Új privát üzeneted érkezett!

Ancsa: Szerintem a 18. napon volt pe-d es a kukackak 2 napig fogamzokepesek igy van eselyed!!! De ez csak az en szereny velemenyem. Kép

Anett: Isten hozott! Kép
Nagyon sajnalom ami a babaddal tortent. Kép

En nem foztem semmit az a legkonnyebb Kép tegnaprol maradt kaja de a finnyas ferjem nem ette meg tegnap sem ma sem, azert elfogyott. Kép
Fasirt az jo otlet holnapra, koszi Ancsa! Kép
Sikerult valamit osszehozni fertylity teren?
Ha beirod a neved es a megadott kodot akkor utana mi tortenik? Mert nekem rogton beadja a gorbemet, de neked eloszor be kell irni az adataidat, nem? Ird le mit latsz a lapon.

Tlidi: edi a kutyusod! Kép

Eszterke: Mar meg is szultel? Kép Edi a babad! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica! Belépek és kéri a Login: Password:
anettgy

Ildi
Miért írod le ezt a ciklust???Sztem jó esélyed van a babára!Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!
Még 5 nap,és kiderül a dolog!Én úgy érzem,hogy most sikerült nektek!Komolyan!!!!!Kép

A jó időben akció itt is megvolt!Eredmény:0
Na mindegy,majd legközelebb!Apa már itthon van,csak sokat ügyelKépA hőmről nemtudok még sokmindent mondani,mert most kissé hanyag voltam,és csak 4 mért értékem vanKép
Ada már alszik!Szerencsére!Kép
Voltunk ma a városba felvételi lapokért:nincs már sehol!E-jelentkező leszek!!!!

Zsóka
Clostytól semmi tünetem!A pattik is vigyorognak továbbra is!Azt histem a mellékhatás nélküliség átka,hogy hatása sem lesz!KépKép
Mikor mész UH-ra?Én pénteken!

Angyal
Remélem minden O.K!!!!!!

Anett
Sajnálom!
Kép

Tontica
Nálunk ma borsófőzelék volt sült kolbásszal!Holnap borsófőzelék lesz pörkölttel.Ugye milyen változatosan főzök???????KépKépKépKépKépKépKép

Eszterke
Ari a baba!Kép

KépKép

KépKép
okr

Anett, nem kuldte el az e-mailodra a kododat?
Amikor regisztralsz akkor el kell hogy kuldje.
Regisztraltal?
Nincs valami ismerosod aki tud angolul es segitene Neked? Vagy a ferjed?

Kriszti: imadom a borsofozeleket! Kép
Akkor holnap borsofozelek lesz fasirttal. Kép Komolyan!!!

Junko: Mizujs??? Kép

KépKép
KépKép
tontica

S.O.S.!!
Sziasztok! Rég írtam, de mostmár összeszedtem magam lelkileg és jövök.
A fertility azt írja, hogy 2 nap múlva lejár a kipróbálási időszakom, utána fizetős lesz. Most mit csináljak? Regisztráljak más néven újra? De az e-mail azonosságból nem jön rá? Meg akkor az eddigi adataim elvesznek, nem? Vagy Ti fizettek érte?

Sosi?

Kép
Kép
sosi

Kriszti!Kép
Nekem a pattik nem jöttek ki, mikor megjött, mint eddig.
Még nincs bababőröm, de hátha.

Angel!Kép
Úgye minden rendben?????

Mindenkinek szép napot!KépKép

Kép
Kép
zsazsóka73

Sosi
Nem kell fizetni,csak a VIP-ért!A görbédet uúgy vezetheted,csak nem lesz Kalendarium,meg egy pár apróság!
Nem tudsz mégegyszer regisztrálni,mert megismeri a gépet!!Kép

Zsóka
Tegnap elfelejtettem írni,hogy megkérdeztem a gyertyázást,mikor vettem kecskeruta teát.
5-6 napig kell folyamatosan csinálni,és leginkább a gyulladásokat szünteti meg.Egyébként régi Indián gyógymód!

Angyal
Kerestem az AVIVA könyvet!Sajnos nincs,és nem is tudták megmondani lesz-e ?!Kép
Mit mondott a doki??????

Tontica
KépKép

KépKép

KépKép
okr

Okr!

Nagyon köszi, megnyugodtam.Kép

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Ma 36.2-t mertem!Ez mit jelent szerintetek?
Valoszinuleg azt hogy ma sem aludtam eleget,igaz!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa
Igen,biztosan keveset aludtál,vagy most ágyazódnak a picurok.Esetleg most repedt meg mégegy tüsző!Kép
Feltennél egy görbét?

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok lányok,

régóta olvasgatlak titeket, én is- mi is - baba projektben vagyunk, de még nem jött össze. Kíváncsivá tett ez a bizonyos tea, amit említettetek többször, meg a bogyók is, megírná valamelyikőtök, hogy pontosan mi ez, mi a hatása és hogyan kell szedni-inni ? Előre is köszi !
Zsuzsa
zsizsik

Kriszti!
Most nem tudok gorbet mutatni,mert nem tudok atmenni a masik gephez!Kép
Ez a tegnapi csak hozza kell kell gondolni a mai 36.2-t!
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Ancsa! Nem értem, mert beágyazódásnak sztm. még korai. Én inkább még egy pé-re tippelnék. Ami ugye nem is csoda a closti miatt. Sajnos várnunk kell még egy kicsit, h meg lehessen állapítani v.mit. Az is segítene, ha lenne korábbi görbéd. Mert hasonlítanak ám egymásra. Légy egy picit türelemmel.

Kriszti! Hát tényleg nem kellett volna leírnom a dolgokat,de tegnap meg tegnapelőtt picit mensisen fájt a hasam (de lehet,h csak beképzeltem)meg tegnap este volt egy halvány pöttyöm, ezért tegnap mártóztam egyet egy jó meleg fürdőben, hogy hátha megindul (meg vagyok őrülve a gyogyi miatt, hogy elkezdhessem már. Zizi teljesen)ma reggel meg mértem egy hőt és még magasabb a hőm. Úgyhogy kár volt fürdőcskéznem. Arról nem is beszélve, h erről a hónapról már rég lemondtam, amikor nem akart felmenni a hőm (36.4 körül volt) így a hétvégét végigbuliztuk (borral) úgyhogy most aztán már nem tudom miért kéne izgulni!
Kép
Vendég

Ancsa
Mérjed holnap is,és meglátjuk ,mi sül ki belőle!

<font size="+2"><font color="ff0000">ANGYAL
GYERE MÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!</font>
</font>

Ildi,Editke?????????Régen voltatok erre!!!!!!!Egyébként hol van,ma mindenki???????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????Kép

KépKép

KépKép
okr

Ancsa
Mérjed holnap is,és meglátjuk ,mi sül ki belőle!

<font size="+2"><font color="ff0000">ANGYAL
GYERE MÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!</font>
</font>

Ildi,Editke?????????Régen voltatok erre!!!!!!!Egyébként hol van,ma mindenki???????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????

KépKép

KépKép
okr

Ildi
Gondolatolvasó vagy!Pont hiányoltalak!
Na,ez a hő szuper!!!!!!!!Én látom a babát a végén!Nem árt a bor neki,ha tegnap pöttyöztél valószínűleg akkor ágyazódott be!De most már aztán se bor,se cigi,se stressz!!!KépKépKépKépKépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Vegre vissza jott a Babanet!!KépKépKép
Mar tenyleg fuggo lettem!Kép

Sajnos nincsen elozo gorbem,mert nem volt PE-m es igy feleslegesnel tartottam merni!

Mindjart jovok vissza,csak odarakom a kajat foni!

Remelem mire visszajovok ANGEL ITT LESZ MAR!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Jo Napot!

Most aludt el az en kis exmagzatom. Kép

Tenyleg: Angyal mi volt a dokinal?

Junko: most akkor mi van Nalad?

Timocska: a tabla szerint kesik, igaz ez? Kép

Anyapoc: hianyollak am! Kép

Tobbiek?

Mai tabla:
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica! Táblát kérünk szépen!!! a kutyusommal együtt!!!

És görbét mindenkitől!

Zsizsik! A cickát a cklus első felében kell inni a mensi első napjától 14. napig. Én két deci vizet mikróban forraltam és beletettem egy kanál cicka teafüvet (ek) ugyanez este. A másik amire azt mondják, h nagyon jól beállítja a ciklust az az Agnucaston, de a nőgyogyim azt mondta,h csak a prolaktinra jó (mármint a magasra). Ebből napi 2 db kell, annak ellenére, h a dobozán csak napi 1van. A homeós cuccok is jók csak ahhoz szakember kell, mert ami igazán hat az az alkati szer.

A görbém egyébként kísértetisen hasonlít egy korábbira. Asszerint még 3 napig ilyen hőn kell lennem aztán egy 10-ed csökkenéskor megjön. Mindegy a lényeg, h végre történik valami. Mert már nagyon untam a hosszú ciklust. A köv. remélem rövidebb lesz.
Vendég

Tenyleg hogy lehet fizetni a VIP statuszert? Van aki fizet?

Ancsa: de furi, ha ez egy masodik pe. akkor nagyon izgi, de lehet hogy tenyleg a keves alvas a ludas, majd meglatjuk.

Tlidi: egy kis bor nem art meg szerintem egy ilyen kicsi kis emberkenek. Kép Nagyon drukkolok!!! Kép

Lanyok, nalam ma van a beagyazodasi leeses Kép es megint benne leszek az 5 %-ban. Kép Kép
Azt halkan jegyzem meg hogy korabban keltem. Kép

Kép

KépKép
KépKép
tontica

Hu, Tlidi, gondolatolvaso vagyok! Kép

KépKép
KépKép
tontica

A kutyusod azert kissebb mint a tobbiek kepe mert hosszukas volt a kep es igy is egy kicsit meg kellett hogy koveritsem szegenyt ha tovabb huztam volna elvesztette volna karcsu alakjat. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Köszi cuki lett!
Vendég

Tontica.,Ildi
A másik citromailes címemről küldtem nektek egy levelet!

KépKép

KépKép
okr

Tlidi,

köszönöm szépen a tippet, kipróbálom !
Jó babásodást mindenkinek !!!:-))))
zsizsik

Zsizsik! Várjuk kíváncsian a hatását!
Vendég

Tontica!

Kicsit kezd körvonalazódni az a mondatod tegnap, hogy bárcsak Te is VIP státuszú lehetnél, mint én. Nem akarok hülyeséget kérdezni, de ez a fertility-re vonatkozott?
Még csak kb 3 hete használom, de most olvastam, hogy 14 nap múlva lejár a VIP státuszom. Ez mi a fenét jelent? Fizetni kell után? Ti biztos tudtok erről valamit.

KépKép
titi_27

én nem kaptam levelet
Vendég

Meg en sem kaptam levelet de majd csak ideer! Kép

A VIP statusz azt jelenti hogy plusz szolgaltatasokat kapsz ingyen amig le nem jar aztan meg csak az alapszolgaltatast de az is boven jo Nekunk. Kép Ne aggodj! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Kriszti: A lencsefozeleket lencse hianyaban elhalasztom holnapra. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Köszike Tontica!!! Megnyugodtam!!! Az én nagy angolommal azért nehezen boldogulok vele.

KépKép
titi_27

Lányok remélem megkapjátok a mailt!Kép

Az jutott eszembe,hogy lehet Angyalnak ma meg is csinálták az átfúvást,azért nemjön!
Írta,hogy közeleg a p.é.-je,így lehet lecsapott rá a doki,és átfújta!!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Küldtem Angyalnak egy képeslapot mindannyiunk nevében!
Remélem mielőbb ír!
Nálam nagyon lassú a babnet!Nálatok??

KépKép

KépKép
okr

Nálam is lassabb mint szokott!
Tontica! Én tegnap káposztástésztát csináltam, de egy kicsit elborsoztam, úgyhogy nem volt annyira kelendő Kép ezért maradt mára is Kép
Vendég

Tenyleg szuperlassu mar par napja! Halalra idegesit!!! Kép

En ma igazi mediterran kajat csinaltam ferjem kivansagara, toltott paprika de egesz mas mint a magyar, majd ha ettunk belolle megirom milyen volt lehet hogy tobbet ilyet sem ker az uram. Kép

Milyen az az atfuvas? Fajdalmas? Kenyelmetlen?
Szegeny Angel!!! Kép

Nekem nem jott level Kép

Imadom a kaposztastesztat is, en a tanyeron szoktam borsozni igy mindenki annyit tesz amennyit akar.

KépKép
KépKép
tontica

SZiasztok!

Köszi a sok hiányolást!
De sajnos egészen eddig el voltam havazva - munkailag is...

Hát dióhéjban: pasivizsgálat következik, és csak utána nyúlnak hozzám, mert az a kellemetlenebbik. Befektetnek majd egy napra, és lesz egy HSG-vel egybekötött méhszájtágítás (vmi ballont fognak feltenni), mert nagyon össze van szűkülve a méhszáj. Kép Elvileg átférnek a lukon a kisfickók, de nehezítheti a dolgot Kép A doki fel is dugott egy kiskefét a lukba, hogy mennyire szűk (belefért Kép), de egy kicsit vérzett, így akkor lemondtam az estéről... DE 11 körül jobban lettem, és addig furmánykodtam, míg félig alvó páromat felpiszkáltam Kép És sztem jól tettem, mert ma mintha nyomná az oldalamat a PÉ! Persze nem garancia ez ugye semmire.

Hát ez van!

angel37

Angyal jó, hogy jöttél Kép .Tényleg nagyon hiányoltunk. Akkor nálatok is elkezdődik a komolyabban utánanézés a dolgoknak. Az a lényeg. De sztm. lehet, h már ez az együttlét is megtette a hatását,mert elvileg, ha egy picit tágított, akkor már lehet, hogy egy-két erőszakosabb egyén bejutott. Hajrá!!!
Vendég

Angyal, akkor nincs semmi gond!!! Tok jo!!! Kép
Jol olvasom, a doki megkefelt valami kefevel? Kép Kép Kép

Kriszti: kaptal tolem emilt? En Toled nem.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica küldtem 2 db mailt!Kép
Zsóka,Angyal neketek is ment a mail!

Ildi
Mondd,mikor gondoltál tesztet csinálni?

KépKép

KépKép
okr

Angel!Kép
Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok!Kép

Kriszti!Kép
Holnap már megnézem ezt a gyertyát. Egyébként én úgy hallottam, hogy nem lehet ezt sűrűn

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsóka
A biopatikában kérdeztem.Ott a hölgy aki árulja a dolgokat nagyon tájékozott,azért is kérdeztem őt.
Úgy fogalmazott,hogy 5-6 alkalom egy kúra.Lehet,hogy a kúrát nem lehet sűrűn?

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Gyanítom, hogy a tesztre nem kell pénzt költenem, mert már barnázok. Ez a tegnapi folytatása sztm. Úgyhogy elkél a closti a köv. ciklusban mert elég gyengének tűnik a progi. Kíváncsi leszek a hormonértékekre.
pé. utáni 4. és 7.nap kell mennem laborra (hőmérés alapján), de mi van ha v.melyik nap hétvégére esik? ( a Klinikákra kell mennem) szerintetek hétvégén is mehetek vagy mi van??

Másik: NEM KAPTAM MAILT
Vendég

Ildi
Újra elküldtem!A mailcím másik,de én vagyok az!
Sajnálom a barnázástKépKépKépKép,de hátha van még remény!Kép
A labort úgy csinálják,hogy ha hétvégére esik a kiírt nap,akkor vagy pénteken,vagy hétfőn kell levetetni.Amelyik közelebb esik az ominózus naphoz!

KépKép

KépKép
okr

Ez akkor tuti? Mert akkor fel sem hívom az orvost.

Na megkaptam a mailt, de üres Kép
Vendég

Na,akkor nem próbálkozom többet!Vmi nem működhet rendesen!

A vérvétel tuti így van!KépHétvégén nem csinálnak sehol hormonlabort,mert drága lenne ügyeletben,és nem sürgős(márhogy nem kerülsz életveszélybe,ha nincs)

KépKép

KépKép
okr

Ok köszi! Eredményért mikor lehet menni?

Na, de mostmár nagyon kíváncsi vagyok mi volt benne!!! Nagyvonalakban el tudod mondani.
Vendég

Egy utazást lehetett nyerni százezres értékben!Ha kisorsolnak,a tiéd,és 12 hónapig él.Nem tudom,mennyire igaz,de végülis nem kerül semmibe!
Na mindegy, nem egy nagy dolog!

Eredmény itt nálunk vérvétel napján,délután.Máshol látom van,hogy 2 hetet is várnak rá!

Képzeld,hogy jártam a clostyval!Tegnep még barnáztam,de este,ahogy tusoltam-tojásfehérje.Hát jól megkavart!KépKépKépGondolom az ösztrogén miatt van!A PG-t meg nem is használom mostanábanKép

KépKép

KépKép
okr

Ildi!Kép
Nekem azt mondta az orvos, hogy ha hétvégére esik az a nap, mikor vérvételre kellene mennem , akkor a következő munkanapon menjek. Bár nekem csak egyszer kellett mennem.
Azt mondták, hogy eredményért 1,5-2 hét múlva menjünk, de - kis furfanggal - meg tudtuk szerezni pár nap múlva.
Sajnálom, hogy megjött. Kép

Kriszti!Kép
Mindig elfelejtem a gyertyát, de holnap megnézem, itt mit mondanak.

Kép
Kép
zsazsóka73

Köszi csajok!

Zsazsóka! Barnázok! De végülis ez már előszele!

Jó éjt!
Vendég

Kép

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?