Lemaradásból, szóval van amire később reagálok majd...
Hmmc
Te írod, hogy nem válaszolunk. De Te se válaszolsz nekem! A dokiról és tücsökzenéről kérdeztelek, de már mindegy!
Szilvi
Kinga mindig is egy nagyon ügyi lány!
Jöttök holnap úszni? Hónap eleje van, szóval most lehet bérletet venni. Ha jöttök úszni viszek muffint, mert ma megint sütöttem 24-et! Kókuszos és csokis.
Csak fenyegettél és nem jöttél.
Cas nagyon jó a recept, amit adtál! Köszi És tényleg jó, hogy virágos a kis muffinkapszula Stahl Judit szavaival élve.
Ha mész a szivacsoshoz nem hívsz fel, hogy mennyi lesz? Mert lehet, hogy engem is érdekelne.
Most, hogy nincs sajtófőnök, egész jó volt, csak ne lett volna itt háromnegyed 10-ig, de a hugomért ment 10.15-re Mammuthoz. Van végre melója!
Laga
Bocsi, nem szóltam, hogy már vissza is vittük a CD-t. Azóta nem hallgattuk, kicsit macerás. Berakom a dvd-be és bekapcsolja a tv-t is. Múltkor sikerült úgy kikapcsolnom ezután (persze nyomkodtam ezt-azt), hogy majdnem szervízbe kellett vinni a tv-t.
Nem semmi mozgásba kezd Teus?! NEM adok gombát Korinak.
Ilba
Nálam még a buszon a hapsik még előre is tolakodnak, kicsit jobban jártál!
Táblázatra nem szól senki semmit, tehát hallgatás beleegyezés-nek veszem!
Beni nagyon édi a maciban, és még mindig azt mondom, hogy nagyon komoly kisfiú! Aszta nem semmi mértetei vannak a gyereknek! Beni 12 hetes, Kori 12 hónapos és majdnem egy súlyban, hosszban vannak?!
Szóval hát, popó egyéb mosás miatt kivettük és a kezünkbe volt. Ezt úgy képzeld el, már bocsi a hasonlatért, Beni a maci figurában, mint egy homokozós figura és a tenyeredre alsó karodra akarod borítani. Érted? Az arcát pedig mosakodókesztyűvel mostuk. De sok emberrel ellentétbe mi előbb bekenjük a gyereket a mosakodókencével és aztán lemossuk, ahogy én is fürdök.
Cory
Köszi a webcímet, de sokra nem mentem vele. A nagykeres XI. kerületi nyitvatartást nem találtam, csak a skálásat.
Myra
Ekkora taplókat??? Azt hihették, hogy egy statiszta vagy, akinek az a dolga, hogy a gyereket ordítatsa.
Na ez a békás buszos dolog se volt semmi, de ha ennyire gáz van máskor is, akkor a sorompó után szálljatok át a 60-as buszra. Vagy nálunk a temetőnél sétálj át a bécsi úti megállóba és a 18-as vagy 18A-ra (bár elég ritka járat és csak régi buszok), mert az a McDoncinál áll meg, talán közelebb van a művházhoz.
Aranyhold
Mi csatlakoznánk! Esetleg mehetnénk vonatként, vagyis Szilviék bevárnának és esetleg megbikáznának.
Emberek, közlekedés: eleinte nehéz volt! Ma már én is simán oda megyek az áldozathoz és a könnyebbik felével felrakatom magunkat a közlekedési járműre. A felszállás könnyebben megy, a leszállástól nagy babakocsival félek, hogy megbotlok és leesek Korival. De még a sport babakocsival is szar közlekedni. Mostanában ezt a kórházas kirándulást marhára utálom! De BKV-val biztos gyorsabb, mert bedugul az Árpád-híd aztán meg a Róbert Károly körút.
Mucus
Ezek szerint lányt szeretnél! És a párod? Lesz egy figyelő bátyus!