Szia Vera!
Színesben úgy tudsz írni, hogy bal oldalon van egy Társalgó című mappa alakú mező. Benne: Társalgás, Dokumentáció, Segédletek
A Dokumentáción belül kiválasztod a formázást és ebben minden le van írva Ha pl. piros betűt szeretnél: \(AltGr-Q)red {(AltDr-B)ide írod amit szeretnél}(AltGr-N). Ezt így beírod folyamatosan, ami zárójelben van azt nem, csak azért tettem bele, hogy megjelenjen a parancssor is, mert különben csak a piros betűs szöveg látszódna. Lehet, hogy kicsit kacifántos, de ha a formázást elolvasod érthetőbb lesz.
A több kép felrakására közben rájöttem, köszi.
Megnéztem az albumokat is. Miért volt a fiad kórházban?
Tök jól néz ki a virágos aláírásod, azt honnan szedted?
Garp Anikó!
Ne félj, nyugodtan kimehettek sétálni, nincs olyan hideg. A lényeg, hogy a babakocsiban alulról is melegitve legyen Panni. (pl. aláteszel egy vastag takarót v. bárányszőrt) -5 fok körül simán kint lehettek 1 órát is (én többet is voltam Domival), ha ettől hidegebb van, jól felöltöztetve nem fázik meg, csak akkor elég a 1/2 óra. (A finnek -15-20 fokban is kiteszik a gyerekeket és nem lesz semmi bajuk) A levegő kell a babóknak, erősödnek, egészségesebbek lesznek, úgyhogy ne félj!!!
Jó gyermekjátékbolt Csepelen? Én nem tudok, talán Pláza?
Megoldódott a csípőszűrés problémánk, köszi
Elvisszük a Karolina útra. Edinával is ott voltunk réges rég. Bszobán is nyitottam erről topicot és sok címet kaptam. Az egyik lány ajánlotta a Karolina utat és ekkor leesett a tantusz, csak én nem tudtam telcsiszámot + rendelési időt.Max. 1/2 órát kell várni, akkor is ha nagyon sokan vannak.
Milyen aranyos a képen Panni
Van új albumunk, ha valakit érdekel:
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=15796 Üdv mindenkinek
Judit