Sziasztok!
Mi is lebetegdünk a szerdai klub után.
Balázs taknyos azóta, és köhög. Én is ugyanezt produkálom, csak tegnap délután hőemelkedésem is volt, ami nagyon jókor jött,mert délelőtt főpróba este pedig fontos koncertünk volt. Szerencsére Apa egy angyal volt, feküdtem délután, és sokkal jobban lettem. Balázs nem volt lázas, és megtanultunk orrot fújni is, ennek örülök, de azért most már elmúlhatna nála !!!
Cili: nem voltam a BVSC könyékén ,
biztos meglepődött volna az a valaki, ha odamész hozzá, hogy " szia Docika! " .
,
Remélem a jövő héten tudunk menni a zenebölcsibe, annyira készültem, és eddig nem jött öszze!
Ribiszke: gyere tényleg többször!
Én úgy döntöttem, hogy holnap veszek Báres cseppeket, és megpróbáljuk azt, háthya segít!
Csilla74: remélem hamarosan találkozunk veletek is,, vagy itt , vagy ott !
A hólapátolás nagyon édes! Hozzánk kár, hogy nem jöttetek, én egyedül lapátoltam, ami készen volt, oda Balázs visszahordta a havat a kis lapátjával . Kicsit sokáig tartott így .!
Brigittab: utólag is gratulálok a vizsgáidhoz! Lesz még? Jó dolog a tanulás, nekem is hiányzik, el is határoztam, hogy ha Balázs ovis lesz, beiratkozom valami nyelvtanfolyamra. Szeretnék nagyon jól beszélni egy nyelvet legalább. Szóval az angol engem is érdekelne, de benne vagyok németben, vagy olaszban is. Jobbulást neketek is!
Orsikám: te meg vigyázz magadra, Gergőre is, majd úgyis beszélünk a Skypon. ( egyébként annyira szuper volt a főpróba, és a koncert is , kár, hogy nem tudtatok eljönni, nagyon nagy élmény volt, mi meg is beszéltük a kollégákkal, hogy most egy ideig ebből merítünk erőt ! ez a Kobayashi egy édes! )
na jó, megyek, mindenkinek minden jót,
Docika