Hmmc
Köszönjük szépen a meghívást, jó volt! Írok privit, mert amit küldtél mailt nem kaptam meg! Ezért nem is írtam a csajnak!
Ilba
Okés beírtalak! Igen közel laksz Cashoz!
Odex
Ismerős ez a szűk 3 óra, de már nincs ilyen gond!
Sancsi
Nekünk kicsit tovább is tartott, mint 3 hónap ez a pocakfájás. Szóval kitartás! Van már gripe water?
Laga
Nem semmi mérteti vannak Teusnak???
Bocsi, hogy így eltűntem, bár már tudhatjátok, hogy Kori megint beteg. De még mennyire?!
Tegnap éjjel nagyon sokat fent volt Kori, azt hittük a foga miatt, de reggel sokat pukizott, büfizett. Majd szopi után kihányt mindent, aztán a kaját is. Gondolkoztam, hogy menjünk-e a dokihoz, vagy valami gyomor rontása lehet. Beszéltem Szilvamaggal és ő mondta, hogy járvány van most hányós-hasmenéses-lázas. Kétszer hányt Kori láza nem volt, de azért elmentünk a dokihoz tegnap még jó, (bár du. már nem produkált semmit (nem hányt és a hasa sem ment)). Viszont éjjel????? Még jó, hogy ennyire ébren alvó vagyok, hallottam, hogy hányt Kori (éjfélkor), ugrok ki az ágyból Lacinak szólok. Kori hanyadt volt (már úgy alszik, ahogy neki kényelmes) és úgy hányt, csak úgy dölt szegényből, aztán kiabáltam Lacinak erre végre felébredt. Több, mint fél óra volt, mire minden rendben volt. Laci Korit "pucolgatta" én pedig az ágyát és környezetét. Szegény Kori a nyaka, haja tele volt hányássál mivel hanyadt feküdt. Hálózsák, ruhája, takarója, lepedője, szivacsa, ágyban levő plüssik is (kedvenc micimaci is) merő egy büdős hányásos, szóval mindent kiöblítettem aztán be a mosógépbe és el is indítottam. Kori eléggé felébredt, nem akart aludni, közöttünk volt, de nem is mozgott nagyon csak a keze, nagyon meleg volt, tuti lázas. A mi dokint azt mondja 38 fok alatt nem kell lázcsillapító, ezt a véleményét osztom is. Korinak csak a keze járt folyamatosan, amitől Laci sem tudott aludni, ő meg dolgozni megy, ezért átköltöztünk Kori szobájába. Ott már van neki egy ágy, de csak 80 cm "széles" azon nem férünk el ketten, ezért a takarót a földre raktam és azon feküdtünk. Hát számomra nagyon kényelmetlen volt, de aludni amúgy sem tudtam! Hajnali 4-ig tuti fent volt szegénykém is, csak 7-ig aludt 38,3 volt a láza. Adtam neki hányásra kúpot, lázcsillapítót még mindig nem. Viszont mosolygósan kelt kiszopizta egyik cicit, tisztába tettem, majd másik cicit. Szerencsére nem hányta ki. 8-kor csináltam neki banánt és almát leturmixolva + kekszet majszolt. 10-ig fent volt, amit nagyon csodáltam, mert iszonyú fáradt volt már és csak egy órát aludt. Ebédre főztem rízst, répát és ezt turmixoltam össze, tettem még bele alma levet és körte sürítményt. Eszegette, persze nem sokat, de már ennek is örültem. Hányni nem hányt viszont kétszer fosott. 11-kor lehet, hogy emiatt ébredt fel, mert akkor is kakás volt, ő pedig álmában soha nem kakilt be - szerencsére. Remélem hamarosan megszűnik ez a szörnyű dolog, de ma tuti a mi szobánkba fog aludni (még áll a kiságy), ha nyügi lesz, akkor költözünk le a földre a szobájába. Azt hiszem hamarosan megyünk a szivacsoshoz, ilyen esetekre pussz egy az ágyába és egy a földre!