VERAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Ez egyszerűen fantasztikus! Annyira örülök nektek! Ne aggódj amiatt, hogy egyelőre még nem tudod fel se fogni, én még most is alig, ráadásul az émelygős hányós időszak is elmúlt, úgyhogy.... szép pocakosodást kívánok neked!
MINDENKI BABÁS LETT!!! HURRÁ!!!
Annácskát is idehívhatnánk, hátha... én is ismerem őt már egy ideje, sajnálom, hogy így elszúrták az időt vele a Dévaiban.
Verocs
én ma egy hete voltam dokinál, annyira megdicsért, hogy meg is lepődtem. Olyan a vérképem, hogy véradó lehetnék most kismamaként. Én szedek mindenféle vitamint, ha természetes vitaminokat szedsz (nem szintetikusat, gyógyszertárit), akkor nem tudod túladagolni, és nagyon nagy hatékonysággal fel is tud szívódni. Én ilyeneket szedek, a doki azt mondta, hogy csak ezért lehet ez, mert ugye enni sem tudtam sokáig. Szedjed, az a biztos.
A babócánk a 14. héten 10 cm ülőmagasságú volt, nagyon szépen fejlődik, jövő héten lesz az AFP csütörtökön, szerdán pedig mozizunk 4Ds UH-on. Már nagyon várom. Jó lenne, ha én is érezném a mocorgását a 16. hétben
. Hányinger elmúlt, bírok enni most már húsféléket és tejterméket is, a baj most az, hogy úgy tűnik fehérjeallergiám lett, viszkető csalánkiütéseim vannak kb. egy hete. Állítólag a tej-húsfogyasztástól, mert 3 hónapig rá se néztem ezekre, most is csak módjával eszem. Na, mindegy. Remélem elmúlik. Nektek volt hasonló? Én még sosem voltam allergén semmire.
Pirus
küldjél tényleg fotót!
Kismamik
ti hogy vagytok? Újabb fotók? Élmények? Olyan szívesen olvasgatok rólatok! Írjatok egy kicsit!
Puszi
Noémi és pocaklakó
14+6