És milyenek a svájci emberek? Mi sokat járunk Németországba, például ott nem szeretnék élni, tisztelet a kivételnek de nem nagyon szimpatikus a német mentalitás. Vagy csak nem jó emberekkel kerültem össze.
Länyok én lassan elvonulok aludni ,mert a gyerek csak velem hajlando lefeküdni és az igazat megmondva taccsra tett ebben a 2 napban.Tapadokorongot jätszik. Jo éjszakät mindenkinek!!!Holnap reggel jövök!!!!
Sahi!!!Még neked gyorsan välaszolok aztän tényleg elhuzok.A sväjciak kb. olyanok minta németek vagy még ridegebbek.Igaz van kivétel.De nem sok.Unszimpik.
Megnézed,válogatsz,amelyik teszik jobb klikk,mentés más néven.majd amikor beszúrod:melléklet feltőltése,tallózás,feltőltés. :-) :-( :-O kötőjel nélkül.
Sahi! 40e,de az ócsóbbikat vettük meg,mert apa durcás volt... Most is az,nem jött össze a program. Dorka 8 óta alszik,nappal alíg aludt. Fiúk?
Heni! Az túlzás,hogy megoldódott.Fizetnünk muszáj.Ciki.Rossz módon neteztünk,ami részben a mi hibánk.18e+még a 9 nap.Gondolhatod!!!! Macseknak mindent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neeeeeeeeeeeeem igaaaaaaaaaaaaaaz!!!!!Ap felkeltette Dorkát!Hagyta sírni,persze ő teljesen felébredt.Mehetek altatni!!! Mára ennyi voltam.Sajna! Jó éjszakát. Heni,majd írok.Szeretnék vmit kérdezni.
halihó szép napot!!!! Csak beköszönök.Éjjel óránként keltünk.ma döglök ha tudok.De azért be-be nézek. Jobbulást meg szépnapot. Sahi írd le az msn címed!!!
Az éjszakänk elég jo volt,igaz egyszer felkeltünk orrszivozni és volt nagy üvöltés,de hamar és a lényeg hogy tiszta orral visszaaludt. Ma reggel viszont elég nyügi.Aposomhoz megyünk ebédelni.Remélem nem nyügizik majd össze-vissza
Halika!!! hazaértünk edzésről.Sőt nem is volt szinte.Dancikám még szinte az elején Úgy gondolta,hogy a térdére minek bőr.Aztán meg alig állt el a vérzés.Ráadásul ott se voltam(kivételesen),mert Dodót kocsikáztattam,hogy tudjon aludni.Nincs nagy gond csak tudjátok férfiból van de nagyon!!!!!! Megyek most vacsit csinálni,de jövök. Zsuu Ezek szerint manód jólvan!?
Mindkét gyerköcöm alszik, erre sehol senki. Apa vadászni ment. Patriknak ma két barátja itt töltötte az egész délutánt, volt hangzavar rendesen, olykor Tomi is besegített nekik.