<font color="ff6000">Sziasztok!!
Szilvamag!
Az én snacim egy igencsak túlnőtt szuka!
Az első szülésed féloldalas lett??? És mondták, hogy miért? Mert én szög egyenesen feküdtem. Szóval nem azért volt, mert elmozdultam, és ezért nem lett volna jó. És a másodikra jó lett?? Van még reményem???
Myra!
Köszi a krém ötletet. Majd még kipróbálom.
Most van egy pár db Aventes próbacsomagom. Először azokkal próbálkozok, utána ha nem használ, akkor veszek olyat is.
Zkatica!
Köszi az ötletet.
Hát az éjszakák egyre vacakabbak lettek. Ugyanis kicsikém csak a cicin volt hajlandó nyugton maradni. Viszont akkor amíg tetszett, addig szopizott, utána csak játszott vele, nyalogatta, cuppogtatta, elaludt rajta. De ha a lehető legóvatosabban is vettem el tőle, azonnal fent volt, és ordítás. Semmi más nem hatott rá. Tehát gyógyulni nuku a bimbó. Ja, meg egy etetés így csak 40-50 gr volt, meg egy-másfél óra, mert hát ugye sosem volt igazán éhes. Majd kb 5-10 perc szünet (maximum). Én meg egyre idegesebb lettem ettől, hogy nem eszik rendesen. És már volt olyan, hogy este 8-tól reggel fél 5-ig no alvás, csak cici. A végén nem volt már egyikbe sem egy csepp sem, de a fiatal úr belekortyolt volna. Akkor meg azért volt sírás, mert nem jött semmi. Mondanom sem kell, együtt sírtunk... Több órás sírás, meg két napi nem alvás után teljesen kikészültem. Jött a gyerekdoki pont, és mondta, hogy inkább a cumival próbáljam megnyugtatni, mint a cicivel. Pedig nem akartam cumira szoktatni. Tegnap este itt aludt keresztanyám is, és ő is a cumit mondta. Így meg lettem győzve. És láss csodát! Este gondoltam kipróbálom, hogy megeszi-e cumisüvegből a lefejt tejcsit. Hátha valamit intéznem kell egyszer, akkor anyám megtudja majd addig etetni. Este tehát benyomott üvegből 50-et, utána ciciből még 60-at, elájult, majd 20 perc múlva ébresztő!
Grrr. Gondoltam, na ez sem jött be, hogy tele a pocak, és megmozdulni sem bír... Persze a pocak az fájt, de kimasszíoztuk, meg kapott Espumisant is. Jó nagyokat rottyantott, tiszátba tettem, és cumi a szájba. 5 Percen belül elaludt, cumi kiesett, és nem ébredt fel rá!!!!! Ez volt negyed 1-kor. És képzeljétek!! Csak háromnegyed 9-kor kelt fel!!
De csak azért, mert felkeltettem. Már akkor az idegesített, hogy miért nem éhes
Tiszta dili anyja van szegény gyereknek
Persze én fél 5-től fent voltam fél óránként, hogy mi van vele, de láttam, milyen édesen alszik, és vissza aludtam. Szóval nagyon jó kisfiú volt. Végre aludtunk. Ma is csak pont 3 óránként kelt fel, és megette a minimum 80-at mindig!!! Persze most jobban feszül is a cicim, hogy nincs óránként ürítve. Már nagyon ki voltam, hogy nem tudom rendesen etetni a kisfiam, de úgy néz ki, hogy végre beállunk.
Még azért biztos kell pár éjszaka, mire tényleg így is marad, de legalább van remény.
Bocsi a kisregényért, de ez mopst kitört belőlem.
És most nagyon örülök.
Zseppy!
Hogy vagytok?
Otyka!
Nálatok minden okés???
Nagyon édes a kiscsaj!!
Szilpa & Kende
14 nap (már????) </font>