Sziasztok!
Végre ide jutottam
Gyerkőcök szanaszét, Lili elment az unokatesókkal a nagymamájukhoz, Dani anyósomnál mert amig ott voltunk végig aludt igy anyósom kifogásolta, h még nem is játszott vele és elhozzuk?!!! Igy kitalálta, h etessem meg és hagyjam ott én meg pihizzek itthon. Ja merthogy apa is elment itthonról. Mondjuk rám fér a pihi mert ismét dögrováson vagyok
A gyerekek is meg voltak fázva, Lili már teljesen ok, Dani még köhög nálam meg ma tetőzött. Már olyan elegem van!
Szombaton megnézettem a szemem, azzal minden rendben van. Holnap megyek röntgenre.
Anyuéknál szuper volt, ott tényleg tudok pihenni mert szinte semmi dolgom, kaját is hordunk az oviból (anyu ott dolgozik) és ugye a gyerkőcöket is eldajkálgatták. Sajna a kipihent napoka itthon egy nap alatt behozom
User
Örülök, h tényleg igaz a hir
Hugom is Berze dokinál szülte a kisfiát, ő nagyon elégedett volt vele.
Mikor Danival lettem terhes eleinte nekem is eléggé fájt az alhasam, sztem ez természetes.
Masnika
Jó, h végre bekukkantottál! Már akartam sms-t küldeni, h csak nincs vmi baj!
Voltatok már a homeopátiás dokinál? Én most gondolkozom rajta, h el kéne menni. Sztem most teljesen le van épülve a szervezetem, ezért lehet a szédülés is. Na és én ált. egy télen max. egyszer fázok meg most pedig 1 hónap alatt kétszer is! Ráadásul totál sz@rul is vagyok. Gondolom nem ártana egy jó kis vitamin v. immunerősitő kura!
Kriszta
Vizsgák
Az biztos, h gyerek mellett őrjitően nehéz pláne ha nincs segitséged! Az kevés, h vizsgák alatt van kire hagyni. Én is menni akartam fősulira mikor Lili meglett, de apa ráébresztett, h csak szenvedés lett volna. Egyrészt nekem sem nagyon lett időm tanulni másrészt ugye elég sokáig szopizott, mégsem hurcolhattam volna magammal!
Lakásátalakitás minél előbb
Ismerős a téma, nálunk is szépen fokozatosan egy csomó minden felkerült egyel magasabb polcra aztán szépen bekerült a szekrénybe (törékenyek).
Ha minden igaz márc. 1-jén kezdi Lilike az ovit! El sem hiszem! Nagyon fog itthonról hiányozni a kis zsivány
Masnika
Ezekről készült kép (amiket készitettem)
<!--attachment: doboz-352093.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*201.7**doboz%2ebmp --><center><pre>
doboz.bmp (201.7 k)</pre></center><!--/attachment-->
<!--attachment: doboz2-352094.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*201.7**doboz2%2ebmp --><center><pre>
doboz2.bmp (201.7 k)</pre></center><!--/attachment-->
<!--attachment: doboz3-352095.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*201.7**doboz3%2ebmp --><center><pre>
doboz3.bmp (201.7 k)</pre></center><!--/attachment-->
<!--attachment: t_lca-352096.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*201.7**t%e1lca%2ebmp --><center><pre>
tálca.bmp (201.7 k)</pre></center><!--/attachment-->
<!--attachment: v_za-352097.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*201.7**v%e1za%2ebmp --><center><pre>
váza.bmp (201.7 k)</pre></center><!--/attachment-->
<!--attachment: v_za2-352098.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*201.7**v%e1za2%2ebmp --><center><pre>
váza2.bmp (201.7 k)</pre></center><!--/attachment-->
Sziasztok
Mókuska