Új privát üzeneted érkezett!

Katus!Sajnálom apukádat de hidd el jó kezekben van!Beállítják a vérnyomását és minden rendben lesz!
Párodnak sok boldogságot!Kép
A Halálos kitérő az az amelyikben bolond,torz pasik öldökölnek egy erdőben?Ha nem akkor miről szól?A címe ismerős.

KépKép
eszti76

Katus!
Ne aggódj, minden rendben lesz apukáddal!

Évának megszületett a kislánya!!!

Abigél Róza Hawkins!!!! És mindketten jól vannak!!!

Kép
Vendég

Sziasztok!

A takaritas kozepen vagyok, Balint alszik, a tobbiek meg elmentek kocsit mosatni, ugyhogy pihenes keppen elolvastam a tegnapi hozzaszolasokat. Kép

Vero!
Az ovit meg fogom kerdezni, remelem elolvassak az e-mailt! (Az elozo levelemet tobb mint egy honapja irtam es meg nem jott valasz... Kép Mondjuk a ferje egy regi jo baratom, es a ferfiaknak nem erosseguk a leveliras. Kép)

Gratulalok Evanak!!! Kivancsian varom, hogy hogy zajlott az egesz, es persze kepeket is Abigelrol!

Katus!
Most mar jo kezekben van apukad! A korhazban be fogjak allitani a vernyomasat, es addig biztos ott tartjak amig beall, hogy otthon mar ne kelljen izgulni. Nekem is magas a vernyomasom, szedek ra gyogyszert mar tobb mint 5 eve. A Bencenel szuleskor nekem is felment 220/120-ra, de aztan a gyogyszer hatott, csak a vajudas kevert meg teljesen.
Ez nagyon jo, hogy ilyen meglepetese volt a ferjednek a szulinapjan! Te tudtal rola?
Az en anyukamnak is tegnap volt a szulinapja, a 60. es egy meglepetes bulit szerveztek neki. Kar, hogy mi nem tudtunk ott lenni, az lett volna az igazi meglepetes, de igy is nagyon jol sikerult.

Mi Pampers pelenkat hasznalunk. Ezt hasznaltam a Bencenel is vegig, ugyhogy nem tudom a tobbi milyen. Ez mindenesetre nagyon jo, amikor otthon vagyunk akkor is azt veszem. Ausztriaban valamivel olcsobb.

Gabi!
Nem, ez az ules nem dontheto. Az meg $80-ral tobb lett volna. A Bencenek is ilyen van, meg mindig azt hasznalja, (es fogja is amig meg kell neki ules). Neki is bevalt, hogy nem volt dontheto. Pedig itt aztan ulunk autoban eleget.
Milyen az a sajtos leves?
Mi grillezni fogunk vacsira. Itt most olyan jo az ido! Tiszta tavasz van. Azt hallottam, hogy valami idojarast befolyasolo aramlat vagy mi a fene, ami Gronland folott szokott lenni, elmozdult Oroszorszag fole, es ezert Europa kapja a kanadai telet mi meg az europait. En nem banom, mert nem szeretem a hideget, es az elmult 10 evben boven kijutott belole.

En nem vagyok egy nagy film nezo (igazabol tv-t is ritkan nezek), de a SZeretunk Raymond az egyik kedvencem. Igaz mar vege, de ennek ellenere itt minden nap van tobb epizod is. Mar kivulrol tudom oket, de azert ha megy megis megnezem. Annyit lehet rohogni rajta.

Na megyek, mert viragot kell ontozni, meg a port letorolni.

Agi

Kép
Kép
agi

Sziasztok!
Nem voltunk itthon a hétvégén.
GAbó, nekünk is ilyen ülésünk van, csak karfa nélküli (ez már újabb), de nem kellett volna a dönthetős. Nagyon elégedettek vagyunk vele.

Janka egy órája hisztizik.................. itthon, utcán, oviban, lépcsőházban, itthon!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Nicika"Ismerős a film címe mindha láttam volna,de nem ugrik be a történet.Nagyon szép lett Szinti szobája!Nagyon jó dolga lesz ennek a babának.Látom már a kis játékai is a helyükön vanna.

Vero!Gratula Évának remélem ha kijön tatr egy kis élmény beszámolót.Ez a sajtleves nem is igazán az csak így volt receptbe.De nagyon finom.Ha érdekel majd leírom.

Ági!De jó,hogy nálatok ilyen szép idő van irigyellek.Én már nagyon unom a hideget meg a havat is.A sajti levest majd du leírom,mert nemsokára megyünk a városba.

Nadine!Látom már mindenki nagyon vágyakozik a szoli után.Olyan jó neked,hogy nem igen kell bajlódnod a kaja kérdéssel nem kell minden nap azon törni a kis buksit,hogy mi legyen a kaja másnapra.Én ezt már nagyon unom.Vigyázz magadra nehogy megfázz ebben a hülye csalóka időben.Nem hiányzik egy csúnya megfázás.Szerintem aki először szül mindenkiben van félsz,hogy milyen lesz újra a gyömöszke.Ez szerintem normi.Én is bevoltam toja az elején mondta a doki,hogy finoman kell vissza szokni ne mindjárt puff a "közepibe".De hál isten jó volt.Majd lassan visszaálltok a normira.

Katus!Ne izgulj nem lesz semmi baj apukáddal.Beállítják neki és kap gyógyszereket.Nem lesz semmi gond.Ige tényleg jó ha vannak ilyen barátok pláne ha már ugye nem is laktok otthon és így is képoesek voltak ennyit utazni.Kevés az igazi jóbarát.Sajnos.Boldog szülinapot!!!!!!!!!

Eszti!Örülök,hogy jól telt az este.Ilyenből lehetne több is igaz?Még szopik a husi már csak reggel meg este.Nagyo örülök neki,mert mivel kéthetes kora óta csak az balból tudom szopiztatni azt hittem,hogy korán elapad majd,de hál isten nem így lett.Bár már nagyon kevés van,de még elég neki.
Most sajnos be kell fejeznem bocsi akinek nem írtam majd du talán jövök ha ideférek.
Vendég

Nercsi! Az Édes hármas 3 fiatalról szól! Két srác és egy csaj akik tévedésből a kollégiumban egy szobába kerülnek mert a csajnak fiús neve van. Aztán A csaj beleszeret az egyik srácba, a srác a másik srácba, a másik srác meg a csajba. Szóval így körbe! És ezekről a bonyodalmakról szól!

Katus! Párodnak Boldog Szülinapot! Apukádnak pedig kívánom hogy hamar rendbe jöjjön! Szorítok nagyon!

Eszti! Mindenképpen úgy akartuk berendezni a gyerekszobát hogy semmi ne takarja el a falakat! Sikerült is! Ami takarásban van az meg ugysem olyan fontos!

Gratulálok Évának a kis Abigél Rózához!

Gabó! Még nincs túl sok játéka! Egy halom plüss van, meg egy szem csörgő!

KépKép
nicika

Sziasztok!
Gratula Évának és az újszülöttnek.Milyen boldog lehet most!

Nicika!Igen,emlékszem a filmre.Az egyik Baldwin fiú játtszik benne.Nem volt rossz a film.

Gabóca!Akármennyi is a tejci a szervezete meg fogja hálálni.Nagyon sok jó dolgot szív magába az anyatejjel.

Nekem egyszer ment fel a vérnyomásom terhesség alatt 125/90-re ami még így is a normális határon belül van de tekintve,hogy az én normálom a max 100/70 vagy mondjuk tegnap a 90/60 igy nekem az már magas volt.Emlékszem nem is voltam valami fényesen akkor.

Mi hét közben hozatjuk az ebédet így nekem nincs"mi legyen az ebéd"gondom.Csak a hét végén főzök.Nagyon kényelmes így és 1 adagy 500 ft.Annyiból nem hoznám ki ha én csinálnám és szép nagy az adag.

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Kicsit takarítgattam délelőtt, nemsokára csinálom az ebédet. Paprikás lisztbe fogom forgatni a husikat és fokhagyma mellett sütöm ki, mellé rizs lesz.

Katus,
nagyon rendesek párod barátai, hogy megleptek titeket, olyan jó, amikor az embernek ilyen barátai vannak! Kép
Sajnálom, hogy apukád kórházban van, de biztosan helyrejön majd a vérnyomása. Amúgy is szokott vele gond lenni? Vagy ez csak most jött elő?

Éva,
gratulálok a kis Abigél Róza születéséhez, jó egészséget kívánok mindkettőtöknek! Kép
Kép

Ági,
olyan jó, hogy szép idő van nálatok! Kép Már én is úgy várom, hogy kicsit enyhüljön itt is. Igaz most is süt a nap, de hideg van és még a szél is fúj!
Kellemes grillezést mára, biztosan finom lesz! Kép

Amica,
mi a baj Jankával? Miért hisztizik? Szokott gyakran?

Gabi,
igen, jó, hogy nem mindig kell főzni és nem mindig kell gondolkodni azon, hogy mi legyen. De ismerős a téma, hogy kérdezed mit főzz és azt mondják rá, mindegy. Kép Anyu is mindig ezzel van meglőve. Azt mondja ő szívesen főz, csak mondjuk meg, hogy mit. De nekem ötletem sincs. Aztán mindig kitalál valamit! Szóval éhen nem halunk.. Kép

No most megyek, jövök még! Sziasztok! Kép

Nadine és Dorka 29+4 Kép
Kép

nadine81

Eszti,
honnan hozatjátok a kaját? Van szállítási költség is, vagy csak az 500 Ft/adag?

nadine81

Nadine!Nagycenkről a Classic étteremből hozatjuk.Cakli-pakli 500ft/adag.Szállítanak a környező falvakba is.Mi már nyár óta hozatjuk onnan és meg vagyunk velük elégedve.Változatosan és finoman főznek.
Elötte a kópházi Club Stolztól rendeltük de azok csődbe mentek.Aztán kicsit bajban is voltunk mert Kópházára Sopronból nem hoznak kaját de szerencsére a Classik mivel a Stolzosok szóltak nekik beindították ezt a szolgáltatást.

KépKép
eszti76

Nercsi!
Ti honnan hozatjátok? Én is azt tervezem az első egy vagy két hónapban. (és mennyibe kerül és sok-e és...) Kép Hogy van a kis Alíz-baba? Milyen volt az első dokihoz-menetel?

Mindenki! Kép
Voltam a Ferenczy J. utcai boltba hát nagyon szuper!!! Kiviszik házhoz a pelust ingyen ha betelefonál valaki! Kép
Előtte voltam a dokinál, méhszáj zárt (huhh), bakterért csütörtökön kell mennem és átvinni hozzá.Azt is mondta hogy most nem tűnik keménynek, látszik h pihentem. Ugyhogy egyenlőre még csak félig vagyok, de örülök a zárt méhsz-nak!

Katus!
Hogy van apukád? Remélem jobban!!!

Ági!
EVERYBODY loves Raymond!!! Mi a párommal az összes részt megnéztük, annyira jó volt!! Kár hogy vége!!

Eszti!
Nekem nagyon muszáj megadnod a kenyér receptet, annyira finom hogy nem igaz! Kép Nekem csupa bonyolult receptem van kenyérre!

Amica!
Janka is dackorszakos, nem?

Nicika!
Kik játszanak abban a filmben? (Édes 3mas)

Sziasztok!
Vero
Vendég

Vero! Na hogy kik játszanak benne azt most meg nem tudom mondani neked! Nem igazán ismertek azt hiszem!

KépKép
nicika

Nicika!
akkor így: nem egy pap meg egy rabbi meg egy szőke nő? Kép
Vendég

Vero! Nem! Az egy másik film! Kép

KépKép
nicika

Vero!A filmben Steven Baldwin,Lara Flin Bojl(tuti,hogy nem így kell írni)meg egy buzi kinézetű egyébként buzit is játszó srác szerepel.
A recept:Liszt:560g
víz:170ml
tej:140ml
1 zacsi porélesztő
3 evőkanál vaj vagy olaj
3-4 kiskanál só
Örülök,hogy ízlett!Nem kevésbé annak,hogy minden oké a méheddel és annak kicsi lakójával!Kép
Holnap én is meglátogatom a Nagy Bálintot,Szonja addig az öreg Berthánál lesz.
Megyek lefekszem mert egy picit köhögök és az nálam semmi jónak nem az előjele.Kép Kép

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
eszti76

Sziasztok!
Ma amikor kicsit lett volna időm írni a babanet tiszta dili volt...
Szóval Janka dackorszakos persze, de pár hete nagyon tombol, semmi se jó nekiKép

Nem tudom mi van velem, olvaslak ám benneteket, de ezzel a harmadik terhességgel olyan csöndes lettem, alig írok, a nyári topikba se nézek már be.
Áginak gratulálokKépKép, és majd jövök!

Ja, Eszti,emlékszel, mi találkoztunk is a búcsúbanKép

Kép
Kép
Kép
amica

Nicika!

Akkor leteszek a filmről kérdezgetésről. Nem láttam Kép De alkalmasint megnézem! Kép

Eszti!
Kösz a receptet, hány órás sütésre kell állítani?
Vigyázz magadra nehogy megint megfázzon a tüdőd!
Üdvölöm az ÖregBerthát!! Sok sikert holnapra!

Amica!
A dackorszak nekem 6 éve volt, de még mindig ráz a hideg ha rágondolok! Mottója: minden észérv félretesz éljen az üvöltés, hiszti és tomboláááááás!!!!!! Kép
Azért csak mesélj, ne csendeskedj itt!! Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Most nincs időm visszaolvasni és írni sem, csak annyit írnék, hogy a buszvégi boltban a Ferenczy J. utcában ingyenesen házhoz viszik a pelenkát, akár vidékre is! Tőlünk meg is kérdezte a pasas, hogy hol lakunk, mondtam Hegykő, azt mondta oda is! Kaptunk egy árlistát is, ki van részletezve, hogy melyik márkájú pelus melyik mérete hány db-os csomagban mennyibe kerül, illetve hány Ft-ra jön ki egy db. Telefonálni lehet, és hozzák. Tök jó. Egy-két apróságot vettünk ott, (8.000 FT Kép), de pelust még nem, mert vannak nekünk azok az utalványok, amiket gyógyszertárban is be lehet váltani, és már hónapok óta ott állnak a fiókban, eddig nem volt mire költeni, annyira nem vagyunk betegeskedők, hogy havi 4.000 Ft-ot ott költsünk el.. Most lesz mire. Aztán meglátjuk hogy fogy a pelus, ha majd kell tápszer, akkor azt is gyógyszertárban, és lehet ha így már kifutunk a havi 4.000-ből (tuti ki fogunk futni Kép), akkor irány a buszvégi üzlet! Vagy a telefon.
Holnap délelőtt visszaolvasok és írok, meg lehet, hogy bemásolom az árlistát és a telefonszámot, ha érdekel valakit.

Jóccakát Mindenkinek! Kép

Nadine

nadine81

Sziasztok!

Nalunk a Balint a delutanijat alussza eppen, igy van egy percem irni.
Reggel mikor neztem, nem volt a soproni topic elerheto...
Melyik bolt ez ami kiszallit? (Na Calgaryban biztos nem, Kép nem is azert kerdem, csak kivancsi vagyok.) Az amelyik a pleh doboz (tudjatok az a kocsma) mellett van?

Nadine!
Egyaltalan nem biztos, hogy kell majd tapszer! En eppen azon gondolkodtam, hogy a Bencenel anno mindent megvettem elore, egy nagy keszlet cumisuveget is, aztan soha nem hasznaltuk semmire. A Balintnal meg elo se szedtem oket. Mind a ket gyerek csoros szipokas poharbol kapott vizet amikor mar ittak azt is. A Balint meg mindig szopizik, pedig 3 het mulva 1 eves lesz. Utana meg mar kaphat tehentejet, ha akar.

Amica!
A dackorszak "remek" ido! En is "nagyon szerettem". A Bence olyan szinten tudta muvelni, hogy ha kert mondjuk vizet tolem, es az apja nyujtotta oda neki a poharat (mert o allt a konyhaban), akkor vissza kellett vinni, a pultra letenni, es nekem erte menni es odaadni neki, mert kulonben nem volt jo es visitott mint a malac....! "Alig varom", hogy a Balint is 2 eves legyen! Kép

Na felebredt a Balint (1 orat aludt csak), ugyhogy megyek is.

Kép
Kép
agi

Vero, Ági,
ismerős!!!!!!! Már másodszor megy a műsor. Olyan szertartásosak, hogy semmi sem mindegy. Ma reggel azon ment a műsor, hogy melyik ágyra lehet letenni a pizsamákatKép

A buszvégi bolt szerintem is jó, én már régota járok oda gyerekzokniért. Pelust mi egy ideje mindig az évente kétszer megrendezettpesti bababörzén vettünk, de akkor egyszerre vagy 20ezer forintért, mert jóval olcsóbb ott olyankor a pampers, libero..., de most már a belépő is nagyon drága lett, és ha mást nem akarsz venni az utiköltség is sok... Nekünk eddig bevált.

Mártonnál használtam mindenfélét, de mire nagy klett és kevesebbszer de sokat pisilt addigra a pampaersnél maradtunk, de eleinte amikor rengeteg fogy a buszvégi is tökéletes!!!!!!! Estetleg éjjel érdemes jobbat adni rá. Jankánál bevált a libero is, előtte nem szerettem, nála szinte végig ezt használtamKép

Szép napot! Sziasztok!

Nekem se volt cumisüvegem! Jankát még csak most választom el!

Kép
Kép
Kép
amica

Eszti!igen az a jó ha minnél tovább tud a babó szopikálni.Eddig"lekopogom" nem is beteges.

Nadine!Jó,hogy otthon nyílt egy ilyen bolt.Miket lehet még kapni?Majd ha haza megyünk lehet,hogy én is beugrom.Hétvégén is nyitva van?

Katus!minden oké apukáddal?

Jaj lányok!Tegnap olyan estém volt,hogy az csuda!Husi elaludt én meg a kandallónál csináltam egy kis kuckót magunknak és rendeztünk egy hatalmas hancurt.Ezentúl azt hiszem mindíg a kandesz mellett töltjük el a kellemes perceket.Hú!Még most is beleborzongok az estébe.Na jóvan nem ömlengek továbbKépJa és pár napja husi elkezdett mászni igaz még csak az alkarjával,de olyan édi!!Imádom!És tegnap végre elvoltam jelentkezni az autós suliba.Szombaton kezdem.Úgy várom már itt volt az ideje lassan itt vagyok 27-éves aztán még nincs jogsim.Tegnap nálunk is szarakodott a babanet délután csak a D-betűig jött be.Nemtom mi volt.
Na majd még jövök!

Nicika!Még egyben?

Ja igen és a sajtos leves!
1csm.répát lereszelünk megpároljuk vajon majd teszünk bele egy kis lisztet,sót,vegetát,petrezselymet,zellerlevelet utánna felöntjük tetszés szerint vízzel és beletesszük a kívánt zöldségeket.Tálaláskor sajtot reszelünk bele.Ez nem az igazi sajtleves,de ez volt a recept neve,de nagyon finom.Ma meg zöldséges pulykát fogunk enni hasáb burival.
Vendég

Sziasztok!Vero!Hála égnek ma még nem köhögtem egyet sem.KépTalán megúszom.A sütést az alap 1-es programon 3óra30perc alatt csinálja meg a gép,madiumra sütve 2lb-n.Most nekem is sül egy.Üdvözletet átadom!Kép

Amica!Tényleg,mi találkoztunk Hegykőn.Idén is jöttök?
Szonja kb 2 és fél éves kora óta éli a dackorszakát hol durván ,hol lazábban.KépHa bedurvul ember legyen a talpán aki kibírja enyhe idegösszeroppanás nélkül.Most pár napja egész csendes.

Nadine!A mi tápszeradagunk ára 1 hónapra kb 8000ft volt.KépPopókrémet is lehet iratni az orvossal és az kb 100ft/doboz.Azon lehet spórolni kicsit.

Ági!A bolt a VasVilla hátsó részével szemben van ott ahol a távolsági buszok kijönnek az állomásról.Mindíg is volt ott valmilyen üzlet.

KépKép
eszti76

Ági, régen autós bolt volt.

Eszti, az én szüleim Hegykőn laknak, mi mindig elmegyünk. Vasárnap csak délelőtt kicsit a tömeg előtt, meg hétfőn a vásárba.

Kép
Kép
Kép
amica

Mikor lesz a bucsu,hogy ennyire készültök?Ez a kenyérsutő dolog engem is éredeklne csak a párom nem akar venni,de lehet,hogy majd csak úgy hazaállítok vele.Hallottam,hogy nagyon finom kenyeret süt.Ezzel szoktál kalácsot is dagasztani?
Vendég

Sziasztok!

De jó, most látom, hogy Vero is írt arról a boltról!! Kép Ti is hétfőn voltatok, Vero? Kép
Szerintem az a pasi lehet a tulaj. Egyszer már voltunk bent körülnézni, akkor két csajszi volt, de ők nem ajánlgatták ennyire magukat. Igaz, akkor nem is vettünk semmit! Kép Lehet, hogy ez tetszett a fickónak.. Kép
Tök jó, hogy zárt a méhszáj, akkor most nyugi van! És látod, kell az a pihenés! Kép

Eszti,
húúú, akkor hajrá a szopi, ha ilyen drága a tápszer! Persze ebből nem is akartam előre bevásárolni, csak gondoltam a peluson kívül ez az a dolog, ami lehet, hogy kell majd és nem tíz fillérbe kerül.. De akkor tényleg nem! Kép

Amica,
két gyerkőccel és egy harmadikkal a pocidban el is hiszem, hogy nem is lehetsz annyira aktív! Kép És pláne így, hogy Janka dacos! Húú, ha most kezdődött, akkor ez egy darabig így lesz, igaz? Kép

Ági,
a buszvéges boltot Eszti tökéletesen leírta! Ez egy sarki bolt, mindig működött ott valami üzletféle. Bennem is az autósbolt maradt meg korábbról. Remélem ez most tovább lesz.. Kép

Gabó,
A baba- és gyerekruháktól kezdve minden kiegészítő megtalálható ott. Pelus, törlőkendő, mosópor, öblítő, törölköző, termosz, kütyük, csörgők, cumik, rágókák, hajgumik, fésűk, rengeteg minden. Olyan vegyesbolt szerűen. A hétvégi nyitvatartást nem tudom, mert a simát sem tudom. De szerintem szombaton simán nyitva lehet.

Mi tegnap vettünk rugit, fürdőlepedőt, cumi és cumisüvegmosó kefét, körömvágó ollót, fültisztítót, digitális látmérőt, orrszívót, rágókát, hőérzékelős etetőkanalat.

Ja, és Gabi,
hűűű, irigykedek a tegnap estéd miatt!!! Kép Kép Kép Nem semmi! Kép Nekünk nincs kandallónk, max a radiátor tövében lehet majd ilyen és ehhez hasonló huncutságokat elkövetni.. Kép De az nem olyan, mint egy kandalló! Kép
De a fürdőben, kádban, gyertyákkal... na, az még megoldható. Egyszer... Majd... Valamikor... Kép

Nadine és Dorka 29+5 Kép
Kép

nadine81

Gabi,
a búcsú októberben lesz!! Kép Kép

nadine81

Sziasztok lányok.
A tegnapi napunk katasztrófa volt. Reggel 6-tól, este 9-ig aludt a kicsi lányom össz-vissz 3 órát. De ma úgy látom bepótolja, elég jól durmol. Kép Ma megyünk újra a dokihoz, remélem már többet híízott és nem marad ekkora. Kép Kép

Katus!Remélem édesapád már jobban van, és hamar rendbejön.

Vero, örülök, hogy minden rendben veled eddig, reméljük a többi vizsgálat is jó lesz!! Kép
Mi az Alsólővér utcai Unicum étteremből hozatjuk az ebédet. Ma hozták először, majd leírom milyen volt ha megettem. Többféléből lehet választani, van leves, tészta, meg húsétel. Elég olcsó.

Nadine, a pelusárak engem is érdekelnek, írd majd le légyszi!!!

Gabó, éljenek az autósok. Sok sikert a tanfolyamhoz!!!
A sajtos leves nagyon izgi, kiírtam, majd szombaton kipróbálom. Mindegy milyen sajtot használunk??

Éva!!! Nagyon sok boldogságot kívánok a kislányodhoz!!!
Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nadine!Remélem majd egyszer én is eljutok abba boltba ha ennyi minden van.Annyi mindent írtál már,hogy megvettetek.Mi hiányzik még?A kandalló fénye mellett tényleg még hangulatosabb egy ilyen este,de a kádas verzió is fincsi lehet.Nálunk az a baj,hogy ez nem nagyon megvalósítható,mert nem akkora a kádunk.Majd ha elköltözünk akkor sarokkád lesz abban talán már jobban is elfér két emberke akkor kipróbáljuk.De a zuhany alatt sem rossz.Na jó most már tényleg elég ebből,mert nektek még kicsit odébb van a hancúrka.KépKépAzt hittem mostanában lesz a bucsu.Akkor arra már hármasba mentek a prütyivel.De jó is lesz az!!Kép

Nercsi!Szia!Lehet,hogy a picur érezte ezt a melegfrontot azért volt nyügibb.Biztos,hogy hízott már és rendesen is fejlődik ne aggodj minden oké lesz.Írj ha megjöttetek!KépA levesbe mindegy a sajt én mondjuk a trapistát szeretem.

Nicika nem igen jelentkezik.Talán van valami????
Vendég

No, itt vannak az árak, remélem sikerült... KépMegnevezés

nadine81

<!--attachment: Pelus__rlista-353659.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*18.9**Pelus+%e1rlista%2exls --><center><pre>
Kép
Pelus árlista.xls (18.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

Ez egy másik próba, nemtom jó-e...

nadine81

Nekem megnyitotta, ha így rákattintottam, de lehet, hogy csak azért mert az én gépemen rajt van??

nadine81

Nadine, köszi, nekem is megnyitotta.
áttanulmányozom

Erika

Kép
Kép
nercsi

Erika,
ejha, akkor a tegnapi nap nem lehetett semmi! Kép De tényleg remélhetőleg ma már kipiheni magát a lányka, és te is! Kép Nyűgös is volt, vagy csak simán fent volt és nézegetett?

Gabi,
én olyan korán kezdtem a tanfolyamot, hogy amikor mentem az első kresz-vizsgára, nem engedtek be, mert egy hét hiányzott ahhoz, hogy betöltsem azt a kort, ami ahhoz kellett, hogy vizsgázhassak.. Kép A tanfolyamot meg lehetett csinálni, az oktató tanár azt mondta, azért próbáljam meg azt a vizsgát. Ha elküldenek, max megyek egy hét múlva. Hát úgy lett. Kép
Meg is rántottak háromszor, azt hiszem. De az elsősegély, műszaki, rutin gyakorlati, és városi gyakorlati egyből meglett. Csak az a hülye elmélet.. Kép Hát az nem ment elsőre.. Kép
De a jogsiban ez nincs is bent! Kép

Nekünk sem sarokkádunk van, de ugye sok (ez esetben max 2 Kép) jó ember kis helyen is elfér! Kép Kép Kép Zuhanykabinunk nincs, szóval ha csak simán egyedül zuhanyzok, akkor is kifröcsög a víz, pláne ha nem egyedül állok alatta és nem is zuhanyzok.. Kép Kép Kép

nadine81

Gabi,
ezt még elfelejtettem: tulajdonképpen sok minden megvan már. Ami hiányzik még, az pelus a babának és nekem Kép, melltartóbetét, cumi, cumisüveg, éjjelifény, pelenkázószekrény és komód (ezek lapjai már itt vannak, csak össze kell szerelni Gáborkának Kép), mellszívó (ezt kölcsönkapom, szóval gyakorlatilag megvan, csak el kell hozni), kiságy is lapjaiban hever a szobában, csak össze kell rakni. Ja, és előtte le kell mosnom! Kép Tegnap vettünk bele matracot is. Ugyan kaptunk hozzá, de annak olyan retkes a huzata, hogy még 1000 fokon sem jönnének ki belőle a foltok. Így most vasn szép hófehér huzatos natracunk. Lehet, hogy ez is csúnyul majd, de legalább matraca legyen új a lánykának, ha már az ágyat kapta. Ami mondjuk nagy segítség. És nem kell majd visszaadnunk, és gyerekággyá alakítható. Szóval ezért is lett új szivacs. Kaptunk hordozót is vagy nemtom hogy hívják. Még keverem ám a szezont a fazonnal. Nem a kenguru, mert az is van, hanem az autóba tehető biztonsági izé. Tényleg ebben hozzuk majd haza a kórházból vagy mózesben? A mózes nem annyira biztonságos kocsiban, viszont kényelmesebb, mert a MaxiCosi-ban olyan hajlottan vannak, nem?

Ki miben vitte haza a kórházból a szerelem gyümölcsét? Kép

nadine81

nadine, mi hordozóban vittük haza alízt. kb.3 percre lakunk kocsival a kórháztól annyit kibírt. bár a mózes tényleg jobb a gerincüknek. csak a rendőr ne lássa.

tegnap csak a karomban lett volna hajlandó aludni, mihelyst letettem, ordított. csak el ne rontsam.
bocs hogy csak kisbetűkkel írok, de megint itt nézeget a karomban. várja a hamikát...

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nadine!Átnéztem ami engem most érint a pampersbe az a 7-18kg és ahogy elnéztem 200ft-al olcsóbb a 76db-os mint a tescoba.Asszem ha haza megyünk és nyitva lesz ott fogom a pelust megvenni.Kicsit félek az elmélettől és szerintem meg is fognak húzni bár ne így legyen.Apa azt mondta,hogy mindíg kikérdez és a gépen segít is gyakorolni.2000ft-ér lehet hazahozni CD-gyakorolni és ha vissza viszem akkor vissza kapom a lóvét.Ha meg lesz a műszaki kimegyünk a kocsihoz és apa elmagyaráz mindent.Így talán könnyebb lesz.De igen várom már,hogy rodeózhassak.Most kb:90-ből fog megállni ha nem bukok.Jó lett volna ha akkor amikor még suloiba jártam lett volna rá pénzünk"ez volt 11-éve és akkor volt 35.000"Akkor már rég rutinos vezető lehetnék.De végülis mindegy ez van.Végre meglesz ez a lényeg.Akkor nektek sem kellett olyan sokat költeni a babóra,mert ahogy olvasom nagyon sok mindent kaptatok.A matrac jó ha új,mert azt mondják,hogy nem jó a babának ha már használt a matrac.A védőnődtől majd fogsz kapni két listát,hogy mit kell vinni magaddal ha mész be és mi kell a babának ottanra és itthonra.Mi pólyában hoztuk haza,de van aki bébiülésben"már abba is lehet"van aki mózesben.A maxiban van külön egyfajta merevítő ami direkt piciknek van amit később ki tudsz majd venni ami tartja a kis nyakát.A kenguru nagyon jó dolog nem bántam meg,hogy megvettük csak ez előbb is eszenbe juthatott volna.Főleg így,hogy nem jó a babakocsi.Bár ezzel nem tudok órákat sétálni vele,de azért jó,hogy van.
Vendég

Igen, tudom, hogy az előírás a hordozó lett volna, de ugye nekünk 20-25 perc az út, ha normális tempóban jövünk. Márpedig nem akarunk száguldozni.. Kép
Szívem szerint mózesban hoznám, lehet, hogy majd előtte nap megkérdezem a csecsemősöket, hogy szerintük mennyire kényelmes/kényelmetlen lehet nekik a hordozó..

Akkor hamizzon csak! Kép Jajj, olyan aranyos lehet! Kb meddig tart egy szoptatás? van, hogy akár fél óra is lehet? Vagy több?

nadine81

Nercsi!Ennyitől nem fogod elrontani bár pici korban kell odafigyelni.hogy mennyit van kézben,mert hamar hizzászokik.Én is féltem,hogy elrontom,de nem így lett pedig a husi volt kézben eleget.
Vendég

. :o
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.18 11:44-kor.

katus78

Nadin, ha csak nem veszel autóba is beköthető mózest akkor csak a hordozó marad, de nyugi, hazáig minden rendben lesz veleKép

Kép
Kép
Kép
amica

Katus!Örülök,hogy apukáddal minden oké most már megnyugodhatsz nem lesz vele már semmi baj.Beállítják neki az új gyógyszereket és minde rendbe jön.Ne izgulj.Jön a másik szemfoga is!Te jó ég szegény kis vámpírka!Én ettől a két fogtól félek,hogy mi lesz ha ezek jönnek.Bár eddi mind a 4-nél csak azt vettük észre,hogy kint van.De minden baba másképp reagál rá.A sógornőm kislánya pl: majdbem minden fognál belázasodott és hasmenése volt.Mi eddig megúsztuk.Ugye de jó egy kicsit noszizini?Én még az ovodai időbe is vissza mennék.Egyre jobban erősödnek az emlékek így,hogy 2-hónap mulva oszi találkozó lesz.Főleg arra másik 6-emberkére vagyok nagyon kiváncsi akikkel mindíg együtt voltam együtt buliztunk egy padsorban ültünk minden hülyeséget együtt csináltunk heten mint a gonoszok.Néha azok is voltunk. Apa mit kapott szülinapjára?
Vendég

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.18 11:45-kor.

katus78

Teszek fel pár képet!Ezek tegnapiak.KépKép
Vendég

Katus,
én két éve még testvérbabakocsival is bementem mindenhovaKép
Ahol van ajtó ott beférsz, ahol van egykét lépcsőfok és nem akarod emelni a kocsit ott húzd fel fokonként hátast az ajtónak, simán meg lehet csinálni. Én a tb-be is így mentem és mindenhová. .Nekem sehol senki segítségem csak a két gyerekem, pocakban a harmadik és miután az elsővel pár hétig sehova se mertem bemenni változtattam!!!!!!!!!!!
Kocsit sehol sem hagyok utcán, hidd el menni fog!
Az emberek sehol sem fognak segíteni, az autók esőben is áthúznak az orrod előtt hiába vagy babakocsival, ez van...Kép

Kép
Kép
Kép
amica

KépKép
Vendég

Gabó! Igen még egyben vagyok! Kép Irigyellek a csodás este miatt! Kép Ja és nekünk is van kandallónk! Talán majd két hónap múlva követhetjük a példátokat! Kép

Ma voltam megint NST-n! Minden rendben babóval! Nekem meg csak ici-pici kilengések vannak a méhtevékenységben, igaz volt egy kellemetlenebb 60-as erősségű is! NST után a dokim levette a rákszűrést és megint bekente olajjal a méhszájat! Azt mondta aggasztja hogy a méhszájon valami hámsejt elváltozást lát és ezért csinálta a cytologiát! Péntekre ha minden igaz meg lesz az eredménye! Ha esetleg nem jó, akkor antibiotikumot kapok, meg hüvelykúp kúra lesz, meg további olajozás! Azért kicsit aggódok&#8230; Ja és képzeljétek el ez valami rózsa olaj szerűség lehet, mert olyan rózsa illata van az alsó fertájamnak hogy csak na! És ilyen halvány rózsaszín az olaj! Szóval muris! Kép Nincs ötlete valakinek hogy mi lehet ez az olaj?
Ez után volt UH is, babókám fejvégű és már be van illeszkedve a buksija a medencébe! Kb. 3000-3200 grammra becsülte a doki. BPD:89 mm, THQ: 92mm, FL méretet nem mért, mert azt mondta hogy az már nem mérvadó! Kérdeztem a baba nemét, amire őszintén megmondta hogy ő még nem olyan tapasztalt az UH terén hogy ilyet meg merjen mondani! Tök ari volt! És mindenhova soron kívűl bemehettem! És annyira diszkrét volt! Kép Legközelebb pénteken kell mennem NST-re!

Nadin! A listát én is köszi! Szerintem tök jó árak! Én mondtam hogy érdemes abba a boltba benézni! Kép Elméletileg ha a picit autóban szállítod, akkor csak hordozóba teheted, mert az biztonságos. A mózesben tilos kocsiban szállítani a balesetveszély miatt és a doki is jól megbüntethet! Annyit meg simán kibír a baba amíg hazaértek! Szerintem ne kockáztasd a mózest! Én tuti nem fogom!

Katus! Én sima üvegkeretbe szoktam tenni a képeket, olyan csatosba! Esetleg lehet köré paszpartut (papír keret) tenni valami szép színből és az csodaszép!

KépKép
nicika

Gabó! Tündéri a kissrác! Kép

KépKép
nicika

Katus!Hú ez gáz lehetett.Lehet ha velem történne ilyen többet nem ülnék volán mögé mégha nem is én voltam a hibás!Bár te akkor még nygaon fiatal voltál és lehet,hogy ezért is baradt meg benned ilyen intenzíven.Vagy nem?Egyépként a biciklisek a halálom főleg a faluba.Nem egyszer fordult elő velünk,hogy gyerek,részeg ingázott előttünk előzésbe kezdtünk amikor imbolyogni kezdett a járgányával.Frászt kapok tőlük és ilyenkor szívem szerint kiszállnék és jól segbe rúgnám mindegyiket.A legtöbb baleset miattuk van,mert figyelmetlenek.De ez igaz némely gyalogosra is.Ott van mellette a járda két méterre,de nem ő neki az uttest közepén kell átlavíroznia.Ha nálam lesz egy ilyen majd jól odadulálok neki,hogy beijedjen.Rendőr lennék és látnék egy ilyet 10.000-re egyből megbüntetném aztán utánna kiváncsi lennék átmegye mégegyszer az úttesten.
Vendég

Szia Nicika!Már azt hittem eksön van.Már nem kell sok és ti is romantikázhattok a kandesz előtt.addig is kitartás.Köszi husi nevében is.Én ezt az olajat nem ismerem,de biztos jó lehet főleg ha rózsaillatú.Akkor a babó már kész arra kijöjjön.Semmi jel?Mennyire vagy nyitva?Mit mindott?
Vendég

Gabó! Azt mondta hogy bő 1 ujjnyira vagyok nyitva! Jóslóim nem nagyon vannak még, de már nagyon-nagyon sokat keményedek! Már várom Szintiti! Kép

KépKép
nicika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?