Sziasztok!
Sajnos nem sok időm van, amikor meg akad, Gábor elkerget a géptől. (Mert hogy mellette ülök egész nap.)
Panka!
A féreg múlt pénteken jött, a nevét már elfelejtettem. Állítólag minden hónap harmadikán fog jönni eztán. Egyébként az Explorerre jobban jönnek, én ezért használok Mozillát. Így is mindig van rajta jópár.
Talival igen, igen várjunk márciusig, leadom ezt a rémálmot és utána több időm lesz.
Tankolás
! Én tizen... éve belejöttem, akkor még motorozott Gábor, ott meg ugye elég közel van az ember, meg unatkoztam is. Egyszer mondtam, hogy gyorsabb lenne, ha én tankolnék, közben ő bemenne fizetni. Aztán a nagy önbizalomnak az lett az eredménye, hogy tavaly egyszer elhagytam a tanksapkát. Rohanás, a kocsi tetjén maradt, valahol lerepült. Na, azóta nem tankolok, csak ha már nagyon muszáj
!
Fény!
Lábad
! Ahogy írtam én is Mozillát használok. Egyszer letörlődött az összes könyvjelzőm. Azóta próbálom visszaszerezni. Van ami nagyon fontos lenne, de sehol nem lelem, elég bosszantó!
Nekem úgy sikerült, hogy valami újrabeállítást rendeltem el neki
! Azóta gondosan elolvasom, ha kérdez.
Ditta!
Sose értem , miért akarsz fogyni? neked nem nagyon van mit! A szombat, az elég jól sikerült, csak hazafelé a kocsiban beájult Gerda.
Emese!
Én az édes kenyeret is francia progin sütöm, vagy teljesőrlésűn. Mindkettő majdnem 4 óra. A cake-en nem nagyon megy semmi, de tervezek egy új próbát.
Angolt elkezdted?
Maris!
Nekem volt bébiszity úgy két éve. Úgy kb. minimálbérre jött ki, de Õ nagyon olcsó volt. Akkor az átlag olyan 500 ft/óra volt. (Tapolcán ennél jóval magasabb összegek repkedtek.) Most nem tudom, mi a helyzet.
Gyöngyöske!
Megvan már a Kata címe? Elküldöm!
Cat!
Gratulálok a nagylányodhoz! Roli is milyen nagyfiú már!
Marika, Angelika!
Hááát, kezdetben (úgy 10 éve) nekem is szimpatikus volt Norbi. Vannak is kazettáim. Aztán valahogy lecsúszott. A könyvében van pár ostobaság. És a kedves felesége....
Ráadásul inkább abban hiszek, amit Fény írt, mármint hogy fejben dőlnek el a dolgok.
Persze ettől függetlenül a módszer lehet, hogy működik sokaknál. Sőt biztos! De például nem vagyok híve az édesítőszereknek sem.
Na, nem ragozom tovább. Mindenesetre én úgy 8 évig fogyókúráztam rendszeresen mindenféle módon és nem történt semmi. Aztán a terhesség alatt jól meghíztam, aztán fogyókúra nélkül lefogytam...
Nem nagyon találom az összefüggéseket, hacsak nem a fejben eldőlésről van szó
!
Egyszer vettem én is teljesőrlésű spagettit, nem Norbit, tescosat. Meg kellene szokni, csak hát még Gerda sem ette meg, pedig Õ mindent megeszik. Elég csúnya volt
! És ha nem eszik meg hogy fogják megszokni???
Betti