Sziasztok!
Haj de nehezen telnek a napok.....
már a sok fekvéstől mindenem fáj de úgy tűnik minden rendben van mert elmúlt az a csúnya folyásom.Ezek a reggeli és napközben a lehető legrosszabbkor jövő wc felett gugoló problemák egyre erősödnek és sűrűsödnek.bár tegnap csak reggel volt egy kicsi ,de ma reggel borzasztó volt.Igaz ,hogy ez majd lessan elmúlik?mikor is?12.hét körül?Nektek voltak ilyen problémáitok?és elmúltak?Tegnap volt kint védőnő, fiatal van egy 6 éves kisfia és igen figyelmesnek tűnik.igaz nem lettem csak két dologgal okosabb.szülés után 48.órával kell egy ellenanyagot kapnom mert párom rh pozitiv én meg rh negatív vagyok.hihetetlen még ez se stimmel Nálunk de az ellentétek vonzák egymást......
ja és a dinnyét meg azért nem ehetem majd nyáron, megjegyzem ez a kedvenc gyümölcsöm alig várom minden évben a dinnyeszezont,mert abban túl sok a víz és vizesedéshez vezet.
Már szerettem volna megkérdezni Tőletek van valakinek kutyája?
Nekünk van egy magyar vizslánk Áloműző Artúr 11 éves és szoba kutya.ha lenne valakinek ,és megosztanátok a tapasztalaitokat azt megköszönném.
Odaadni nem tudjuk mert anyósoméknak is van kutyájuk anyukámék meg .......igaz most mióta nem mehetek sehova ,hiába van anyunak kutya fóbiája kénytelen levinni, nem is tudom hogy fogom meghálálni neki.....
elaltatni meg egy egészséges jószágot nem lehet mert jön a baba .szerintem jó lesz mikor elkezd majd bömbölni picurka és a kutyus meg keresi hova meneküljön mert nem tudja mi van
na de ez még nagyon messze van.szóval ha valakinek lenne kutya-baba tapasztalatai és megosztaná Velünk mit hogyan kell csinálni megköszönném.
hu látom megint sokat írtam.
további szép napot mindenkinek
su