Sziasztok csajok!
Huuuu annyi mindent irtatok,hogy nem gyöztem visszaolvasni!!!Azért sikerült!
Elöször is,nagyon köszönöm Balázsom nevében a névnapi jokvánságokat,nagyon jol estek!
Másodszor csatlakozom a többiekhez,és nagyon boldog névnapot kivánok Gottinak igy utolag,és a mi kedves Észtországban élö kismamánknak Dórinak!!
Na szoval azért nem tudtam jönni,mert apukám korházba került(agyvérzés gyanu
),és most vesznek uj autot,azt intéztük helyettük Budapesten a bankban.Apa jobban van már,de én akkor is nagyon félek,mert világ életében egy tök energikus pasi volt,és az is ,és én nagyon nem szeretném,ha lerobbanna.59 éves,még nagyon fiatal ahhoz.Én amugy is nagyon apás vagyok,és ezért jobban ki is készit a dolog,mint a család többi tagját.
Nah mindegy,remélem meggyogyul,és minden a régi lesz.
Ennyit a hiányzásom okárol.
Gotti
Nagyon szép a kép a kiscsajrol,minden tiszteletem a Tied,hogy a nagy család mellet még fini torták sütésére is van idöd,és energiád!!Dobhatnál nekem is belöle egy keveset!!
Adri
Gratulálok,a föcimekhez!
Fasza csaj vagy Te,ripsz-ropsz el fogod végezni a sulit.Egyébként ha a dolidhoz kell anyag,akkor irok idönként magunkrol.(válás,gyerekek,stb.bármi,de tényleg!!)Van mit
Denizsa
Sajnálom a szüleid válását én is,mert volt egy idöszak az én szüleimnél is,ami elég gázos volt,és ugy volt,hogy ök is válnak,na ez engem nagyon odavágott!!Szerintem kortol függetlenül egy gyereket nagyon megvisel,ha a szülei válnak.Csak talán a felnött már picit könnyebben dolgozza fel.Talán...
A kisfiad nagyon ügyi,és aranyos!!Majd meglátod,nemsokára ugy mászik,mint a nyil!!
Klasszul sikerült a kép.
A fogzás Balázsomat is nagyon megviselte,és meg viseli,ugyanis 5 honapos kora ota szinte folyamatosan fogzik.Azota nem nagyon alszunk éjjel.Nagyon sokszor fent van.Bár nem akarom elkiabálni,mostanában csak 1-2szer kel fel,és vissza is alszik hamar.Láz még nem volt miatta,de öszintén megmondom nem is nagyon mértem,mert én csak akkor mérek lázat,ha feltünöen melegnek érzem a pici testét vagy a homlokát.
A gélt mi is kiprobáltuk,még a háromnegyede meg is van,mert nem igazán használ.Amikor nagyon erösen fogzott,akkor én VIBRUCOL kupot(homeos)adtam neki,na az ugy vettem észre,hogy valamelyest enyhitette a szenvedését.Most már mivel nagyobb,talán jobban birja,mert nem olyan nyügi.8 fog van már,kettö a mult héten bujt ki,elötte 6 honaposan a 6 szinte egyszerre.
Dori
Szegénykék,megint jön rátok a marha hideg,itt nálunk is minusz 10 körül van,ahogy Adri is irta.
De bizzunk benne,hogy nemsokára jön a tavasz!!!Remélem minél hamarabb,mert az a kedvenc évszakom!!
Tök jo,hogy angolul tudsz beszélni a kintiekkel,gyakorlod igy a nyelvet!!
Ditta
A sütidhez NO KOMMENT!!Lassan bekészitem a gép mellé a Bazsi egyik elökéjét,mert mindig csurog itt a nyálam a sütijeidtöl!!
Moni
Mi van a kisfiaddal???Jol vagytok már?Irj ha tudsz!
Na ennyi egyenlöre,igyekszem többet jönni mostmár,szép napot Nektek és családotoknak!!
Puszika:Kinga
Ui.:Adri:Ne szomoruzzatok!
--->nagyon jooo!