Sziasztok!
Képzeljétek tegnap végre elmentem "bulizni" 2 barátnőmmel. Fürdetés után 1/2 22kor találkoztunk a Mammutnál, beültünk egy pubba dumálni. Nehezen találtunk egy helyet, ami 23 után is nyitva van. Hát nem igaz hogy nem tudnak a kismamiknak kitalálni vmi éjszakai normális szórakozóhelyet, ami hajnalig nyitva van.
Mikor érjünk rá, ha nem mikor alszik a gyerek.
Timka
Mekkora cipőt vettél, rendeltél?
Az egyik kismamában volt, hogy milyen sűrűn kell jönnie a védőnőnek. Csak fél éves korig kell havonta, utána ritkábban. A wiwen megtaláltam egy nagyon régi barátnőmet, akiről kiderült, hogy ovónéni és most védőnőnek tanul. Mesélte, hogy milyen jól működne ez a rendszer, mennyi mindent kéne csinálniuk a védőnőknek: a kórházban és otthon is segíteni a szoptatást, felismerni a depit, családi problémákon segíteni stb. Egy kicsit elkeserítettem. Pont egy szülész a barátja. Mondtam neki óriási üzlet lenne, ha mint szülész asszisztens egyszerre lenne védőnő (homeopátiához, babamasszázshoz értő) és ha nem is szülésznő dúla. Így a terhességtől a szülésen át a gyerekágytól a kisgyerekkorig végig kísérhetne 1-1 anyukát. Szerintem óriási pénzeket fizetnének ezért a kismamák. Azt is mondta, hogy minden suliban kell lennie védőnőnek, aki pl a felvilágosításokat, mindenféle szűrővizsgálatokat végez, hát én nem emlékszem ilyenre még a középiskolából sem.
Én is otthon mérem Adrit, max a receptekért ugrunk be a dokinénihez, védőnő, jön, ha akar.
Az egyik barátnőm lemondta (írásban kellett) a védőnői szolgálatot és inkább megbeszélte a dokijukkal, hogy havonta 1x nézzen rá a gyerekre.
Tényleg rendes a Libero
Rus (bocsi, de így rövidebb
)
Tündériek a gyerekeid. Édes a pisis story
Andi
Jó hogy nálatok bejött az 5 év. Az öcsém és köztünk is annyi van, nem vagyunk a legjobb testvérek, nem is voltunk sajna. Ezért szeretnék minél kisebb korkülönbséget. Szerintem Kira nagyon jó természet lehe, hogy ilyen jó testvér.
A mi védőnőnk is 20 év körüli, és az a gáz, hogy ha el is jön hozzánk mindig ki kell találnom vmi beszélgetés témát, mert egyébként csak ülne fél órát és nézne ki a fejéből. Amikor megérkezik elég hosszútávra rendezkedik be, szépen leveszi a cipőjét, kabátját, kényelmesen elhelyezkedik, mindenhol megiszik 1 pohár üdítőt, de ha nem beszélsz hozzá, ő meg sem mukkan, tök kínos. Nem hogy felvilágosítana
Nagyon jók a képek, a talira hozd majd el Kirát is, ő lesz a babysitter
Juc
Ha nem nagy kérés, beírnád a táblába kerületet is, Pl én Budapest XV. Bocsi
3-4 év múlva öreg leszel
Ne hülyéskedj, akár majd 40 felé is lehet nyugodtan szülni, nézd meg az összes hollywoodi sztárt
Gratula az újabb fogacskához!
Eveka
Ásítás
Tamesz
Tiszta ciki volt, ma elkéstem anyósodtól. Tuti Adri megérzi, ha vhova menni akarok és direkt kiszúr velem. Tegnap 17re jelentkeztem be fodrászhoz, gondolván mindig max 13kor alszik és max 16 kor ébred, kivételesen 14kor aludt el és épphogy 17kor el tudtunk indulni. Ma reggel 10ig aludt, csúcs. Megfogadtam, amikor rosszul aludt, hogy sosem fogom felkelteni, örülök, ha alszik.
Apára mostanában nem mindig számíthatok, legújabb elhatározásom szerint nem is akarok semmi szívességet kérni tőle, így nekem kellett Adrit felöltöztetni, kakiból kiszedni, szóval felkészíteni a napra, így jól elkéstem.
Mi is most hagytuk abba januárban a szopit. Egyik nap megpróbáltam azzal megnyugtatni Adrit, hát nézett rám, hogy megőrültem, milyen perverz alak vagyok, mit akarok
Máris elfelejtette a régi szép időket
Nekünk jó a 12. vasárnap is, meg utána is, rajtunk nem múlik. Nem lesz neked sűrű egy kicsit a jövő hétvége a szülinap miatt?
Mi is vevők vagyunk a Sensitive pelusra, ha nem gond. Csinálj belőle üzletet! Érdekes az osztrák meg német pampers oldalon sincs sensitive, de teljesen más pelenkák vannak (szerintem nem csak a csomagolás tér el)
Muki
Adri is Humana 2 Ha-t eszik, kicsit keserű, de szereti. Nem fagyasztottál tejet? Lehet először meg kéne próbálnod az 1-est.
Sajna nincs tippem a kiságyba szoktatásra. Adri pont az ellenkezője, én csak örülnék, ha legalább délután elaludna velem az ágyunkban. De úgy, ahogy mi sem, ő sem tud velünk aludni
Adri a legutolsó oltásnál, mérgesen nézett rá és addig üvöltött, míg el nem ment a dokinéni, pedig előtte bírta. Kíváncsi vagyok mi lesz az 1 éves agyhártyagyelleni oltásnál.
Timur
Adrinak is az a legújabb dilije, hogy nem hajlandó hanyatt feküdni, mindent ülve akar csinálni, öltözést, pelenkázást stb Adri elég jó alvó lett megint, min. 2órát alszik napközben átlag 3at.
Bogacsi
Szegény Szonja!! Jobbulást!
Micsoda kilók!! Adri mindjárt 1 éves, de tuti nem lesz még 8,5 se.
A családtagokra emlékezőknek részvétem, teljesen át tudom érezni
Adrit is mindig bevittem (szobájába otthon, nem a kórházba) a nagyihoz, mikor beteg volt, mindig nagyon örültek egymásnak. Miután meghalt, és anyuéknál voltunk állandóan be akart menni hozzá, folyton az ágya felé mutogatott, elég szar volt
, így azóta inkább nem viszem be a szobájába. Örülök, hogy legalább egy kis időt együtt lehettek, a másik nagyim tavaly januárban halt meg, mikor pocakos voltam, Viktor egyik nagyija is tavaly. Elég rossz év volt ilyen szempontból. Így már csak 1 dédije van Adrinak. Inkább hagyjuk ezeket a szomorú témákat. El sem tudom képzelni, mi lenne anyu, apu, vagy anyósomék nélkül. Akikkel viszonylag elég jó a kapcsolatunk.
Betegeknek gyors gyógyulást! Bocsi a regényért, ha végre feltöltöttük a gépre a képeket én is rakok fel párat.
Jó éjt!
Cs