Sziasztok!
Sajnos Boga még mindig nem lábalt ki teljesen a betegségből. Kedden vittem vissza a dokihoz, de mivel még mindig köhög egy kicsit, meg néha sípol, ahogy veszi a levegőt, írt föl neki még másik gyógyszert (hörgőtágítót), meg másik köptetőt, és majd hétfőn kell visszavigyem kontrollra. Amúgy jól van, nem rosszkedvű, játszik, ahogy szokott.
Ez volt az egyik ok, hogy ritkábban írok, a másik meg hogy mostanában szinte minden délután alszok én is egy kicsit, mikor Boga elalszik, és mivel máskor lehetetlen tőle gépelni, így elmaradoztam. De olvasóban itt vagyok majd minden nap. Ha a lány kiböki, hogy odaülünk a gép elé, egyből kéredzkedik az ölünkbe, mert csak itt hagyjuk filccel, vagy tollal rajzolni, máshol csak ceruzával szabad neki
Panu, remélem anyukád jobban van már! Akkor Lizinek végülis jól bejött ez a bölcsi-dolog. Szereti a gondozókat? Irigyellek a függönyeidért, én az emeletre már vagy másfél éve szeretnék normálisat csináltatni/venni, de még mindig nem jutottunk el addig.
Babakocsi
: Épp ma délelőtt emlegette Boga, azt mondta, anya, menjünk sétálni babakocsival! - hogy honnan jutott eszébe? Már tök rég nem voltunk. A kicsibe (sport) téli szumóruhában már nem fér el, a nagyot meg már nem vagyok hajlandó lecipelni a lépcsőn. Még gurítva sem. Hát nem mentünk...
Mi sült ki a bábokból? Boga biztos kardozna a hurkapálcákkal...
Dorki, én se szoktam még hozzá, hogy Boga betegeskedik. Nálunk is, hasonlóképpen hozzátok, kb 2 éves koráig alig volt beteg, most meg január elején egy hét torokgyuszi, most meg ez a hörghurut... Szar. Tényleg. Amúgy meg panaszkodni kell, mint már átrágtuk egy párszor. Nekem régi mondásom, hogy aminek ki kell jönni, annak ki kell jönni.
És ebben kedves Shrek barátunk is megerősített a Jobb kint, mint bent... című mondásával!
NikiApáról mi hír?
Asszem a bölcsi témában elvesztem. Most ez melyik bölcsi is, ahová mentek? A 35 ezres? Nekem egyszerű, mert nálunk semmilyen sincs.
És valszeg az oviba se fogják felvenni, mert én itthon leszek a kicsivel, és más településre meg nem látom értelmét átcipelni.
Boga kérdései: Anya micsinálsz? Ha nem talál: Hol kóborólsz anya? De a leggyakoribb: Ez micsoda? De mivel a cs még nem megy tisztán, ezért inkább így hangzik: Ez mitoda?
Ági, nálunk is gyakran megkérdezi Boga, hogy most van pelus? Szerintem ez nem olyan nagy baj ebben az átmeneti időszakban, amíg megszokják, felismerik az érzést, hogy mi van a fenekükön. Mi nem Calcimuscot kaptunk, hanem először Zinnat-ot - amit kihányt, utána pedig Cedax babyt, Naturlandos köptetővel, most meg még Spiropent, meg Rhinatiolt. A párásítás nálunk is megy ezerrel. Kell is, mert néha lemegy 30% alá is a páratartalom. Mi Solac pingvint vettünk Bogához, egyelőre jól szuperál, nálunk meg egy ősöreg Hydromat ketyeg esténként.
Zsuzsi! Harisnyás Fanni nagyon édi! Belaktátok már az új lakást? Megszoktátok a környéket? Sajnálom, hogy ugrott Velence, de a meccs tényleg fontosabb dolog!
Kriszti, nekem is akkor jött meg először, mint neked, a különbség, hogy attól kezdve rendszeresen jött. - egész tavaly júliusig
Szerintem ilyet ne mondj, hogy Esélyed sincs Esztertesóra. Majd egyszercsak jól meglepődsz, hogy a rendszertelen mensi megint teljesen elmarad!!!
Amúgy mi jól vagyunk pocakilag, csak azt viselem nehezen, hogy nehéz vagyok.
Eddig kb 8 kg-t híztam. Remélem már nem jön föl sok a hátralevő bő 2 hónapban! Meg nyáron annyival könnyebb volt terhesnek lenni, kedvem szottyant, kimentem sétálni a jó időben, többet mozogtam. Ilyen hidegben én szinte ki se dugom az orrom a lakásból. Boga is utál öltözködni, nekem meg nehezemre esik ezért mindig harcolni vele. Bár mondjuk nyáron meg vizesedtem... most meg nem. Na mindegy...
Dackorszak dettó. Még akkor is nem-et mond, ha igent gondol.
Amúgy, ha már horoszkóp: szegény én.
Boga is, és párom is Nyilas. Én meg Halak
Na, most bepótotam a heti lemaradást.
sziasztok,
Andi