Hello lányok!
Betegség és munkahegyek miatt nem jelentkeztem egy ideje, ezért dióhéjban összefoglalom a velem történteket: Múlt héten szerdán lemondtam a műtétet, csütörtökön felírta az új dokim a Merckformint és most hétfőn kezdtem el szedni. Napi 2*1-et szedek a 850g-osból. Egyelőre nem érzek semmi mellékhatást. Nálatok hány nap után jelentkeztek a hányiger, hasmenés ilyesmik???? (Azt látom, hogy Kavics egy hét után érezte rosszul magát, na de a többiek??) Ja és még egy kérdés: a hamar zsírosodó haj problémáját is megoldja? Remélem igen.
Jut eszembe, nagyobb az alvásigényem, lehet, hogy ezt a metformin számlájára irhatom?
Rambóka, köszi hogy közkinccsé tetted azt a Petrányi féle cikket, igen hasznos olvasmány.
Norka, a te sztoridat is sikerült végre elolvasnom, hát le a kalappal, hogy ezt még ép ésszel kibirtátok!!
Kavics, az én sztorim viszonylag rövid, 2005 februárjában leálltam a fogigátlóval, össze-vissza jött meg utána. Novemberben aztán végigcsináltuk az ultrahangokat, vérvételeket, a doki azt mondta PCO és laparoszkópiát javasolt. Szerencsére rátaláltam erre a fórumra, ennek köszönhetően dokit váltottam és a műtét helyett most inkább a metformin-os kúrára neveztem be. Ennyi. Az én cukrom egyéként éhgyomorra 5, terhelés után 2 órával pedig 3,4. És a diabetológus nem volt hajlandó metformint irni, mert azt mondta, hogy a két dolognak nincs köze egymáshoz.
E.