Sziasztok!
Lola!
Köszi, hogy észrevetted a hajam.
A többiektől nem is nagyon várhattam volna el, mivel nem is tudják, hogy ez előtt milyen volt a hajam.
És örülök, hogy tetszik. Vágás óta először mostam meg, és elég macerás volt szárítgatni, mivel még van benne göndörség.
És vettem itt nálunk a DM-ben hajkisimító (balzsam állagú) kencét, de attól meg olyan a hajam, mintha 2 hete nem mostam volna.
De tényeg segít az egyenesítésben. Szóval valamiért valami, vagy hogy van ez?
Reni!
Köszi neked is a haj- bókot.
A vezetésről annyit, hogy Gábor múltkor rámszólt, hogy mivel közeledek a 20 óra felé, kérdezzek rá, hogy mikor mehetek vizsgázni. Rákérdeztem, az oktató meg azt mondta, hogy majd akkor, ha tetszik neki a vezetési stílusom. Mindig azt mondja, hogy rodeózok.
Pedig nem is.
De ha rajta múlik, lehet, hogy még egy hónap múlva sem megyek vizsgázni. Neki meg így jó. Szóval most még egyenlőre várok, aztán majd kérdezgetem a vizsgáról.
Igen, láttalak titeket hazafelé menni. És még jobb kedvem lett, mint volt.
Amúgy Gergő is emlegette már tegnap a délutáni alvás után a kamionokat. És kereste, hátha véletlenül hazahoztuk valamelyiket.
Azt hiszem majd valamelyik boltban nézek neki hasonlót, mert nagyon tetszett neki. Ha itthon vagyunk, és hallja, hogy az utcán megy egy kamion, vagy teherautó, rohan az erkélyajtóhoz, és odaguggol, hogy az erkély résén keresztül hátha meglátja.
Olyan aranyos, látnotok kéne.
A házakkal kapcsolatban kb. 4-5 nek már állnak a falai, sőt, az elsőkben már állítólag a konyha helye is ki van alakítva, és azokban már lépcső is van. Szóval ha gondolod, érdemes már elmenni nézgelődni.
Így utólag már sajnálom, hogy nem vittem el a tervrajzot, de remélem, hogy hamarosan ismét össze tudunk majd futni a baba-mama találkozó keretében, és majd akkor elviszem.
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok
Melinda