Sziasztok!!
Először is Anna írt tegnap reggel sms-t
A varrata szét repedt és alig tud menni, de a körülményekhez képest jól vanank
Idézem:
"A baba Isteni!!"
Nemsokára jön és leírja a részleteket.
Ági:
Mivel nem tudom mi ate számod(most már tudom)Így nem jöttem rá
Akkor az E-milben kapottat ate nevedhez írom
Az úszós csajszit én is felhívom a héten.
Flóra 16-18kg közt van, így lemondok aszíves felajánlasodról
Van ittnon úszópelusunk még tavalyról.Az még szerencsére rámegy
most elmentem megnézni mekkora is az az úszópelus 11-15 kg ig van ráírva.Majd délután megpróbáltatom vele bíztos ami bíztos
Igen Fóra már csak alváshoz használ pelust, így remélhetőleg nem fog belepisilni majd.
Azért még nem akarom úgy odavinni, hogy nem adom rá.
Flóra 13 hós koráig aludt 2-szer egy nap. délelött 11 körül és este 4 körül.Utánna ebéd után már csak egyet.
Nálunk az altatás egy kínszenvedés szokott lenni.
rákell szólni, hogy maradjon nyugton, ne akarjon tornázni meg ilyenek.
November óta viszont ritkultak a délutáni alvások már semmijen módon nem tudtam elaltani
Inkább hagytam, este olyankor 8-kor beájult reggelig.
most a héten kezdte, hogy nem kell szenvedni az alvással."-szer már elaludt egyedül is.
Kb egy -két órát alszik.
Az esti lefekvés az változó, de legkésőbb 10-kor ágyba dugom.
Előfordulhat,hgy egy fejlődési ugráson haald keresztül azért nem alszik annyit mint szokott.
Fóra is csinált már tavaly is ilyet, hogy nem akart aludni.Aztán egyszer csak viszsa állt a régi szokásaihoz.
Összegezve délután 1-2 órát ,éjszakát átalussza kb reggel 7-8 között kel,ma spec fél 7-kor.Éjszaka átszokott jönni és velünk alszik reggelig
Vettünk hétfőn egy új babakocsit.ami végre megfelel mndenkinek
Ami van azt most árulom.viszzük délután a használt cuccoshoz eladni
flórát egész este tologatni kellett a szobában a reggelt is azzal kezdte, hogy beleült
Tegnap délután voltam fodrásznál és kozmetikusnál is.Olyan hideg volt, hogy majdnem megfagytam.Vettem is magamnak egy új sapkát és sálat.
ui:Én is szőke vagyok
Évi