Sziasztok!
Gina, Zsebi, tényleg elég bosszantó a ti helyzetetekben, hogy utólag tudjátok meg ezeket a dolgokat, nem is értem, hogy ilyen esetekre miért nincs valami szabályozás, vagy határ, hogy milyen minőségtől számít használhatónak...
Reméljük, hogy a következő mindkettőtöknek sikeres lesz, és nem kell majd tovább rágódni ezen!
Trallala kislányai édesek! Látszik is a képeken, Luca kisebb, de nemsokára utoléri majd a tesót!
Nálunk volt tegnap egy kis riadalom, délután elkezdett görcsölni, szúrkálni a hasam. Fél óra múltán felhívtam a dokit, hogy ilyenkor mi van, és rögtön mondta, hogy menjek be a kórházba a kis motyómmal, keressem meg az ügyeletes orvost egy vizsgálatra, maradjak is bent, és hétfő reggel menjek le hozzá. Hát jól beparáztam, de nem kezdtünk el kapkodni, lefeküdtem, felraktam a délutáni utrókat, és pihentem 2 órát. A görcsök el is múltak. Azért összepakolt nekem a párom, és estefelé bementünk, az ügyeletes orvos nagyon szimpi volt, megnézte a babókat uh-n, és végül mindent rendben talált. Szívecskéjük szépen ver, nőttek is múlt hét óta kb. 4 mm-t, és már látszott a kezük-lábuk. Olyan szépek!
Azért lehetnek ezek a görcsök, mert nő a méh, és rángatja az izmokat. Fekvésre ítélt, és no-spát is kell szednem, holnap reggel meg be a dokihoz, mert rendi volt, nem ragaszkodott hozzá így, hogy jobban voltam, és mindent rendben talált, hogy befeküdjek. Szussz, jobban szeretek itthon hányni...