Kiscsillag
a cukrod magas. Terhesen is max. 7.8 lehetne a terheléses érték 2 órával, amikor a cukorintolerancia gyakoribb. Ez tényleg magas és az sem jó, hogy 12-re felment az 1 órás érték. Erre nagyon oda kell fiygelned, mert ha nem teszed, akkor babásan nagyon-nagyon könnyen csúszhatsz át az inzulinos körbe. Gondolom el fogják neked mondani, de diéta, ami kell. ELső blikkre szerintem 160 gr-os elég lehet. Ami nagyon fontos minden vércukorral kapcsolatos problémánál - és ne is írd le, hogy nem tudod megvalósítani, mert az egészéges múlik ezen, így meg _kell_ valósítani, hogy később ne legyél cukorbeteg. Tehát 3 óránként étkezés, hogy ne ingadozzon a vércukorszint, ha pl. vesszünk egy 160 gros diétát, akkor az úgy néz ki, hogy 30+20+55+20+35 gr szénhidrát(7ó, 10ó, 13ó, 16ó, 19ó).
Tényleg ezen múlik, és ezzel elkerülhető, hogy idősebb korodra inzulinos cukorbeteg legyél... de ezen nagyon-nagyon múlik. Ezek alapján az eredméynek alapján Te egyértelműen a cukorbetegségre veszélyeztetettek kategóriájába tartozol. 3-4 órás eredmény nincs??? mert még az is számítana, hogy ott mennyire esik le.
peteérés: ha szabályos ciklusaid vannak, akkor kb. 90%, hogy van spontán peteérésed, ha össze vissza ugrál 25-45 nap között, akkor valószínűsíthető, hogy gond van. Ha stabilan 40-50 naposak a ciklusaid, akkor ált. van peteérésed, de gond is van valami.
babatéma: lehet, hogy rosszul gondolom, de ezen a mélyponton túl kell jutni. Tudom én is végigcsináltam, de szerintem akkor tudunk igazán jól hozzáállni ehhez, ha ezek a rosszérzések kicsit eltűnnek. Ha tudunk más örömének örülni, persze kijön a mi fájdalmunk is, de ő nem tehet arról, ami Veled történik, és ha igazán jó barátnők vagytok, akkor szeritem rosszul is esik neki, hogy nem látogatod meg. A problémátokról meg nyugodtan beszélhetsz vele.... szerintem....
Orsi