Hali!
Szülinapi készülődés:
Végül ilyen kisautót vettem:
http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=4241432 Lehet a nyáron megkapja a bicajt a telekre, amit eredetileg terveztem, ha bejön ez a kisautó.
Két buli lesz, szombaton anyuéknál családi +barátnőm babával, vasárnap nálunk szomszédokkal, gyerek barátokkal. 2 tortát is kell csinálnom, apa anyóssal karöltve rendelt egy libero tortát
http://www.horvathcukraszda.hu/termekek.php?menu=6&almenu=18 P/199)
Hát nem is tudom... mindegy
Még lufikat, díszeket kell beszereznem, no meg ki kell takarítanom.
A mi napirendünk szerint Adri 20kor fürdik max 21kor alszik, reggel ha minden jól megy 7-8 körül reggelizik, de rögtön visszaalszik min.9ig, mostanában sokszor volt, hogy 10ig is visszaaludt, így pl nem mentünk szombaton usziba
, de nem bánom, aludjon csak
Van hogy éjszaka, néha délután is többször felsír picit, de nem ébred fel, jobban álmos, mint éhes
Monjuk nála az alvás mindig is fontosabb volt, mint az evés. Szívem szerint én is szoptattam volna még legalább egy fél évet, de soha nem volt egy cici függő sajnos.
Adri sem rajong túlzottan a mesekönyvekért. Hamar megunja, inkább megeszi
A papucs, cipő rágás nálunk is nagy divat.
Jók a képek, a zugtalisak is. Marci a csábító
Timka
Gyönyörű a combis balerinád
Azért a 8 éves szopi kicsit túlzás. Egy rokon kisfia még 2 évesen (sőt tovább) is szopizott. Le akarta szoktatni és átbeszélték a dolgokat, tök ari volt, pohárból nem kellett, úgy nem volt finom, és mondta is, hogy pl azt sem szereti, ha a cici nagyon kemény (tele van tejcivel) nem a tejcit szereti, csak szopizni
Tamesz, Juc
Basszus, láttam a kika honlapján a bobot qva jó.
Mi meg 6500.-ért megvettük a szánkót
Eveka
Melyik kerületben laksz, hogy közel az Árkád? Adri is régebben megijedt a köhögéstől, ma már inkább utánozza, nevet.
Juc
Papucsos story
Dokink nem is jó, nem is rossz. Úgy gondoltam, ha költözünk úgy is lesz másik. Ami egyenlőre nem valószínű, ahogy itthon állnak a dolgok...
Budaörsön voltatok a Kikában, mi? Hát az sokkal jobb, mint a Hungária krt-on, Budaörs most nagyon kiesik nekünk ebben a hidegben. Milyen asztalt vettetek, rakj fel képet légyszi
Tamesz
Hát én nem ilyen munkamániásnak ismerem a 03.08-án születetteket
Még mindig le a kalappal a teherbírások, optimizmusod miatt.
Szóljatok hol lesz a pelus tali, lehet mi is beszállunk. Holnapra Nagyon Boldog Szülinapot Marcinak!!
Rus
Írd meg wordben és másold be, így nem vész el, nekem ez a taktikám. Boldog 13. szülihónapot Atinak!
Lenne egy kérdésem. Nálatok az apukák hogyan foglalkoznak a törpökkel? Hát én egy kicsit ki vagyok akadva. De a nem rég tett fogadalmam miatt nem szólok neki egy szót sem. Nem beszélget vele, nem olvas, mesél neki. Nem ő hanem Adri játszik apával. Van, hogy csak ül mellette nézi, vagy az ölébe veszi tvézni, számítógépezni, amit persze hamar megun és megint a lábamon lógva köt ki. A múltkor a kezébe adtam egy mondókás könyvet, nézegessék, hátha közben olvassa neki a rímeket. Erre az volt a válsz: Nem gondolom, hogy Adri is néha le akar ülni pihenni?
Akkorát röhögtem. Egy 1 éves gyerek, leülni
Szóval nálatok mivel szórakoztatják a gyerekeket az apukák?
Cs