Új privát üzeneted érkezett!

A vajbabra gondolsz?

Kép
Kép
ancsa81

nem, zoldbab

KépKép
KépKép
tontica

Azt nem tudom!Kép

Kép
Kép
ancsa81

zoldbablevest?hutos zöldbabbol?

Kép
monyoka

Monyoka: igen csak mejhutott zoldbabom van itthon egy zacsival es valami levest kene belole krealni. Kép
Van meg pipimaj, gondoltam azt is bele lehetne dobni. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Köszi Tontica!

Hát akkor holnapig még van remény.
Figyelj csak, sztem nagyon jót fog neked tenni ez a hazajövetel. Majd itthon nyugodt körülmények között kidolgozod a stratégiádat. Melegebb éghajlatot mondjuk itthon nem találsz. Kép
Jó anya vagy, ne hülyéskedj. Kép

Angyal! Na te se örjíts meg ezzel a Duna dologgal. Kocsma az más. Oda én is beneveznék. Néha eszmbe jut, hogy de gáz, hogy amikor majd egyszercsak kiderül, hogy terhes vagyok nem ihatom le magam a sárga földig örömömben. Ez az egyetlen baj ezzel. Kép
Nekem egyébként 28 naposak a ciklusaim.

Ancsa!
Tudom, de nem neked van most két szép nagy tüsződ a clostystól, vagy tévednék? Én arra gomndoltam, mert abból ugyi babák lesznek. Kép
Nemdebár?

j.
Vendég

Tontica,
kár Kép
az viszont jó, ha nincs baj! Kép
mediterrán mentalitás viszont van, igaz? Kép

Zöldbableves? Passz! Kép
Én most ettem főzelék formájában (hozattam), de leveshez jobban hasonlított... és édesre volt csinálva Kép

angel37

Azé tettem három vigyorjelet! Kép A kocsma sokkal szimpatikusabb és életközelibb megoldás! Kép Van is vmi vendéglátóegység egy sarokkal a dokitól! Kép

A sárgga földdel várni kell, míg a gyerek egy kicsit megnő! Kép Sajna addig absztinencia... Kép

A 28 nap tök jó! Kép

angel37

Mar elkezdtem rakottkrumplit csinalni. Kép
A pici fiamnak majd osszedobok egy mindentbele levest tesztaval mert a krumplit nem fogja megenni. Kép

Junko: en is tervezem a kocsmabamenetelt otthon. Kép Sot talan meg valami szorakozohelyre is eljutok a baratnoimmel. Kép
Na, ez a jo a "terhetlensegben" Kép

Ancsa: ikrek, hajra!!! Kép Van gorbed? Talan mar ki lehet olvasni valamit belole! Kép

Angyal: mediterran mentalitasban nincs hiany, meg szerencse hogy a fiunk "magyaros" Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Van egy darab 13 mm-es élő embrióm és még a szívhangját is hallottam!!!!!!!!!!!!

Tontica!

Pörköltalap víz, zöldbab, "ízek", tejfölös habarás.... én így szoktam! De még a máj is belefér.... A babérlevél meg ízlés dolga.....

Később jelentkezem......

Puszi

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

tontika.
egy labasba tegyel pici olajat.Vagj ossze krumlit,zoldseget, repat.forrosidst fel az olajat tedd bele a babot es amiket osszedaraboltal,szord meg soval.dinszteld.ha minden ok akkor levet fog ereszteni egy piciket.en szoktam ilyenkor fustolt kobit,vagy virslit bele tenni.Mikor mar megdinsztelodott a cuc akkor megszorom egy pici pirospaprikaval gyorsan oszzekeverem es felontom vizzel.Aztan mikor felfort izesiteni kell.Ha megfott a dolog akkor leveszem a tuzrol es belekeverek egy tejfolt.En igy csinalom mert igy nem tudja a parom kivalogatni ami teccik neki,ami jut a tanyerba azt megeszi.Sokan egeszbe rakjak bele a repat zoldseget ugy is fincsi.
a babaot nem kell elotte kiolvasztani,fagyosan tedd bele az olajba majd kiolvad dinszteles kozben.
mi nagyon szertejuk.
jo etvagyatKép

Kép
monyoka

Bocs biztos, mondtad már, de mi az otthon? Úgy értem melyik város?

angel37

Angyal: kijavitalak, a gyereket ra lehet bizni a nagyira es irany a kocsma meg a sarga fold. Egy evben egyszer meg lehet engedni magunknak, nem?! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Bali: de jo, GRATULALOK A HATALMAS BABADHOZ!!! Kép
Akkor most nagyon boldog lehetsz, a parod is volt Veled? Mit szolt?
Koszike a receptet, porkoltalappal isteni lehet, legkozelebb igy csinalom.

Monyoka: Neked is koszonom a receptet, kozben fiam levese mar elkeszult, es annak ellenere hogy mindent csak ugy beledobaltam fincsi. Kép

Angyal: ezt most tolem kerdezed? Szoval en Pecsi vagyok. Vagyis Pecs mellett egy kis faluban (Gorcsony) elnek a szuleim, nagyszuleim.

KépKép
KépKép
tontica

Csak egy évben egyszer??? Kép Kép

És hol az az otthon? Kép Vagy nem akarod kiírni?

angel37

Aha közben megjelent, amit az előbb még nem láttam!

Tontica, igen! Köszi! Kép

Bali, gratula! Kép

angel37

Bali!

Gratulálok.

Lányok én olyan, de olyan rosszul vagyok.

j.
Vendég

Junko,
mi a baj? Kép

angel37

Angyal!

Nem tudom de mindjárt összehányom itt az irodát.
És nem a baba miatt...sajnos. Meg a derekam is le akar szakadni.

Egyszerűen annyira ideges vagyok a holnapi adásvétel miatt, meg munka miatt, hogy haj. Sajnos elég ideggörcs tudok lenni.
Tudod, holnap foglalózzuk a házat, és ügyvéd, meg hiteles, meg annyi mindent kell még elintézni, de most én hazamegyek és próbálok kicsit kikapcsolni, valami szappanoperával. De jó lenne ha ismételnék a "Betti a csúnya lány"-t. Kép

Lányok egy két nap és lehiggadok. Remélem.

j.
Vendég

Junko,
pedig a bogyót se szeded még, így az se csinálhatja...
lehet, hogy tényleg az ideg? Kép

én akkor vagy nem voltam még igazán ideges életemben (amit nem hiszek Kép), vagy rám nincs ilyesmi hatása...

Reméljük jobban leszel! Kép

Én is lassan megyek, nyomok egy sorozat avivát! Kép

angel37

Junko! Kép
Akkor te is elkezded a Closty-t?
Én szerdán kezdem a második dobozt.
Sok sikert a házvásárláshoz!!!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

A tegnapi napunk a kórházban végződött.
Szombat este megjött (javítsatok 2. cn), szerencsére pontosan. Nem volt semmi bajom, még fejfájás sem gyötört. A tegnapi egész napom is jó volt. Majd 9-kor lefeküdtem,és nem sokkal utána begörcsölt a hasam. Iszonyatosan fájt. 10 körülhozattam Robival Cataflamot, de nem használt. Sírtam annyira fájt. Nagyon ki voltam,mert talán még ált. sulis koromban görcsöltem utoljára. Szegény férjemnek csak szorítottam a kezét. Annyira fájt, hogy megmozdulni sem bírtam. Fél 11-kor hívom az orvosom, hogy mi van velem. Szerencsére pont ügyelt, így bevitt a férjem. (de mondta egyébként is bejött volna velünk) Megvizsgált,megultrahangozott, de szerencsére semmi kórosat nem talált. Bár nekem még vizsgálat sosem fájt, de most ahogy hozzáért a hasamhoz, sírni tudtam volna. Kaptam vénásan egy No-spa-Algopyrin keveréket. Azt mondta nagyon be van gyulladva. Kaptam antibiotikumot, meg egy port, ami szintén antibiotikum, egy adag van benne, a vesét mossa át, vagy mi. Fel kell oldani,meginni, 2 órán keresztül nem szabad wc-re menni, majd rengeteget kell inni. Így el tudtam aludni,hajnalban 4-körül megébredtem, akkor is fájt, de nem volt olyan vészes. Most is fáj, de amit kaptam fájdalomcsillapítót abból 2-t lehet bevenni egy nap, így még várok, hátha lesz még rosszabb...
Azt mondta az orvosom hogy, jó lenne a lapar mindenképp...

moni

Bali : Gratulálok! Mikor voltál először uh-on ?
Sziasztok!!
Junko: Sok sikert kívánok a házvásárláshoz, kitartás!
Tontica: Nagyon szépek a házak , és a kert is gyönyörű, és már maga az a szó hogy narancsültetvény csodálatos , imádom a narancsot!
Jó lenne egyszer a fáról enni!!!
Lányok hányan kezditek a clostyt ?? Hű milyen babaeső lesz itt kérem !!!
Angel: dokinál mi volt??
Ezt a képet ma kaptam, Címe : üvegtigris
Puszka: EszterKép

KépKép
eszterke80

Moni! most olvasom ,Úr isten , mi a baj ????
Nem mondta a doki hogy mi van begyulladva ? az egész kismedencéd? ez iszonyú lehetett!! Szegényke!! Jobbulást kívánok!!

KépKép
eszterke80

Eszterke!
MaKép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziaszok lányok !
Tontica! lehet, hogy én vagyok 100-on 200 de ma sem sikerült a Fertikity. Hol találom a Junkonak írt folyamatleírést.nézgelődtem, de csak a "Elküldve 2006 Február 03 péntek - 11h 21:
Junko:
A legelejerol kezdem, nem tudom meddig jutottal el.
http://www.fertilityfriend.com/
Ott fellul kattints ra a: JOIN NOW! ITS FREE!GO feliratra!
Aztan:
Choose a nickname : ird be a nicknevedet!
Your E-Mail Address: e-mail cimed
How did you hear
about this service? : itt valassz ki egy tetszoleges valaszt es kesz
Es nyomjal NEXT-et.
Elkuldi a cimedre a kododat!
Utana pedig megnyitod ujra a fertyt es beirod a nickneved es a megadott kodot es megnyomod a NEXT-et, ha idaig eljutottal megyunk tovabb! "

eddig találom.
anettgy

Moni: Mehenkivuli terhesseg kizarva? Mar jobban vagy? Mikor kell visszamenned? Remelem tudsz aludni ezte es nem lesz semmi baj.

Eszterke: Szegeny cica! Kép

Hadd dicsekedjek egy kicsit, csinaltam ma kepeket es szerintem tok jok lettek: Kép
Kép
Kép
Kép

Ugye milyen edi-bedi, tundi-bundi? Kép

KépKép
KépKép
tontica

Szia Anett!

De orulok Neked!!! Kép
Azert nem talalod mert Junko nem vette igenybe a szolgaltatasaimat Kép es nem folytattuk.
Szoval akkor regisztraltal, megvan a kodod?
Maradok gepkozelben ha kellek, de lanyok Ti is gyertek segitsunk Anettnek meg Junkonak (ha szeretne Kép ) regisztralni!!! Kép

Kriszti:???
Anyapoc:???

KépKép
KépKép
tontica

Anett: holnap folytatjuk ha akarod mert nagyon faradt vagyok.

Jo Eccakat Mindenkinek!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Moni!
Nagyon sajnálom, tényleg, mi van (remélem inkább csak volt) begyulladva? Jobban vagy? Szegény, ez nagyon durva lehetett.

Tontica!
Nagyon édi a családod! Főleg a cumis kép tetszik nekem.

Junko!
Sok sikert a házvásárláshoz. Mi is most vágunk bele, én is tuti ilyen ideges leszek. Elég nagy horderejű egy ilyen döntés. Bár mi már így is teljesen el vagyunk adósodva a mostani lakás miatt, így nekem legalább emiatt nem kell már izgulnom.

A hőm ma felment 36,9-re úgyhogy tegnapelőtt tuti megvolt a pé-m. Tényleg előrejött a 19.napról a 14-re a tea miatt.

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13

SZiasztok!
Újra itt.
Felrakom a görbémet, mert ilyet még nem láttatok! Egyébként még mindig a decemberi ciklusomat élem, de asszem most a napokban sikerült egy peteérést produkálni, úgyhogy most már remélem helyre áll a rend!
Kép

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla
Hát én már láttam ilyet,sajnos!Nézd:
Kép
Pont emiatt gondoltam,hogy lesz p.é.-d,csak később!Kimaradt egy mensid.Látom pont jókor akcióztatok!KépKépKépKép

Moni
Nagyon sajnálom!!!!!!Én is görcsölgettem egész héten,de szerencsére nem annyira ,mint te!
Gyógyulj meg hamar!!!!
Kép

Tontica
Nagyon szép a családod!!!!!Remek kisfiút hoztatok össze Apával!!!!!!!KépKépKép
Most akkor hajrá,egy kislány!!

Eszterke
Szupi a kép!KépKépKép

Zsóka
Nekem még két nap ,és letelik a closty erre a ciklusra!Kép

Bali
Hogy van a kismami?

Anett
Sikerült a fertyn görbézni?

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok lányok!

Csak egy gyors kérdésem volna felétek. Nem tudjátok véletlen, hogy a Fertilityben hol tudom beállítani azt, hogy ne a legutóbbi ciklusom hosszát (33 nap), hanem 28 napos ciklust mutasson alapból? Vagy akár úgy, mint Neked Tontica, mert neked mindig aktuális napig mutatja az állást.

Előre is köszönöm!

KépKép
titi_27

Üdv! Kép

Kamilla Kép
nahát! remélem ennek a maratoni ciklusnak lesz vmi pozitív eredménye! Kép

Tontica,
jók a képek! Kép ezt kiskölköt feltétlen meg kell ismételni! Kép legalábbis vmi nagyon hasonlót! Kép

Kriszta Kép
neked mi görcsölt? Kép most OK?

Bali,
gratula és egy nagy kanál irígykedés neked! Kép

Eszterke,
ma megyek! (úgy fosok) Kép
Ezt a macskás izét én is megkaptam!

angel37

Angyal
A hasam görcsölt!Sajnos még mindig vérzek,ez a 7. napKépKép
Este ráerősítettem a bromora!Bevettem 1 1/2 -t.No majd most jó ciklusom lesz!!!(gondolom én) KépKépKép

Ne izgulj!Minden rendben lesz majd!Én be szoktam húnyni a szemem ,míg vizsgál!Szintúgy a fogorvosnál!Hülye egy önámítás,de nálam bevált!KépKépKépKép

Titi

Míg tart a VIP státuszod,mutatja a várható ciklushosszt!

Nem lehet beállítani!Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Mindenkitől köszi akedves szavakat!

De, az egész kismedencém be van gyulladva... Kép Tegnap este is volt egy "rohamom", meg ma hajnalban is... De már volt gyógyszerem. Aludni nem sokat aludtam. Ma megyek vissza az orvosomhoz.

moni

Moni
Remélem mielőbb túl leszel rajta!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Lenne egy kérdésem.
Nekem mikor elkezdtek nőni a melleim oldalt egyből berepedezett a bőr. Még most is ott vannak a csíkok. Ezek szerint a hasam is tiszta csík lesz? Az már nem múlik el utána soha? Anyukámnak is nagyon csúnya lett szülés után. Van akin viszont meg se látszik, hogy szült. Ez piszokság!

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla
Ez az un. kelloidos hajlam sajnos öröklődik!
Kell kenni a hasad csíkosodás elleni krémekkel,úgy talán egy-két csíkkal megúszod!

KépKép

KépKép
okr

Felteszem a görbém, nézzetek rá kérlek benneteket, szerintetek volt már peteérés? A ciklusaim rendszeresen 28 naposak, a múltkor először késett 5 napot.

Kép

KépKép
titi_27

Titi
Sztem még a p.é.-d várat magára!Persze a 15.-i hőesés bíztató,de ma vmi miatt csökkent a hőd,így a mai is esélyes lehet!Pár nap múlva kiderül,addi g is akciózzatok!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Vagyok én is...

Tontica

Szt amit a múltkor írtam,azt sem olvastátok el,ezért nem írtam.,... KépPedig igyxekeztem neked is válaszolni nagggyon tudományosan Kép!
Na jó,meg persze álmikás vagyok,mert a csaj hol alszik,hol nem...de inkább az utóbbi Kép
Jók a képekKép!

Kamilla

Nem semmi a görbéd...
Csíkok:ez szt bőrtípustól függ...Ha a melleiden is lettek striák,akkor lehetséges,hogy a hasadon is lesznek.Meg kell próbálni kérmezni,de szt ha túl hirtelen a növekedés,akkor teljesen nem tudod megakadályozni....Egyik ismerősömnek az utolsó héten repedt szét a hasa...Kép(mármint képletesen...)
Nekem pl a hasamon semmi nincs,de anno,amikor fogytam,híztam,attól lett a csípőmön,igaz az sem nagyon látszik...
Annyit tehetsz még majd,hogy figyelsz a súlyodra,hogy ne túl hirtelen gyarapodj...

Kriszta

A Te görbéd is érdekesKép...
Mensi..KépDe én is bízom,hogy a bromo beállít!

Móni

sajnálom a gyulladást,remélem,mielőbb túl leszel rajta és nem lesz semmi maradandó..Kép

Bali

Gratula a babácskához,jó egészséget és szép gömbölyödéstKép!

Junko

Hajrá házvásárlás!!!Kép

Na megyek,mert mgé a rggeliig sem jutottam... Kép

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Köszi Okr! Igen, attól tartok, várat magára. Pedig annyira reménykedtem benne, hogy mára felmegy a hőm. Lehet, hogy megint késni fog a mensim. Nem értem, mindig pontos volt, mitől lehet, hogy igy tolódik?! Mert akkor logikus lenne a kb mostani peteérés.

KépKép
titi_27

Jó, hogy már most a csíkok miatt aggódok, mikor még teherbe se estem. Azért köszi az infokat.

Kép

Kép
kamilla306

Kriszta,
Úristen 7 nap! Kép Nekem 5. nap már semmi, negyediken is ippeg hogy! De biztos ez se jó... Kép

Reméljük a bromó megteszi áldásos hatását! Kép

A keloid az nem az, ami műtéti hegekből tud lenni, ha csúnyán gyógyul?

Titi,
még nem Kép De ha holnap felmegy, akkor mégis ma volt! Kép

Móni,
mihamarabbi jobbuást neked! lehet, hogy amint ez rendbejön, sikerülni fog a baba is! Kép nem lehet, hogy emiatt nem ment?

angel37

Sziasztok!
Nekem mindig is 7 napos volt a mensim!Aztan amikor elkezdtem szedni a Clostyt a 3.napon akkor attol kezdve egyre csokkent!Volt hogy az 5.nap mar semmi nem volt!
Kriszti!Lehet hogy ez nagyon kicsi adag ahhoz hogy hasson valamitKép

Kép
Kép
ancsa81

Angel!
Erre inkább priviben írok választ.

moni

Sziasztok!

Anyapoc: Kép

Dehogynem olvastam el, minden hozzaszolast elolvasok csak neha amire odajutok hogy hozzaszoljak elfelejtem mit is akartam, ne haragudj!!!
En mindig varom hogy irjal mert olyan okosakat tudsz irni es olyan szimpatikus hangvetelben.
Tudomasul vettem amit irtal a szurkalasrol meg a petesejt elettartalmarol hat errol a ciklusrol mar lemondtam eppen ezert. Kép Kép
Annak nagyon orulok hogy erzem a szurkalast sot azt is ereztem hogy a mehszaj feljebb van es puhabb, szoval pe.szakerto lettem. Kép
A kislanyodat nagyon irigylem Toled de az ejszakazast nem. Kép Nekem mar regota nem kell. hi-hi-hi Ma is 10-kor keltunk. Kép

Ezt a kepet csak Neked kuldom karpotlasul. Kép
/na azert a Tobbiek is megnezhetik Kép /
Latszik a szep szines fal meg az uj piros szonyegem. Kép
Kép
(Igerem mostmar abbahagyom a kepfeltoltest! Kép )

U.i.: Nagyon szep volt a szivarvany!!!

KépKép
KépKép
tontica

Junko: Kép
Tegnap este akartam irni Neked csak elmaradt Kép bocsi. Miert vagy annyira biztos hogy nem a babatol van a hanyinger? Jobban vagy? Nem kell ilyen komolyan venni az eletet, majd csak lesz valahogy, ne idegeskedj, meglatod majd hogy fogod elvezni amikor mar meglesz a sajat hazad es a Te izlesednek megfeleloen rendezheted be. Kép
Csinalhatsz babaszobat, erre gondolj!!! Kép
Milyen a mai hod? Le vagy fel? Kép

Tucsok: Kép
Orulok hogy kezd lerovidulni a ciklusod, akkor most ejjel, nappal szex, nem?! Kép

Kamilla: KépLegalabb volt pe-d!!! Kép
Orulj neki hogy nonek a melleid, nekem osszemennek. Kép
En kenoccsel kenegettem magam reggel es este es nem lettem csikos. Nagyon kell vigyazni hogy 12 kilonal tobbet ne hizzal. Amugy ha megvan a baba meg a csikokat sem fogod banni. Kép

Kriszti: Neked is szupi kislanyod van, akkor most hajra kisfiu! Kép
Sajnalom hogy ilyen sokaig tart a menzid es gorcsolsz is. Kép

Titi: Kriszti mar valaszolt. En meg annak orulnek ha VIP statuszu lennek mint Te. Kép
Szerintem sem volt meg pe-d de remelehetoleg majd most folmegy. Kép

Angyal: Kép Mi az a macskas ize? Kép
"ezt kiskölköt feltétlen meg kell ismételni" - KOSZI!!!
Azon vagyok mindenaron!!! Kép Csak kislany valtozatban! Kép

Moni: Kép
Mitol lehet a kismedence begyulladva?

KépKép
KépKép
tontica

Persze, Tontica! Nem bánnám én a csíkokat! (De azért jobb lenne, ha nem lenne. Bár biztos lehet plasztikázni. Mondjuk csak akkor érdemes ha már nem szülök többet. )

A pé-nek én is örülök ám nagyon. Még ha nem is lesz belőle semmi akkor is.

A mellnövekedés nem mostanában volt sajnos, hanem 12 évesen és hamar meg is állt. Csak példának hoztam fel a csíkok miatt.

Kép

Kép
kamilla306

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?