Halihó!
Most akkor fog még esni a hó vagy sem!
Ahány időjárásjelentést elolvasok, annyifélét írnak!
Inkább most essen még, mint márciusban.
Hát ez ma nem az én napom. Először is Apa itthon van, mert begyulladt a térdizülete, pihentetnie kell(volt egy randa balesetük, azóta vacakol a lába, bár a röntgen szerint, minden ok, de sántít, és sokkal görbébb a lábszára, mint volt), közben meg tanul ezerrel, mert a héten és a jövő héten vizsgázik. Úgyhogy laposkúszásban közlekedünk itthon az Emmával.
Beszaladtam a városba, leparkoltam a Kossuth elején, gondoltam, csak tíz perc, amíg beszaladok a Rossmannba, hát nem, hogy kaptam egy mikuláscsomagot!! Basszus! Na jó, gondoltam most már úgyis mindegy, elindultam hazafelé, beugrottam a déryn a turiba, hát mire kijövök, rossz helyen parkolásért feljelentés cetli a szélvédőn! Én ugyan nem figyuztam a táblát, hát basszus ezentúl körbenézek párszor. Akkor gondoltam most hazajövök és
, ja és ráadásul még nem is találtam semmit.
Szerencsére Emmának nem lett semmi baja a tegnapi "túladagolástól". Bár a kis huncut nem is evett 140 ml-nél többet reggel.
Lassan ébredezik, rá kellene durálni magunkat egy kis sétára, már két napja nem voltunk kinnt, de nem nagyon humorom hozzá!
Max. elsétálunk a felüljáróig, ott bevárjuk a Borit, ötre meg vissza kell mennem Bodóért, mert sakkozik. Futhatok ezerrel, mert Apánál van az auto. Apa meg csak valamikor nyolc felé jön haza, mert vizsga után megy koncertet felvenni a németbe.
Szép nap nem mondom, remélem másnak jobban sikerül!
Pussz!