Szia Ann!
Először Téged üdvözöllek én is. Válaszolunk persze, amire csak tudunk (valaki mindig tud valamit), de kérdéseid még nem voltak!
Mekkora és milyen babád van, merre laktok? Anna a neved, hogy szólítsunk? És kép a babóról/Rólatok esetleg?! Mennyire vagy képben rólunk, bemutatkozzunk nagyjából?
Rena!
Hát ez tök hülyeség, amit a védőnőd mond!!!! És ugyan mit nézzen az orvos Benedeken? Az hogy nem áll még fell? És akkor mi van, van olyan, aki 17 hónaposan tanul meg járni! Nehogy idegeskedj emiatt!
Az oltásról kérdezdd meg szerintem a dokinőt, aztán a döntés úgyis a Te kezedben van, aztán lehet hogy nektek nem lenne annyira durva!
Angi!
Nagyon édes Lackó, ezen a képen igazán hasonlít Rád!
Remka!
Azért gondolj bele, jó "buli" ez a bilizés-dolog, és ez tényleg csak az övé, hisz senki más nem pisil ilyenbe.
Azért kérdezgesdd a wc-ről is, hogy azzal is szimpatizáljon!
Rena!
Nekem priviben ígértél egy olyan sütireceptet, amire írtad, hogy még esti nasiként is lehet enni! Majd valamikor lökdd már át, légyszi!
Lilla, kitartást a tanuláshoz! Adóbevallás: én is beadtam a férjemét, mert kapunk vissza mi is pénzmagot, a lakáshitel miatt! Már alig várom...
Cirmike!
Ez tényleg nem sok, amit Roli evett! Amikor valahol vagyunk (nyaralás, vendégség, kerti parti... stb.) Soma is alig eszik, mert minden érdekesebb, nem ér rá olyasmi földi dolgokkal foglalkozni, mint az evés!
Lányok!
Azt szeretném kérdezni, van-e köztetek, aki neten intézi a banki ügyeit, főként átutalást, bankszámlaforgalmat!? Ez érdekelne, természetesen priviben írjatok inkább, ezt nem igazán jó itt a fórumon!
Pénteken lesz a bölcsiben farsang a Somáéknak, csináltak a g.nénik nagy kalapot+álarcot! Hát az én lurkóm már most mondja, hogy nem akarja felvenni!
Megyek, lassan vacsizunk!