Jóreggelt!
Remélem most még mindenki alszik, csak én nem tudok, zakatol az agyam!
Rusovszky,
darabos kaja nálunk nagyon nem ment amíg nem volt MArcinak foga, mindig öklendezett tőlük. Viszont január óta nem kell pépesítenem egyáltalán, mindent megeszik csak kicsi darabokra kell vágni, tépni, törni, .... Tegnap a tortájából is evett, miután kicsit megnyomorgatta, meg a fasírtból is, na meg a dédi mézeszserbójából, délben pedig tejfölös-juhtúrós-tonhalas pizzát sütöttem, na az volt ám fincsi, melegen, kiabált érte! Ahogy egész délelőtt sütöttem-főztem, végig a sütőn kukucskált be, hogy mikor lesz végre valami ehető!
Juc,
mi két hét múlva vasárnap megyünk vissza, az 19., szóval ha hazajöttetek, akkor még össze tudunk valahol futni pelus ügyben!
Igen, a kalapácsos is Ikeas! Persze minden játékot kipróbáltunk ott, hogy élvezi vagy sem! Este szegénykém úgy kipurcant, hogy már tologatni is alig volt ereje, csak totyogott az apja és közöttem. Azért volt rövidujjúban, mert meleg is volt, meg sokan voltunk, és "beleheltük" a lakást!
A fakocka egyébként kedvenc, most már nem csak rombolásra használja, néha pakolgatja is, de ez nem tart sokáig!
Marci tegnap még aludt, amikor megjöttek a "rokonyok" , és amikor felébredt egy fél órát a nyakamon lógott, senkihez sem akart menni az én barátságos kisfiam, na de utána feloldódott és mindenkit kedve szerint ugráltatott. Van egy kis sámlim, amit őfelsége tologatni szokott, és ha arra valaki ráült, akkor letolta róla, vagy addig kiabált, míg le nem szállt róla. Kedves, udvarias gyermek!
Bemutatta minden tudását, táncolást, tornázást, na erről majd rakok fel képet, miden eddigi szókincsét is "elmesélte", de hát a legtöbb állat még mindig azt mondja, hogy "VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ", mint az oroszlán! Tegnap, hogy "nyugodtan" tudjunk készülődni, a NG-ot nézte a TV-ben és iszonyatosan élvezte, ezzel órákig el lenne!
Egyébként Marci kapott egy csomó játékot, és képzeljétek, anyósoméktól kaptunk egy hétvégi "beutalót" az alsópáhoki gyerekbarát kolping hotelbe, babaúszással, kényeztetéssel, hogy kipihnejük magunkat, hát teljesen meg voltunk hatódva, szóval valamikor a tavasszal elmehetünk, hihetetlen! Nincs kedvetek jönni, szervezzük meg és menjünk csapatostul?
Timka,
hogy sikerült a vendégség? Pelust feljegyeztem apának, remélem sikerül vennie! Ne aggódj a súlya miatt, majd ha többet megy lemegy róla, Marci szerintem megint semmit sem hízott, most is nagyon girnyó, tegnap is mindenki megjegyezte, hogy vékony, de sokat nyúlt, meg hát egész nap rohan!
Fanka, Flames,
köszi a homeós bogyót ha kaptok, hát küldeni nem kell, hozzátok el egy hét múlva a találkozóra!
Na felmegyek a fiúkhoz, mert igazából Marcira ébredtem 3/4 2-kor, valami nem tetszett neki és elkezdett zokogni, lehet, kicsit sok volt az élmény, így áthozta az apja, hozzám bújt és visszaaludt, csak nekem nem ment, de most már mennie kell, mert akkor nagyon hulla leszek!
Szép és kellemes vasárnapot Nektek, ígérem visszafogom magam, de ilyen ynugisan netezni nem is emlékszem mikor tudtam!
tamesz