Na jó reggelt!
Nyugodtan üssetek le, hogy panaszkodni merek. Tegnap este még beírásom után fürödtem, a hasfájás szépen elmúlt, szép álomba szenderedtem, erre valamikor fél 3-3 fele Bogi megint rákezdte a dobszólamot odabent. Kicsit ijesztő, de most kezdek vele először türelmetlen lenni...
Pedig tényleg nagyon szeretem! De miért nem hagy aludni sorozatban? Tényleg olyan vagyok már, mint a mosott sz.r! Az a baj, ha felébredek, nehezen alszom vissza, ő ráadásul minimum negyedóráig pumpol bent. És még csak 21 hetes! Komolyan nem tudom mit tegyek,eddig még elvicceltem a dolgot, de mostmár a sorozatos kialvatlanság hatására nyűgös vagyok és fáj a fejem... tény, ez eddig a várandósságom egyetlen, de annál negatívabb élménye (a kezdeti émelygéseken kívül)!
Na, szóval, kezdem Renóval! Hát, nagyon halálos cuccokat vettetek a kiscsajnak
Ezek a kis aranyozott japános stílusú kisrucik nagyon bejönnek nekem! A macsek is aranyos, bár gondolom, őt nem vettétek.
Van egy lökött csaj, aki terhes, és már nagyon előre csinált mindent, megvette a szuper babakocsit, de érezte, hogy még nem tologathatná, ezért belerakta a 6 kilós macskát, és azzal debütált.
Renó, még ez a verzió is fennállhat!
Egyébként, apropó, macska. Ti hogyan fogjátok kezelni a kérdést? A babuci a nagy nagy részében velünk lesz lent a bölcsőben, kanapén stb., ha kell, a szobájában fent, de legalább félig nyitott ajtó mellett. Luca macskánk meg mindent imád, ami puha és jószagú, abba belefekszik. Ha én ledőlök napközben lent egy pléddel, már bújik is be ő is. Szóval, van valami ötlet? Azért nem akarnám, hogy Boginak szőrallergiája alakuljon ki idő előtt, csak mert a cica úgy gondolja, hogy megy oda ő is őt melegíteni...
Kriszta, nagyon aranyos cuccokat kaptál te is! Elnéztem, ezek a kis ruhácskák kellően bővek derékrészben, én meg tegnap az Auchanban - tényleg nem direkt, csak úgy, ha már ott voltam - vettem 4 tiszta pamut 60/62-es kombidresszt, mert leárazás volt (4 db került össz. nem egészen 3000 Ft-ba), de most ahogy elnézem, ezeket lehet, hogy giliszta babákra varrták?
Lujzi, isten hozott köreinkben.
Larával együtt nagyon sokat érnek ám a tanácsaitok! Én erre a babaágy-rágcsára még nem is gondoltam, bár ha belegondolok, én még a kutyaproduktumot is megrágtam anno az udvaron.
Az IKEA bababútorral sajna egyet kell, hogy értsek... Reno bocsi, most ti végülis milyet rendeltetek?? ne haragudj, de totál keverednek az infók, mert egy másik terhes lány is most rendelt, ő végülis IKEA-st, de már késő volt neki szólni, hogy gondolja meg (Diktad). Ezt csak onnan tudom ilyen magabiztosan, mert a férjem régebben is, most is a Retz-nek dolgozik be mint szoftveres, és neki elmagyarázták mellékesen egyszer, hogyan kell tesztelni a bútorokat, mire kell figyelni. Én erre írtam, de valójában a férjem kifejezése, hogy az IKEA bútorok csak illegnek-billegnek... nem igazán komolyak. Bár a babaszobába valóban nem kell igazán fajsúlyos meg évtizedekig kitartó bútor, így is lehet nézni, de nekem azok a kollekciók tetszenének, amelyek átalakíthatók később kisgyermek-bútorra. Szerintem így éri meg igazán.
Ja, most látom Reno, hogy ti mégis másmilyet rendeltetek, de már nem törlöm ki...
Mi a helyzet babakocsi-fronton? Engem folyamatosan beszélnek le a 3 kerekű monstrumokról. Jó-jó, de az tény, nekem inkább sportos, strapabíró, nem kecses (ugyanis nem BKV-zok, kisboltozok), inkább ide városszélre-faluba-kiserdőbe való kocsi kéne, lehetőleg tényleg strapabíró kerekekkel, változtatható menetirányú babaüléssel, ilyesmi, rászánnánk egy százast. Olyannal, amivel ha kedvem szottyan, egy sima járdán mégis elbohóckodnék a gyerekkel vagy 5 percig kocogva akár, tehát bődült nehéz se legyen azért, és jó rugózású. Na feladtam a leckét, van tippetek?
Én nézegetem a Neten, de nehezen tudok dönteni, a tapasztalatok sokat érnek.
Na most eleget írtam, asszem, próbálnék dolgozni.
Norka (20+5)