Új privát üzeneted érkezett!

Bocsika,de hulla vagyok!KépMegyek szundizni!Holnap folytatjuk![color=#ff6000][b]
Kép

KépKép

KépKép
okr

Ancsa
Még egy mondatra visszakukk!
Csak a closty miatt kérdeztem!Tudod,hogy cisztát tud csinálni!De akkor ezek szerint minden O.K!!!!

KépKép

KépKép
okr

Ez meg benne van a pakliban!Ettol meg felek egy kicsit!Mert ha nem fakadt ki ez a ket tuszo akkor betokosodik,nem??
Neked is jo ejszakat!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Jó reggelt mindenkinek!Kép

Tontica!
A táblázatban ha javítasz: ma vagyok az 1. napon...
Sajnos...

Kép
Kép
zsazsóka73

Hat, Jo Reggelt!

Sajnalom Zsazsoka!!! Kép
De mar nagyon kozel vagy!!! Kép

Megvan a pe-m! Kép es Kép
Ha most babas vagyok az szeplotelen fogantatassal lett tehat maga a csoda. Kép
Vagy papa kukacai 4 napon at kitartottak. Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Lanyok, lehetseges az hogy valtakoznak a rovid es hosszu ciklusaim vagy pedig ez a veletlen muve?
Az elozo ciklusom 24 napos volt az azt megelozo 29 es ugy latszik ez a mostani is hosszu lesz, akkor elvileg most egy rovid jon? Kép
Anyapoc: Mitol fugg hogy mikor van a pe.?

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Benéztem gyorsan! Kép

Zsazsóka,
Kép Kép Kép, akkor ez már biztos??? Kép

Tontica,
sztem lehet! előfordul nálam is hasonló! Kép
de nem biztos, hogy egy ilyen egy olyan sorrendben követik egymást! hanem pl. egy rövid, három hosszú, és majd megint egy rövid! Kép
éljen a kiszámíthatóság! Kép

Gratula a pé-hez! Kép Kíváncsi leszek a szeplőtelen fogantatásodra! Kép

Ancsa,
bocs, tegnap át kellett adnom a helyet!
Szóval a tegnapi kérdésre: túl jól van a kis ördög dög! Kép nagyjából le se sz*r, csak akkor környékez meg nagy feldobódva, ha kaja van nálam! Kép Érdekmaca! Kép
Fél 7-kor hozta egy motoros az újságot... volt őrület rendesen! Kép

Na mennem is kell!

angel37

Angel! Kép
Bár még mindig nem indult be teljesen, de azt hiszem ez biztosabb, mint a baba. Kép
Talán majd a második adag Closty????

Kép
Kép
zsazsóka73

Angyal: Ki az az erdekmaca? Kép
En ugy gondoltam hogy ha jonne megegy ilyen rovid ciklusom mint az elozo az jo lenne mert boszorkanyosan el tudnam varazsolni belole az elso menzis napot. Kép
Erti??? Kép

Hol van mindenki?
En egesz de. a csempe kozeit kefelem, horror!!! Kép Mar nagyon faj a kezem de legalabb a padlo csilli-villi lesz! Kép
Papa elment picurival kocsikazni.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Nagyon kíváncsi vagyok,kitartottak-e a fiúk?!
A német is ide rakja a p.é.-t?

zsóka
KépKépNagyon sajnálom!!!!!!

Angyal
A kutyusodról írtál,mint érdekmaca?

Ancsa
Én kissé tartok tőle,hogy babásodás helyett,becisztásít a closty.Kép

KépKép

KépKép
okr

A nemet meg nem rakott. Nem tarthattak ki ilyen sokaig ugyhogy en mar nem is remenykedem de legalabb bulizhatok otthon, ihatok es cigizhetek. Kép

"Én kissé tartok tőle,hogy babásodás helyett,becisztásít a closty." - Nem fog!!! Kép
Fo az optimizmus!!! Kép

Nem jutott eszedbe hogy mit akartal irni nekem? Kép

KépKép
KépKép
tontica

Zsazsóka!! SajnálomKép. De nem elkeseredni, hisz ez még csak a behangoló adag volt. Nálam is az lesz az első és pé. után nézünk labort és az alapján jön a köv. adag a hormonok függvényében meg lehet h más gyogyi is, ha rendetlenkedik v.melyik hormon. Tudom nehéz.

Tontica! Hú az nagyon sz.r meló. Kitartás! De milyen szép lesz utána!! Az jó, ha kiszámíthatatlanok a ciklusad! A lényeg, h van pé. Apának mutatsz egy hosszú ciklust, h "nézd drágám, csak a 15. napon van pé. a kicsik meg csak 2 napig vannak formában!" (utóbbit csak óvatosan mondd) és aztán köv. ciklsban meg a 13. napig csábítod el! Na kész is a recept!!! Ha így teszel max 3 hó és ott csücsül a baba a pociban. Ezt jól kitaláltam mi??!!

Kriszti! Köszi a bitatást! A doki is azt mondta, h " rápisi" aztán gyogyi!

Ancsa! Akkor tuti a repi, ha volt előtte szuri!! Szerintem.
Vendég

Most már óvatos leszek a Closty-val.
A teszttel pedig nem fogok kapkodni.
Így hátha nem csalódok akkorát.

Tontica!Kép
Csak ügyesen!!!

Tlidi!Kép
Hogy van ez a repi-szuri dolog?

Kriszti!Kép
Olyan klassz ábrákat teszel be!
Honnan?

Kép
Kép
zsazsóka73

Tlidi: Hat ezt tenyleg jol kitalaltad! Kép
De apat sem ejtettek am a fejere, a 13. napon halal biztos nem csinalna. Kép
En arra gondoltam hogy az elso menzis napot "elfelejtem" es a 2. nappal kezdem a gorbet (hatha meg akarja nezni) akkor apa azt gondolva hogy a 10. napon vagyok /de igazabol a 11.-en Kép / meg nem vedekezik Kép es ha olyan szerencsem van mint az elozo ciklusnal ahol a 12. cn-n volt pe-m akkor ugye eleg jo eselyekkel indulok en is mint Ti. Kép
Na milyen az en tervem? :
Juj de rossz vagyok!!!

Mi az a rapisi? Kép
Hozzad is be kellene majd irni a megyjegyzes reszbe hogy ez lesz az elso Clostys ciklusod, nem?

KépKép
KépKép
tontica

Zsazsóka! Az a tüszőrepesztő szuri! Arra írtam, hogy akkor tuti, hogy megreped, máskülönben fölmehet a hő nem biztos, h megrepedt.

Tontica! Ez a terv is zseniális. A "rápisi" A tesztre pisilést jelenti. Hogy ne vegyem csak úgy be a mensi meghozót, hanem előbb teszeljek és utána vegyem csak be a meghozót. Ha esetleg nem jön meg.
Vendég

Gyors beugr...

Igen, a kutya az érdekmaca! Kép

Tontica,
sok sikert tervhez! Kép de ha most szeplőtelenül megfogantál, nem kell trükközni! Kép
És jó, hogy emlékeztetsz Kép a csempeköze tisztogatást igen régóta halogatom...Kép

Zsazsóka Kép
ne keseredj el! látod, Tlidi is azt írja, hogy ez csak behangolás volt! Kép

Tlidi,
de jó lenne, ha a rápisi után már nem is kéne gyogyi... Kép

angel37

Sziasztok!
Tontica
Nem tudom,csak azt,hogy nagyon akartam írni!Lehet a nagy akarás volt a bajKépA trükk jó!!!!
FugasúrolásKépÉn ma főztem inkább!!!!Kép

Angyal
Főzz inkább te is!Vagy süssél sütit!KépKutyus is örülni fog!KépKépKép

Ildi
Akkor mikor lesz rápisi?Mert kietem a képből,azóta ,hogy nekem megjött!Kép

Zsóka
Vannak arany tartalékaim képekből!KépKépKépKépÁltalában,ha látok egy jót,gyorsan elmentem,aztán felrakom ide nektekKépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Nahát,mire idejutok,mindenki megy aludni!Kép

KépKép

KépKép
okr

Nektek is jo ejszakat!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Jo "reggelt" Csajok!!! Kép

Mindenki agyban van meg vagy mar? Kép
Mi mar de. mehecskeztunk apaval (anyapoc mar tudod mit jelent? Kép )
Na nem a madarakra es mehecskekre gondolok itt, bar mar kemeny 3 napja nem volt akcio es apa mar a falat kapargatja. Ezek a ferfiak! Kép

OFF-olhatok egy kicsit?
A ferjemnek van egy kerteszeti vallalkozasa es nemreg kaptak egy nagy munkat, egy golfpalya kore epult urbanizacio apartmanjainak kertjeit kell beultetni.
Egy masik topik lanyainak mar regen megigertem kepeket es gondoltam ide is felrakom hatha valakit erdekel milyen egy spanyol urbanizacio. Kép

Golfpalya toval:
Kép
Ezen a kepen lathato valami a mar elkeszult kertecskebol, ferjem uram integet es pici fiam nagyon boldog hogy kinnt lehet a szabadban. A hatterben rokonok.
Kép
Golfpalya 2. hatterben narancsultetveny
Kép
Golfpalya 3. a hatterben latszanak az apartmanok
Kép
Szep lett, ugye? Hatterben medence! /a fene egye a sok gazdag kulfoldit aki mindezt elvezheti majd Kép /
Kép
Ezt a hazat akarom en!!! Van valakinek folos 70 milkoja? Kép
Kép
Megegyszer a mar keszenlevo kis kertecske. /csak a gyepnek kell kinonie/
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is ilyet szeretnék!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok szép jó reggelt/hetet!

Tontica, állat jók a fotók, ügyi a férjed. Te meg egy boszorkány vagy. Kép

Kriszta!
Nem lesz ciszta, ne aggódj!

Lányok, ma nekem 36,6-ra leesett a hőm. Mondjuk lehet a múlt heti magas értékek tényleg az álmatlanságnak meg a sok forgolódásnak volt köszönhető, nem a pé-nek. Tegnap még picsogtam is egy hígfos filmen, úgyhogy tuti megjön. Kép.
Most meg jóóól együtt voltunk este és viszonylag mélyen aludtam éjjel, ezért a mai 36.6 hő tuti jó. Hát ez van.Mindegy jövő héten már szedhetem a bogyókat.

Lányok a héten nem tudok gyakran jönni mert eszméletlen sok lesz a melóm, és egy ház vásárlásába is belevágtunk. Mostantól gyomorgörcs és álmatlanság lesz megint az biztos (gondolom magas hővel...)

Úgyhogy elnézést, hogy most sem írok mindenkinek, de nagyon nem tudom most végig olvasni.

Ja Zsazsóka!
Kép, Kép- Dehát csatlakozol te is ezek szerint a closys cssapathoz. ÉS mindennyian együtt babásodunk.
Ancsa, jár elöttünk pozitív példával, ugye?

Junko
Vendég

Sziasztok szép jó reggelt/hetet!

Tontica, állat jók a fotók, ügyi a férjed. Te meg egy boszorkány vagy. Kép

Kriszta!
Nem lesz ciszta, ne aggódj!

Lányok, ma nekem 36,6-ra leesett a hőm. Mondjuk lehet a múlt heti magas értékek tényleg az álmatlanságnak meg a sok forgolódásnak volt köszönhető, nem a pé-nek. Tegnap még picsogtam is egy hígfos filmen, úgyhogy tuti megjön. Kép.
Most meg jóóól együtt voltunk este és viszonylag mélyen aludtam éjjel, ezért a mai 36.6 hő tuti jó. Hát ez van.Mindegy jövő héten már szedhetem a bogyókat.

Lányok a héten nem tudok gyakran jönni mert eszméletlen sok lesz a melóm, és egy ház vásárlásába is belevágtunk. Mostantól gyomorgörcs és álmatlanság lesz megint az biztos (gondolom magas hővel...)

Úgyhogy elnézést, hogy most sem írok mindenkinek, de nagyon nem tudom most végig olvasni.

Ja Zsazsóka!
Kép, Kép- Dehát csatlakozol te is ezek szerint a closys cssapathoz. ÉS mindennyian együtt babásodunk.
Ancsa, jár elöttünk pozitív példával, ugye?

Junko
Vendég

sziasztok!

Dobok egy görbét:
Kép

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13

SZiasztok!

Nincs vmi nagy mozgás!

Tontica,
szuperek a fotók! Kép

Tücsök,
itt mintha egy pé ábrázolódna!

Junko,
Kép, hogy meg fog jönni Kép

Remélem a bogyószedőknél is lassan beindul a zebraszezon! Kép Meg persze a nem bogyószedőknél is! :o

Kriszta! Kép

angel37

Angel!

Én is reménykedek a pé-ben. Napok óta borzasztóan fáj a jobb petefészkem. Csak az a furcsa, hogy eddig mindig a 18-19. napon volt pé-m. De ezek szerint a gyógyteám előrehozhatta volna?

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13

Tücsök,
lehet! Kép
De ez így épp jó lesz, és ha jól láttam akció is volt hozzá! Kép

angel37

Szép napot lánykák!

Tücsök
Még két napi hő,és kiderül,most volt-e p.é-d!Akció ezerrel,és nem lehet gond!!
Lehet,hogy segített a tea!Kép

Junko
Még ne könyveld el a mensit,mert ha holnap felugrik,még lehet vki a pocakban!!KépDrukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyal
Holnap mész dokihoz?

KépKép

KépKép
okr

SZia Kriszta Kép
ja igen, holnap!
kezdek fosni Kép

angel37

Sziasztok Lanyok!

Latom minden ok es ma mar van valami mozgas is.
Junko: Ird le nekem a hetvegi hoidet es akkor felrakom Neked a gorbedet!

Tucsok: Talan most lesz pe-d! Kép

Angyal: drukk a dokihoz!

En ma tiszta zizi vagyok, semmihez sincs kedvem. Kép
A nemet a 17-re tette a pe-t de nincs igaza!
A Fertynek van igaza miszerint a 15 cn.-en volt.
Kép

Kesobb megprobalom felrakni a tablat most megyek megnezem mit mukodik a fiam a szobalyaban.

KépKép
KépKép
tontica

Angyal
Most megbeszélitek az átjárhatóságit is?
Sok szerencsét a dokihoz!Mikor mész pontosan?Majd gondolok rád!
Kép

KépKép

KépKép
okr

SZia Tontica,

sajna nem értek ezekhez a görbés programokhoz Kép
úgy ránézésre én is inkább 15. napra tenném, az a 12. napi kiugrás meg lehetett bármitől...
köszi a drukkot Kép

Kriszta,
igen, mondani fogom, hogy sztem itt az ideje!
Fél 6-ra megyek + a csúszás! Kép
Köszi a heréket! Kép Kép

angel37

Kriszti! Gondolod? Bár úgy lenne, csak az a baj, hiogy ideges is vagyok így elég egyértelmű a dolog.

Tonti!

szo: 36,9 (7:00)
vas 37,1 (9:00)
ma: 36,6 (6:00)

Ám nem egy időpontban mértem, ezért sztem eléggé értékelhetetlen.
Viszont 26-napra megjön az kicsit korai...NEM ÉRTEM ÉN MÁN EZT Az EGÉSZET!!!

Miért vagy zizi?
Én meg tiszta ideg, pattanásig feszülnek, de tényleg az idegeim. Ez a házvásárlás nem egyszerű, egy életre eladósodunk basszus. Kép
Na de hát, gyáva népnek nincs hazája.
Sztem is 15. cn-en volt péd.

Tücsök!
Vagy 14-én volt, de ez csak holnap után derül ki.

Angyal, majd feltétel írd meg mi volt a dokinál.

j.
Vendég

Junko: Remeljuk hogy ez egy beagyazodasi leeses es holnap folmegy!!! Kép
Kép

Hat, igen hazvasarlas egy eleg "zizi" dolog de ugye egyszer mindent el kell kezdeni es egyetertek: "gyáva népnek nincs hazája"
Azert szerintem nagyon szep idoszak ez megha nem is latszik annak, lesz sajat haz amit ugy rendezhettek be ahogy akartok, a Ti sajat kis feszketek lesz. Kép

En azert vagyok zizi mert egy: elkaptam a focstos virust es marhara faj a gyomrom, ketto: mar mennek haza, harom: meg mindig nem tudom jol teszem-e amit teszek es nem-e lesz belole hatalmas gubanc. Kép
Olyan kilatastalannak latom a helyzetem, megremit es szomoruva tesz, nem tudom mit csinaljak!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

SZia Junko!
Nekem szeret 26 napra jönni! Kép Nálad ez nagyon rövidnek számít?

Naná, hogy megírom! Kép
Ha rosszat mondott, akkor a Dunában keressetek! Kép Kép Kép Vagy inkább egy sarki kocsmában! Kép

angel37

Attol is felek hogy nem vagyok olyan jo anya amilyen lenni szeretnek mert mostanaban nem vagyok vidam anyukaja a fiamnak es minden faraszt. Kép

Es mar attol is felek hogy megunjatok a nyavalygasomat es elkuldtok melegebb eghajlatra Kép Kép Kép /bar most eppen hidegebb eghajlatra keszulok Kép /

(Az "eladosodunk basszus" nagyon tetszett. Kép )

KépKép
KépKép
tontica

Tontica,
mire gondolsz pontosan, hogy gubanc lesz belőle?

Nem látom ugyan az első napok értékeit, de nem lehet, hogy a 13. nap előtt volt pé?

angel37

Elég meleg éghajlaton vagy így is! Kép Egyébként meg mire mennék? Tudnál netezni a Karib-tengerről is! Kép Kép Kép

angel37

Sziasztok!

Junko!
Nem en vagyok a pozitiv pelda hanem Eszterke!!!
Sok szerencset a haz vasarlashoz!!!!Mi nem merunk belevagniKép!

Tontica!
Jobbulast!

Kriszti!
Ma mar jobban vagy???

Angel!
En is nagyon fogok szoritani neked holnap!Remelem a dokibacsid is ugy gondolja mint te!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Kép
Kép
Kép
Lehet hogy elkerulte a vigyelmemet bocsanat ha valakinek kozben megjott es en nem irtam be.
Kamillaval nem tudom mi lehet. Jelentkezz legyszi! Kép
Moninak elvileg ket napot kesik vagy nem szolt hogy megjott.
Timocska is egy nap kesesnel van a tabla szerint. Kép
Tlidi: :?

KépKép
KépKép
tontica

SZia Ancsa Kép és köszi! Kép
és én is nagyon remélem! Kép

angel37

tontika a kovetkezo tablaban nekem javits.9 cn en vagyok.

Kép
monyoka

Angel: az Junko gprbeje!!! Kép
Az enyem egy kicsit feljebb van de felrakom a masikat is. Ez az enyem:
/Tutti a Karib szigetekrol is neteznek, de lehet hogy jobban ereznem magam ott. Kép /
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Monyoka!
Most meg megint megjott??????

Kép
Kép
ancsa81

Monyoka: kijavitva de hogy lehet ez, ennyire elszurtam? Kép

Angyal: gubanc: veszekedes

Lanyok, tudjatok mit csinal a fiam? Eddig olyan csondben jatszott a szobajaban erre bemegyek megnezem mit csinal es hat bemaszott a kisagy ala es ott alszik. Kép Kép Kép
Le akartam fenykepezni de le van merulve az a hulye gep. Kép
Na megyek berakom az agyaba. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Akkor biztos jo nagyot hancurozott hogy igy kifaradt!!!KépKép

Kép
Kép
ancsa81

Tudom, hogy Junkoé volt! Kép Akkoris lehet, hogy korábban volt az a pé!

Nézem a tiedet! 15. az a pé! Ez a jó! Kép
Így van esélyed?

Aha, veszekedés... na az se jó, csak azt hittem vmi komoly konkrét probléma fenyeget!

De édes a kisfiad! Kép

angel37

tontika nem rontottal el semmi.Azota mar menziztem egyettKép

Kép
monyoka

Ancsa: nem lattad hogy nezett ki a szoba utana! Kép

Angyal: Nincs eselyem, a 11. napon voltunk egyutt de nem baj igy lesz egy honapom gondolkodni amig otthon vagyok.
Konkret problema nincs, jol megvagyunk, azt lehetetlennek tartom hogy elhagyna egy kisgyerekkel meg terhesen, ki van csukva, elfogadna, csak biztos sokat veszekednenk az elejen. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Monyoka jo rovid ciklusod volt. Kép

Hogyan kell zolbablevest fozni? Tudtok segiteni?

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?