Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Valaki felvetette, hogy írhatnánk magunkról pár sort. Szerintem ezt jobb köülön topicba tenni, így meg is lehet találni.
Akkor magamról: Pethes Ildi vagyok, babanetrõl jöttem ide (is), ott ezen a néven futok.
Gyerekeim: Bálint, 1993.06. most elsõs
Ilcsi (Ilona) 1995.07. és Gergõ 1995.07. ovisok, még jövõre is.
Jelenleg dolgozom, és munkaidõben érem el a netet.
Ildi
Ildi
 


Szintén babanetes vagyok, de szívesen olvasgatok erre is.
A nevem:Péli Kinga
3 ficskám van:áBEL 1992.11.16
ZSOMBOR 1995.4.24
BARNABáS 1997.1.23

örömmel készülünk a negyedik gyerkõcünkre.
Igazságügyi vegyésszakértõként dolgozom, a párom
aktuárius, otthonról szoktam neteszni.
Kinga
kinga
 


Sziasztok!
Enci vagyok . Bõvebb informácóért írjatok .
Enci
 

 
 

Szia Enci!
Vegyük úgy, hogy írtam, mármint a bõvebb információért. De csak ide, mivel se címed, se mail címed.
Apa, a Kölöknet-rõl
apa
 


Sziaszok én is a babanetrõl jöttem ide nézelõdni.Egy gyerekünk van (egyelõre):
Anikó-Katalin 2000 04 06
Egyetemista vagyok elte,filozófia most kezdem a 4-ed évet,a párom egy reklám irodában dolgozik.
sziasztok Réka
VRéka
 


Sziasztok!
én új vagyok a babaneten, és itt is.Van egy 4 hónapos kisfiam ,Márton.Jelenleg nem dolgozom,élvezem hogy anyuka lettem.Ha nem gond csak a fantázia nevemet adom meg.
üdvözlet:Felhöcske
Felhöcske
 


Kedves Szülõk!
én csak ajánlani szeretném magam. Idén végzett, fiatal óvóvnõ vagyok,pedagógia szakos egyetemista. Gyermekfelügyeletet vállalok 14 éves korom óta, jelenleg is. Ajánlatom, ill.kérésem, akinek tetszene: hosszú távú "munkára" van szükségem, heti legalább három alkalom (ez fontos!), kivételek a kéthetente péntekek(a suli miatt), 600ft/óra. 1 évesnél idõsebb gyerekeket vállalok. Zuglóban lakom, de ha nem vagy nagyon messze, jelentkezz! Megbízható vagyok, októbertõl tudok kezdeni!írj, ha kíváncs ivagy rám!
Borcsi
 


Kattints a gyermekfelügyeletre!
Névtelen
 


Sziasztok,
én csak bekukkantottam ide, kíváncsiságból. Milyen sok itt a babanetes !
üdv mindenkinek
Zsóka (babaneten is ezzel a névvel)
Zsóka
 


Sziasztok illetve jó napot kedves szülok! Zita vagyok, 23 éves, idén "szerzett" tanári diplomával. Nagy kedvvel -és tapasztalattal- vállalnék gyermekfelügyeletet heti néhány alkalommal, a 13. kerületben és környékén, illetve a kék metró vonalán 600 Ft/óra munkabérért. Megegyezés alapján korrepetálást is vállalok. Ha szeretnétek, hogy egy kedves lány vigyázzon kisiskolás gyermeketekre, írjatok kérlek e-mailt!
F. Zita
 


Csõsztök!
én Evelin vagyok 21éves. Van két lányom:
Izabella 3 éves
és Angelika fél éves.
Imádom a lányaimat.
Ha valakinek gyereknevelési problémája van,írjon
nekem,szivesen segítek.Mellékesen: foglalkozásom
fodrász,de most gyesen vagyok.
Evelin
 


Baláshi Laura vagyok,38 éves.
5 gyerekem van: 4lányom: Friderika 15éves,
Emma 13éves,
Liliána 11éves,
Irén 8éves,
1 fiam: Viktor 4éves
Budapesten lakok.Bébbiszitter a foglalkozásom.
1000Ft
Akit érdekel annak várom Mailét.
Lau
 


Sziasztok,
anilla vagyok, 28 éves, külkereskedelemmel foglalkozom, és fõiskolára járok.
Kisfiam 8 éves, Dominik a neve.
Mindenkinek üdvözlet!
anilla
 


Sziasztok!
én Judit vagyok.10 éves,5.osztályos.Budapesten élek..Ja és néha-néha füllentek
Szuper! Ma is megyünk színházba.Még a házim nincs kész Na mindegy.. Mindjárt leszállok a nettrõl!
Van tevém a teveclubba! és Neked?
Olyan magányos vagyok!
Na.jó de akkor is! írjatok!!!
Pá-pá! Puszi
Névtelen
 


Sziasztok!

Pluto a fantázia nevem.
Kis Fiam adta az ötletet, mert imádja a Plutoját.
Csak vele tud elaludni. A kis Fiam most 1,5 éves. én most gyesen vagyok, nem dolgozom. Bár ö még kicsi, de szivesen olvasgatok nagyobb gyerekekröl, tapasztalat szerzés miatt.
Pluto
 


Sziasztok!
Juli vagyok és én is a babanet-rõl "jöttem"
Egyébként 2 kislányom van.lilla 8 éves, Nóri 7 éves.
Patchwork a hobbim /folton -folt/ ,amit a gyerekeim is imádnak/rongybabák,babajátékok,mindenféle kraetív dolgokat készítek/ és ha valaki szeretne ebbe a dologba egy kicsit elméjülni,szívesen segítek neki.A gyerekeimen létom,mennyire fontos a számukra a közös "alkotás" és biztos vagyok benne,hogy ezt más gyermek is nagyon jó néven venné.Csak sokan nem tudják,hová forduljanak,kitõl kérjenek segítséget.Nos én itt vagyok kéznél!!!
Egyébként a játékokon kívül sok mást is készítünk,mint pl.: hátizsák,tarisznya,dekorgumizás,decoupage-szalvéta technika alkalmazása mind szövetre,ill.egyéb dolgokra.Patchwork-takarók és egyéb kiegészítõk.Szóval bátran jelentkezzetek,szívesen segítek az elkészítésben és bizonyos igényeket is ki tudok elégíteni.
E-mail címem: dresztergomi@dunanet.hu
telefonom: 06-30/372-1581.
Kõhalminé J
 


Sziasztok!

Lukács Panna vagyok, 2 és fél éves, és ajánlom mindnkinek a weboldalamat, találhattok ott képeket rólam, olvasnivalót, és meghallgathattok egy csomó mesét is.

A cím:

[url=http://pannaweb.freeweb.hu" TARGET="_top]http://pannaweb.freeweb.hu[/url]
Névtelen
 


Sziasztok!Dóri vagyok Szombathelyről,a csatin Dork@ néven futok.Foglalkozásomra nézve diplomás ápolónő vagyok,jelenleg a hó elejétől házi betegápolásban dolgozom!
1 kislányom van,Baldauf Panka,aki 2001.04.18-án született,császármetszéssel,kistestvért most tervezünk neki.
Emilcímem:bottone@freemail.hu
 


Sziasztok! Kata vagyok Budapestről. Van egy kislányom Viviennek hívják, nyáron lesz 4 éves. Én már jelenleg dolgozom de szívesen leveleznék anyukákkal gyereknevelésről és még sok mindenről Irjatok. Emilcímem:mesina@vipmail.hu
 


Sziasztok Kata vagyok 32 éves 3gyermekem van Tamás 5,5éves Ádám 4 mult Péter 2 lesz szeptemberbe ti nagy családosok hogy osztjátok be az idötöket? meg érdekelne a folt ragasztások üdv: Kata


Sziasztok!
Megprobalok rovid lenni.A kislanyomnak egy genetikai izombetegsege van: "Multi-mini core" a neve.Ez a neveben is benne van, hogy egy izomsejten belul tobb apro lyukacsok vannak.Ennek a legfobb tunete, hogy az egesz teste sulyosan izomgyenge,szo szerint olyan,mint egy rongy-baba.Most 16 honapos,meg a fejet nem tudja sem emelni,sem forditani magatol,sem tartani,kezet,labat sem tudja tartani,sem emelni.
A keresem az lenne mindenkihez, hogy ha valaki ismer egy multi-minicore-os, vagy central core-os,esetleg multi core-os,ill. mini core-os beteget,legyen az felnott vagy gyerek, mindenkeppen szeretnem megismerni.Ez a betegseg nagyon ritka,semmit nem tudnak rola,igy a kimenetelet sem tudjak megmondani.Viszont a neten valo kutatasaimbol kiderult,hogy a teljes gyogyulastol a kinszenvedeses halalig minden elofordult mar ebben a betegsegben vilagszerte.
Szeretnek tapasztalatokat cserelni.Szeretnem tudni,hogy mire szamithatok es szivesen segitek is olyannak,akinek meg kisebb a gyereke es nem jart meg annyi mindent vegig,mint en.
KERLEK KERDEZZETEK MEG AZ ISMEROSEITEKET IS,HOGY HATHA RATALALOK EGY ILYEN SORSTARSA.UGY TALAN KONNYEBB LESZ MINDKETTONKNEK. KOSZONOM SZEPEN ES MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARACSONYT KIVANOK!!
A mobilszamom: 06-20-464-3738.
 
Vizsgalataink:
- izomenzimekrol verevetel (LDH,CK nagyon magas,ugyhogy pozitiv),
- genetikai vervetel (SMA negativ),
-anyagcsere betegseggel kapcsolatos vervetelek (neg.),
-neurologia (Dr.Nagy Andrea Madarasz rend.int.),
-genetika (Dr.Timar Laszlo Orsz.Teratologiai Int.),
-neuromuscularis vizsgalatok (Dr.Herczegfalvy Agnes Bethesda rend.int.):
- EMG (poz.),ENG (neg.),
-izombiopsia,szovettani vizsgalat Munchenben tortent, igy kaptuk meg a diagnozist a Multi-mini core myopathia-t.
-rettenetesen sok orthopediai vizsgalat, mert dongalabbal szuletett....meg ez is....
-mozgasrechabilitacios vizsgalat (Dr.Vekerdy Nagy Zsuzsanna)
-gastroenterologiai kivizsgalas (Dr.Nagy Aniko Heim Pal Korhaz Gastroenterologia): gyomorszondat kapott,mert tul hamar elfarad az evesben es a minimalis adagnak a felenel is kevesebbet eszik meg magatol.Viszont a szonda ota hizik,fejlodik nagyon lassan es aprolekosan,de megsem merek az egekig ugralni oromomben,mert ez meg nem minden.meg annyira lagymatag minden, hogy ezt meg barmikor elveszithetem.
Kezelesek:
- eloszor (3honaposan)a Katona modszer, ami nem jott be, mert a kislanyom (Juli) tul hypotonias volt,igy mar nem ajanlottak
- utana Deveny kezeles (DSGM),az nagyon jo volt, de latvanyos javulas nem volt, heti 3x jartunk 1-1orara, osszesen 58x voltunk
- sima natur gyogytornasz is tornaztatta a Madarasz rendeloben a Devennyel egyidoben
- most nyar ota az OORIban vagyunk komplex mozgas rechabilitacion,ahol petos konduktor,deveny kezelest,hydroterapiat kap,en csinalom mellette az elektroterapiat,plusz meg csinalok egy nemet neurophysiologus es egy gyogytornasz altal kifejlesztett tornat is neki.De meg mindig nem tud megcsinalni annyit sem,mint egy ujszulott,mert az is legalabb felhuzza a kezeit is meg a labait is.De a Juli sem fordulni,sem semmit nem tud.Viszont nagyon okos, gyonyoru szep es mar sokmindent beszel is.Nagyon szeretem...egyedul nevelem,apukaja lelepett,mikor kiderult,hogy beteg.Teljesen meg mindig nem hevertem ki,de nem sok idom van a Juli mellett rajta gondolkodni.
Budapesten elunk,es tovabbra is keresem a MULTI CORE MYOPATHIA; MINI CORE MYOPATHIA; CENTRAL CORE MYOPATHIA; MULTI-MINI CORE MYOPATHIA DIAGNOZISU BETEGEKET.en barhova az orszagban elmegyek,ha talalkozhatok egy ilyen beteggel,nem szamit mennyire messze van.Elegem van abbol,hogy a legtobb doki azt sem tudja,mi fan terem ez a betegseg,elottem meg sosem hallottak rola, aki hallott rola,az sem ismeri,csak talalgat,amelyik meg meg ert is hozza,az meg eltemeti a gyerekemet joforman latatlanban csak azert,mert rossz napja van....
 
 Ja es HRG-ben is voltunk, csinaljuk is, de csak a vizben, es
-korai fejlesztobe is jarunk (Barczi Gusztav),ahol kezelesen kivul meg ertelmi fejlesztes es kezugyesseg gyakorlas van.Mindent ert,ugyhogy majdnem mindent,amire kepes, felszolitasra megteszi.
telefon szamom: 06-20-464-3738...Sziasztok es elore is mindent koszonok
 
 


Sziasztok!
Kriszti vagyok és 2 gyermeket nevelek. Ha bővebbet szeretnél megtudni családunkról, kukkants be a www.gportal.hu/roboka lapra! Megnézheted a gyerekeimet, olvashatsz gyerekszájakat és babanaplót! :lol:
 


Sziasztok!


8 éves tapasztalattal és referenciákkal, valamint óvodapedagógusi diplomával rendelkező bébiszitter vagyok.

Pesten és Pest környékén is vállalok gyermekfelügyeletet.
Saját autóval rendelkezem, amiben 2 db gyermekülés található, ha a gyermeket, gyermekeket szállitani kell.

Telefon: 06-30-811-44-54

Büvebben irjatok, vagy nézzétek meg a gyermekfelügyelet topicot.
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Kölökidõ

Jegyzetfüzet: