Új privát üzeneted érkezett!

Zsebi!

Én is 20-án leszek a 28. napon, de nekem inkább 26 körül szkott +jönni. De most nem tudom mi lesz a lombik után. Neked rendesen +jött utána is?

Borsókás!

Örülök, hogy a párod szépen gyógyul!!! Úgy látszik ezt a (mostmár csak) 4 hetet szigorúan be kell tartani, ha mindig elmondja az orvos. Kép
De ha ez kell a gyógyuláshoz, akkor nincs mit tenni. Kitartás!!!

Tiko

tiko

Borsókás!
Ezek napon szuper hírek. Látod mégiscsak jól döntöttetek, remélem dokibácsi normális marad és nem utolsó sorban együtt örülhetünk majd a növekvő spermaszámnak. Kép

Kép

Tiko!
Nekem a lombik után változó volt volt hogy mennyiségben kevesebb jött, volt hogy késett vagy korábban jött. Szóval eltelik ált. két rendes ciklus nálam mire minde olyan mint előtte. Kép
De ez nem feltétlenül lesz így nálad is. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

TikoKép
Kép
A doki ezt tényleg mindig elmondja, de már késő!KépGondolom érted.Kép

Most már megyek, megnézem a Született feleségeket!
Jó éjszakát mindenkinek!

Borsókás

Borsi
borsókás

Helló csajok!

Látom beindult az "esti műszak" Kép

Tiko!
Teljesen ugyanaz a helyzet nálunk is, mint nálatok a szülőkkel. Nem beszélve a nygszülőkről. Sajnos Õk azt hiszik, hogy elvileg minden nap ráérnénk bemenni akár csak köszönni is, de ez nem így van, és azt hiszik hogy más oka van annka, hogy nem megyünk Kép Pedig nem!

Tiko, Zsebi! Kép
Nos nekem is nagyjából 21-e környékén kell megjönni.
De most olyan nagy bajban vagyok. Azt tudiom, hogy amelyik reggel felmegy a hőm 37 fölé, az az előtti nap volt pé. ma regegl még nem ment föl, pedig már a 18. napon vagyok. Az elmúlt 2 napban már megnyugtattam a párom, hogy ez már tényleg az a nap. Na a lényeg, amit ki akarko hozni ebből, hogy már tegnap is azért voltunk együtt, mert talán "ma" van a napja mondván. Most már elaludt szegénykém nagyon fáradt, nincs szivem fölébreszteni, pedig esélyes, hogy ma van pé.

Na minden egy az én problémám, bocsi, alég hosszú és érthetetlen lett Kép

Borsókás! Kép
Örülök, hogy rendes volt a doki!
Látod már "csak" 4 hét! nemrég még 5 volt Kép tudom elég gyenge vigasz Kép

Kép
Kép
beuka

Sziasztók
Én most pár napig pihiztem. Nekem van anyósom, nevelem is őket, egy levegőt szívunk. Kép
NViki
Nem is tudom mit mondhatnék.KépA március lesz a te hónapod.Kép Lesz még babád, és ez legalább biztos.
Wish
Most aztán készülhetsz a dupla babakocsihoz.Kép
Lazarus
Te tényleg súlyos esett vagy!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Beuka!
A spermák élnek 72 óráig szóval emiatt ne ébreszd fel, legfeljebb reggel belehúztok még. Kép
Na az én párom erre tudod mit szokott mondani van olyan hónap ugye észreveszem a nyákomat mondomneki most van pé-m. Jó... eltelki egy nap megint ott a nyák mondom biztos most van... és ez megy három napig a harmadik nap megszólal érdekes neked minden nap pé-d van?????

A hétvégén írtó aranyos volt. Mostanában kicsit besokaltunk ettől hogy számolunk mérünk nézünk és akkor most muszáj együtt lenni... ismeri ezt mindenki. Erre most hétvégén hogy beharangoztam most is pé-m van, de nem azért mondom hogy most kötlező... Erre ő na akkor most húzzunk bele, mert ő annyira utál a Kaáliba járni, hogy ő spontán gyereket akar, ha kell egész nap ki se kelünk az ágyból. Olyan jólesett, hogy még el is sírtam magam. Jó az érzés amikor tudjuk hogy ők is így vágynak rá.Persze náluk mindig az a látszat ők annyira nincsenek oda a babákért a babaillatért aztán kiderül de ő is szeretné és őt is nagyon megviseli egy egy lombik sikertelensége. Kép

Na a néni ahova járok mindig azt mondja amire azt mondjuk mindegy az nen mindegy, azzal foglalkozni kell írd ki magadól , hisz itt vagyunk hallgatunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi! Kép
Teljesen igazad van! Õket épp annyira bántja minden sikertelen hónap, minst minket! És milyen édes lesz amikor azt a pici babát a kezükben fogják tartani.... Kép Kép
Tányeleg nagyo naranyos lehetett a párod. Nem csodálom, hogy kibuggyantak azok a könnyekKép
Nekem az a bajom a spermákkal, hogy tegnap oké együtt voltunk, de tudom, érzem, hogy nem maradt benn mindegyik. Honnan tudjam, hogy elég maradt benn, vagy legalább az az egy bennmaradt? nincs is olyan sok, úgyhogy vigyáznom kellene járuk!
De a reggelit még meggondolom! Kép Kép Kép

Kép
Kép
beuka

Zsebi!
MIlyen néni? (bocsi, asszem nem figyeltem valamikor jól)

Kép
Kép
beuka

Kagyló

Miért is? Mert ha megrúgnak, vonyítok? Lehet.
lazarus

Beuka
A spermium ki folyik, valamennyi. Ez így van, de menjél gyertyába vagy párnázd alá magad 30 percre, akkor is jön valamennyi, de nem sok, föleg wc után.

kagyló

Lazarus
Mert te csak kötözködni tudsz, és heti egyszer mindenkivel össze veszel. Normális ez?

kagyló

Bauka!
Egy talpmaszi nénihez járok és ő szokott nekemmindenféle lelki fröccsöt is adni. Sokat tanultam tőle. Kép
Nekem is volt ez a fobiám mi van ha nem marad bennt... azt monták nekem hogy egy része kijön, de a kiskatonák fentmaradnak. Jó nyilván nem célszerű azonnal felkellni, de én ha úgy van általában fél órácskát fekszem aztán kész, de sokszor este vagyunk együtt és akkor reggelig durmolok velük. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kagyló

Szerintem nem. Egyébként olvasol is, vagy írsz megszokásból? Mertakkor feltűnne végre valami.
lazarus

Kagyló!
Most látomfeljebb egyszerre írtunk! Kép
Drukkolok az öribabához is és a lombikhoz is! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lazarus!
Ha godnolod nyitok egy új fórumot amit azért fogunk fenntartani hogy ha valakinek van kedve veled vitatkozi hát ott megteheti. Tényleg szeretnél csatlakozni ehhez a csapathoz, mert akkor zárjuk már le azt a lassan egy hete tartó "vitát" és ám legyen csatlakozz ha tudsz érdemben hozzátenni a topikhoz, de ez így tényleg nagyon nem frankó!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Általában mi is este vagyunk együtt, úgyhogy reggelig nyugton vagyok, párnávan a popóm alatt. De másnap csak érzem, hogy nem bírnak engem és elhagynak Kép.
Húú a talpmasszázs tök jó lehet! Akkor Te tudod alkalmazni a párodon? Le lehet lesni a profiktól?

Kép
Kép
beuka

Lazarus
???? Szerintem te már le vagy itt írva, csak nem veszed észre. Neked kellene olvasni.
Zsebikém
Nekem lombik volt, én nem indítottam el örökbe fogadást. Nem is volt róla szó. Nem keversz valakivel össze?

kagyló

Beuka!
Ha egy napig nem kellnénk fel akkor is jönne ki belőlünk, de hidd el nekem a lényeg bentamarad!!!!!!!!!!!!!!!!!
A páromat szoktam masszírozni, de a talpát ritkán inkább a hátát egy-egy megfáradt nap után. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kagyló!
Jaj ezer bocs összekevertelek hirtelen Kavicskával. Kép
Hogy álltok most hétvégén volt a pungi nem? Megvolt már a transzfer is hány kis manó kapaszkodik?
Drukk hegyek mennek neked is!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebikém
Szerintem ne erőlködjél vele, nem tudd magyarul. Szerintem rá kell hagyni, mindenki ezt teszi...

kagyló

Zsebikém
Nekem egy apróságom van, de remélem elég erős lesz és meg is marad. Tudom-tudom harmadikra is egy van, már kezdem megszókni. Eddig még többet nem tett vissza a dokim.Kép Már elneveztem bukfencnek, legalábbis ezt szóktam neki mondani.

kagyló

Kagyló
A kérdésemre érdemben válaszoltál?

Zseboroszlán
Egyetértek veled, de addig amig egyesek nem fejezik be a szúrkálódást, nem feltétlenül kellemes személyeskedő megjegyzéseket, addig Én is válaszolgatok. Ha elfogy végre a gonoszkodás, mederben lesz minden, meglátod.
lazarus

Zsebi,
Nem is tudom hogy mit lehetne beírni, talán a sperma/petevezető probléma kicsit többet mondana....
A párod tényleg szeretnivaló Kép Akkor hajrá a spontán KépKépKépKép babóra !

Holnap elutazunk Sopronba, igy csak vasárnap leszek megint...addig is mindenkinek kitartást és jó hétvégét !!!

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kagyló!
Neked akkor ez a harmadik vagy a negyedik lombikod? Nem baj az ha egy csak maradjon is ott. Nagyon drukkolok neked is!!!!!!!!!!!!!!!

Wish!
Remélem otthon pihizel és minden rendben volt ma!
Nagyon nagyon szorítok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebikém
Harmadik lombik. Magne B6 +Elevit, bor, ásványvíz, minden megy. Te szedtél valamit közben, amikor voltál? Tudod már meddig vársz? Nagyon megköszönöm ha drukkolsz! Rám fér!
Lazarus
Agy halál????

kagyló

Lazarus!
Akkor most azt modnom zárjuk le tényleg ezt mert ha mindig valaki hozzászól akár te akár a többek akkor soha nem lesz vége. Én ha megbántottalak akár téged akár a feleségedet elnézést kérek. Az alap probléma (nem jutottatok be időben téma) miatt egy felesleges enerigákat elvevő vitába fajult az egész.

Rosszul indult, de remélem legközelebb az én kedvenc dokimban (Krizsa) megtaláljátok azt az orvost aki megfelel nektek és segít eljutni a csodáig. Kép

Szerintem legalábbis a hozzászólásaidból kiderül ovasol minket minen nap, láthatod hogy itt egy elég családias hangulat alakult ki. Tényleg azért jó ez a fórum mert segithetünk egymásnak ne legyen már itt ez az ellenségeskedés.

Kedves feleségedet sajnálom az egészben a legjobban, úgy vettem észre szeretett közénk jönni jókat beszélettünk és most a vita óta nem írt, pedig szeretettel várjuk...

Kriszta!
Javítom! Jó utat.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kagyló!
Még amit ajánlani tudok az a jó sok fehérje mi jórész csirkemell (K.) szerint, de én sok tojást és sajtot is ettem. Jót tesz ott bent mindennek. Kép
Utrot vagy valami mást azért kapsz nem?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

A pé témához!
Én nem tudom, ti hogy vagytok vele, de az a nem igazán sok spontán pé-s ciklus, amit figyeltem, az olyan volt, hogy a nyák tökre megtévesztő volt. Volt, amikor nem is volt annyi, hogy úgy felfigyeltem volna rá. Viszont nekem a melleim fájtak (hónaljirányból) tüszőrepedés előtt, mindig, és annak napján már sosem. Nektek nem? Ez állítólag szintén a magas ösztrogén miatt van. Nem könnyű belőni, az biztos. Kép

Kagyló, sok olyan sikeres lombikot láttam már, ahol egyetlen babóca volt, és hát természetes fogamzásoknál is csak egy pete van. Kép
s_norka

Jaj, ne is kérdezd, utro, prednisolon, és még amiket írtam. Ma halat ettem, sajtos zsömlét, és főtt kemény tojást, mindent amit olvastam kipróbálok. Mondjuk nem igazán hiszem, hogy ezen múlik a siker. Hanem itt belül fogja eldönteni, hogy el jött-e az idelye annak, hogy velünk legyen. Vagy még várat magára.

Te hogy látod, készen vagy már? Miből lehet azt tudni?

kagyló

Norka!
Én a nyákot igazán nem veszem észre, és amelleimet sem érzem jobban. Nálam a hő, meg a haszúrkálás a domináló. De szerintem midneki más.
A lényeg, hogy lszrevegyük, ersze elég nehéz belőni Kép

Kép
Kép
beuka

Zseboroszlán

Ez a beszéd, köszönöm. szintén sorry. Kép
lazarus

S_norka
Nekem tüszöérésnél, (spontánnál)mindig sok folyásom volt, nem fájt a mellem, de olyan furának éreztem a hasamat, néha mintha kavargot volna a gyomrom. És szex...napjaim voltak,sűrűn. KépGyógyszeresnél, lombiknál éreztem a petefészket, és mindig tudtam melyik oldalon van böven. Én is ezért hiszek a bukfencemben, mert normál terhességnél is egy tapad meg, akkor nekem is lehet, muszáj lesz neki!!!

kagyló

Norka!
Miért nem volt igazán sok spontán pé-ses ciklusod?

Kagyló!
Szorítok, hogy az egy kis bukfenc jól megtapadjon!!!!

Kép
Kép
beuka

Beuka
Ti még spontán próbálkozok? Vagy voltatok már orvosnál? Úgy értem meddőségi központban?

kagyló

Beuka
KöszönömKép

kagyló

Nóri!
Hát nekem se ilyen intenzív a nyák, van amikor nem is vezsem észre, de szeritnem akkor is van pé-m. A mellem nekem általában nem fáj, de néha rájön, de akkor kb. fél évig minden ciklusban a megjövetel előtt egy héttel bedurran akkor lesz mint egy ház (a saját kicsi méreteimhez képest a melltartóm alig jön rám) és utána is fáj, aztán eltelik x. hónap és megint semmi. Főleg az első lombiknál fájt baromira iszonyat volt már a stimutól. brrrrrr Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebikém
Nekem most olyan a mellem mint neked volt.Hány nap alatt tapad meg, nem tudod?

kagyló

Kagyló! Kép
Még spontán! febr. 21-re van meg az első időpontunk a Kaáliba.

Nekem a mellem soha nem változik. Mikor megjön akkor sem.

Kép
Kép
beuka

Bea, azért mert PCOS-om van, nincs vagy alig van magától pé. Metforminnal lett úgy-ahogy, meg egy-egy kis stimus löketre.
Érdekes amúgy. Mert amikor Krizsa túlstimuzott a 2.lombiknál, és végül csak a tüszők tizedében volt csak petesejt (és azok termelik az ösztrogént), akkor szinte egyáltalán nem fájt a pé előtt a mellem. Talán még meg is jegyeztem itt akkor, hogy félek, hogy nem lesz elég petim... és bejött. De aztán amikor pl. Serophene-s spontán ciklusban összejött Bogi, akkor majd szétdurrantak a melleim, szenvedtem, feszített, pedig csak 1 tüszőm volt. De nem a pé után! Előtte, az ösztrogéntől, jó minőségű pete volt. Szóval vannak ilyen érdekes összefüggések.

Kagyló-bukfencnek szorítunk. Kép

Na megyek aludni. Jó éjt: Norka
s_norka

Kagyló!
Én úgy tudom, hogy a punkciótól számított 10. napig tapadnak meg és pár nappal utána ágyazódnak be. Kép
És hány petesejtet szívtak le?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nóri!
Neked is jó éjt!!! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Beuka
Akkor semmit nem tudtok, mi lehet a próbléma...
De evvel a kifolyással tényleg nem kell foglalkozni, mert mindenkinél így van. És mióta próbálkoztok?

kagyló

Zsebikém
8 lett leszívva.

kagyló

Megyek mert a férjem már szólt. Holnap majd benézek
Puszi Jó éjszakát!!

kagyló

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kagyló!
annyit tudunk, hogy valószínúleg a párommal van a gond (2005 októberben 7 millió volt a spermaszáma, azóta kezelte egy andrológus, de az eredményt a Kaáliban fogjuk emgtudni). Nekem nagyjából jók a hormonjaim, és úgy néz ki van spontán pé-em.
Kép 2004 szept. óta próbálkozunk.

Kép
Kép
beuka

Én is megyek aludni! Mindenkinek szép álmokat rózsás csókokat bajuszos angyalkákat!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kagyló!
Nálatok mi a helyzet?

Kép
Kép
beuka

Norka! Kép
Értem, de mielőtt kiderült a PCO-d, csak próbálkoztatok spontánnal nem? tényleg hogy derült ki? volt valami egyéb tüneted?
Akkor jól értem, hogy Neked a Bogi spontán jött össze?

Na jó, úggy látom mindenki ment aludni, én is megyekKép, mert reggel megint nem bírok felkelni
Kép

JÓ ÉJT!!! HOLNAPRA JÓ MUNKÁT!!!

Bea

Kép
Kép
beuka

sziasztok
olvastam a pé-sel kapcslatban az írásaitokat.
:-) Szóval semmi nem biztos, azt már látom
nyák, cicifeszkó sztán vagy van vagy nincs pé-s.
Nekem a 11. napon nyák aztán semmi majd a 12.-től cicifeszkó 5-6 nap. De, hogy ez azt jelzi ,hogy meg fog jönni vagy azt, hogy pé-sem volt vagy van? És ez nincs minden hónapban. Hát gyerekek a fene se tud ezen eligazodni.
byby

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?