Sziasztok csajok.
Csak most volt időm jelentkezni, mert sajna ma (is) 12 órát dolgoztam
- bár délután egyszer benéztem, olvasgattam, de írni nem volt időm..
Zuzmó,
jó lenne, ha szerdán tudnánk találkozni!
Igazából nem tudom, hogy a vérvétel napján lesz-e a HSG is, mert azt tudom, hogy aznap lesz az olyan vérvétel, ahol teljes vérképet néznek, és Esperanza azt írta, hogy itt néztek neki is süllyedést (remélem jól értettem
), és ennek eredményének függvényében csinálják meg a HSG-t (?). De ami tuti lesz még a vérvételen kívül: UH, rákszűrés, meg mammográfia (azt nem csak 35 fölött szokták amúgy? - bár nem baj, nem árt az óvatosság), meg ilyenek. Úgyhogy lehet, hogy tudunk ott ütközni.
Tényleg, az első vérvételem eredményéért nekem kellett volna telefonálni (ami a 3.napon történt)? Vagy elég majd megtudnom mikor megyek a vizsgálatokra? Mert lehet, hogy mondta W., de totál elfelejtettem sok mindent, mert nem bírtam koncentrálni
Chesti,
nagyon sok sikert holnapra!! Meg persze már előre is sok-sok babatapit ++++++++++++++
Az embriónézés tényleg nagyon megható lehet, hű... Zuzmó ahogy leírtad... hát én is kész lettem kicsit...
Már megint eszembe jutott egy kérdés: genetikai vizsgálatot mindenkinek csinálnak?
Bocsi, de már annyi minden anyagot összegyűjtöttem ezzel kapcsolatosan, de még mindig vannak hiányzó láncszemek
Jó éjt Mindenkinek! Holnap újra jelentkezem!