon boldog 3 hónapos szülinapot!!!Kép
Nagyon szoritok,hogy Beni újra rendesen egyen!!!

Szorsi:
Beninek nagyon boldog 4 hónapos szülinapot!Kép

Bumpy:
Az iromány nagyon jó!A mellbimbóba kaoaszkodás nálunk gyakran bejön!Kép

Bubek:
Azt hiszem,hogy a felrakott képeidről még nem is irtamde mindegyiken nagyon édes ez a Marci fiúKép.A puszis képen annyira átszellemült az arca,látszik,hogy odavan érted!Kép

Dia:
Remélem jól vagytok?

Gabi:
Mi újság Livivel?Még mindig kinlódással telik a nap?

Mi ma megyünk vissza az orvoshoz.Kiváncsi vagyok gyógyult-e valamit Szilvi.Én már egy kicsit jobban vagyok,a szemeimet már nyitva tudom tartani,ez is valamiKép

Kép

Kép
novum

Kép

Benedek!
Nagyon boldog 4 hónapos szülinapot kívánunk!!! Kép
És Domika! Neked is hófordulód volt! Így utólag Neked is sok puszit hozzá! Kép
Kép

Az adósságom Mancs felé:
Kép

A tegnapi képek közül minden babó nagyon cuki! Kép

Köszönjük a drukkokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Arik vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Este Beni fürdés előtt is evett valamennyit, de nem tudom mennyit, mert szenvedtünk felengedett tejjel, Bubek, cumisüvegből, de nem igazán tudja, hogy hogyan kell inni belőle, 20at megivott, de inkább csak ami úgy folydogált neki. Aztán egyszer csak megkínáltam és elfogadta a cicit. Aztán fürdés után megint simán szopizott 50et, azt hittem ennyi tej van a cicibe, rá akartam tenni a másikra, na onnantól megint üvöltött. Aztán egy 10 perc után megint elfogadta és elaludt. Fogalmam sincsen mi lehet.
Éjjel 4körül evett csukott szemmel szokásos mennyiséget, 7kor meg addig evett, amíg fel nem ébredt egy kicsit, akkor elkezdte a fejét tolni be megint a hónom alá és le is vettem, nem akartam hisztit.
Na, most itt tartunk, iszonyú édesen gagyog, beszél a pihenőszékben az állatkáihoz és most éppen kakál, ahogy hallom. Kép
Most csak akkor etetem, ha kér, azért 10 körül jó lenne.
Dokinéni 2től.

Itt egy kép tegnapról, éppen Papa új fürdővizet hoz, mert a fiatalember totál telipisilte az előzőt. Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Benike, kívánom, hogy a szülinapodon nagyon jókat egyél, sokat mosolyogj és jókat szundikálj! Sok-sok-sok-sok-sok puszi Te kis 3 hónapos!

A 4 hónapos Beninek is boldog szülinapot kívánunk, Anyának mondd meg, hogy sokkal több képet kérünk!

Timi,
nem baj ha nem válaszolok? Nem akarom elkiabálni!Kép
Írj a doki után!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba,
kell-e mondanom, hogy ugyanilyen a kádállványunk!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba!

Nyugi, nem lesz semmi baj. Kép

BENIIII!

Te kis 3 hónapos! Legyél nagyon boldog baba! Egyél, igyál, nevessél, és legyél olyan nagy, mint a Papád! Kép
Ezt küldöm neked szeretettel, és 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 puszival. (Lehet, hogy kihagytam pár 0-t) Kép

Kép

Szorsi Benije!

Neked is nagyon boldog hónapfordulót. Kép
Puszi!
Neked meg ezt küldöm:

Kép

Mindenkinek nagy-nagy puszi!
bumpy

Köszönjük a köszöntéseket, puszik átadva. Kép

Nem is írtam, hogy 1 heti hízásunk most, hogy alig evett is 11 deka volt. Kép Mérleg szerint még tegnap is hízott 3 dekát! Kép (Ez szinte képtelenség)

Gabi,
Kép
Visszapuszi Livikének!!! Kép

Bumpy,
ezeket a fotókat a 3 hónapos hurkákkal Neked küldjük! Ugye ismerős valami rajta??? Kép
KépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Nagyon belejöttem KépKépKép
Az ünnepi menü ma Beninek: pelus Kép
KépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!

Kép Köszike! Naná, hogy ismerős. Örülök, hogy jó a mérete is. Kicsit izgultam, hogy kicsi lesz, de nem. Kép
Rengeteg puszi Nektek!

Benike, Te meg legyél jó, és ne riogasd a Mamát. Ha ennél ma, lehet, hogy nem vinne a doktornénihez. Hm? Nem olyan jó ám oda menni! Kép

Benike!!

EGYÉL!!!!!
bumpy

Sziasztok!

Ilba,
köszi a képet! Örülök, hogy itt vagy, bízom benne, hogy helyrejöttök Kép Olyan aranyosak a Benike!

Natasa,
már hiányoltalak Kép Tegnap épp arra gondoltam, hogy rég voltál, csak nem...? Kép Kitartás! Hogy bírod? Tudsz még aludni? Én már most nyűglődöm, az éjjel is 4-szer voltam kint pisilni Kép És egyik pózban sem jó feküdni, de nem is ecsetelem, tudod-tudjátok miről beszélek. Az a mázlim, hogy a Picur éjjel alszik, és nem kalimpál a hasamban Kép Remélem, ezt a jó szokását a kinti világban is megtartja Kép Szólj ám, ha van vmi, ha elindult Szonjacsajszi! KépKépKép

Lányok,
akkor amik mindenképp kellenek a kórházba: textil- és eldobható pelus, kissapi, 3-4 body, 3-4 rugi, popsitörlő, TENA betét. Meg a többi, amit most nem írok le. A Tenából van több fajta meg több méret, nem? Milyen kell?

Mancs

Kép
mancs

Sziasztok!Kép
Timi!Kép
Köszike jól vagyunk csak estére annyira lestrapál a fiatal úr,hogy nincs mindig erőm,kedvem írni.Kép

A két Beninek mi is nagyon boldog hófordulót kivánunk!Kép
Kép

Ilba!Kép
Köszönjük a köszöntést de Mi már 1 éves szülinap után nem nézzük a hófordulót.KépDe azért aranyos vagy.Kép
Mindenkinek puszi!Este jövök újabb képekkel.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Isten éltesse a hófordulós apróságokat!

Lányok, köszi a sok jó tanácsot a pakolással kapcsolatban!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok lányok! Rengeteget írtatok ismét. Egy napig nem olvasom a fórumot, és egy óráig sem végzek az olvasással.

Bumpy: Nagyon jók a gyerekvárás örömei Kép
Évi: Tegnapelőtt láthattál, mert én is voltam előadáson. Jövő héten is megyek.

A pólyáról azt mondta a hölgy az előadáson, hogy most már nem divat, de ha valaki ragaszkodik hozzá, akkor vihet be.

Ilba? Nem lehet, hogy a pocija fájt Beninek?

Benikék!
Nagyon boldog hófordulókat és sok puszit küldök! Kép

Kép
Kép
szõkemelinda

Sziasztok!

Ilba:
Mindig csodálattal adózom annak, ahogy Te pontosan méred, mikor mennyit eszik a Beni. Én már hetek óta nem teszem. Minek paráztassam magam. Csütörtökön és vasárnap biztonság kedvéért meztelen súlyt mérek, és ha megvan a minimum gyarapodás, akkor nem aggódok. Pedig nálunk is vannak furcsaságok, a múltkor az a monstre hányás, most meg kb 3-5 percig eszik. Igaz olyan erővel szív, mint 1200W-os porszívó KépKép Agyon aggódod magad. Beni egy erős kis vasgyúró. Olyan aranyos ahogy háton szunyál. Bár Gergő is megtenné.

Mancs és a többi pocakosok:
Szerintem a kórházi betét sokkal jobb mint a Tena. Nekem legalábbis jobban bevált, mert sokkal hosszabb és vastagabb. Ha a hálós bugyival veszed fel, el sem mozdul. Kifejezetten kényelmes volt.

Ma nyakizom gyakorlatokat végzett a kis drága:Kép
ez azért egy 7 és fél hetestől nem rossz igaz? KépKép
Vendég

Ja Ilba:
ÉN IS NAGYON-NAGYON BOLDOG HÓNAPFORDULÓT KÍVÁNOK BENIKÉNEK!
Vendég

Töcsökmami!

Hogy ez a Gergő gyerkőc mekkora lett! :-) Gyönyörű manó, és milyen ügyi és még szép és okoskán is néz! :-)
Szoval jól sikerült szerintem. :-)
bumpy

Töcsökmami!

Hogy ez a Gergő gyerkőc mekkora lett! :-) Gyönyörű manó, és milyen ügyi és még szép és okoskán is néz! :-)
Szoval jól sikerült szerintem. :-)
bumpy

Most meg 2-szer ment el. Ne hari! Kép
bumpy

Kép

Melinda,
de igen, lehet. De sajnos nem látok bele a pocakjába. Mondjuk fura, mert egyébként meg nem sír, vagy csinál úgy, mintha fájna valamilye. Csak ha cicire akarom tenni. Kép

Tücsökmami,
már én sem mértem Benit, az elején muszáj volt a nyelve miatt, aztán szép lassan elhagytuk az éjszakai mérlegelést, majd a nappalit is, úgy ahogy Te is írod, mértem egyszer-egyszer, mert ő is 3-4 perc alatt evett. Most azért mértem tegnap meg ma, mert tegnap egyáltalán nem evett!!! Szóval ez már nem játék, meg majd szól ha éhes lesz. Ma 60at evett egyébként, ezt is úgy, hogy rányomtam a fejét a mellemre, üvöltött, de csak szippantott néhányat. Aztán megsajnáltam, erőltetni nem akarom, de mégis van benne valamennyi.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba:
ez nem az a szopisztrájk, amiről szoktak írni?
remélem nem haragudtál meg, nem kioktatás volt ám
nem lehet, hogy valami miatt más ízű a tejed? ez lehet, hogy hülyeség, nem tudom. pl. nem készül megjönni a vérzésed? kíváncsi vagyok mit mond a dokinéni. persze valszeg agyonparáznám magam, ha hasonlót kéne átélnem, csak így kívülről nagy a szám KépKép a hányások után én is szoktam ám tépelődni, hogy most kínáljam meg mégegyszer csöcsivel, hátha marad benne valami. azt már észrevettem, hogy ha kevesebbet kajol, valahogy nehezebben ébreszthető, ha sok van benne, akkor a pocakot nyomja és nem alszik
Vendég

Bumpy:
Köszi a dícséretet, jól esik ám KépKépKép
most épp szunyál, így bealudt az az előző tornamutatvány után a földön
Kép
Vendég

Tücsökmami,
becsatlakozom az ámulók közé, Lívi 3 hónaposan tudta ezt így megcsinálni!
Egyébként most ő is épp a földön alszik, evett pár korty sütőtököt és bealudt.
Meg kell zabikálni Gergőt, ahogy csücsörít vagy mi!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Tücsökmami!

Fenntartom, sőt, megerősítem, hogy GYÖNYÖRÛ Gergő!!!!

Bencének az öcsémnek mutattam Gergőt. Mondtam, hogy Tücsökmami Gergője. Erre azt mondja, hogy "Tücsimaminak van egy Gergője, meg egy garbója!" Kép
bumpy

Sziasztok!
Ilba, örülök hogy kezdenek helyreállni a dolgok!
Részemről is nagy gratula a hófordulósoknak!!!!
Mancs, kedves tőled, hogy hiányoltál. De, mi még egyben. Szonja-baba semmi jelét nem mutatja annak, hogy ki akar jönni. Mozog ezerrel. Egyébként nekem is ilyen jó babám van, enged aludni Kép Én 2-3x megyek este pisilni, de a legelejétől. Az alvással mostanában az a gondom, hogy 2 és 4 között kipattannak a szemeim. Azt hiszem Esztipeszti írt vmi hasonlót.
A Tena betéttel én úgy jártam, hogy vettem egy csomaggal és itthon vettem észre, hogy minit (!) kaptam. Majd be kell cserélni, de sztem először kipróbálom a kórházit majd ugrasztom a párom Kép

N

Kép Kép
natasa1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?