Hello
Lányok
Kereszetőre keresek valami szép verset vagy idézetet. Esetleg valaki nem tud egyet?
Koda
Úgy látom, hogy ti is mindig ügyködtök valamit
Bárányhimlő: én most azért küzdök, hogy beadja a dokinéni Beninek, nehéz menet lesz, mert azt mondja, hogy ő senkinek nem adja be. De minek szenvedjen a gyerek, ha nem muszáj. Én 18 évesen estem át rajta, elég jól emlékszem még rá. És megint sok helyről hallom, hogy kitört a bárányhimlő, most itt rettegek, hogy el ne kapjuk, mert azért még Molli kicsi hozzá, 1 éves kor alatt elég veszélyes.
Nem tudja valaki, lappangási időben is fertőz már?
Hú, már viszketek is, pedig csak írok róla
Melinda
Remélem Emese nem haragszik meg, hogy "reklámozom", de
itt van róla egy fotó ami a szeptemberi talin készült (ő csíkos felsőben van)
Maris
Nekem Beni ahogy elhagytuk az esti szopit teljesen magától elhagyta az éjszakait is. Pedig akkor még 4-5× kérte éjszaka a cicit.
Neva
Én Zitát ismerem, magát a táncoktatást nem, de nem hallottam róla jókat, én nem vinném hozzá a gyerekeket, de ez csak az én véleményem.
Sunflower
Mazsola Muzsika: a centrumnál lévő buszmegállóval szemben van a sarkon egy régiségbolt, mellette van egy udvar és ott van, van az udvarban egy fenyőbútor bolt is.
Fény
És miért akarod, hogy már darabost egyen? Ehet még életében elég darabost
GYöngyöske
Az MVSC pályára hordjuk, ez a Martintelep elején van, ahogy átmegyünk a második hídon rögtön ott van balra.
Beni nem hivatalosan jár, mert 3 éveseknek nincs még judo. Itt a pályán kb. 6 éves kortól van edzés (nekik péntek este) a kicsiknek 4 éves kortól a Kis-hunyad utcai suliban vannak az edzések. Apukámék h-sz-p este járnak le, Beni is akkor megy, ők foglalkoznak vele egy kicsit. Igazából ez most még csak a mozgásról szól, meg, hogy szokja a légkört
Ti a MISI-be jártok?
Ez a csoportbeosztás öcséméknél is volt, ott 3 csoport volt, és teljesn más tempóban haladtak, de az év folyamán nem ugyanabban a csoportban volt végig, hanem mindig nézték a teljesítményt.
Csacska
Van a MazsiMuzsinak honlapja, igaz, hogy még nincs kész, meg nem naprakész, de azért elég sok infó rajta van.
http://mazsolamuzsika.uw.hu/ Böngészd át ha van egy kis időd, aztán ha érdekel még róla valami kérdezz nyugodtan
(Az MM varázslatot olvasd el, szerintem tök jó)
Az előbb kaptam egy rossz hírt
, megyek szomorkodni egy kicsit.
Puszi, Panka