Roli
Daninak sok sok boldog szülinapot kivánunk, igy utolag is.Megérkezett végül az ajándék?
De jo fodrász...Házhoz jár?Én már anyit kiprobáltam és egy sem vált be.Decemberben vágattam le én is a hajam és nem bánom
Most néztem éppen, hogy az én fiam kukiját is jol "megeröltették", ki van neki pirosodva, pedig csak megnézték.Remélem nem fáj neki.
Sahi
Nem teszel képet nekünk?A nagyfiadat hogy hivják?
Zsuu
Milyen kocsit vettél?Én is kell keressek valami kisebbet a tavaszon, mert mostmár többet fog sétálni mint kocsiban ülni.Megmondtad már a férjednek?
Ami a talit illeti, a kerületi anyukákkal és babáikkal találkoztunk,igy nekünk könnyebben megoldhato mivel majdnem szomszédok vagyunk
Nemrég kezdtük, ez már a második volt, de pozitiv élmény volt számomra, és ahogy láttam Tamás is nagyon jol érezte magát.Neki is jo gyerekek közt lenni, nekem is jo, kis tapasztalatcsere, pletyo, ilyesmi...
A mi esetünkben azért gondoltam a játszoházra, mert az viszonylag "középen" lenne, és tuttommal egyikünk sem lakik akkora házban, amiben ennyi kis eleven gyerköc elférne...A játszoházban meg vannak külön részek különbözö korcsoportoknak, és ahova mi mennénk, ott rengeteg babrálos játék van, és el van keritve,nem tudnak bármerre szaladgálni.De az pénzbe kerül, és nem kevésbe.
Ez az én véleményem, de ha valaki tud valami jobbat,csak mondja...