Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Kukucs!Kép

Bzsu!
Éljen! Éljen! Tiszta szívemből örülök!
Majd kukucskálok, hogy mi volt az uh-n.

Nviki!
Nagyon ritkán jövök, de gyakran gondolok rátok!
Szorítok nagyon!

Én most már az örökbefogadás topikon vagyok sokat, de Ti mindig a szívemben lesztek. Ti adtatok erőt, amikor padlón voltam. Itt mindig kaphattam egy-két jó szót.

Drukkolok a régieknek, újaknak, hogy mielőbb pocakos és uh fotókkal színesíthessék a hozzászólásaikatKép

Üdv Süni
süni_renóca

Tiko!
Igen holnap is itthon vagyok és még egész jövő héten. Szóval most egy kicsit kieresztem a gőzt. Kép
De már szinte minden napra van valami elfoglaltság. Kép
A patikhoz nem tudok hozzá szólni, nekem nem igazán változik az arcom a lombikok alatt és után. Bár volt aki itt a neten már írt róla, biztos segít valaki. Kép

Süni!
Te egy angyalka vagy!
Bármikor gyere nagyon sok szeretettel várunk és bízom benne hamarosan te is babafotókat fogsz mutogatni nekünk. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Helló mindenki!

Tiko!
Sokszor én is úgy érzek mint Te, mármint, hoyg nem mindig kapok választ a kérdéseimre, de ezt bedudom annak, hogy még új vagyok, be kell rázódnom, illetve teljesen egyet értek azzal, hogy mi akik csak este tudunk jönni, hiába jegyzetelünk vagy ilyenmi, de úgyis elkerüli egy-két dolog a figyelmünket, vagy a hogy Zsebi mondta, addigra lemegy téma.
MAradj itt köztünk!

Nem megyek el én sem, emrt ez valóban egy nagyon jó kis topic!

Zsebi!
Írtam már egy párszor (de nem azért mondom Kép Kép Kép) 25 éves vagyok Kép
Meddig leszel szabin?

Voltam ma dokinál, még a hiányzó vizsgálatokat beszerezni a Kaálihoz, és megnézettem vele a tüszőmet. 12. napon avgyok, azt mondta lát egy 13 mm-es fő (vagy milyen) tüszőt. Úgyhogy... Kép

egyébként én is tele vagyok pattanásokkal Kép mindig

Kép
Kép
beuka

Zsebi!

Hiába van minden napra valami, mégsem a munkahelyeden vagy és ki tudsz kicsit kapcsolni. Kép
Nekem most nagyon zűrös napjaim vannak, közeleg a határidő tiszta zizi vagyok. Kép Biztos azért vagyok érzékenyebb is. Kép

Tiko

tiko

Beuka, Tiko!
NEkem is van olyan hogy valamit kétszer kérdezek meg, mert az illető lehet hogy nem olvasta vagy egyszerűen elfelejtett válaszolni. Ha valamire nem kaptok elsőre választ kérezzetek nyugodtan mégegyszer és biztos érkezik megoldás!!!!!!!!!!!!!!!

Ja látod ez a 25 is ilyen valóban már írtad, ezer bocsi most azonnal beírom. Kép

Látod a szabit meg én írtam le és te nem vetted észre, bárkivel előfordul, de nem lesz semmi baj ha mégegyszer leírjuk. Kép Kép

Jövő héten még végig itthon vagyok. Kép Vannak dolgaim, de alapjáraton igyekszem pihenni is. Kép

Beuka!!
Akkor apát tessék elkapni van domináns tüsző pár nap múlva akkor meg is fog repedi jó lenne egy spontán babó megint. Kép Kép

Tiko!
Így igaz ki fogok kapcsolni az biztos. Ma pl. nagyon jó volt vásárolni. nem sok mindent vettem de már maga az hogy szabadon lehetett sétálni időhatár nélkül jó volt. A párom is mondta öröm ha itthon vagyok mert fini vacsival mosolygósan vártam. Mondtam neki akkor mégegy ok arra hogy húzzunk bele hátha spontán sikerül és akkor itthon leszek vagy három évig. Kép Kép Kép

Nyugi és ha baj van nyomja valami a lelked írd meg mi itt vagyunk. Kép

Megyek tv-t nézni mert a TV2-n kezdődik egy szuper film.

ZsebiKép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

SziasztokKép
Csak gyorsan végigfutottam a mai termést. Volt rendesen. MA nem is fogok tudni mindenkinek írni, mert hulla fáradt vagyok.

TikoKép
Nekem 1 lombikom volt eddig, de utánna nekem is szörnyen nézett ki a képem- Egyébként is gyakran vannak patikáim, de akkor szörnyű volt. Biztos a rengeteg benyomatott hormon miatt.

NikiKép
Ne törődj a barnázással! Holnap várom a jóhírekeket!

Nekem ma szörnyű napom volt.HAjnalban megjött a mikulásbácsi extra hasfájással, f2 óta nem aludtam, délelőtt összerúgtam a port egy nagyképű kolléganőmmel(nem tudtam befogni a számKép), nagyon fáj a torkom...stb.Kép
De holnap itthon leszek, és jól kipihenem magam.Kép
Holnap jövök!

Jó éjt mindenkinek!
Kép
Borsókás

Borsi
borsókás

Hivatalos kismamák!
Segítenétek? Egész éjszaka fájt a hasam! Tudom hogy elvileg ez természetes, no de ennyire??? Alig bírtam tőle aludni. Ugye nem győz felettem a mikulás? Bocsi a paráért!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok,

Süni: Köszi a drukkot, jól esik most minden kedves szó! Egyre izgatottabb vagyok a keddi vérvétel miatt, de nem merek tesztet venni, valószínű félek az újabb csalódástól.

Hol tartotok az öribabával?

Hali
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Ja, megint én vagyok.

Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy ti mindig szoktatok tesztelni a vérvétel előtt?

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Jó reggelt !

Zsebi : menjetek éhgyomorra és készüljetek valami harapnivalóval, ui. nagyon sok vért vesznek. Tőled 11-12, párodtól kb. 8 kémcsőnyit.
Nekünk még azonnal frissiben levették a vért, ezért is fontos, hogy korán menjetek!
Egyébként mi már az első lombik után megcsináltattuk ezeket, szerencsére minden rendben volt. Tudod, sokaknál csak ilyenkor derül ki, hogy pl. véralvadás zavarral küzd, emiatt vetél el Kép Nemes doki nagyon rendes !!

Azt a három évet fel lehet még tornázni, ha jön a kistesó Kép Kép

Borsókás : küldök egy kis pocinyugtató sugibugi Kép Remélem már jobban vagy, a mh dolgok miatt ne is idegeskedj !!

Beuka : de jó, neked ezek szerint van spontán pé-d Kép én is csak azt tudom javasolni, hogy húzzatok bele, pár nap múlva jó nagy tüsszencsed lesz és.. KépKép

Süni-Rénóca : olyan jó, hogy bekukkantottál ! Mi is szeretettel gondolunk rád és nagyon drukkolunk.. Kép

Lányok, én nem tudok jó hírrel szolgálni, csont negatív a tesztem. Éjjel 2x is azt álmodtam, hogy kétcsíkos lett, kár, hogy csak álom volt Kép
De majd március meghozza a várva-várt kétcsíkosomat, nagyon remélem !!!

mniki

Tiko, a pattikhoz én se tudok hozzászólni, viszont én az 1. lombik óta érzem ha peteérésem van, előtte ilyet sose éreztem. Feszítő érzés, elég kellemetlen, kb 2 napig folyamatosan érzem.
Olvastam, hogy ilyet Edina is érez, szóval lehet, hogy ez természetes.
Én azért féltem mindig attól, hogy nem lehet gyerekem, mert nagyon szerencsésen alakult, szinte meseszerűen. És ahogy Orsi is írta, az van bennem, ha valahol ad az élet, akkor a másik oldalon elvesz. Ez biztos valami beteges, nem normális dolog, hogy én ezt mindig is így éreztem,de sajnos be is igazolódott. Látom, te is 30 fölött vagy és csak 2-3 éve próbálkoztok. Te fiatalabb korodban nem akartál gyereket? Ezt amiatt kérdezem, hogy csak most derült ez ki, hogy nem lehet.
Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Viki!
Én még soha nem teszteltem a vérvétel előtt. Kép
Nálunk (Kaáli) eleve azt mondják nem érdemes a 14. nap előtt, és vérvételre a 13-on szoktam menni. Kép
Kérelk ne féljél, nem kell csalódni nagyon bízom abban a kicsi kis emberkében. Kép

Zsu!
Szerintem normális, bár még csaka fórumon szerzett tapasztalatokról tudok beszélni. De szerientem igyál meg egy kis vörös bort és reméljük most veti a cackorát. Kép
Hányat kértetek vissza?

Niki!
Köszönöm! Igazából ha rajtam múlt volna én is elmentem volna, de K. doki azt mondta nem érdemes minden rendben lesz, csak mondta most a harmadik után is ha engem megynyugtat menjünk ide is és genetikára is. Kép
Szomorúa teszted, de fő a pozitivitás, úgy látszik a Ti babátok is mindenképp külső segítséggel szeretne a megfoganni. Kép

Borsókás!
Jobbulást kívánok!

Kép

Zsuzsi!
Én is a lombik óta érzem fokozottan a pé-met. Ezek amúgy tök érdekes dolgok nem? Vagy lehet előtte is voltak ilyenek csak nem figyeltük ennyire? Nem tudom.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Niki drága!

SajnálomKép
Március tényleg egy termékeny hónap! Hiszen tavasz!Kép Bízzunk benne!
Zsu

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsebi

nekem előtte tuti nem volt ilyen, és nekem most se esett le azonnal a tantusz, hogy mi az a feszítő érzés, csak a második ciklusnál állt össze a kép. Te folyamatosan érzed, amióta az első lombikod volt? Én azt hittem, ez átmeneti.
Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi!
Van olyan hónap amikor jobbna van amikor kevésbé, de szintem mindig megérzem. Kép Nekem a lombikok óta sokkal intenzívebb a nyák is ami ilyenkor jön. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
Én is kvára bízom benne, hogy sikerülni fog, de nagyon nehéz ez a várakozás.
Még négyet kell aludjak.....

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki : a 4-nél már sokkal többet kellett aludnod, most már tényleg ez a finish. Ja, és ezek a legnehezebb napok Kép Kitartás, mi mindannyian nagyon, nagyon drukkolunk Neked !

Csajok, febr. 23-án megyek UH-ra Kép Jó, hogy így előre lehet tekinteni.

Tiko : a patikról jut eszembe. Anno, a BMC-s stimuk alatt voltam tiszta ragya. Lehet, hogy a Puregont, Fostimont nem bírtam ? Vagy csak az intézetet rühelltem már nagyon.. Kép

mniki

NikiKép
Sajnálom, hogy csak álomodtad a kétcsíkot!
De reméljük márciusban valóra válik!!!

ZsuKép
A hasfájás egyénfüggő, de természetes. Azt mondják, hogy nyúlanak a méhizmok és azt érzed!
Mikit ne is emlegetsd!!! Veled most nem állhat szóba!!!

VikiKép
Kitartás. A hétvégék úgyis gyorsan eltelnek és utána már hipp-hopp mehetsz is vérvételre.
Én teszteltem vérvételek előtt, kivéve az utolsót Kép, és úgy látszik ez jött be!
Stella

Kép
stella9

NikiKép
nagyon sajnálom, hogy nem sikerült reggel valóraváltanod az álmaidat.KépDe lehet, hogy már a tavaszi zebrádat álmodtad meg.
Hát akkor semmi ok a nekikeseredésre, ha 3 hét múlva már mentek a Kaáliba. Rögtön indul is majd a következő lombik?

ZSuKép
Komolyan, miku bácsiról egy szót se.Biztos nem fog legyőzni titeket. Tegnap nagy dirrel-durral befutott hozzám. Megbeszéltem vele, hogy most egy jó időre felejtsen el téged!!!Kép

VikiKép
NAgyon együttérzek veled. Nekem is halálos kín a várakozás,pláne az utolsó néhány nap. De ne aggódj, pici jegesmackó jól bevackolta már magát, minden rendben vele odabenn. Olyan jól érzi amgát, hogy 9 hónapig ott is marad. Sikerülnie kell, érzem!!!Kép
Én egyébként nem teszteltem a vérvétel előtt.Már gyomorgörcsöm van szinte a teszt látványától is.

ZSebiKép
Köszönöm a jókívánságokat, ma már sokkal jobban vagyok. A hasfájás elmúlt, és úgy tűnik a megfázás sem uralkodott el rajtam túlzottan.
Te pihengetsz? Gondolom nem unatkozol a szabi alatt sem.

FanniKép
Hogy van a hátad? Szeded még azokat a bivalyerős bogyókat?

WishKép
Mi újság odabenn?Kép

BorsókásKép

Borsi
borsókás

Niki,Stella
Köszi a bíztatást, arik vagytok!

Jé Stella, most nézem hogy vezetéknévrokonok vagyunk. Hi-hi-hi

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Borsókás!

Igazából nekem ez régen is volt, nem csak a lombik után, pont azért furcsa, hogy amíg kaptam a hormonokat, addig nem volt.

Zsuzsi!

A peteérést én mindig is éreztem, kíváncsi vagyok, hogy most is fogom-e. Hasonlít a menstruációs görcsökhöz, csak nem olyan erős.

Én akartam volna gyereket, csak az életem nem úgy alalkult. Már voltam egyszer férjnél, de kedves exférjem az esküvő után 1 héttel elhagyott, egymásba szerettek a barátnőmmel. Kép
De ez már régen volt, már túl vagyok rajta. Kép

Mniki!

Én nem kaptam ilyen szurikat szerencsére. Te BMC-s voltál? Barátnőm is oda jár.

Viki

Én is teszteltem, sőt már napokkal előtte, de legközelebb tuti nem fogok. Felesleges.

Tiko

tiko

Szolgálati közlemény!!

A www.lombikbaba.hu főoldalán megjelent a végső kérdőív a hazai meddőségi kezelésekről alkotott személyes tapasztalatok, vélemények feltérképezése végett.

Kérek szépen mindenkit, hogy látogasson el az oldalra, és szánjon rá percet a kitöltésre! Figyelem: a teszt két részes, az első rész "feltöltése" után a másodikat is ki kellene tölteni.

Előre is nagyon köszönjük!!

Norka (20+6)
s_norka

TikoKép
Jézusom! Én ilyet még csak filmben láttam. HOgy lehet ezt ép ésszel túlélni?
Le a kalappal előtted, hogy sikerült túljutnod rajta. Mennyi időre volt szükséged mire újból bízni tudtál valakiben?
Kép
Borsókás

Borsi
borsókás

Niki!
Neked a BMC-be is lombikot csináltak vagy ott inszem volt? Bocs már elfelejtettem.
Mindjárt itt a február 23. Kép És akkor bekukk és indul a köv. lombik.

Borsókás!
Hát unatkozni nem unatkozom. Kép Kép
Ma voltam talpmaszin nemrég értem haza nagyon jó volt. Kép Meg utána vásárolgattam is egy kicsit nem sok mindent apróságokat. A páromnak végre kaptam aszalt banánt Banán Chips a neve. Egyszer voltunk vendégségben és nagyon bejött neki most láttam és kedveskedtem vele neki. Kép

Tiko!
hát ez nem egy leányálom, egy héttel az esküvő után, eldönthette volna előbb is. Kép A lényeg túl vagy rajta. Õk azért azóta együtt vannak, agy ennyi volt?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
MA én is kedveskedtem az uramnak. Délelőtt elvihetett bevásárolni.Kép
A lassan másfél hetes fekvés után már ennek is nagyon örült szegénykém. Neki most ilyen kevés is elég a boldogsághoz.Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás, Zsebi!

Ez már 8 évvel ezelőtt volt. 1,5 évig nyugtatókon és altatón éltem, szörnyű volt. Aztán megismerkedtem a mostani párommalKép Kép Kép
Szerencsére ő nagyon türelmes volt velem. Legalább fél évig napi rendszerességel sírtam, hogy biztos ő is el fog hagyni. De szerencsére nem!!! Kép
Az exférjem elvette a lányt, aztán a lány megcsalta, úgyhogy már el is váltak. Jó, mi?

Amúgy azóta sokkal érzékenyebb vagyok. Olyan érdekes,mert ha pl. nézek egy filmet és valaki búcsúzik vkitől, sokszor könnyes lesz a szemem. Előtte ilyen nem volt.

Borsókás!

Örülük, hogy jobban van a férjed. 6 hétig dolgozni sem mehet?

Zsebi!

Én is szeretek ilyen apróságokkal kedveskedni a páromnak, szerintem ez sokat elárul.
További jó pihenést!

Tiko

tiko

TikoKép(Honnan jön ez a becenév?)
Legalább annyi vér lett volna a pucájában, hogy még esküvő előtt bevall neked mindent, és lefújja az egészet.De legalább ő is megkapta az élettől azt a pofont, amit megérdemelt.Kép(Kicsit se vagyok rosszindulatú, ugye?)
Jó, hogy most már egyenesben vagy. Már csak a babóca várat magára, de ő sem sokáig remélhetőleg. Mikor futtok neki a következőnek? Rögtön a három hónap letelte után?

Nem csak a szex tilos 6 hétig, a meló is. Szerdán telik le a 2. hét. Nehezen viseli, mert eddig ágyban is kellett lennie. Jövő szerdán újabb kötözés és kontroll, és remélem a doki már engedi felkelni is utánna.Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás!

Nem tom honnan jött a Tiko név,asszem egy rajzfilmből. Kép

Igen,én is jobban érzem így magam, hogy ő is pofára esett.

Szegény párod, én nem is tudom az én párom hogy bírná ki. Õ egy örökmozgó,nem tud 5 percet sem 1 helyben ülni, kiv. ha a szgép előtt van.
További jobbulást és kitartást a párodnak!!!

Tiko
Amúgy azt mondta, hogy azért nem mondta le az esküvőt, mert véget akart vetni, úgy gondolta nem lesz folytatás, de lett. Na mind1, mindenképp szemétség volt az egész. Amúgy még az esküvőnk napján is együtt mászkáltak, gusztustalan. És végig sejtettem valamit, de magamból indulok ki és én soha nem tenném ezt meg a barátnőmmel, inkább nem találkoznék velük.
De hát ugye nem vagyunk egyformák.

Mi már most hajtunk a spontán babára, reménykedem benne nagyon, hogy összejön. Ha meg nem, ahogy letelik a 3 hónap már futok is. Kép

tiko

TikoKép
Jajj, már tudom!Nem a 80 nap alatt a föld körül Willy Foggal c. rajzfilmben volt valami kis figura?Tényleg!Kép

NA, ha a te párod is ilyen, akkor tudod miért szenved az enyém. Szerencsére a héten délelőttönként itthon voltam, és így nehezen ugyan, de ágyban tudtam tartani. De hogy délután mit csinál????!
MA például felfedeztem, hogy frissen van mosva a kocsink. Rákérdeztem----vigyor. Szerencsére nem ő csinálta, hanem elment vele a mosóba. Dehát még ezt sem szabadna!Hát ilyen az én drágám.KépMost már keresgetek a lakásban, mit csinálhatott még.Kép

NAgyon irigyellek érte, hogy gyúrhattok a spontán babóra. MIndent bele!Hátha nem kell újabb stimun keresztülmenned!!Kép (Tényleg, maradt fagyibabátok?)

B.

Borsi
borsókás

Tiko!
És hogy derült ki a kapcsolatuk, vagy egy héttel az esküvő után már látta, hogy mégsem bírja ki a másik csaj nélkül. Hiába mindenki visszakapja amit a másiknak ad. Kép

Wish!
Mega drukkok mennek hétfőre. Kép

Borsókás!
Hamar elmegy ez a kis idő és ti is gyúrhattok a spontán babóra. Ha belegondolsz most "készültetek" a műtére és már el is telt két hét.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

NorkaKép
Megvagyok, kitöltöttem!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

VikiKép
Tényleg névrokonok vagyunk???
Vagyis vagytok Te és a párom, mert én csak bérlem ezt a nevet Kép!

Kép
stella9

Sziasztok!

Zsebi!
Köszönöm, igyekszünk belehúzni!
Olyan jó neked hoyg othon vagy! De már gondolom jó régóta várod! Pihenjél sokat! A talpmasszás állítólag jót tesz a nemi vágyaknak Kép

Niki!
Sajnálom a negatív tesztet Kép
Igen nekem úgy néz ki van spontán peteérésem. Hőmérőzök már jóideje, és az utóbbi 5-6 ciklusban a hőmérő szeritn is volt. Most a doki is megerősítette. Tehát nem ez a baj. úgy néz ki Kép

Viki! Nagyon nagyon drukkolok!!!!!!

Tiko! NAgyon erős vagy, hoyg talpra tudtál állni! minden elismerésem a Tiéd!

Borsókás! Nem csodálom, hogy nem bírod már ágyban tartani szegényt. Bírt azért mászkálni Veled? vagy csak elvitt?

Kép
Kép
beuka

Niki!
MI az, amire ilyen ok vért vesznek (nekünk 11-12 ampullával)? A cukorterheléses?

Kép
Kép
beuka

BeukaKép
Egész jól bírta a kiruccanást.KépTöbb mint egy hete nem volt már sehol, jó volt újra emberek között lennie. Bejött velem a boltba is természetesen, nem is tudtam volna visszatartani. A végén azért már láttam, hogy el van fáradva, de persze nem vallotta volna be. Holnap már moziba szeretne menni, de szerintem azt még elnapoljuk egy kicsi. A szerdai kontrollig legalábbis mindenképpen.Kép

WishKép
Drukkok mennek, hogy szép nagyra nőjenek a tüszikék!Kép

Szép álmokat mindenkinek!
Kép
Borsókás

Borsi
borsókás

Beuka!
Hát igen jó nekem hogy itthon vagyok, de ahogy írtad már oly rég óta (dec eleje) várok erre. De hát olyan hamar el fog telni. Már csak négy nap és mehetek is dolgozni. Kép

Az immunológiai vizsgálathoz vesznek le a Szabolcs utcában ennyi vért. Kép

Borsókás!
Ez a bébis kép nagyon szép. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

HAlihóKép
Sehol senki? Mindenki bevásárol, főz, mos, takarít?
Én is!Holnap jönnek anyósék, úgyhogy már ma házitündérkedem.Kép

Szép napot mindenkinek!

Borsókás

Borsi
borsókás

Sziasztok Lányok!

Tudom, hogy nagyon régen jelentkeztem már, de a háziorvosom kiírt táppénzre és otthon nincs netünk. Hát megkezdtük... 27-től kapom a Suprefactot 05-t, és 28-tól 150 Gonált. És ugyanezeket kapom folyamatosan, csak a Suprefactot csökkentették le 0,3-ra. Hétfőn megyek UH-ra és akkor derül ki, mikor lesz a punkció. Talán szerdán. Akkor viszont 11-én lesz a transzfer. Ezen a napon van a férjem 30. szülinapja, szép ajándék lenne...Sajnos csak hétvégén tudok újra benézni, de szorítsatok!!!!!!!

Judit
cjud

Cjud!
Na végre egy elveszett ember!!!!!!!!
Nagyon szorítunk neked, de amikor tudsz adjál hírt magadrol!!!!!!!
Lányok lesz itt babaeső bőven. Kép

Borsókás!
Én itt vagyok bár nem sokáig mert megyek el a tesóm babájára vigyázni. Nagyon várom már 11 hónapos és lehet vele minden félét bohockocni. Kép

Mivel várod anyósékat?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

CjudKép
NAgyon drukkolok neked én is!Próbálj meg minél előbb újra jönni a hírekkel!Kép

ZsebiKép
Jó babázást neked, nagyon irígyellek érte. Volt időszak, pl. a lombik után közvetlenül, amikor nem nagyon viseltem el a piciket magam mellett. Most pont fordítva van. Bármilyen, bárkié, csak baba legyen.
MA még csak a takarításig, bevásárlásig jutottam. Visszamentünk a Szabolcsba is, mert leesett a párom kötése. De az ügyeletes orvos azt mondta, olyan szép a seb, hogy nem is kell már rá újabb kötés, sőt feküdnie sem kell. NAgyon boldog.Ezen felbuzdúlva most az esti moziműsorokat böngészi.Kép Szóval csak most kezdek főzőcskézni holnapra. PAlócleves lesz, meg Óvári sertésszelet.
Holnap már én is ehetek husit. MA gyüminap van.Kép
Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Beuka : áá, ilyen mennyiséggel csak az immunológiai vizsgálatra vesznek. Én kicsit szédültem, így egy kényelmes fotelban,hátradőlve vették tőlem a vért.

Zsebi : nagyon aranyosak a vérvételes nővérkék Kép
A BMC-ben "csak" inszem volt, meg túlstimus leállítás Kép

Borsókás : ha úgy vesszük, nekem már hétfőn elkezdődik a köv. akció, ui. fogigátlót akkor kezdem el Kép

Cjud : nagyon drukkolunk neked, ha tudsz, jelentkezz sűrűbben !!

Tiko : sajnálom amit át kellett élned az első házasságot után Kép Komolyan hihetetlen milyen emberek vannak ! Ezek után a barátnőm tényleg összeteheti a kezét, hogy ezt vele a vőlegénye 3 héttel az esküvő előtt játszotta el. Még időben.. Õ ezek után évekig járt pszichiáterhez, de szerencsére már megtalálta élete párját és azóta egy kislány boldog édesanyja Kép

Farkaskoma : remélem jól sikerült a műtét és minden rendben veled ! Mielőbbi teljes felépülést !

úgy örülök, hogy reggelre rendesen megjött. Görcsölök, fáj a derekam, de kit érdekel. Már jó ideje nem volt ilyen erős mensim, most nem is bánom Kép Hétfőn indul a fogigátló és ha jól számolom, március közepén ET KépKép

mniki

Sziasztok Csajok Kép
Olyan sokat írtatok, hogy már nincs erőm hozzászólni.
Én közben megjártam az Ortopéd Klinikát, egy halom gyógyszert szedek, de javulgatni is elkezdtem. + fizioterápia és gyógytorna
Amint tudok többet ülni, jövök!
Puszi mindenkinek!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Borsókás!
De jó akkor ma még egy kis mozi is belefér. Kép Jó szorakozást!
Nekem nagyon jó volta bababázás. Kép Az elején kicsit nyűgős volt aludtunk együtt egyet és utána már csak móka kacagás volt. Kép Szuper volt vigyázni megint rá. Kép
Tiszetletem a tiéd ezért a diétáért. Én nem bírnám végigcsinálni. Még mennyi van hátra?

Kép

Niki!
Akkor mostmár húzzuk meg a fehér volnatlat itt egy új hónap és nagyon nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!

Fanni!
Akkor te csak pihenjél küldöm a gyógyító sugarakat. Nemlehet kellemes, de remélem hamar túlleszel rajta. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Kicsit eltüntem, de csak rövid időre. Kép Egész nap mászkáltunk, de végre most már nyugalom van. Nemsokára jönnek a barátaink, óriási kártyaparty lesz. Mondjuk nálunk minden hétvégén van. Kép

Borsókás!

Tényleg abban a rajzfilmben volt. Kép Nekem most nem jutott volna eszembe.

Szegény párod, de olvastam, kicsit nagyobb mozgásteret kapott. Kép Akkor kicsit te is fellélegezhetsz.

Sajna fagyibabáink nem lettek, 4 megtermékenyült petesejtem volt, abból 3-t visszatettek, 1-t meg nem fagyasztanak. Én is örülök, hogy gyúrhatunk a spontánra, csak az a baj, hogy a Kaáli előtt már gyúrtunk több,mint 1 évig, de hiába. Kép

Óvári sertésszelet mit tud??? (milyen) Kép

Zsebi!

Hát a kapcsolat úgy derült ki, hogy elmondta. De igazából éreztem, csak nem akartam elhinni.

Beuka!

Most már így 7 év távlatából nem tűnik olyan nehéznek a talpraállás, de akkor nagyon-nagyon ki voltam borulva, rengeteget sírtam, nagyon egyedül éreztem magam. Folyamatosan azt éreztem senki nem szeret, kissé depis lettem.

Mniki!

Asszem én akkor is ugyan így kiborultam volna, ha az esküvő előtt történik mindez. Igazából ilyen szempontból mind1. Remélem a barátnőd is összeszedte már magát.

Az nem semmi,hogy így tudunk örülni egy jó kis mensinek. Kép. Bár én a múltkor nem örültem,ill. elég régóta nem örülök neki. Kép

Fanni!

Jóbbulást, ha tudsz jelentkezz mi van veled!!!

Tiko

tiko

Sziasztok Kép
na, én is visszaértem... megpróbálok visszaolvasni, de örülnék, ha valaki összefoglalna nekem... mi történt kedd de. óta?

puszi nektek!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Összefoglaló!
REmélem nem hagyok ki semmi lényegest!!!!!
Borsókás párja javulóban ma levették a kötést. Kép
Bzsuska! talán még emlékszel rá hosszú kihagyás után belevágott a 4. lombikba ami sikeres, úgyhogy kioszthattam egy zebrát. Képés lehet ketten vannak kettőszáz valamennyi a 11. napon a HCG. Kép
Kavicska! Konzultáción volt, csütörtökön. Kép
Cjub! Bejelentkezett szúrja magát kb. hó közepén transzfer.
Nikinek ez a spontán hónap sem jött össze, de fel a fejjel indul a fogigátó hétfőn. Kép
Vikinek továbbra is szorítani kell kedden lesz a vérvétel.

Lauarussal folytatódott a vita, mert hát ugye nem bítta ki hogy ne rugjon itt még mindenkibe. Kép

Röviden ennyi jutott az eszembe.

Milyen volta sielés? Nem úgy votl hogy hétfőn jöttök?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Wishnek hétfőn punkció! Kép
Farkasok férfi tagájnak a héten kivették a manduláját a Farkaslenányt kb. 13-a körül műtik lézerrel. Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Wish,

Drukkhegyek a hétfői punkcióhoz, mennyi tüsszencsed van ? Hú de izgi lesz akkor a következő két hét (illetve nálatok 3 hét, ugye ?)

Farkaskoma,
Valahogy lemaradtam erről a mandulaműtétről... jobbulást kívánok, gondolom most nem vagy a top-on Kép Hallottam hogy ez felnőtt korban brutál tud lenni...nekem már ezer éve vették ki...szerencsére nem is emlékszem rá....
Juditnak már csak 10 nap(se) a műtétig, akkor egymást váltjátok az ápolói szerepben KépNagyon drukkolok hogy a műtétekkel teli február után egy boldog tavasz következzen KépKépKép

Cjud,
Drukkok mennek a szép kövér tüszőkért !!!!KépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Fanni,

Jobbulást KépKépKép Szegénykém, hogy bírod a halom gyógyszert?? Vagy nélkülük nagyon fájnál ??

Niki,
Hihetetlen hogy az ember hogy tud néha örülni egy jó mensinek Kép A tavasz neked is meg kell hogy hozza a zebrát !!!!

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?