Beuka
Én is nagyon egyetértek Tikoval. Nem kell egyáltalán szégyellni. Tudom, mert én is kisvárosban éltem 18 éves koromig, hogy igazából az egy nagy falu. Már ami a pletyiket illeti. Mindenki mindenkit ismer, és mindent tudni is akar a másikról.
De én is úgy gondolom, hogy erről egyikünk sem tehet. Szégyenkezzen az, aki önhibájából lett beteg, pl. alkesz. Miután a közvetlen környezetem megtudta, hogy problémánk van a babaprojekttel, nagyon eltérően reagáltak rá. Persze a többség nagyon megértő volt. Volt valaki, aki azt mondta, hogy nagyon becsül minket azért, mert így kűzdünk, harcolunk ezért a babócáért.
Azóta én is úgy gondolom, hogy magát a tényt nem kell titkolni. Persze, hogy épp hol tartunk, abba csak a közeli családtagok és barátok vannak beavatva.
Egyébként szerintem mindegyikőtök párja megtenné ezt az ügy érdekében, amit az enyém. Elvben műtét után 6 hétig kellene itthon maradnia. De ő még hozzácsapja a tavalyról maradt szabiját, meg a kifizetetlen túlóráit, így csak március végén megy dógzani.
Nagyon jó, hogy itthon van!
Zsuzsika
Hétvégén is melózol? Te szegény!Õszinte együttérzésem!
Tiko
Veled mi újság mostanában? Nem nagyon írsz magadról!
Képzeljétek, a párom ma meglepett egy színházjeggyel:este megyünk a Vígszínházba!
Borsókás